Cum să fii fericit când nu ai prieteni

Dacă v-ați găsit fără prieteni pentru niciun număr de motive - școală nouă, un nou loc de muncă, un nou oraș sau o nouă schimbare de stil de viață - vă puteți întreba cum puteți fi vreodată fericit. Este posibil! Conexiunile sociale fac viața mai satisfăcătoare, dar nu ia prietenia pentru a conduce o viață fericită. Aflați cum să fiți fericiți fără prieteni prin construirea iubirii de sine, păstrarea calendarului plin de activități pozitive și consolidarea relațiilor cu alte persoane din viața voastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind fericit despre tine
  1. Imaginea intitulată acceptă să fie înaltă ca o fată adolescentă Pasul 8
1. Recunoașteți valoarea dvs.. De multe ori, oamenii depind de prietenii pentru validarea sentimentelor lor. S-ar putea să vă gândiți: "Sarah mă adoră, așa că trebuie să fiu fabulos" sau "cel puțin sunt invitat tuturor partidelor."Adevărul este că ar trebui să vă simțiți minunat despre voi, indiferent de cine sunt prietenii voștri sau cât de mulți aveți. Aflați să vă validați în loc să aveți nevoie de alții să o facă.
  • De exemplu, dacă ați numărat întotdeauna prietenilor pentru a vă ajuta să luați decizii mari, încercați să luați o decizie pe cont propriu prin cântărirea pro și contra.
  • Dacă credeți că sunteți nevoie de prietenii dvs. vă face importantă, găsiți alte modalități de a vă simți importante, cum ar fi recitarea afirmațiilor pozitive sau a voluntariatului.
  • Imagine intitulată Deal cu presiunea de la egal la egal Pasul 8
    2
    Începeți un regim de auto-îngrijire. Creați o listă de activități de auto-îngrijire care vă permit să faceți ceva bun pentru dvs. Începeți să adăugați unele dintre aceste activități în calendarul dvs. în fiecare zi. Îngrijirea regulată vă poate ajuta să vă simțiți emoțional sănătoși - deci nu va trebui să vă bazați pe alții să vă facă să vă simțiți bine despre dvs.
  • Încercați să efectuați auto-masaj, făcând o rutină de yoga, jurnalizând sau luați câinele pentru o plimbare.
  • De asemenea, puteți încerca să listați toate lucrurile pe care le doriți despre dvs. și citiți de multe ori pe listă.
  • Imaginea intitulată se simt mai atractivă pasul 9
    3. Sprijiniți-vă sănătatea fizică și bunăstarea. Arată dragostea cu tine însuți construi un stil de viață mai sănătos. Căutați modalități de a vă sprijini mai bine sănătatea și sănătatea, cum ar fi curățarea dietei, exercitând mai des, lupta împotriva stresului, sau obținerea adecvată dormi in fiecare noapte.
  • start Mâncarea mai sănătoasă adăugând mai multe legume la mese, consumând alimente mai puțin prelucrate și junk și beau multă apă.
  • Începeți an regimul de exerciții care se potrivește stilului tău de viață, cum ar fi mersul pe jos câinele în jurul blocului, mersul pe jos sau alergând la un parc local sau jucând sport.
  • Ușurează stresul făcând activități relaxante cum ar fi respirație adâncă sau relaxare musculară progresivă.
  • Promovarea sănătății fizice și a bunăstării este ceva ce ar trebui să vă faceți pentru dvs. pur și simplu pentru că vă ajută să conduceți o viață mai satisfăcătoare.
  • Imagine intitulată Evitați distragerile online Pasul 14
    4. Amintiți-vă de lucrurile pe care sunteți recunoscător pentru.S-ar putea să vă găsiți că ați venit să nu aveți prieteni sau să vă hrăniți în modele negative de gândire. Recunoștința este o mare practică pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra pozitivelor din viața voastră în loc de ceea ce se întâmplă greșit. Veți simți mai fericiți și mulțumiți de viață.
  • Starta Practica de recunoștință în care notați trei lucruri în fiecare zi care au mers bine sau că sunteți recunoscător. Puteți face acest lucru într-un jurnal sau puteți descărca o aplicație gratuită în magazinul de aplicații al telefonului dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrați-vă ocupat
    1. Imagine intitulată Deal cu Heartache (fete teen) Pasul 13
    1. Învață să te bucuri de timpul tău singur. Dacă răsturnați doar timpul, veți avea un timp mai greu de a fi fericit fără prieteni. Faceți un angajament de a începe să vă iubiți singurul timp, cheltuindu-l să facă activități interesante.
    • De exemplu, dacă aveți tendința de a gândi că petrecerea timpului este plictisitor, veniți cu o listă de activități distractive pe care le puteți face singur. Lista dvs. ar putea include accesul la un concert, vizionarea unui spectacol de televiziune, creând un proiect DIY Home, pornind un scrapbook, plantarea unei grădini, citirea unei cărți pe care ați dorit-o întotdeauna să citiți și să explorați noi părți ale orașului sau orașului dvs.
    • De fiecare dată când sunteți singuri, utilizați acel moment pentru a trece ceva de pe lista dvs. De-a lungul timpului, veți începe să vă bucurați de timpul petrecut singur.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 7
    2. Fa ceea ce iti place. Secretul unei vieți fericite și îndeplinite vă petrece zilele făcând ceea ce vă place. Deci, folosiți-vă zilele pentru a vă urmări pasiunile și interesele. Gândiți-vă la modalitățile prin care puteți adăuga aceste activități la viața dvs. de zi cu zi.
  • De exemplu, dacă vă place să jucați pianul, vă puteți alătura unei trupe sau voluntarului pentru a juca la biserica dvs. Dacă vă place să scrieți, ați putea încerca să vă completați prima poveste sau no roman.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 9
    3. Provoaca-te. Unii oameni au tendința de a fi timid de lucrurile dificile, dar provocările ne ajută să creștem și să ne bucurăm de viață. Uitați-vă la viața voastră și găsiți modalități mici de a lovi cu piciorul lucrurile.
  • De exemplu, dacă ați făcut aceeași rutină de antrenament timp de un an, treceți lucrurile prin înscrierea pentru o nouă clasă sau încercarea unui nou regim de antrenament.
  • Imagine intitulată Fii o dată memorabilă Prima dată Pasul 3
    4. Motivați-vă cu obiective puternice. Având ceva de așteptat, este necesar să conduceți o viață satisfăcătoare. Obiectivele vă ajută să vă dați un sentiment de direcție în viață și să vă motivați să continuați să vă împingeți. Plus, odată ce traversați linia de sosire, vă veți simți mai bine realizată și asigurată de sine.
  • Gândiți-vă la ceva pe care l-ați oprit în trecut. Stabiliți un obiectiv mic, acționabil cu privire la acesta și începeți să lucrați astăzi.
  • De exemplu, poate doriți să economisiți bani pentru a călători în lume. Va trebui să vă dați seama cât de mulți bani necesită călătoria și apoi să elaboreze un plan pentru ao salva într-un anumit interval de timp. Utilizați o parte din timpul liber pentru a afla cel mai puțin costisitor mod de a face acest lucru.
  • Imaginea denumită să fie sofisticată (pentru adolescenți) Pasul 5
    5. Continua sa inveti. Rămâi ocupat și angajat cu viață, acționând ca un începător în tot ceea ce faci. Înscrieți-vă pentru o clasă sau citiți o carte în care puteți afla ceva complet nou sau chiar provocați modalități vechi de gândire.
  • De exemplu, ați putea explora principiile religioase diferite decât cele ale tale, să înveți o nouă limbă, să obțineți un loc de muncă cu fracțiune de normă într-o industrie interesantă sau să ascultați muzică sau să citiți cărți dintr-un alt gen.
  • Metoda 3 din 3:
    Construirea altor conexiuni
    1. Imagine intitulată Deal cu un prieten nevoit Pasul 2
    1. Stai cu frații tăi. Dacă aveți frați și / sau surori, aveți potențiali candidați pentru prietenie. Acești oameni ți-au cunoscut toată viața și probabil că te înțeleg mult mai bine decât crezi. Ajungeți la ele și încercați să întăriți obligațiunea pe care o împărțiți.
    • De exemplu, dacă aveți o soră care sa mutat la colegiu, s-ar putea să fiți de acord cu un timp obișnuit pentru a vă skype și pentru a prinde din urmă. Dacă frații dvs. trăiesc în apropiere (sau sub același acoperiș), încercați să începeți o nouă tradiție, cum ar fi mâncarea cina de duminică împreună.
  • Imaginea intitulată adoptă un copil al unei alte cursuri de curse 16
    2. Petreceți timpul de calitate cu părinții dvs. Dacă nu aveți prieteni, puteți avea în continuare relații sănătoase cu alte persoane din viața voastră, în special cu părinții voștri. Această relație nu poate fi una de egal, dar puteți împărtăși un hobby, exprimați-vă sentimentele și petreceți timpul de calitate cu ei.
  • Cunoașteți-vă mama și / sau tatăl mai bine și căutați interese comune. Puneți întrebări, cum ar fi "Care este emisiunea dvs. preferată de televiziune?"Sau" Doriți să vedeți un joc împreună în acest weekend?"
  • Petrece timpul de calitate cu ei făcând activități împreună cum ar fi spălarea mașinii sau împărtășirea unei mese.
  • Imaginea intitulată scrie o constituție pentru un club Pasul 5
    3. Alăturați-vă unui club sau unei organizații. Nu au prieteni nu înseamnă că trebuie să te oprești de restul lumii. De asemenea, nu înseamnă că nu puteți încerca să fiți mai sociali. Faceți un efort de a vă conecta cu alții care au interese similare, devenind un membru al unui club sau organizație.
  • De exemplu, dacă sunteți creativ, s-ar putea să vă alăturați clubului de artă la școala dvs. sau să participați la corul la biserica dvs., dacă doriți să cântați.
  • Imaginea intitulată ajută la schimbarea pasului 6
    4. Ajutați-vă în comunitatea dvs. Voluntariatul este o modalitate excelentă de a da înapoi și de a crea noi conexiuni sociale cu oamenii din zona dvs. Este posibil să nu vă dezvoltați neapărat o prietenie cu acești oameni, dar petrecerea timpului cu ei vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin singuri.
  • Luați în considerare înscrierea la locul de muncă într-o bucătărie de supă, citiți la copii la bibliotecă sau organizarea unui eveniment de curățare în comunitatea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar