Cum să vă simțiți fericiți când crăciunul sa terminat

Sezonul de Crăciun este plin de emoție și distracție. Familiile se reunesc pentru a sărbători și schimba cadouri, iar decorațiile schimbă peisajul orașelor și orașelor. Odată ce sărbătoarea sa terminat, cu toate acestea, lipsa de emoție vă poate lăsa să vă simțiți jos. Reveniți într-o stare bună, fiind recunoscătoare pentru vremurile dvs. bune, planificați pentru următoarea vacanță sau luați un nou hobby.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fiind recunoscător
  1. Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 1
1. Reflectă în vacanță. Când vă simțiți trist că vacanța sa terminat, vă înveselește-te gândindu-te la toate vremurile bune pe care le-ai avut. Sunt obligate să fie o mulțime de amintiri minunate din vacanță, deci concentrați-vă asupra celor atunci când vă simțiți supărați.
  • Treceți prin fotografii din vacanță. Dacă sunteți dintr-o familie care ia o mulțime de fotografii sau videoclipuri ale adunărilor de familie, uitați-vă prin unele dintre ele dacă vă simțiți scăzută după sărbători. Ei vor fi o mare reamintire a tuturor distracții pe care le-ai avut.
  • Vorbește cu oamenii pe care i-ai sărbătorit. Nu este niciodată mai devreme pentru a începe amintirea. Vorbiți cu prietenii și membrii familiei care au sărbătorit cu dvs. și vorbesc despre vremurile bune la Crăciun. Ei sunt obligați să vă înveselească cu o poveste amuzantă din vacanță.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 2
    2. Fiți încântați de darurile dvs. În timp ce darurile nu sunt singurele lucruri bune despre sărbătorile, ei vă pot face fericiți când sunteți trist despre sfârșitul sărbătorii. Jucați cu jucării sau gadget-uri, citiți cărți și folosiți toate darurile pe care le-ați primit. Vor fi o distragere de bun venit.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 3
    3. Petreceți-vă banii de Crăciun. Dacă ați primit cărți de bani sau cadou, ieșiți și tratați-vă. Veți fi înscris de noi achiziții și puteți să uitați că vacanța sa terminat. Ieșiți să mâncați sau să vizitați magazinele pentru o distragere bună.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 4
    4. Scrieți mulțumesc note. Trimiteți mesaje către persoanele care ți-au adus cadouri și le mulțumesc pentru o vacanță minunată. Nu numai că veți face o faptă bună, dar veți reaminti amintirile vremurilor care v-au făcut fericiți. Utilizați notele pentru a vorbi despre cât de mult vă bucurați de sărbătorile și cum nu puteți aștepta să petreceți timp împreună anul viitor.
  • Metoda 2 din 3:
    Planificarea pentru următoarea vacanță
    1. Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 5
    1. Înlocuiți decorațiunile. Decorațiile sunt una dintre cele mai bune părți ale Crăciunului, dar dacă le lăsați în sus, vă poate face mai trist că vacanța sa terminat. Chiar mai rău, zidurile goale lăsate în urmă de decorațiile pe care le-ați păstrat vă pot face să vă simțiți și mai trist. Găsiți modalități creative de a vă redecora casa acum că vacanța sa terminat.
    • Cumpărați niște plante. Greeneria vă va mișca casa și veți putea să vă îngrijiți plantele de-a lungul primăverii apropiate.
    • Cumpărați un poster nou sau pictura. Decoratiuni mari de Craciun ca coroanele sau draperii de perete pot fi inlocuite cu un nou poster sau pictura. Căutați ceva colorat și interesant pentru a vă accentua casa. Cu o nouă bucată de artă în care au fost decorațiile dvs., este posibil să nu observați că coroana voastră a dispărut.
    • Puneți fotografii de la Crăciun. Înlocuiți câteva dintre decorațiile dvs. de Crăciun cu fotografii din vacanță. Veți avea o reamintire a vremurilor bune pentru a înlocui decorațiile reale.
    • Decoreaza iarna. Iarna poate fi un frumos timp al anului dacă învățați să îl apreciați. Decoreaza-ti casa ta pentru sezonul cu o mulțime de articole albe, vase accentuate cu crengi, decoratiuni de zăpadă și spriguri veșnice.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 6
    2. Planul de Anul Nou. Crăciunul se poate termina, dar noii ani sunt chiar la colț. Planificați o petrecere nouă de ani pentru a intra în spiritul unei vacanțe diferite. Invitați nici o familie și prieteni care au vizitat pentru Crăciun și veți avea mai mult timp cu ei.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 7
    3. Plan pentru Crăciun următor. În timp ce poate părea puțin mai devreme pentru a fi pregătiți pentru un alt Crăciun, ar putea fi util să vă gândiți la ce va fi următorul dvs. Crăciun. Faceți unele invitații și planificați ce cadouri pe care le veți da altora. Planurile dvs. s-ar putea schimba pe tot parcursul anului, dar veți putea să vă faceți planurile într-o distragere bună.
  • Metoda 3 din 3:
    Ridicând un nou hobby
    1. Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 8
    1. Exercițiu. Exercitarea vă va pune într-o stare de spirit mult mai bună și vă va ajuta să ardeți unele dintre calorii extra-alimente de Crăciun. Mergeți la o jogging, ridicați greutăți sau jucați un sport cu niște prieteni. Dacă locuiți într-un climat rece, luna ianuarie ar putea fi prea rece pentru o activitate multă activitate în aer liber, deci uitați-vă la un membru al sala de sport sau ligi de sport din interior.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 9
    2. Începe un nou hobby. Dacă ați primit cadouri de Crăciun orientate spre hobby, cum ar fi vopsele, ustensile de bucătărie sau un nou joc video, puneți-le să utilizeze. Aruncându-vă într-un nou hobby și învățând o nouă abilitate vă va ajuta să vă luați mintea de pe tristețea voastră.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 10
    3. Voluntar. Voluntariatul vă poate ajuta să vă păstrați spiritul de Crăciun în viață pe măsură ce îi ajutați pe cei care au nevoie. Uită-te la ajutorul bucătăriilor de supa locale, adăposturilor sau organizațiilor de caritate care distribuie hainele de iarnă. Veți putea să îi ajutați pe alții prin iarnă și să vă luați mintea de la sfârșitul sezonului de Crăciun.
  • Imaginea intitulată se simt fericit când Crăciunul este peste pasul 11
    4. Încercați să păstrați o atitudine pozitivă. În timp ce poate fi deprimant că Crăciunul sa terminat, încercați întotdeauna să țineți o atitudine bună. Amintiți-vă că acest Crăciun nu este ultima pe care o veți avea vreodată și vă concentrați asupra lucrurilor care vă fac fericiți cât mai mult posibil.
  • Poate fi deosebit de greu să păstrați o atitudine pozitivă dacă trebuie să vă întoarceți la muncă. Cu toate acestea, gândiți-vă la întoarcerea dvs. la locul de muncă ca o ardezie goală și un nou început. Reamintiți-vă că puteți începe să lucrați într-un ritm lent și să vă prindeți timpul.
  • sfaturi

    Nu fi prea greu pentru tine. Este normal să vă simțiți puțin în timpul iernii. Vremea groaznică, lipsa de emoție și viața liniștită poate avea pe cineva să se simtă trist.
  • Ajungeți la prieteni. Dacă vă simțiți deosebit de supărat, discutați cu prietenii despre cum vă simțiți. Ei pot înțelege cum faceți și puteți să vă ajutați.
  • Avertizări

    Dacă lucrurile sunt prea rele sau sunteți îngrijorat că aveți depresie clinică, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un terapeut. Ei vă pot ajuta prin problemele dvs. Nu ignora simptomele depresiei grave, deoarece acestea pot deveni periculoase dacă sunt netratate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar