Cum să fii mândru de aspectul tău

Încrederea în sine poate fi o pantă cu adevărat alunecoasă, mai ales dacă aveți tendința de a fi greu pentru tine. Nu vă faceți griji - există o mulțime de moduri ușoare și constructive pe care le puteți construi încrederea și vă simțiți foarte mândri de modul în care arăți. Vom începe cu sfaturi pentru a vă ajuta să lucrați prin sentimente pe care le-ați putea experimenta, apoi să intrați în idei pentru îmbunătățirea imaginii de sine și pentru a crea obiceiuri sănătoase, pozitive.

Pași

Metoda 1 din 14:
Ignorați standardele de frumusețe media.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de apariția dvs. Pasul 4
1. Standardele moderne de frumusețe nu sunt atinse pentru majoritatea oamenilor. Cu editare foto și filtre, chiar celebritățile nu arată ca fotografiile de cele mai multe ori! Poate fi dificil să vă schimbați mentalitatea, dar să vă reamintiți că majoritatea standardelor de frumusețe nu sunt realiste și nu trebuie să le țineți de ei.
  • Dacă vă simțiți intimidați de standardele de frumusețe media, le criticați în schimb. S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Ce este atât de special pentru a fi o dimensiune 0?"Sau" care îi pasă dacă arăt ca celebritățile din reviste?"
  • Cele mai multe imagini de celebritate sunt editate pentru a elimina defectele și pentru a face persoana să arate Skinnier. Celebritățile în sine recomandă să nu se compară cu capace de magazine și de photoshoots!
Metoda 2 din 14:
Listează toate pozițiile pe care corpul tău o face pentru tine.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de apariția dvs. Pasul 2
1. Concentrați-vă pe ceea ce poate face corpul dumneavoastră în loc de ceea ce nu poate. Corpul tău poate alerga, dansa, cânta, vis, râde, țipă, și atât de mult mai mult! Dacă vă aflați că sunteți critici față de modul în care arătați, treceți prin lista lucrurilor pe care corpul dumneavoastră o face pentru dvs. Acesta vă poate ajuta să vă schimbați perspectiva și să vă informăm despre apariția dvs. în loc de critică.
  • S-ar putea ajuta să vă așezați și să scrieți o listă cu toate lucrurile pe care corpul le face pentru dvs. În acest fel, dacă vă prindeți într-o stare proastă, puteți biciui lista dvs. pentru un pic de stimulare.
Metoda 3 din 14:
Practicați-vă fără judecată.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de aspectul dvs. Pasul 1
1. Poate fi foarte greu să te uiți în oglindă fără să te simți critic. Este în regulă! Data viitoare când vă aflați în fața oglinzii, observați-vă în loc să fiți judecători sau critici. Nu vă descurajați dacă nu vă puteți scutura gândurile dvs. negative - în schimb, recunoașteți că aceste gânduri sunt negative și încercați să vă observați din nou mai târziu.
Metoda 4 din 14:
Notați complimentele pe care alte persoane le oferă.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de apariția dvs. Pasul 2
1. Ei pot să-ți sporească cu adevărat încrederea când te simți în jos. Este foarte ușor să spălați complimentele la început. În schimb, apucați un notebook de rezervă și jobați exact ceea ce a spus acea persoană despre dvs., fie că a trebuit cu aspectul, personalitatea sau altceva. După o săptămână, flip prin acele complimente și, într-adevăr, lăsați-i să se scufunde.
  • Când scrieți un compliment, vă forțați să vă gândiți cu adevărat la asta.
  • Un compliment ar putea fi ceva la fel de simplu ca "Îmi place cămașa ta" sau "părul tău arată astăzi grozav."
Metoda 5 din 14:
Lăsați comentariile negative să meargă.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de apariția dvs. Pasul 3
1. Nu poți să te rog pe toată lumea, și asta e în regulă. Amintiți-vă că aveți control asupra gândurilor și sentimentelor dvs. Dacă cineva vă critică sau face un comentariu judecătoresc, redirecționați gândurile și energia pentru a provoca declarația lor. Sunt șanse, sentimentele tale se vor potrivi cu atitudinea ta.
  • De exemplu, dacă cineva face un comentariu negativ despre costumul tău, gândește-te la tine, "arăt minunat în acest costum" sau "nu au nici o idee despre ce vorbesc."
  • La sfârșitul zilei, gândurile și opiniile dvs. despre apariția dvs. sunt singurele care contează.
Metoda 6 din 14:
Încurajați dragostea de sine într-un jurnal de recunoștință.
  1. Imaginea intitulată Fii mândru de aspectul tău Pasul 5
1. Jot în jos aspectele aspectului dvs. care vă place. În fiecare zi, scrieți ce părți ale aspectului dvs. sunteți recunoscător, chiar dacă sunt nesemnificative. Scrierea punctelor forte vă poate ajuta să vă simțiți mult mai pozitiv și mai mândru de aspectul dvs.
  • De exemplu, scrieți ceva de genul "Sunt recunoscător pentru brațele mele lungi, care se pot întinde și ajunge aproape la orice."
  • Notați alte lucruri pe care le recunoașteți, chiar dacă nu sunt legate de aspectul dvs.
Metoda 7 din 14:
Repetați afirmațiile pozitive.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de aspectul dvs. Pasul 6
1. Spune-i la tine ori de câte ori te simți în jos. Este perfect în regulă și de înțeles dacă câteva zile sunt mai stricte decât altele. Țineți câteva afirmații pozitive pentru a vă ajuta să vă ajutați, astfel încât să vă simțiți pozitivi și mândri de aspectul dvs.
  • Puteți spune ceva de genul: "Mi se permite să mă ocup de spațiu" sau "corpul meu radiază frumusețea și puterea."
  • S-ar putea să spuneți și ceva asemănător ", corpul meu mă va duce acolo unde vreau să merg" sau "Merit să mă simt confortabil și încrezător."
Metoda 8 din 14:
Provocați gândurile dvs. negative.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de apariția dvs. Pasul 8
1. Opriți și întrebați gândurile negative în loc să le acceptați ca fiind adevărate. Adesea, considerăm negativ despre noi înșine, fără să o realizăm nici măcar. Dacă vă prindeți gândindu-vă la ceva asemănător, "Sunt atât de urât", provocați-l. Întrebați-vă: "De ce cred că asta?"" Am vreo dovadă?"
  • Cu cât provocați mai des aceste gânduri, cu atât va fi mai ușor să scăpați de ei.
Metoda 9 din 14:
Fii bland cu tine insuti.
  1. Imaginea intitulată Fii mândru de aspectul tău Pasul 9
1. Vorbește cu tine ca și cum ai vorbi cu un iubit. De multe ori, suntem mult mai critici față de noi înșine decât suntem de alții. Dacă te prindeți gândindu-vă rău despre aspectul tău, întrebați-vă dacă ați vorbi cu un prieten în acest fel. Apoi, ajustați-vă gândirea până când veți fi confortabil să spuneți unui prieten aceleași lucruri pe care le spuneți.
  • De exemplu, nu ați spune niciodată unui prieten: "Arăți atât de urât astăzi."În schimb, schimbați-o într-o bunătate gândindu-vă:" Chiar dacă nu purt machiaj, pielea mea încă arată foarte bine."
Metoda 10 din 14:
Înclinați pe cei dragi pentru un sprijin suplimentar.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de apariția dvs. Pasul 8
1. Ei vă pot da într-adevăr o creștere de încredere atunci când aveți nevoie de ea. Poate fi greu să vezi geamul pe jumătate plin atunci când vine vorba de aspectul tău. Lăsați-i pe cei dragi să poarte o parte din această greutate pentru tine! Spune-le cum te-ai simțit - vor avea cu siguranță ceva înălțător sau sprijin pentru a-ți spune.
  • Prietenii adevărați vor avea întotdeauna grijă de tine indiferent de ce arăți.
Metoda 11 din 14:
Faceți un efort de a zâmbi mai mult.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de aspectul dvs. Pasul 12
1. Este o modalitate excelentă de a vă stimula starea de spirit și de a vă simți încrezător. Înainte de a ieși și despre, tencuială pe un zâmbet - s-ar putea să fiți surprins de cât de diferiți vă simțiți! Veți par a fi mai abordabile și mai prietenoase, ceea ce poate duce la o mai bună prietenie și relații.
Metoda 12 din 14:
Purtați haine confortabile care vă plac forma.
  1. Imaginea intitulată Fii mândru de aspectul tău Pasul 9
1. Treci peste hainele strânse, inconfortabile din dulapul sau dulapul tău. Dacă purtați haine care nu se potrivesc destul de bine sau vă fac inconfortabil, probabil că nu vă veți simți minunat despre apariția dvs. pentru această zi. În schimb, alegeți un costum care într-adevăr Se potrivește tipului corpului-Acest mod, vă puteți simți încrezător, confortabil, și mândru pe tot parcursul zilei.
  • De exemplu, ați putea purta o pereche de jeggings în loc de o pereche strânsă de blugi slabi.
  • S-ar putea să scoți un tricou confortabil în loc de o cămașă polo înghesuită.
  • Este în regulă dacă nu te simți încrezător la început! Nu este nimic în neregulă cu a avea o atitudine "falsă până când o faci".
Metoda 13 din 14:
Stick la o dietă și de exercițiu de rutină.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de aspectul dvs. Pasul 13
1. Dieta și exercițiile joacă un rol important în aspectul nostru. În loc să încerce să piardă în greutate sau să întâlnească un anumit standard de frumusețe, concentrați-vă doar pe consumul de mâncăruri sănătoase, echilibrate și exercitarea de câteva ori pe săptămână. Când te simți bine, arăți prea bine!
  • Dieta tuturor este puțin diferită, iar același plan de masă nu va funcționa pentru toată lumea. În general, încercați să mâncați 3 mese echilibrate pe zi, cu o mulțime de fructe, legume, proteine ​​slabe și boabe întregi.
  • Scopul pentru obținerea a 30 de minute de exercițiu pe zi, 5 zile pe săptămână. Ați putea încerca jogging, înot, coardă de sărituri, formare în greutate sau ciclism ca mod de distracție de a rămâne sănătoși.
Metoda 14 din 14:
Nu vă cântăriți în mod constant.
  1. Imaginea intitulată Fiți mândru de aspectul dvs. Pasul 11
1. Rezistați nevoii de a vă cântări în fiecare zi. Credeți sau nu, greutatea dvs. reală poate trece între 4 și 6 lb (1.8 și 2.7 kg) pe tot parcursul zilei, în funcție de momentul în care vă cântăriți. În plus, greutatea dvs. este doar un număr - nu vă definește frumusețea, merită sau apariția. Dacă este necesar, pas pe scară o dată pe săptămână pentru a obține ideea de unde sunteți, în loc să verificați religios în fiecare zi.
  • S-ar putea să vă simțiți mai bine dacă vă aruncați scala dvs. cu totul.

sfaturi

Este perfect normal să ai zile rele unde ești mai greu pe tine însuți decât de obicei.
  • Faceți un pas înapoi și numărați de câte ori critici sau gândiți negativ într-o singură zi. Încercați să opriți aceste gânduri în piesele lor pentru a vă schimba imaginea de sine.
  • În cele din urmă, acceptarea de sine începe cu o singură alegere. Dacă faceți o alegere activă pentru a vă iubi și a vă accepta, viziunea dvs. personală asupra dvs. va fi schimbată spre bine.
  • Sărbători diferențele tuturor. Oamenii vin în toate formele și dimensiunile - nu există nici un fel de corp drept sau greșit pentru a avea! Data viitoare când vă aflați într-un loc public, ca o sală de gimnastică sau bacanie, aruncați o privire la unii dintre oamenii din apropiere. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă reaminti că este bine să arăți diferit de oamenii din jurul tău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar