Cum să fii fericit (ca o fată adolescentă)

Anii adolescenți ai unei fete vor rămâne cu ea pentru tot restul vieții ei. Adulții care abia își pot aminti ceea ce au spus acum două săptămâni sunt capabili să-și amintească evenimente importante sau memorabile care au avut loc atunci când erau adolescenți. Dacă doriți să vă uitați înapoi în vremuri de bucurie, în loc de perioade de mizerie și disperare, atunci este evident că trebuie să realizați un singur lucru fericit. Cu toate acestea, fericirea nu este la fel de simplă cum pare, mai ales ca fiind un adolescent nu este un loc de muncă ușor. Dacă ești o fată adolescentă care caută fericire, acesta este articolul pentru tine.

Pași

Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 1
Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 1
1. Fii tu însuți. Nu poți fi cu adevărat fericit dacă nu știi persoana pe care încerci să faci fericit (tu!). Petreceți ceva timp singur să vă gândiți la cine sunteți și ce este scopul dvs. în viață, astfel încât să puteți folosi acest ghid în viața voastră.
  • Imagine intitulată Fiți fericită (ca o fată adolescentă) Pasul 2
    Imagine intitulată Fiți fericită (ca o fată adolescentă) Pasul 2
    2. Faceți prieteni. Comunica. Chat cu prietenii dvs. despre orice - de la filme și muzică, la moda și zdrobește. Fiind o fată (adolescentă) ar trebui să fie distractivă, interesantă și plină de surprize noi!
  • Imagine intitulată Fiți fericită (ca o fată adolescentă) Pasul 4
    Imagine intitulată Fiți fericită (ca o fată adolescentă) Pasul 4
    3. Bucurați-vă de chicoti cu cei mai buni prieteni, mergând împreună la somn, petreceri și evenimente împreună. Încercați să mergeți la cumpărături, în special în weekend, sau urmăriți un nou film împreună ca un grup. De asemenea, încercați să faceți prieteni noi. Când creșteți, începeți să vă simțiți nesiguri despre dvs. Aspectul tău și corpul tău sunt singura dvs. focalizare dintr-o dată. Amintiți-vă că curbele sunt trebuie să aibă accesoriu, așa că nu dieta pentru că dvs "prieteni" spuneți-vă sau pentru că vedeți celebrități la Airbrushed, sau doar pentru că vă vedeți ca un pic cam chubby. Doar amintiți-vă să beți multă apă în fiecare zi, încercați să mâncați o mulțime de fructe și legume și să vă exercitați în jur de treizeci de minute pe zi. Având un corp care vă place vă va ajuta să vă aduceți încrederea.
  • Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 5
    Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 5
    4. Găsiți ceea ce vă place. Fie că este vorba de muzică, de volei, dans, dans sau cântând în periajul tău zdrobit, toată lumea are o pasiune care îi face să zâmbească. Practicați ceea ce vă place, cu prietenii dvs. sau zboară solo.
  • Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 6
    Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 6
    5. Petrece timpul de calitate cu mama ta. Poate că se uită la un film împreună sau doar să ai o bârfă de fată! Mamele sunt ca cel mai bun prieten al tău, cu excepția că sunt întotdeauna acolo pentru tine și nu judecați. Vorbiți, de asemenea, cu restul familiei! Chat cu prietenii și păstrați legătura cu verișoarele și mătușii feminine.
  • Imagine intitulată Fiți fericită (ca o fată adolescentă) Pasul 7
    Imagine intitulată Fiți fericită (ca o fată adolescentă) Pasul 7
    6. Știți că numai tu și tu ai ideile tale.Nu-i lăsa să stea în spatele minții tale - împărtășiți-i cu lumea!Este singura modalitate de a face ca visele cele mai sălbatice să devină realitate.
  • Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 8
    Imagine intitulată Fii fericit (ca o fată adolescentă) Pasul 8
    7. Alegeți-vă prietenii cu înțelepciune. Dacă găsiți o persoană sau un grup de oameni pe care să aveți încredere, să vă distrați, să discutați personal, și vă fac fericiți când sunteți în jurul lor, atunci probabil că ați găsit prieteni buni. Dacă prietenii dvs. încearcă să vă convingă să faceți lucruri rele sau lucruri pe care nu doriți să le faceți, nu. Nu trebuie să dați. Dacă vă presează cu tărie să faceți lucruri rele, găsiți noi prieteni. Amintiți-vă că deveniți oamenii cu care vă petreceți. Dacă vă petreceți cu influențe rele, atunci veți deveni ca ei. Dacă vă petreceți cu oameni influențați, atunci veți deveni ca ei. Fi un bun judecător al caracterului.
  • sfaturi

    Fi un adolescent în timp ce încă mai poți! Cântă, dans, zâmbet, lumea este locul de joacă adolescentă. Distrează-te cu tinerii tăi. Cântați, dansați și faceți toate ocaziile să vă distrați și să faceți tot ce este mai bun!
  • Dacă oamenii merg peste tine, nu-i lăsa, chiar dacă sunt familia. Se va înrăutăți doar pe măsură ce timpul trece până când vă veți pierde vocea. Poate dura ani pentru ao face înapoi.
  • Știți că uneori, trebuie să fiți cel mai bun prieten al tău.
  • Faceți lucrurile pe care le iubiți, indiferent de ce spune altcineva! Nu evitați doar pentru că cineva ar putea râde de tine! Dacă nu evitați să faceți lucrurile pe care le iubiți cel mai mult, veți crește și mai departe, și asta nu va fi bun pentru nimeni.
  • Amintiți-vă de regula de aur - tratați pe toți așa cum doriți să fiți tratați.
  • Utilizați logica asupra emoției în fiecare situație. Nu luați o decizie doar pentru că se simte bine. Asigurați-vă că are sens.
  • Fii bun, politicos și frumos pentru toată lumea și vor fi pentru tine.
  • Respingere istruel. Când te-ai respins vreodată, spune-ți tu, "Este pierderea lor,"". Adesea ajută la faptul că prietenii dvs. vă ajută să faceți față respingerii.
  • Dacă sunteți religios, găsiți modalități de a vă hrăni spiritualitatea.Va merita în cele din urmă.
  • Dați întotdeauna două șanse și învățați să iertați pe alții.
  • Avertizări

    Oamenii se gândesc adesea la fericire ca rezultatul instant de a avea prieteni buni și de a face activități plăcute. O astfel de viziune nu este foarte înțeleaptă, deoarece limitează viața la ceea ce puteți apuca de la ea. Un sentiment mai profund de fericire este adesea găsit atunci când oamenii își găsesc "scopul" în viață și încearcă să atingă acest scop chiar în detrimentul satisfacției imediate.
  • Dacă ești hărțuit, nu te bate. Spuneți unui adult de încredere și stați la bully. Fiți încrezători și umblați înalți, pentru că sunt cei copii.
  • Dacă cineva vă doare fizic, lăsați pe cineva să știe și să vă apere. Dacă cineva are cuvinte sau comentarii dure, reveniți la ei calm cu inteligența.
  • Dacă prietenii tăi vă presați să faceți lucruri, nu sunteți dispuși să faceți sau să știți că nu ar trebui să faceți, să găsiți prieteni noi.Unii dintre voi se gândesc "mult mai ușor tastat decât făcut", Dar este mai bine să treci prin câteva zile ciudate decât să fii prins să faci ceva ce s-ar putea să nu poți ieși din.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar