Cum să fii prieten pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău

S-ar putea să fiți popular, sau poate fi un ratat. Dar ai prieteni. Mai important, aveți un prieten cel mai bun. Uneori, există momente când ești supărat, dar, în plus, ei sunt unii dintre cei mai importanți oameni din viața ta. Dacă toți ceilalți pe care i-ați crezut au fost prietenii dvs. își vor întoarce spatele, un cel mai bun prieten va fi întotdeauna acolo indiferent de ce. Există o zicală care merge: "Cei mai buni prieteni sunt frații lui Dumnezeu a uitat să vă dea."

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii prieteni pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău 1
1. Comunicați cu cel mai bun prieten al tău. Comunicarea frecventă este esențială pentru a vă aprofunda prietenia. Asigurați-vă că ei se simt iubiți și susținuți vă vor ajuta să rămâneți prieteni cu ei. Lăsați-i să știe despre ziua dvs. și fapte aleatorii despre tine. Ascultați-le când vorbesc și răspund cu o cantitate adecvată de entuziasm, astfel încât să se simtă fericiți.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău Pasul 2
    2. Planificați activitățile împreună. Petrecerea timpului cu prietenul dvs. este important, deoarece le reamintește că sunt iubiți. Împărtăși momente distractive cu ei. Trimiteți-le invitații la diferite excursii, cum ar fi filmele sau la un somn. Asigurați-vă că amândoi vă bucurați de activitate - în caz contrar, ei se pot simți nefericiți și nu vor să-și petreacă timpul cu dvs. De asemenea, invitați ceilalți prieteni pentru o schimbare în varietate.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău Pasul 3
    3. Distribuiți-vă secretele cu ei. Permițându-vă în viața voastră, îi veți face să se simtă speciale. Ca cel mai bun prieten al tău, vor dori să știe cât mai mult posibil. Deschiderea lor, ei vor înțelege că aveți încredere în ei și doriți ei în viața voastră. Dacă împărtășește secrete cu dvs., fii un bun prieten și ține-le singur. Deși s-ar putea să fiți tentați să le împărtășiți cu ceilalți, nu rupeți încrederea în tine.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău Pasul 4
    4. Păstrăm legătura. Când vă aflați în afară, arătați că vă gândiți la ele prin apel, trimitere prin e-mail sau trimiterea lor de text. Trimiterea unui mesaj scurt, simplu poate face trucul. Cu toate acestea, nu uitați să oferiți spațiu astfel încât să nu se simtă sufocați.
  • Imagine intitulată Fii prieteni pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău Pasul 5
    5. Creați porecle. Oferindu-le un nume special vă va întări legătura cu ei. Asigurați-vă că ei nu se simt, totuși, jenați sau răniți de numele - dacă simt că vă distrați de ei, ar putea arunca o cheie în prietenia voastră. Au glume în interiorul celuilalt.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău Pasul 6
    6. Sprijinirea obsesiilor lor. Fiecare persoană este făcută unică prin plăcerea și indivizii lor. Chiar dacă nu vă puteți iubi emisiunile de televiziune sau celebritățile preferate, arată că le iubiți și sprijiniți-i ascultând când vorbesc despre ei. De asemenea, ați putea achiziționa cadouri legate de placerile lor, cum ar fi o cămașă de o trupă preferată.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni pentru totdeauna cu cel mai bun prieten al tău Pasul 7
    7. Evitați obstacolele din prietenia dvs. Pentru a vă asigura că ambii rămân prieteni pentru o lungă perioadă de timp, nu permiteți situații sau diferențe menice să vă separe ambele. Nu contează că are aceeași cămașă sau pereche de cizme ca tine. De ce ar trebui să-ți pasă dacă nu este un fan al trupei pe care o iubești? Asemănările și diferențele dvs. cu ele nu ar trebui să provoace o lacrimă în prietenia dvs.
  • Imagine intitulată Fii cei mai buni prieteni Pasul 1
    8. Respectați-le. Mai presus de toate, respectați-vă prietenul, spațiul și alegerile lor. Nu ești șeful lor și nici tu. Bucurați-vă de tot ceea ce durează atâta timp cât durează.
  • sfaturi

    Cei mai buni prieteni nu păstrează secrete unul de celălalt, dacă nu sunt cu adevărat personale.
  • Adevărul nu le va aduce în jos, așa că fii cinstit. Dacă ceva nu funcționează sau nu arată bine, fii cinstit.
  • Spuneți cel mai bun prieten cum vă simțiți și lăsați-i să-și cunoască temerile și secretele. Ei o vor păstra cu siguranță un secret. Dacă nu, atunci nu ar trebui să le crezi vreodată. Prietenii pot fi pentru totdeauna dacă te deranjezi să fii un bun prieten.
  • Iubiți-vă cel mai bun prieten ca și cum ai fi familia ta. Uneori, ei pot fi chiar cel care se lipeste cu tine în momente de nevoie.
  • Consola cel mai bun prieten dacă sunt supărați. Îmbrățișați-le, sau lăsați-i să știe că sunteți acolo (plus punct dacă sunteți literalmente acolo). Sprijiniți-le.
  • Indiferent de ce gândește cineva, sunt cel mai bun prieten al tău și nu-ți fie frică să-l strige.
  • Fii sincer și nu țineți niciodată o pradă împotriva celui mai bun prieten al tău.
  • Nu puneți prietenul dvs. chiar dacă sunteți supărat despre ceva acasă.
  • Lăsați-i să fie cine vor să fie și să fie conștienți dacă vă permit să fiți cine sunteți.
  • Uneori, cel mai bun prieten al tău are nevoie doar de spațiu. De asemenea, cel mai bun prieten al tău nu cunoaște doar toate cele mai bune amintiri, dar le-a trăit cu tine.
  • Stand pentru cel mai bun prieten al tău. Vrei același lucru dacă ai fi fost agresat, așa că stai la prietenul tău, dar asigurați-vă că nu răniți sentimentele nimănui din cauza asta.
  • Avertizări

    Nu vă certați lucruri stupide.
  • Puteți muri de la râs din cauza unui cel mai bun prieten.
  • Vor fi prea multe glume în interior pentru a vă ocupa.
  • Veți începe să sunați la alte porecle ciudate cum ar fi Milkshake, Cheesecharger, Gerba, Gamma și Chica.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar