Cum să vă bucurați să fiți singuri

Fiind unică nu trebuie să fie totul despre băutura de la tine în fiecare noapte, punând peste o comedie romantică sau o pasiune îndepărtată. Fiind unică vă poate oferi o libertate uimitoare și vă oferă o oportunitate de a vă perfecționa și de a vă lustrui propria experiență și experiența vieții. În acest fel, atunci când alegeți să părăsiți viața singura în spatele dvs., veți avea o mulțime de viață independentă sub centura dvs. Cheia pentru a vă bucura de viața dvs. unică este de a profita la maximum de timpul dvs., să profitați de libertatea dvs. și să vă pregătiți pentru o relație.

Pași

Metoda 1 din 3:
Profitând de libertatea dvs
  1. Imaginea intitulată acceptă să fie înaltă ca o fată adolescentă Pasul 8
1. Definiți ce înseamnă un singur mijloc pentru dvs. Indiferent de situația dvs. și motivul pentru că sunteți singuri, este important să identificați ce înseamnă un singur mijloc pentru dvs., mai ales dacă dumneavoastră do Vedeți-vă într-o relație în viitor. Practica nu are întotdeauna nevoie de validarea sau înțelegerea unei alte persoane. Învață să fii confortabil să fii singur și să practici iubirea și să te accepți ca o singură persoană.
  • Cu cât sunteți mai fericit cu viața voastră, cu atât veți simți mai bine ceea ce vă face mai atractivă.
  • Imaginea intitulată Evitați suplimentele unice de ocupare atunci când călătoriți singuri pasul 6
    2. Face o călătorie spontană. Pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la preferințele sau programul unei alte persoane, puteți merge acolo unde doriți, când doriți! Puteți lua o zi liberă de lucru pentru a face o excursie de o zi într-un oraș necunoscut în apropiere sau poate o călătorie în weekend în propriul tău oraș, pentru a explora liber.
  • Fiind unic, de asemenea, înseamnă să alegeți destinația. Nu trebuie să compromiteți sau să mergeți undeva nu aveți nici un interes în a fi. Alegerea este a ta.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de tomboy 9
    3. Trăiesc într-un cort (sau un stil de viață tranzitoriu similar). Dacă ați vrut întotdeauna să trăiți o viață a lui Vagabond, acum este șansa ta. La urma urmei, a fi o relație ar putea interfera cu dorința de a urca de la Camping la Camping, sau să-i sun pe Wilderness acasă.
  • Această opțiune este deosebit de mare dacă sunteți tineri și iubiți să călătoriți. A trăi într-un cort vă permite să vă deplasați liber, fără o plată de casă sau închiriată, cu doar câteva lucruri de ambalat înainte de următoarea aventură.
  • Nu trebuie să trăiți într-un cort pentru a vă uita la viața voastră ca o aventură cu posibilități nesfârșite. Să se angajeze cu lumea din jurul tău, să fii curios și să spui da fiecărei invitații!
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă în Australia Pasul 15
    4. Schimbați lucrările, dacă nu vă place locul de muncă actual. Fiind într-o relație, de obicei, vă cere să vă împărtășiți luarea deciziilor cu o altă persoană. Acest lucru poate însemna că sunteți blocat într-o slujbă pe care nu o iubiți pentru a oferi siguranță sau pace a minții pentru altcineva. Dacă sunteți singur, trebuie doar să vă asigurați că vă puteți îngriji de tine, așa că lăsați-l pe acel loc de muncă pe care îl urăști în urmă și urmăriți o poziție pe care o veți iubi cu adevărat.
  • Dacă vă părăsiți slujba, asigurați-vă că aveți un alt loc de muncă aliniat mai întâi: Fiind singură și (neintenționat) fără adăpost nu este destul de eliberată ca fiind unică și stabilă din punct de vedere financiar.
  • Imagine intitulată Act inteligent în fața prietenilor tăi Pasul 11
    5. Realizați timpul dvs. este al tău. Fiind într-o relație, în timp ce poate fi minunată, înseamnă împărtășirea timpului și a vieții cu o altă persoană. Fiind unică, nu trebuie să vă faceți griji că ați lăsat pe altcineva să știe dacă intenționați să ieșiți pentru seară, sau sunteți plecați să faceți un magazin alimentar în dimineața devreme - sau chiar dacă doriți să luați o vacanță de weekend într-un alt oraș. Având timpul dvs. pentru tine, poate fi destul de împuternicit.
  • Nu trebuie să vă completați timpul liber cu activitățile. Dacă sunteți acasă sau luați plimbări lungi pe cont propriu te face fericit, du-te pentru asta. Având timp pentru tine înseamnă să ai timp să faci ceea ce iubești.
  • Imaginea intitulată atinge ca un adolescent pas 8
    6. Concentrați-vă pe prieteniile dvs. Fiind unică nu trebuie să însemne să fie liberă de toate relațiile. De asemenea, poate însemna că aveți mai mult timp și energie pentru a pune în prietenie existente. Dacă aveți un prieten în nevoie, vă puteți grăbi la ajutorul lor fără a vă verifica cu un partener. Dacă prietenii dvs. vor să meargă într-o excursie la un festival de muzică, nu te-ai ținut înapoi.
  • Unele studii au constatat că un singur oameni pot fi de fapt mai fericiți. Cheia este să vă asigurați că aveți prieteni puternici, îndeplinind prietenii.
  • Amintiți-vă că prietenii dvs. sunt familia pe care o alegeți. Dacă nu aveți prieteni de susținere, iubiți, faceți un scop să găsiți unele.Un grup de susținere de oameni din jurul tău vă poate încuraja să încercați lucruri noi.
  • Metoda 2 din 3:
    Ceea ce face cel mai mult timp
    1. Imaginea intitulată Ia-ți părintele
    1. Aflați cum să fiți pe cont propriu. Fiind pe cont propriu poate fi un lucru minunat. Aflați cum să aveți grijă de dvs. în mod corespunzător, cum ar fi modul de gătit și curățat pentru dvs., cum să vă păstrați casa curată, cum să spălați rufele și cum să vă gestionați timpul. Toate aceste abilități vor fi de neprețuit pentru tine ca un singleton, cât și ca cineva într-o relație.
    • Aceasta nu este o sarcină ușoară. S-ar putea să trebuiască să începeți mic, făcându-vă micul dejun în fiecare dimineață sau făcând un punct pentru a vă călca cămășile de lucru.
    • Având grijă de tine în mod corespunzător înseamnă lucruri diferite față de oameni diferiți. Găsiți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
    • Fiind unică este ocazia perfectă de a proiecta viața dorită, amplificați cele mai bune calități și știți că sunteți de ajuns.
  • Imaginea intitulată Fiți populară în școala medie (pentru fete) Pasul 7
    2. Aflați o nouă abilitate. Luați timpul liber că altfel ar putea fi cheltuiți cu alte semnificative și învățați o nouă abilitate! Indiferent dacă vă înscrieți pentru lecții de cântând unu la unu cu un profesionist sau faceți pe un site, cum ar fi abilitatea de a peria pe design grafic, învățarea unei noi abilități vă va ține ocupat și vă îmbogățiți viața.
  • Fiind singur este un moment minunat pentru a experimenta. Dacă începeți să învățați ceva nou și nu vă place, treceți la altceva.
  • Odată ce ți-ai găsit noua abilitate, răsfățați-vă în ea.
  • Imagine intitulată Deal cu agitația de frate a adulților Pasul 11
    3. Practicați îngrijirea de sine. Furnizarea de elemente de bază pentru dvs. este mare, dar îngrijirea de sine este și mai importantă. Pe partea de sus a asigurării că sunteți hrăniți, îngrijiți și curățați, va trebui să vă asigurați că "Cupa" este plină. Pentru unii, asta înseamnă a lua timp în fiecare dimineață pentru a medita și a vă bucura de o ceașcă lentă de ceai. Pentru alții, asta ar putea însemna să mergi la sala de sport de patru ori pe săptămână pentru a lucra la fizicul tău.
  • Auto-îngrijire va arăta diferit pentru toată lumea. Când vă dezvoltați o rutină de auto-îngrijire, identificați ceea ce vă face să vă simțiți completă și relaxată de zi cu zi. Face ca o prioritate.
  • Imaginea intitulată Fiți matur în școala medie Pasul 8
    4. Faceți (și întâlniți) obiectivele dvs. Faceți obiective ca o singură persoană și buget-vă timpul pentru a le realiza. Puteți face obiective mici, cum ar fi mâncarea cel puțin trei mese pe săptămână la domiciliu sau puteți face goluri mari, cum ar fi o promovare până în acest moment anul viitor.
  • Faceți goluri care contează pentru dvs., nu pe nimeni altcineva. Acest lucru vă va aduce mai departe în viață și va fi mult mai important în a vă motiva să vă atingeți obiectivele.
  • Imagine intitulată Deal cu adulți Filul de agrement Pasul 9
    5. Concentrați-vă pe cariera dvs. Luați energia pe care ați cheltuit-o pe o relație și o turnați în munca voastră. Chiar dacă nu vă aflați într-un loc de muncă pe care sperați să faceți o carieră, vă puteți îmbunătăți perspectivele viitoare de carieră de către dvs., lucrați în sus pentru a vă gestiona magazinul sau pentru a vă construi corpul pentru a se potrivi cerințelor unui rang înalt Poziția muncii.
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătirea pentru o relație
    1. Imaginea intitulată trece peste o relație lungă care a încheiat pasul 14
    1. Reflectă asupra relațiilor anterioare. Relațiile anterioare sunt minunate pentru a vă învăța despre dvs. și despre relațiile viitoare. Pentru a vă pregăti pentru posibilitatea unei noi relații, identificați toate zonele din trecutul dvs. care ar fi putut contribui la despărțirea dvs. Observați tot ce ați făcut pentru a vă împinge partenerul dvs. sau acțiunile pe care le-ați făcut pentru a fi controlate sau manipulative. Căutați modalități prin care vă puteți îmbunătăți comportamentul ca partener.
    • Nu vă fie frică să vă faceți ceva timp pentru voi înșivă. Nu trebuie să sari de la o relație cu altul. Bucurați-vă de timpul între timp și dați-vă timp să se vindece.
  • Imagine intitulată Faceți relația dvs. de lucru Pasul 12
    2. Lucrați la defectele dvs. Ia ceva timp pentru a reflecta asupra caracterului tău și pentru a observa orice defecte pe care le-ai putea avea. Lucrați pe cei care urmează să fie un partener și un prieten mai bun. Acest lucru poate fi greu - nimeni nu vrea să se gândească la defectele lor. Dar identificarea și lucrul pe ele vă va face o persoană mai bună și probabil va crește chiar și fericirea.
  • Poate că gelozia este un defect pentru tine. Practica fiind recunoscătoare pentru ceea ce aveți.
  • Poate că manipularea vă vine ușor. În timp ce o singură, practica spunând ceea ce înseamnă de fapt, și fiind cinstit cu tine și pe alții.
  • Imaginea intitulată obține încrederea pentru a vorbi în fața unei clase de pas 7
    3. Evaluați-vă plăcerile și nu vă place. Mulți oameni renunță la iubirile lor în favoarea oricăror altor lucruri semnificative. Luați ceva timp pentru a vă evalua plăcerile și dispozitivele dvs., inclusiv gustul dvs. muzical, preferințele dvs. cu privire la alimente, băuturi și stilul de viață, și chiar ceea ce aveți absolut nevoie de o relație sau partener. Acest lucru vă va face un partener neprețuit, așa cum vă veți cunoaște bine și nu vă va pleca pentru a face pe alți oameni fericiți.
  • Acesta este un alt moment minunat pentru a experimenta. Încercați noi alimente, muzică sau filme. Activitățile pe care nu le-ați făcut niciodată înainte. Puteți descoperi lucrurile pe care le iubiți cu adevărat.
  • Imaginea intitulată Obține o evaluare psihiatrică Pasul 7
    4. Caută ajutor. Dacă aversiunea dvs. față de viața dvs. unică este insurmontabilă sau se simte prea copleșitoare pentru a rezolva singur, căutați ajutorul unui consilier sau a unui terapeut. Deși s-ar putea simți ca și cum ai fi singuri în lupta ta cu a fi singur, o mulțime de oameni se luptă să fie atât fericiți cât și singuri. Un profesionist calificat vă poate oferi strategii de a face față frustrarii dvs. și vă poate oferi, de asemenea, o perspectivă proaspătă asupra situației dvs.
  • Imagine intitulată Iartă un pas părinte abuziv 9
    5. Practicați mintea. În cele din urmă, faceți o cameră pentru recunoștință și spirit în viața voastră. În timp ce o singură, observați modul în care mâncarea se simte împotriva buzelor și a limbii, observați sunetele pe care le auziți când vă luați câinele pentru o plimbare sau acordați-vă sentimentele într-o zi deosebit de stresantă. Mindfulness vă ajută să cunoașteți cu atenție corpul și mintea, astfel încât să puteți lua mai multe decizii concrete și să dezvoltați încrederea și ușurința.
  • Mindfulness poate fi dificil când vă aflați într-o relație, deoarece o mulțime de timp și atenție sunt deturnate.
  • sfaturi

    Ignorați ce gândesc oamenii despre starea relațiilor dvs. Viața ta este a ta, și nu e altcineva.
  • Profitați la maximum de o singură dată când agățați-vă cu prietenii dvs. singuri. S-ar putea să se bucure de faptul că nu sunt la fel de mult ca tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar