Cum să vă ocupați de cel mai bun prieten care se schimbă de când a primit o prietena

Dacă aveți un prieten pentru o perioadă de timp, va trebui să vă ocupați de această persoană datând. Când cel mai bun prieten al tău are o nouă prietena, este ca o persoană nouă este introdusă în familie. Lucrurile se schimbă - pentru mai bine sau mai rău. Prietenul tău poate să nu vrea să stea cât de des. Sau, el poate începe să ridice noi hobby-uri sau interese bazate pe preferințele prietenei sale. Poate chiar să câștige un nou grup de prieteni prin ea. Acest lucru poate fi greu de rezolvat, dar puteți învăța să fiți un prieten de susținere și să vă ocupați de schimbările ca un bun sport.

Pași

Partea 1 din 3:
Ajustarea la noua relație
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva vă iubește Pasul 11
1. Afișați suportul pentru relație. Chiar dacă înseamnă înghițirea ego-ului, fii cu adevărat fericit pur și simplu pentru că este fericit. Chiar dacă nu sunteți încântat de alegerea lui de o prietena, păstrați-vă opiniile negative pentru tine și lăsați-i să se cunoască reciproc.
  • O modalitate simplă și simplă de a arăta suportul poate fi spunând ceva asemănător "Hei, omule, se pare că Vanessa te face fericit. Atâta timp cât te face fericit, e bine cu mine!"
  • Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să pretindeți că noua prietena nu există sau refuză să vorbească despre asta. Dacă simte că este un lucru bun, atunci este important să arătați în mod deschis sprijinul pentru relație.
  • Imaginea intitulată prinde pe cineva care înșeală online pasul 26
    2. Să o cunoști. Amintiți-vă de ce vă place și aveți încredere în cel mai bun prieten al vostru, este un tip grozav și este destul de competent în alegerea unei fete până în prezent. Pur și simplu poți să-i placi și ei sau nu. Nu trebuie să-i placă să-ți susțină prietenul.
  • S-ar putea să alegeți să stați cu cei doi cândva când este ca ea. Puteți să-i puneți întrebările despre locul de unde este, familia, hobby-urile sau obiectivele ei. Acest lucru va arăta prietenului dvs. că faceți o încercare de ao cunoaște.
  • Amintiți-vă că nu aveți nevoie să fiți prietenul ei pentru a vă sprijini prietenul care se simte mulțumit de relația. Este slujba ta ca prieten pentru a dori cele mai bune pentru prietenul tău, dar nu veți alege ce este mai bun pentru el.
  • Imaginea intitulată Uită de ex pasul 7
    3. Încearcă să fii fericit pentru prietenul tău.Ești acolo pentru a fi un prieten, nu un părinte, terapeut, protector sau altceva. Într-o prietenie adevărată, ar trebui să doriți ca prietenul tău să fie fericit. Dacă este fericit, împărtășiți bucuria. Dacă nu este fericit, este cu adevărat pentru el să-și dea seama.
  • Fi onest cu tine insuti. Prietenul tău pare cu adevărat ca prietena noua? Puteți observa orice indicatori clară că este o persoană rea? Dacă ați răspuns "da" și "Nu", atunci este probabil o alegere decentă pentru el chiar acum. Arătați-vă fericirea, întrebându-i despre relație, invitându-i ca pe un cuplu la evenimente sociale și petrecând timp împreună cu ei.
  • Imaginea intitulată uită de ex pasul 6
    4. Păstrați orice opinii negative ale prietenei prietenului tău pentru tine. Cu excepția cazului în care vi se cere, este probabil în interesul dvs. cel mai bun pentru a vă menține gura închisă despre ceea ce nu vă place despre noua prietenă a prietenului dvs. El sau ea ar putea să tragă mesagerul și să ajungi pe partea rea.
  • Fiți conștienți de faptul că orice sentimente negative pe care le aveți față de ea poate fi legat de faptul că nu vă place timpul când lipsește cu el în loc de o problemă reală cu ea. Nu lăsați sentimentele dvs. să nore nici un sfat pe care îl simți că trebuie să-i dai prietenului tău.
  • Partea 2 din 3:
    Menținerea prieteniei tale
    1. Imaginea intitulată Fii romantic la telefonul Pasul 7
    1. Prețuiți timpul și prietenul dvs. petrec împreună. Ar trebui să fie despre calitate și să nu se concentreze asupra obținerii timpului "egal". Cea mai bună parte a prieteniei este iubitoare și prețând momentele pe care le aveți cu cel mai bun prieten al tău. Relația dvs. nu ar trebui să se schimbe prea mult pentru că este într-o relație nouă.
    • În toată realitatea, nu sunteți prietena. Nu veți câștiga bătălia pentru a obține timp egal și ar putea ajunge fără un prieten, dacă forțați problema.
    • Asigurați-vă că prietenul dvs. vă cunoaște vă bucurați de timpul și este important pentru dvs. În același timp, păstrați granițe bune despre el nu se angajează să-și petreacă timpul cu dvs. și mai târziu, înapoi pentru a-și vedea prietena. Fii realist despre cum îți va echilibra prietenia și noua iubită.
  • Imaginea intitulată fi romantică la telefonul 3
    2. Să fie deschise pentru datele duble sau de grup. În loc să lupte pentru timp, vezi dacă este posibil ca cel puțin o parte din momentul în care sunteți împreună pentru a include partenerii dvs. În acest fel, veți obține ocazia de a petrece timp cu cel mai bun prieten și obțineți un scaun din față la cât de fericită îl face. Cu cât petreceți mai mult timp împreună cu ei, cu atât mai sigur ați putea simți despre noua sa relație.
  • Chiar dacă nu sunteți sigur de această nouă fată, prietenul tău va aprecia efortul pe care l-ai scos să-l cunoști. Cel puțin veți petrece timp cu prietenul dvs., nu ați ajunge altfel de când ar fi cu ea.
  • Imaginea intitulată Fiți cool, astfel încât fetele să observe pasul 9
    3. Sugerează că aveți o zi cu prietena. Dacă aveți rezerve cu privire la noul Gal al PAL, puteți să vă atenționați preocupările, petrecând o singură dată cu ea. Spune-i prietenului tău că sperați să o cunoști mai bine și să vezi dacă crede că este o idee bună pentru voi doi să planificați o excursie împreună.
  • Du-te undeva ați merge cu prietenul dvs. - poate parcul, arcada sau la un eveniment sportiv. Nu o întâlniți, desigur, dar mergeți undeva în sine vă poate ajuta să o cunoașteți mai bine și, astfel, ușurându-vă îngrijorările.
  • Imaginea intitulată prinde pe cineva care înșeală Pasul 24
    4. Obișnuiți-vă să auziți despre relații și coborâri. O mare parte din a fi un bun prieten este de susținere. Poate fi greu să audă despre marile părți ale relației sale, astfel încât să vă aflați că te concentrezi pe cel mai rău dintre cele mai rele. Nu intră în capcana de a vorbi rău despre ei - ascultați-l și lăsați-l să conducă conversația.
  • Partea 3 din 3:
    Depășirea geloziei
    1. Imaginea intitulată se ia în serios pasul 7
    1. Întrebare De ce vă simțiți amenințată de noua relație a prietenului dvs. O parte din acest lucru ar putea fi legată de lipsa structurii prieteniei dvs., deoarece ambele relații familiale și romantice vin cu structură și așteptări viitoare.
    • Realizați că schimbările din prietenia dvs. fac parte din creșterea și îmbătrânirea. Pe măsură ce fiecare dintre voi găsește dragostea și începeți propriile familii, timpul pe care îl aveți pentru prieteni poate să se diminueze. Cu toate acestea, nu schimbă valoarea acelui timp.
    • Poate fi greu la început pentru a vedea cum vă potriviți în viața sa dacă relația romantică este nouă și se concentrează într-adevăr pe viitorul "Noi".
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva vă iubește Pasul 7
    2. Să se abțină de la începerea unei relații impulsiv. Dacă sunteți acum singurul care este singur, poate fi tentat să ajungeți într-o relație. Nu sunteți în competiție cu el pentru timpul său sau pentru un anumit nivel de fericire legat de a fi în "dragoste."
  • Sentimentul gelos este normal, deci fiți conștienți de faptul că nu căutați cu adevărat o nouă romantică cât de mult speră să luptați cu sentimentele geloase. Nu trebuie să fii într-o relație doar pentru că cel mai bun prieten al tău este.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților interpersonale Pasul 11
    3. Vino la termeni cu sentimentele tale pentru prietenul tău. Dacă noua prietena cea mai bună prietenă a făcut-o să vă simțiți gelos, poate doriți să vă examinați dacă sunteți interesat de prietenul dvs. romantic. Este destul de comun să simțiți ceva pentru un prieten și apoi să aveți aceste sentimente provocate atunci când o dată intră în imagine. Este posibil să fi ajuns la un impas în relația dvs. în care nu vă puteți întoarce.
  • Va trebui să decideți dacă doriți să-i spuneți prietenului dvs. despre sentimentele dvs. Acest lucru poate fi un risc deoarece ar putea părea că încercați doar să vă desființați noua relație. Țineți minte, de asemenea, că sentimentele sunt trecătoare. Este posibil să nu doriți să-i spuneți prietenului dvs. dacă credeți că există o șansă sentimentele dvs. sunt temporare.
  • Spunând unui prieten că aveți o pasiune poate schimba drastic relația dvs. Pe de altă parte, ar putea fi greu să stați și să urmăriți când el datează o altă persoană. Discutați cu cineva în care aveți încredere și întrebați această persoană pentru sfaturi despre ce să faceți. Nu acționați irațional - Gândiți-vă la opțiunile dvs. înainte de a lua orice acțiune.
  • Imaginea intitulată Obțineți o fată neinteresată să cadă pentru dvs. Pasul 1
    4. Se așteaptă să trebuiască să împărtășească timpul prietenului tău cu prietena lui. Există încă doar 24 de ore într-o zi și acum există mai mulți oameni care încearcă să împărtășească acele ore. Anticipați o schimbare și probabil că veți fi aruncați mai puțin de pe picioare atunci când dintr-o dată nu are prea mult timp să stea cu tine.
  • Se estimează că o nouă relație romantică vă costă două prietenii. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că brusc aveți mai puțin timp pentru prieteni. Dacă prietenul tău este important pentru tine, trebuie să fii pregătit pentru mai puțin timp cu el, dacă vrei să continue să fii prieteni.
  • Imaginea intitulată Stai cu băieți (pentru fete) Pasul 2
    5. Recunoașteți că nu trebuie să concurați pentru atenție. Serviți un rol diferit în viața sa decât noua prietena și nici nu este în concurență directă. Încercați să fiți siguri cu cunoașterea pe care voi doi ați fost prieteni înainte și probabil că veți continua să fiți prieteni - indiferent dacă rămâne sau merge.
  • Imagine intitulată Play Horse (jocul de baschet) Pasul 3
    6. Echilibrați timpul petrecut cu alți prieteni. Tu și cel mai bun prieten al tău ar fi putut petrece întotdeauna în fiecare secundă în fiecare zi împreună. Acum, trebuie să-și împărtășească timpul. Fiți răcoriți în legătură cu acest lucru și doar programul de activități sociale cu alți prieteni sau membri ai familiei care vă prețuiesc și prezența. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin respins de noua relație a prietenului dvs.
  • Sunt șanse, ați fi neglijat alte relații în favoarea petrecerii timpului cu Bestie. Luați timpul liber nou descoperit și utilizați-l pentru a vă reconecta cu cei pe care ați neglijat. Ei vor aprecia cu siguranță timpul și atenția.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar