Cum de a construi prietenii puternice în școală

Având prietenii puternice vă poate influența viața pozitivă în multe aspecte. Întrucât cunoștințele sunt doar prieteni casual, oamenii cu prietenii puternice se pot baza unul pe celălalt și se pot confrunta unul în cealaltă într-o măsură mult mai mare. Prietenii puternice au nevoie de timp și efort pentru a crea, dar cu o mică muncă grea și efort puteți fi bine pe calea dvs. de a construi niște prietenii puternice.

Pași

Partea 1 din 3:
Face prieteni
  1. Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 01
1
Faceți niște prieteni. Întâlnirea de noi oameni poate fi dificilă, dar tocmai v-ați pus acolo și fiți sinele vostru fermecător. Aceasta implică faptul că este curajos și apropierea de oameni noi și poate chiar trecerea în afara zonei dvs. de confort un pic.
  • Să întâlnească oameni noi, să se alăture după activități școlare sau să fie social în clasă oferind să răspundă la întrebări și să-i ajute pe alții atunci când nu înțeleg materialul pe care îl învățați. În sălile sau în timpul prânzului, mergeți și discutați cu străinii și încercați să găsiți un teren comun pentru a construi. Dacă aveți deja un bun prieten, cereți-i să vă alăture, astfel încât să puteți întâlni cu noi oameni.
  • Încercați să întrebați unul dintre colegii dvs. să vă ajute cu o întrebare de matematică deosebit de dificilă. Sau întrebați pe cineva din ultima dvs. perioadă dacă vă pot oferi o călătorie acasă de la școală.
  • Este important să fii persistent când încerci să faci prieteni. Ar putea dura săptămâni de a spune hi și de a izbucni conversații înainte de orice asemănătoare unei prietenii începe să se formeze.
  • Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 02
    2. Să le cunoști. Când faceți un nou prieten, luați ceva timp pentru a afla lucruri despre ele - cel puțin elementele de bază. Aflați numele lor, întrebați despre familia lor și aflați unde locuiesc. Dacă merg la aceeași școală ca tine, aflați ce cursuri le iau.
  • Ar trebui să încercați, de asemenea, să vă dați seama ce sunt unele dintre interesele lor de bază, activitățile pe care le bucură și despre care sunt prietenii lor actuali. În acest fel, puteți încerca să vă introduceți în viața lor puțin prin legarea asupra intereselor comune.
  • Încercați să întrebați ceva de genul: "Ce vă place să faceți în timpul liber?"Sau" ce faceți de obicei când ajungeți acasă de la școală?"Sau" Îmi place să joc jocuri video - tu?"
  • Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 03
    3. Petrece timp cu ei. Introduceți-le la niște prieteni ai dvs., astfel încât toată lumea se va descurca bine. Face planuri de a face unele activități împreună. Acesta este modul în care oamenii formează obligațiuni - prin împărtășirea experiențelor împreună. Cu cât mai multe amintiri pe care le creați împreună, cu atât va deveni mai puternică prietenia dvs. Acest lucru ia timp, dar merită.
  • Stați cu ei la prânz, mergeți la clasă împreună sau încercați să vă întâlniți înainte sau după școală.
  • Încercați să le invitați la o excursie pe care o faceți cu prietenii voștri existenți. Acest lucru este chiar mai bun decât să stați timpul la școală, deoarece nu există clase pentru a vă distrage atenția.
  • Partea 2 din 3:
    Cultivarea prieteniilor existente
    1. Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 04
    1. Petreceți timpul de calitate cu prietenii dvs. Prieteniile, în special cele noi, nu pot înflori fără a petrece timp împreună. Cu cât împărțiți mai mult timp cu noii dvs. prieteni, cu atât mai multe amintiri pe care le veți avea și cu atât este mai puternică obligațiunea va deveni.
    • Alăturați-vă aceleași activități la școală. Aceasta înseamnă că veți petrece o mulțime de timp liber împreună și împărtășiți în experiență. De exemplu, dacă noul dvs. prieten joacă Ultimate Frisbee și vă place să vă exercitați în aer liber, vă alăturați și echipei UF.
    • Invitați prietenii dvs. la cină sau pentru o petrecere de somn. Faceți o excursie de weekend împreună pentru a vă vedea jocul preferat de trudă. Acestea sunt modalități de a lega cu prietenii în timp ce fac activități pe care le puteți bucura.
  • Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 05
    2. Împărtășiți-vă sentimentele. Unul dintre cele mai importante lucruri despre prietenie este deschis și împărtășind sentimentele tale cu prietenul tău fără teama de a fi judecat sau respins. Cu cât împărțiți mai mult cu o altă persoană, cu atât mai bine te vor cunoaște. Și acest lucru va duce, probabil, la ei împărtășesc mai mult cu tine.
  • Dacă sunteți supărat despre ceva, sunați-vă prietenul și împărtășiți-l cu ei. Dacă credeți că prietenul dvs. este supărat despre ceva, faceți-vă la dispoziție pentru a le împărtăși cu dvs. Oferiți-vă ajutorul dacă este posibil. Spune: "Văd cât de complicată este situația. Știți că sunt aici pentru dvs. dacă vreți să vorbiți vreodată."
  • Asigurați-vă că ascultați alte persoane cu acceptare și evitați să le judecați și ei.
  • Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 06
    3. Lăsați-i pe prieteni să știe că le apreciați. Ori de câte ori vedeți prietenul dvs. la școală, recunoașteți-i fericit. Salut și le dau o îmbrățișare sau un înalt cinci. Nu le ignorați. Să inițieze o conversație și să întrebi cum fac ei. Chiar și un rapid "Sunt atât de fericit să te văd!" poate merge mult spre cultivarea unei prietenii puternice.
  • Zâmbiți când vedeți prietenii dvs., așa că știu că sunteți bucuroși să le vedeți.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând în plus
    1. Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 07
    1. Sărbători ocazii speciale. Faceți un efort de a fi prezent pentru reperele speciale din viața prietenilor dvs. Fiind acolo pentru evenimente mari face parte din ceea ce ne așteptăm ca prietenii noștri să facă. Făcându-l o prioritate pentru a apărea pentru prietenii dvs. le arată că le apreciați și doriți să continuați să construiți prietenia.
    • Acest lucru înseamnă a apărea la petreceri de naștere, petreceri de absolvire și orice altă sărbătoare care ar putea fi întâmplată în viața prietenului tău. Dacă nu o puteți face din orice motiv, permiteți-i prietenului dvs. să știe înainte de timp.
    • Aduceți un mic cadou la școală pentru prietenul dvs. în ziua de naștere pentru a vă arăta că vă pasă.
  • Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 08
    2. Stai adevărat la cuvântul tău. Un prieten este o persoană pe care o poți baza, indiferent de ce. Cineva care se îndepărtează când este convenabil pentru ei nu este o persoană în care poți avea încredere sau conta ca prieten apropiat. Dacă doriți să construiți prietenii puternice, asigurați-vă că nu vă minți prietenului sau promisiunilor dvs.
  • Fiind un prieten de încredere vă va ajuta să construiți prietenii puternice mai repede decât orice altceva.
  • Imagine intitulată Construiți prietenii puternice în școala Pasul 09
    3. Fi o influență bună. Oamenii le place să-și petreacă timpul cu oamenii pe care îi admiră și să respecte. Dacă luați în mod constant decizii slabe (cum ar fi să faceți note rele, să avem probleme pentru a sări peste școală sau pentru a face lucruri pentru a vă teme de părinții voștri), probabil că nu veți putea construi prietenii puternice cu oameni de calitate. Încercați să faceți alegeri bune și să influențați pe cei din jurul vostru într-un mod pozitiv.
  • Acest lucru va ajuta, de asemenea, părinții prietenilor tăi ca tine.
  • Să fie sârguincios despre obținerea temelor dvs. și să oferim studii cu prietenul dvs. dacă par să aibă probleme în școală.
  • 4
    Reconciliați cu prietenii când apar probleme. Prietenii se luptă uneori și acest lucru este normal. Cu toate acestea, este de asemenea important să reconciliați cu prietenii dvs. pentru a vă menține prieteniile. Dacă intrați într-o luptă cu un prieten nou sau vechi, asigurați-vă că luați măsuri pentru a vă reconcilia cu ei.
  • Pentru a reconcilia cu cineva, va trebui să vă cereți scuze, să discutați cu prietenul dvs. despre ceea ce sa întâmplat și să găsiți modalități de a preveni o situație similară în viitor.
  • sfaturi

    Obțineți numărul de telefon, discutați cu ei și adăugați-le pe Facebook.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar