Cum să se ocupe de o persoană care ia întotdeauna prietenul tău departe

Prieteniile pot fi un teritoriu complicat pentru toată lumea. S-ar putea să o loviți imediat cu cineva sau să creșteți împreună de mulți ani. Oricum, dacă altcineva sare și interferează cu timpul petrecut cu prietenul tău, poate răni. Pentru a face față acestor situații, trebuie să vă îngrijiți în mod activ prieteniile, să vă ocupați de emoțiile într-un mod sănătos și să puteți interacționa cu prietenii și ceilalți prieteni într-o manieră politicoasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Vorbind despre situație
  1. Imaginea intitulată acceptă vina când meritați Pasul 2
1. Reflectă asupra sentimentelor tale. Înainte de a discuta despre îngrijorările dvs. cu oricine, luați ceva timp pentru a reflecta asupra situației și de ce vă deranjează. Pot exista motive pentru care acest lucru vă deranjează și este important să le înțelegeți. Unele întrebări pe care le puteți întreba includ:
  • Simți că această persoană îți ia prietenul departe de tine complet? Sau doar reducerea timpului pe care îl cheltuiți cu ei?
  • Te simți dependent de prietenul tău pentru sprijinul emoțional? Dacă da, cum a afectat timpul redus cu ei?
  • Te simți gelos, pentru că persoana este altele semnificative ale prietenului tău și petrec mai mult timp singur?
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 1
    2. Vorbește mai întâi cu prietenul tău. După ce ați identificat motivele pentru care vă simțiți supărat despre situație, este important să discutați despre sentimentele dvs. cu prietenul dvs. Prietenul tău poate fi fără să știe că au petrecut mult mai mult timp cu altcineva. Vorbind cu ei, poate ajuta la remedierea situației.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "M-am simțit lăsat de când ați început să vă petreceți cea mai mare parte a timpului cu Tabitha. Am obișnuit să petrecem cea mai mare parte a timpului nostru împreună și chiar mi-e dor de asta."
  • S-ar putea să doriți, de asemenea, să menționați preocupări specifice, cum ar fi: "De când ați început să vă petreceți cea mai mare parte a timpului cu Joe, m-am simțit cu adevărat singuratic. Am avut o zi groaznică la școală săptămâna trecută și am avut nevoie să vorbesc cu tine, dar tu ai stat cu Joey și nu mi-ai întors niciodată chemarea."
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 2
    3. Fi ferm cu o persoană ciudată. O persoană care caută un adevărat prieten (chiar dacă ați fi prieteni cu ei mai întâi) nu căutați să faceți vreun rău. În acest caz, ar trebui să fie ușor să lucrați la lucruri și să obțineți mai mult timp cu prietenul dvs. S-ar putea chiar să vă apropiați de prietenii apropiați cu persoana. Pe de altă parte, dacă această persoană ia prietenul tău să te rănească, este posibil să trebuiască să fii mai ferm cu ei că tacticile lor nu sunt acceptabile.
  • Imagine intitulată de o persoană care ia întotdeauna prietenul tău departe pasul 3
    4. Faceți prieteni cu persoana. Dacă persoana care ia prietenul tău nu te cunoaște, ei probabil că devin prieteni cu prietenul tău. Să le cunoașteți și ați putea găsi că aveți multe în comun. Acest lucru poate ajuta la repararea relației cu vechiul tău prieten și duce la o nouă prietenie.
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 4
    5. Evitați să le introduceți altor prieteni. Dacă persoana este o persoană pe care o cunoașteți, este posibil să nu doriți să le prezentați celorlalți prieteni. Păstrarea lor departe de alți prieteni vă va ajuta să vă asigurați că nu mai pot lua mai mulți prieteni. Este posibil ca ei să-și continue comportamentul prin furtul vechilor tăi prieteni. Acest tip de comportament va conduce probabil prietenii dvs. departe de persoana și înapoi la dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 5
    6. Cunoașteți unii dintre prietenii lor. Dacă această persoană continuă să-ți ia prietenii, ai putea începe să-ți cunoști prietenii. Acest lucru ar putea ajuta, de asemenea, să vă mențină legătura cu vechii dvs. prieteni, deoarece veți fi în același cerc social. De asemenea, ar putea obține atenția persoanei și îi ajută să înțeleagă că ceea ce fac pentru tine doare.
  • Mai degrabă decât să folosiți acești oameni pentru a răni persoana prietenului, faceți un efort de a construi prietenii autentice.
  • Metoda 2 din 3:
    Îngrijirea prieteniilor dvs
    1. Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 6
    1. Îngrijiți-vă prietenia cu persoana pe care o simți că ați pierdut.
    • Invitați prietenul dvs. la casa dvs. sau undeva pe care îl iubești.Faceți distracția prieteniei și interesante. Ar putea fi faptul că prietenul tău crede că amândoi treceți prin mișcările de prietenie și vă găsește rivalul mai interesant. Arătați-vă prietenului cât de unic și special este prietenia dvs.
    • Complimentează-o mai mult. Majoritatea oamenilor apreciază complimentele. Fete ca să primească complimente pe costumul lor, machiaj, parfum și pantofi. Fii frumos în general - este posibil ca un comportament al tău să-ți ducă prietenul tău.
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 7
    2. Să mențină un cerc social rezonabil. Nu există un număr perfect de prieteni. Care a spus, având prea mulți sau prea puțini prieteni poate crea o mulțime de tensiune în viața ta. Concentrați-vă pe construirea regulată a unor noi prietenii. Acest lucru vă va ajuta să vă răspândiți energia și nevoile între mai mulți prieteni, în loc să numărați doar o singură persoană.
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 8
    3. Găsiți echilibrul în prietenie. Evident, este important să petreceți timp cu prietenii dvs. Ceea ce majoritatea oamenilor pierd din vedere, totuși, este că este la fel de important să petreceți timpul departe de prietenul dvs. Acest lucru vă oferă fiecare timp să experimentați lucruri noi și să petreceți timp cu alte persoane. Câteva modalități de a menține un echilibru sănătos în prietenie sunt:
  • Au programat hangouts (e.G. brunch duminică).
  • Petreceți timp cu mai mulți prieteni separat.
  • Creați-vă în mod regulat "Me Time" pentru a fi singur.
  • De asemenea, petreceți timp cu familia dvs.
  • Imagine intitulată se ocupă de o persoană care ia întotdeauna prietenul tău departe pasul 9
    4. Apreciați timpul cu prietenii dvs. Tu și prietenii tăi vor trece prin momente în care este mai greu decât de obicei să se întâlnească. În acele vremuri, este deosebit de important să profitați la maximum de timp împreună. Faceți un punct pentru a vă exprima prietenului dvs. că vă bucurați să le vedeți și doriți să păstrați prietenia puternică.
  • De exemplu, dacă nu ați ajuns să vă petreceți timp cu prietenul dvs. într-o lungă perioadă de timp, ați putea spune ceva de genul "A fost minunat să vă văd! Sper că putem reuni din nou în curând."
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care ia întotdeauna prietenul tău departe pasul 10
    5. Dă-i timp. Dacă tu și prietenul tău treceți printr-un plasture dur, evitați dorința de a vă grăbi la o fixare. Uneori este nevoie de prieteni foarte mult timp pentru a crește împreună și le poate lua timp pentru a crește împreună după ce prietenia slăbește. Dați-vă și prietenului dvs. pentru a procesa modul în care vă simțiți în legătură cu lucrurile și pentru a rezolva motivele pentru care cheltuiți mai puțin timp împreună.
  • Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să faceți prieteni noi. Poate că tu și prietenul tău s-au schimbat și devin destul de diferite. Este natural ca prieteniile să se estompeze și să fie înlocuite cu altele noi. Nu vă luptați să păstrați o prietenie de slăbire în viață dacă este clar că prietenul dvs. sa mutat.
  • Metoda 3 din 3:
    Trecând durerea
    1. Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 11
    1. Uita-te la partea pozitivă. Permiterea prietenului tău să-ți petreacă timpul cu o altă persoană, îți eliberează timpul pentru a face același lucru. S-ar putea să vă concentrați asupra altor prietenii, construiți noi sau vă dați timp să vă concentrați asupra școlii, la locul de muncă sau pe hobby-uri. Faceți un efort pentru a păstra legătura cu prietenul dvs., dar bucurați-vă de timpul pe care îl aveți acum gratuit.
  • Imagine intitulată Deal cu o persoană care îți ia întotdeauna prietenul departe pasul 12
    2. Concentrați-vă pe prezent. Dacă prietenul tău nu mai este în viața ta sau cheltuieli de mult timp cu tine, recunoașteți vremurile bune pe care le-ați avut împreună și continuați. Evitați locuința în trecut sau petreceți toată energia dvs. care urmărește acest prieten. Permițându-vă să fiți fericiți, nu veți răni șansele de a repara lucrurile cu prietenul dvs., de fapt, vă va ajuta să fiți mai puțin amară de întreaga situație.
  • Păstrați-vă distrați și fericiți plecând la filme, adunări sociale etc. cu noi prieteni (sau alți prieteni vechi).
  • Imaginea intitulată acceptă vina când meritați Pasul 3
    3. Iartă-ți prietenii pentru greșeli sociale. Chiar dacă problema principală este cu persoana care ți-a luat prietenul departe, s-ar putea să găsiți încă că aveți sentimente grele față de prietenul tău pentru că a permis să se întâmple. După ceva timp, prietenul tău poate simți că au făcut o greșeală. Dacă da, ei pot face un efort de a reaprinde prietenia. Dacă se întâmplă acest lucru, este bine să vă iertați pe prietenul vostru.
  • Dacă se întâmplă acest lucru, este potrivit să discutați despre modul în care vă făceau ruptura. Apoi, treceți și începeți să vă reconstruiți prietenia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar