Cum să fii interesant

Indiferent dacă vă simțiți ca viața voastră este prea plictisitoare, căutați să impresionați o anumită persoană sau ați fost acuzați că sunteți de interesant ca grupul de tricotat al bunicii, ați ajuns la locul potrivit. Citiți articolul de mai jos pentru a învăța cum să aduceți viața oricărei părți (pentru că oriunde mergeți va fi o petrecere de acum înainte)!

Pași

Partea 1 din 3:
Făcându-ți viața interesantă
  1. Imaginea intitulată Fii interesant 1
1. Fă-ți întotdeauna ceva. Petrecând o grămadă de timp așezată pe canapea dvs. este cea mai rapidă modalitate de a fi super plictisitor. Prin ieșirea în mod constant acolo și făcând ceva, orice, te vei face mult mai interesant. Vă oferă ceva despre care să vorbim în conversații cu alte persoane și o face să arate ca cel puțin aveți o viață, chiar dacă nu este cea mai interesantă viață vreodată.
  • Imaginea denumită Fii interesant Pasul 2
    2. Călătoriți peste tot. Călătoria este o modalitate ușoară de a vă face pe voi înșivă și viața voastră mai interesantă. În afară de experiențele incredibil de recompensare, veți avea în timp ce faceți acest lucru, vă va face mai încrezător și vă va ajuta să vă învățați cu provocările din viața voastră. Puteți călători la nivel local sau internațional, iar călătoria nu trebuie să fie la fel de scumpă cum pare. O poți face!
  • Imaginea intitulată Fii interesant pasul 3
    3. Fii un aventurier. Faceți lucruri aventuroase. Du-te drumeții. Învață să urci. Încercați scufundări. Poate sări din unele avioane. Aceasta este cea mai rapidă modalitate de a vă lua viața de la plictisitor la eroul de acțiune. De asemenea, nu sunt atât de greu de făcut: tot ce aveți nevoie este o educație, determinare și o anumită doză de curaj.
  • Imaginea denumită Fii interesant Pasul 4
    4. Aflați noi abilități. De asemenea, puteți fi un pic mai plictisitor despre ființa dvs. interesantă, prin învățarea abilităților noi. Puteți învăța să jucați pianul, să stăpâniți acele abilități de chitară pe care ați început-o în liceu, luați vopsire sau mergeți cu hobby-uri foarte unice, cum ar fi munca din piele sau falcconry. Cel mai important lucru este să urmărești ceva care te face fericit și că poți să te investit.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 5
    5. Luați în considerare un loc de muncă mai interesant. Acum, asta nu este pentru toată lumea. Uneori aveți o familie de sprijinire sau alte obligații care au prioritate față de a fi mai interesante. Dar dacă aveți ocazia de a vă aduce într-o cale de carieră pe care tu (sau poate chiar și alți oameni) găsiți interesant. Va face o mulțime de favoruri pe termen lung pentru că veți fi mai investiți în "plictisitor" o parte din ziua ta, deoarece partea plictisitoare a zilei tale va fi minunată!
  • Ai putea să iei o slujbă în străinătate, să lucrezi la ceva care este în asta "tehnologie de vârf" categorie sau lucrează cu copii (care sunt bine cunoscuți pentru aducerea entuziasmului 24/7).
  • Imaginea numită Fii interesant Pasul 6
    6. A face chestii. Utilizați abilitățile pe care le aveți deja sau le puteți învăța pe unele noi și puteți obține pe drumul spre a face ceea ce oamenii fac cel mai bine: face lucruri noi. Poți să faci lucruri doar pentru tine sau să-ți întorci ambarcațiunile într-o afacere întreagă. Fiind creativ vă permite să exprimați cine sunteți, dar vă face mai interesant pentru alți oameni. Toată lumea câștigă!
  • Partea 2 din 3:
    Făcându-vă interesant
    1. Imaginea denumită Fii interesant Pasul 7
    1. Bucură-te de viață. Nu fi un downer. Nu vă plângeți întotdeauna sau cheltuiți o grămadă de timp insultă sau de a fi în jos pe alte persoane. Puteți fi la fel de interesant ca și cum doriți, dar dacă sunteți un ticălos, atunci nu veți avea cu adevărat cineva să vă bucurați de asta. Profitați din plin de viață, chiar și atunci când predarea lămâilor ca și cum ar ieși din stil. Toată lumea va fi mai bună pentru asta.
  • Imaginea intitulată Fii interesant 8
    2. Asuma riscuri. Aceasta este o parte esențială pentru a vă face viața mai interesantă și a fi o persoană mai interesantă. Nu poți fi interesant dacă faci întotdeauna același lucru, chiar dacă același lucru este puțin interesant. Trebuie să luați uneori riscuri (un sfat care este la îndemână pentru viață în general). Nu merge nebun. Uită-te la riscuri în ceea ce privește pierderea potențială vs. câștigul potențial. Dacă stai să pierzi doar un pic, dar câștiga foarte mult, du-te pentru el. Dacă este invers, așteptați ceva mai bun sau să vă înfloriți calea proprie.
  • Nu uitați, puteți face adesea propria opțiune C, dacă nici unul, nici B nu vor lucra cu adevărat pentru dvs.
  • Imaginea denumită Fii interesant Pasul 9
    3. Îmbrățișați cine sunteți. Și dacă cine sunteți sunteți este o purtare cu urechea, verigătoare de trec, care este în regulă. Indiferent de excentricitatea dvs., alergați cu ea. Te va face să ieșiți, dar va fi, de asemenea te distra Pentru a fi în jur și mai interesant de a vorbi cu că veți fi fericiți și bucurați-vă de ceea ce faceți cu viața voastră.
  • Imaginea intitulată Fii interesant Pasul 10
    4. Aflați lucruri. Învățați în mod constant lucruri noi. Puncte bonus Dacă învățați prin a face! Umplerea capului cu o lume a experiențelor și cunoștințelor vă va face mai distractiv să discutați și veți găsi că vă bucurați de urmărirea cunoștințelor de-a lungul drumului.
  • Imaginea intitulată Fii interesant Pasul 11
    5
    Fii original. Toată lumea este unică. Absolut toată lumea. Dacă gemenii identici sunt diferiți unul de celălalt și sunt unici, puteți gestiona cu siguranță. Găsiți ceea ce este unic despre dvs., ceea ce vă face diferit și îmbrățișați-vă. Chiar dacă este ciudat. S-ar putea să nu trebuiască să zburați steaguri de mândrie peste tot, dar cu siguranță puteți face o parte mai mare din viața voastră. Veți găsi că, în general, vă face mai fericiți.
  • Imaginea intitulată Fii interesant Pasul 12
    6. Fi amuzant și pozitiv. Oamenii iubesc oamenii care sunt amuzanți, deci dezvoltați o nouă repertoriu glumă și faceți oamenii să râdă. Găsiți partea pozitivă a problemelor. Face ca viața să pară mai puțin gravă din când în când, sau să reamintească cel puțin oamenilor că este bine să râzi și să se relaxeze. Acest lucru vă va face și toată lumea din jurul vostru mult mai fericită.
  • Alternativa dvs. este de a fi incredibil de rasistă și ofensivă (marca de interesantă, de obicei salvată pentru bunicii care nu sunt în special cu vremurile) și probabil că nu doriți să fiți un fel de interesant. Sau poate că o faci. Noroc cu asta.
  • Imaginea denumită Fii interesant Pasul 13
    7. Fii consistent. Nu credeți că schimbarea în mod constant a părului sau a rochiei va face să parcă mai interesant. Același lucru se poate spune că a încercat o mie de hobby-uri și profesii. Schimbarea în mod constant drastic de la un lucru la altul nu te face să fii interesant, face ca oamenii să creadă că ești frivol și nu a investit în nimic. Vei părea că o faci pentru atenție. Găsiți ce contează pentru dvs. și lăsați modificările să vină în mod natural.
  • Partea 3 din 3:
    Interesant alții
    1. Imaginea denumită Fii interesant Pasul 14
    1. Vorbește cu lumea. Ieși acolo și fii social! Vorbește cu prietenii tăi. Petrece timp cu ei. A merge la petreceri. A se distra. Arată prietenilor tăi toate lucrurile răcoroase pe care le lucrați (ați urmat pașii din primele două secțiuni, corect?). Acest lucru vă permite să arătați lucrurile interesante pe care le-ați făcut dacă doriți, dar vă oferă și încă o cale de a ieși acolo și faceți ceva mai interesant decât stați pe canapea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii interesantul incitant 15
    2. Au prieteni interesanți. Acum, nu încercăm să spunem că având mai mulți prieteni interesanți vă vor face mai interesant. Nu este sănătos. Dar mai mulți prieteni interesanți vă vor invita să faceți lucruri interesante, oferindu-vă oportunități de a încerca lucruri noi. Ei vor fi, de asemenea, mai dispuși să vă alăture în propria dvs. aventură.
  • Imaginea denumită Fii interesant Pasul 16
    3. A da inapoi. Voluntar. Îmbunătățiți comunitatea cu abilitățile pe care le aveți. Ajutați-i pe alți oameni cum să-și întoarcă viața prin preluarea provocărilor, la fel ca și cum ați făcut pentru a schimba modul în care v-ați trăit viața. Acest act de a da înapoi vă face mai interesant, dar va ajuta și pe alții și vă va oferi un mare sentiment de împlinire.
  • Imaginea intitulată Fiți etapa interesantă 17
    4. Educați-i pe alții. Pe măsură ce mergeți în jurul valorii de toate aceste lucruri interesante, veți învăța o mulțime de informații cool sau utile. Să folosească bine acest lucru prin educarea celorlalți. Puteți da clase, sau doar aveți câteva fapte distractive pentru prietenii dvs. la petreceri. Oamenii se vor bucura să trăiască vicarios prin lucrurile pe care le învățați și le spuneți.
  • Imaginea intitulată Fii interesant pas 18
    5. Lăsați ego-ul acasă. Nu, cu toate acestea, laudă sau petrece mult timp frecându-l în fețele oamenilor. Viața ta este interesantă, știu. Dacă vor să știe mai multe, vor întreba, așa că încercați să nu faceți nici o altă propoziție din gură "Acest moment i....".
  • Imaginea intitulată Fii interesant Pasul 19
    6
    Fi gata pentru critici. Probabil că veți rupe sau îndoiți regulile, fie cele reale, fie convențiile sociale, de-a lungul drumului. Acest lucru este natural, deoarece fiind interesant, de obicei, înseamnă că mergeți puțin de cereale. Cineva va găsi ceva "gresit" Cu ceea ce faci, chiar dacă ei sunt Cel care este cu adevărat greșit. Să învețe să faci față cu haters și vei fi mult mai fericit.
  • sfaturi

    Zâmbește mereu. Nu ai niciodată un moment plictisitor.
  • Întotdeauna să poți face o glumă.
  • Fi ciudat.
  • Fii tare, dacă este necesar. Nu este obnoxios. Doar nu șopti tot ce spui. Vorbind cu voce tare.
  • Să fie capabil să vorbească pentru tine însuți!
  • Avertizări

    Stați departe de acei oameni răi care vă pot aduce în jos.
  • Dacă vă place ceva, faceți-o! Nu contează ce gândește oricine altcineva.
  • Nu fi interesant pentru punctul de neplăcere. Cu excepția cazului în care asta te duci.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar