Cum să fii fericit chiar și atunci când

Cu toții avem probleme să fie singuri din când în când. Indiferent dacă suntem singuri, trăim singuri sau pur și simplu am avut un timp greu de tolerant fiind de noi înșine, poate fi o provocare să vă simțiți fericiți dacă sunteți singuri. În acest articol, vă vom duce printr-o varietate de strategii utile pentru a rămâne pozitiv și a trăi cea mai bună viață când sunteți pe cont propriu.

Pași

Metoda 1 din 14:
Invata ceva nou.
  1. Imaginea intitulată fi fericită chiar și atunci când singur pasul 1
1. Explorarea noilor hobby-uri vă ține mintea activă și angajată. Este normal să vă simțiți puțin gol și neliniștiți când sunteți singuri. Aruncându-vă în noi hobby-uri interesante, poate ajuta cu asta! Utilizați-vă singurul timp pentru a explora ceva pe care l-ați dorit întotdeauna să faceți. Luați în considerare activitățile precum:
  • Învățați o nouă limbă
  • Gradinarit
  • Învățați să jucați un instrument
  • Proiecte de arte și meșteșuguri
Metoda 2 din 14:
Creați și urmați o rutină zilnică.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 2
1. Un program setat vă poate oferi un sentiment de ordine și scop. Fiind singur are o modalitate de a face oamenii să se simtă puțin pierduți. Luând câteva minute pentru a crea un program zilnic pentru dvs. poate ajuta la prevenirea acelui sentiment! Programați în activități zilnice regulate, cum ar fi munca, exercițiile fizice sau gătitul, precum și hobby-urile și alte activități.
  • Programarea în comunicare, mai ales dacă sunteți introvertit și luptați cu asta. De exemplu, creionul într-un timp pentru a apela sau chat video cu un prieten.
Metoda 3 din 14:
Faceți o listă de lucruri pe care sunteți recunoscători.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 3
1. Este ușor să te concentrezi pe negativ atunci când ești singur. Toată lumea face acest lucru din când în când, dar asta nu înseamnă că este sănătos. Când vă simțiți că sunteți blocat în acel spațiu de cap negativ, faceți un efort pentru a vă scoate prin concentrarea asupra lucrurilor pozitive din viața voastră. Apucați un stilou și o hârtie și scrieți o listă reală!
  • De asemenea, puteți încerca să faceți aceste liste mai des, cum ar fi la sfârșitul zilei sau săptămânii.
Metoda 4 din 14:
Limitați-vă timpul pe social media.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 4
1. Utilizați social media pentru a vă conecta, dar deconectați-vă dacă se simte negativ. Social Media este o modalitate excelentă de a se întâlni și de a interacționa cu ceilalți, dar are și coborâșuri. Dacă observați că îl utilizați pentru a vă compara cu ceilalți sau dacă vă simțiți rău despre dvs. sau chiar singură după ce ați folosit social media, s-ar putea ajuta să vă deconectați mai des.
  • Când sunteți online, concentrați-vă pe conversații semnificative și interacțiuni pozitive. Încercați să petreceți mai puțin timp derulare fără minte.
Metoda 5 din 14:
Mergi la plimbare.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 5
1. O schimbare a peisajului vă poate spori starea de spirit și vă poate schimba perspectiva. Dacă vă simțiți singuri, încercați să vă forțați să vă ridicați și să mergeți la o scurtă plimbare. Doar câteva minute în aer liber vă poate ajuta să vă luați mintea și să vă reîmprospătați.
  • Dacă gândurile negative încep să se strecoare, să vă reamintească ușor să vă reintroduceți împrejurimile.
Metoda 6 din 14:
Voluntar în comunitatea dvs.
  1. Imaginea intitulată fi fericită chiar și atunci când singur pasul 6
1. Oferindu-vă timpul și efortul pentru a ajuta pe alții să ușureze singurătatea. Toată lumea îi place să se simtă nevoită - să facă o muncă voluntară este o modalitate alunecătoare pentru a îndeplini această nevoie, de asemenea, făcând o diferență în comunitatea dvs. Când sunteți angajați în mod activ și ajutați pe alții, este greu să vă simțiți cu adevărat singuri. Uită-te la oportunități de voluntariat cum ar fi:
  • Servind alimente la o bucătărie de supă
  • Îndrumând o persoană tânără într-un program mare sau un mare program sora
  • Citirea la vârstnici în casele de îngrijire medicală
  • Activismul drepturilor mediului sau al animalelor
Metoda 7 din 14:
Explorați-vă sentimentele într-un jurnal.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 7
1. Scrierea gândurilor și a sentimentelor vă pot ajuta să faceți sensul lor. Jurnalizarea regulată vă poate ajuta să vă cunoașteți mai bine prin auto-exprimare. De asemenea, puteți practica recunoștința prin urmărirea a ceea ce sunteți recunoscător în jurnalul dvs. Luați câteva minute în fiecare zi să notați câteva lucruri.
Metoda 8 din 14:
Concentrați-vă pe calitățile dvs. pozitive.
  1. Imaginea intitulată fi fericită chiar și atunci când singur pasul 8
1. Faceți o listă de lucruri pe care le place cu adevărat despre dvs. Nu este nimic în neregulă cu aprecierea dvs! Ia ceva timp pentru a sărbători calitățile tale bune. Reflectați pe cele mai bune trăsături. Puteți chiar să le adăugați la listele sau jurnalul dvs. de mulțumire.
  • De exemplu: "Fac o slujbă minunată la locul de muncă. Sunt membru evaluat al echipei."
  • Sau uita-te la tine în oglindă și spune, "Am ochii buni."
  • Dacă aveți probleme cu acest lucru, întrebați câțiva prieteni de încredere sau membri ai familiei ceea ce cred că sunt cele mai bune calități.
Metoda 9 din 14:
Exercita mai des.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 9
1. Studiile arată exerciții regulate ușurează singurătatea și stimulează starea de spirit. Știm cu toții că exercițiul ne face să ne potriviți fizic, dar ați știut că acesta eliberează și substanțe chimice din creierul dvs. care vă fac să vă simțiți pozitivi și fericiți? E adevarat! Dacă vă simțiți incomod exercitarea în jurul altor persoane, începeți cu activități ușoare pe care le puteți face singur, cum ar fi alergarea, mersul pe jos sau ciclism.
  • Dacă nu vă deranjează să vă exercitați cu ceilalți, acest lucru poate oferi beneficii și mai bune de amploare! Ia în considerare încercarea de fitness sau clase de yoga sau de a lucra într-o sală de gimnastică publică.
Metoda 10 din 14:
Bucurați-vă ca și cum ați trata un prieten.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 10
1. Vorbiți cu bunătatea și compasiunea - meritați asta. Self-vorbește pozitivă ia practica, dar merită. De exemplu, dacă vă aflați gândindu-vă la gânduri negative cum ar fi, "Nimeni nu vrea să-și petreacă timpul cu mine," schimba acest gând la ceva mai realist ca, "Oamenii iubesc petrecerea timpului cu mine, dar uneori se ocupau și este normal."
  • Dacă vă simțiți că nu faceți o treabă bună la locul de muncă sau la școală, spuneți-vă ceva ce poate spune un prieten, "Ești serios? Ești grozav la slujba ta!"
  • Dacă sunteți un introvertit, rețineți că acest lucru nu este un defect! Este un mod complet natural și acceptabil de a fi.
Metoda 11 din 14:
Amintește-ți că e bine să fii singur.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 11
1. Amintiți-vă că fiind singuri și singuri sunt lucruri diferite! S-ar putea să nu pară acum, dar puteți fi singuri fără să vă simțiți singuri. Petreceți ceva timp gândindu-vă de motive pentru care singurul poate fi un lucru pozitiv. Puteți chiar să faceți o listă și să o păstrați cu dvs! Iată câteva exemple pentru a începe:
  • Libertatea de a avea o zi de vis și să fie introspectivă
  • Abilitatea de a face lucrurile dvs. fără compromisuri
  • Mai mult timp să vă concentrați asupra sănătății și bunăstării dvs
  • Mai mult timp pentru a practica și a vă dezvolta abilitățile
Metoda 12 din 14:
Explorați tehnicile de minte.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 12
1. Exercițiile de meditație și respirație vă pot ajuta să vă simțiți calm și centrați. Mindfulness este de a fi în aici și acum, sau de a trăi în prezent, apreciați-o fără a locui prea mult în trecut sau îngrijorător de viitor. Studiile arată că tehnicile de spirit pot ajuta la reducerea sentimentelor de singurătate și anxietate. Luați în considerare explorarea:
Metoda 13 din 14:
Concentrați-vă pe conexiunile de calitate asupra cantității.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 13
1. Petrece timpul de calitate cu oamenii care sunt importanți pentru dvs. Concentrați-vă pe conectarea și discutarea cu ei în loc să faceți activități pasive cum ar fi vizionarea televiziunii. Dacă vă simțiți în siguranță cu privire la conexiunile din viața voastră, sunteți mai puțin probabil să vă simțiți singuri când sunteți acasă sau faceți lucruri de unul singur.
  • Dacă a trecut o vreme, ajungeți și vedeți cum fac! Face planuri de a prinde în curând.
  • Când sunteți singuri, concentrați-vă asupra amintirilor pozitive pe care le aveți cu oamenii pe care îi iubești.
Metoda 14 din 14:
Solicitați ajutor profesional dacă vă luptați.
  1. Imaginea intitulată Fii fericit chiar și atunci când singur pasul 14
1. Terapia vă poate ajuta să vă simțiți auziți și înțeleși. Singuratatea poate fi un simptom al unei probleme mai mari ca depresia. Dacă vă aflați că deveniți în creștere singuri sau nu puteți să tolerați să fiți singuri, vă poate aduce beneficii pentru a căuta ajutor profesional.
  • Psihoterapia poate fi o modalitate utilă de a vă înțelege mai bine.
  • Contactați furnizorul de asigurări medicale pentru o listă de psihologi, terapeuți și psihiatri autorizați.
  • Evitați să beți alcool sau să utilizați alte substanțe pentru a face față fiecărei.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar