Cum să vă bucurați să fiți singuri ca o fată adolescentă

Se întâmplă cu cele mai bune dintre noi. Într-o zi, te uiți în jurul sălii de la școală și tot ce poți vedea sunt cupluri. Țineți mâinile, sufocarea și căutarea așa... fericit. Dintr-o dată, îți dai seama că (Gasp!) esti singur! S-ar putea să vă simțiți supărat, dar recunoașteți că este singurul în adolescenții dvs. este complet normal și, de fapt, vine cu tone de beneficii pe care prietenii tăi parteneri îl pot lipsi. Fiind singur vă oferă timp să vă cunoașteți, să dezvoltați relații puternice cu prietenii și familia și faceți lucrurile pe care doriți să le faceți. Sună destul de mare, dreapta?

Pași

Partea 1 din 3:
Acceptarea ta
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei fete dacă sunteți o fată Pasul 9
1. Amintiți-vă că nu este nimic în neregulă cu a fi singură. Cultura pop glorifică relațiile. Ca persoană singura, ați putea simți că nu sunteți normal, ci vă dați seama că "normal" este diferit pentru toată lumea și că o proporție semnificativă de adolescenți nu se întâlnește niciodată în liceu. În plus, fiind într-o relație vine cu multe complicații ale propriei sale. Nu este nimic în neregulă cu faptul că este unic ca un adolescent - poate fi mai distractiv!
  • Imaginea intitulată are o relație lungă și fericită Pasul 9
    2. Nu vă grăbiți să găsiți o relație. Dacă sunteți speriat de faptul că sunteți singuri, aveți mai multe șanse să introduceți relații mai puțin decât ideale, doar pentru că nu doriți să fiți singuri. Cu toate acestea, fiind unică este mult mai bună decât a fi într-o relație subpar, deci nu se stabilește.
  • Nu se grăbește - aveți întreaga dvs. viață pentru a fi într-o relație comisă. Dacă se întâmplă în liceu, minunat. Dacă nu, este prea mare!
  • Unii oameni doresc doar să fie în relații comise, deoarece sunt prea frică să fie independenți și să se cunoască.
  • Imaginea intitulată supraviețuiește fără o prietena sau iubitul Pasul 1
    3. Explorați interesele dvs. Fiind într-o relație romantică apropiată, poate fi greu să vă separați identitatea de la partenerul dvs. Utilizați-vă singledomul pentru a încerca noi activități care vă inspiră! Explorând interesele vă poate ajuta să dezvoltați un sentiment mai bun de sine, ceea ce poate duce la relații mai sănătoase pe drum.
  • Ați iubit mereu moda? Luați în considerare luarea unei clase de cusut. Dacă ați vrut întotdeauna să încercați hochei, să vă alăturați echipei școlii.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbogățiți-vă
    1. Imagine intitulată Încredere prietenul tău Pasul 17
    1. Redați câmpul. Fiind unică înseamnă că ești liber să întâlnești oameni diferiți, să mergi la date și să flirtezi cu cineva care îți atrage ochiul. Bucurați-vă de libertatea vieții unice!
    • Dacă sunteți interesat să vă satisfaceți interesele romantice potențiale, asigurați-vă că luați inițiativa și faceți planuri! Mergeți la petreceri, frecventați evenimente școlare și implicați în extracurrobari.
    • Desigur, este posibil să nu vă simțiți ca să vă întâlniți cu cineva, și asta e bine și! Una dintre numeroasele frumuseții de a fi unice este că puteți salva la domiciliu într-o seară de vineri cu câinele și ceasul dvs. de chemare spectacol preferat.
  • Imagine intitulată face față perioadei dvs. în vacanță Pasul 12
    2. Faceți lucrurile pe care le bucurați. Având un alt număr semnificativ, durează mult timp și efort. Cu toate acestea, fiind unică înseamnă că vă puteți concentra toată energia asupra dvs. Mai degrabă decât să participați la evenimentele sportive semnificative în weekend, puteți face exact ceea ce doriți să faceți.
  • Bucurați-vă de vizionarea dvs. preferată ROM-COM necomunicată sau vă petreceți voluntariatul de weekend pentru caritatea dvs. preferată.
  • Du-te pentru o excursie pe un capriciu sau ai o zi liberă telefonică la lac.
  • Profitați de oportunitatea de a explora noi experiențe și oportunități.
  • Imagine intitulată Vorbiți murdar la un tip Pasul 5
    3. Apreciați singurătatea ta. Fiind unică înseamnă că puteți petrece mai mult timp singur, reîncărcarea. Faceți o baie, citiți o carte sau pur și simplu minți pe patul dvs. ascultând muzică. Acest timp poate fi într-adevăr restaurativ și vă poate da creativității.
  • Imagine intitulată Get Fit (fete adolescente) Pasul 1
    4. Concentrați-vă asupra sănătății. Iată câteva știri promițătoare: singurele oameni exercită în general mai mult decât oamenii în relații. Profitați de timpul liber și oferiți-vă sănătății puțin mai multă atenție. Încercați să gătiți rețete noi sănătoase, începând o rutină obișnuită de fitness și să se alăture unei sală de gimnastică.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuarea celor mai multe relații cu prietenii și familia
    1. Imagine intitulată face față unui adolescent moody Pasul 12
    1. Petreceți mai mult timp cu prietenii și familia. Relațiile de liceu sunt adesea temporare, dar relațiile cu prietenii și familia pot dura o viață. Din păcate, multe relații romantice au ca rezultat mai puțin timp petrecut cu prietenii și familia. Imaginându-vă cum să vă împărțiți timpul între partenerul dvs. și alte persoane iubite, poate fi o durere de cap, dar ca o singură fată, asta nu este problema ta!
    • Obțineți un grup de prieteni împreună pentru o noapte de fete. Sau, mai bine, găzduiește o noapte de fete la locul dvs., complet cu Popcorn și Flick-urile preferate. Încercați să invitați atât fete și fete singure care se află într-o relație, deoarece este frumos să aveți activități care se suprapun atât grupuri.
    • Propuneți excursii de familie distractive, ca o excursie la plajă sau o excursie.
  • Imagine intitulată Coordonate Disciplina între îngrijitorii Pasul 10
    2. Dețineți responsabilitatea non-singură responsabilă. Este ușor să fii absorbit într-o relație. Dacă prietenii dvs. au alții semnificativi, vă puteți simți puțin neglijat. Cu toate acestea, ei nu s-ar putea să nu-și dea seama că simți acest lucru, așa că asigurați-vă că le spuneți. Lăsați-i să știe cât de mult vă prețuiți prietenia și că doare să se simtă ca și cum nu contează. Faceți tot posibilul pentru a rămâne calm și evitarea limbii de acuzare.
  • Spune ceva de genul: "Hei, simt că ai petrecut o mulțime de timp cu Jack și nu ai făcut un efort să stai cu mine într-o vreme. Mi-e dor de tine."
  • Imaginea intitulată acceptă prietenul tău
    3
    A face prieteni noi. Investiția în noile prietenii poate fi într-adevăr plină de satisfacții, dar durează mult timp. Din fericire, ca o singură fată, este posibil să aveți un timp suplimentar pentru a face noi prieteni. Oamenii care sunt singuri tind să aibă rețele sociale mai mari din acest motiv. Ajungeți la persoanele care vă interesează sau pe care le admirați.
  • Încercați să vă alăturați unui club sau unei echipe sportive! Este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni asemănători.
  • Imagine intitulată Deal cu cineva strigând la tine Pasul 2
    4. Aflați din relațiile prietenilor dvs. Fiind singurul din grupul dvs. de prieteni poate fi greu uneori, dar de fapt aveți un avantaj imens: puteți învăța din greșelile relațiilor lor! În acest fel, când găsiți pe cineva pe care îl place foarte mult, veți avea instrumentele pentru a construi o relație puternică și sănătoasă.
  • Prietenul tău și partenerul ei luptă în mod constant asupra unor neînțelegeri mici? Veți învăța importanța unei comunicări clare la o relație sănătoasă.
  • sfaturi

    Doar fii tu insuti. Nu schimbați cine sunteți pentru oricine!
  • Fiind într-o relație nu este automat o fericire. Puteți fi la fel de fericită sau mai fericită, ca o singură fată!
  • Dacă unul dintre prietenii tăi se lovește despre relația lor în fața dvs., nu rămâneți prieteni cu această persoană. A face acest lucru poate fi dăunătoare pentru sănătatea dvs. mintală și chiar și a scădea stima de sine. Dacă vreunul dintre prietenii dvs. face acest lucru, puneți imediat prietenia.
  • Avertizări

    Nu vă schimbați pentru un interes romantic. Vreodată. Nu merita.
  • Nu ignorați prietenii dvs. doar pentru că au alții semnificativi. În schimb, încercați să fiți fericiți pentru ei. Ai vrea să fie fericiți pentru tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar