Cum să fii singur și fericit

Ați spart recent cu un alt mare și vă veți găsi că vă luptați pentru a fi fericit? Sau poate că ai a fost unică prea mult timp și simt că nu vei fi niciodată fericit până când nu-ți găsești sufletul? S-ar putea părea că nu veți putea fi niciodată fericiți și singuri, dar nu este într-adevăr atât de diferit decât să fiți fericiți în alte condiții. Având în vedere exact ceea ce sunteți pasionați și cultivând cât mai mult posibil prezența în viața voastră, puteți învăța să fiți fericiți într-un mod care nu depinde de starea relațiilor dvs. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre cum să fiți fericiți și singuri.

Pași

Partea 1 din 2:
Având în vedere beneficiile unei singure vieți
  1. Imagine intitulată 599545 ​​1 V3
1. Luați în considerare beneficiile pentru sănătate ale ființei. Fiind unică este asociată cu un risc scăzut de efecte negative asupra sănătății din căsătorii disfuncționale sau a relațiilor intime. Unele studii au arătat că relațiile rele vă pot face de fapt fizic nesănătoase. Dar single-urile sunt mai susceptibile de a fi potrivite și sănătoase. Single-urile tind să meargă mai mult la sala de sport, să mănânce mai bine și să aibă niveluri mai mici de stres.
  • Oamenii singuri tind să fie mai subțiri decât oamenii care se află într-o relație. Un studiu a constatat că oamenii câștigă o medie de 14 sau mai multe kilograme după ce a început o relație.
  • Oamenii singuri beneficiază, de asemenea, mai mult, un somn de bună calitate decât oamenii care împărtășesc un pat cu un partener.
  • Femeile singulare au o sănătate mintală mai bună decât femeile căsătorite, în special femeile căsătorite care au copii.
  • 2. Apreciați-vă libertatea de a vă petrece timpul cum doriți. Când vă aflați într-o relație, nu puteți ignora nevoile și dorințele partenerului dvs. Uneori trebuie să faci lucruri pe care nu vrei să le faci pentru a-ți păstra partenerul fericit. Dar când ești singur, îți poți petrece timpul cum vrei. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plăcerea pe nimeni decât pe voi înșivă. Asta înseamnă că aveți mai mult timp pentru hobby-urile, interesele personale, cariera și bunăstarea generală. Bucurați-vă de această libertate în timp ce sunteți singur!
  • Petreceți timp suplimentar pe hobby-urile dvs. Ați vrut să scrieți o melodie? Catara un munte? Terminați acea carte de istorie mare? Acum este șansa ta! Faceți goluri pentru dvs. și vă simțiți mândri de noile dvs. realizări. Face ceva distractiv pentru tine.
  • Lucrați din greu la școala sau cariera dvs. Când ești singur, este mai ușor să faci mai multă muncă, pentru că nici o altă semnificație are nevoie de atenția ta. Încercați să luați un proiect suplimentar sau să puneți eforturi suplimentare într-o parte dificilă. Bucurați-vă de sprâncenele ridicate pe măsură ce impresionați oamenii cu ceea ce sunteți muncitor.
  • Răsfățați-vă. Dă-ți o grijă deosebită și a poruncit timp doar pentru tine. Citiți o carte bună, faceți o baie fierbinte lungă, puneți-vă pe halat de baie Fuzz și ascultați muzica preferată. Acum puteți avea grijă deosebită de tine însuți.
  • 3. Ia în considerare beneficiile financiare ale ființei unice. Când vă aflați într-o relație, este posibil să trebuiască să vă ocupați de un soț care este iresponsabil cu banii lui. Acest lucru poate provoca și probleme financiare pentru dvs. Dar când sunteți singur, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cheltuielile și salvarea de către oricine altcineva. Puteți folosi banii câștigați cum doriți să îl utilizați.
  • 4. Bucurați-vă de capacitatea de a menține prietenii și de a crea noi. Când vă aflați într-o relație, este mult mai greu să păstrați relațiile cu prietenii și să faceți prieteni noi deoarece partenerul dvs. consumă cea mai mare parte a timpului și afecțiunii. Dar când sunteți singur, aveți mai mult timp să vă dedicați prietenilor dvs. și să ieșiți și să întâlniți oameni noi. Amintiți-vă de acest lucru când vă simțiți în jos pentru a fi singuri. Luați în considerare relațiile care ar suferi dacă ați avea un altor semnificativ care au ocupat majoritatea timpului și energiei.
  • Lucrați pe relațiile pe care le aveți mai ales și să vă construiți o rețea puternică de asistență. Petreceți timp cu cei dragi, vorbiți despre viața voastră și despre temerile voastre, și veți simți din ce în ce mai iubiți.
  • 5. Savurați sexul mai puțin frecvent, dar mai plăcut. Când vă aflați într-o relație, puteți face sex în fiecare zi sau cel puțin de câteva ori pe săptămână. Când sunteți singuri, viața sexuală poate fi mult mai puțin activă decât asta. Dar studiile au arătat că, deși single-urile tind să aibă mai puțin sex, se bucură mai mult decât oamenii care se află într-o relație.
  • 6. Știți că aveți capacitatea de a căuta relații romantice dacă doriți. Dacă încă mai aveți timp să vă vedeți toate beneficiile de a fi unice, rețineți că puteți căuta întotdeauna o relație romantică dacă sunteți cu adevărat nefericită. Fiind unică nu este pentru toată lumea și unii oameni înfloriți atunci când au dragostea și compania unei singure persoane. Amintiți-vă că puteți căuta întotdeauna o relație dacă preferați.
  • Luați în considerare un site de dating online pentru a găsi persoane care caută, de asemenea, o relație angajată. Căutând pe alții care sunt interesați de o relație și nu doar dating casual vă pot salva de la unele sustine mai târziu pe drum.
  • Partea 2 din 2:
    Bucurați-vă de beneficiile vieții singulare
    1. Ignorați reprezentările media ale cuplurilor fericite. O parte din motivul pentru care unii oameni se pot simți nemulțumiți atunci când sunt singuri este din cauza reprezentărilor media care consolidează ideea că trebuie să fim într-o relație care să fie fericită. Încercați să ignorați acest mesaj, deoarece nu este adevărat. Evitați comediile romantice și revistele care consolidează ideea că fiind singură este sumbră și fiind într-o relație este fericită.
    • Depictele de a fi o singură femeie poate fi la fel de îngrijorătoare deoarece sunt adesea idealizate (o super-femeie care are totul) sau ticălos (o femeie tristă singurată care nu are nimic). Nici una dintre aceste reprezentări nu este realistă, așa că faceți tot posibilul să le recunoașteți ca reprezentări false despre ceea ce este să fiți singur.
  • 2. Concentrați-vă pe a deveni cea mai bună persoană pe care o puteți fi. Fiind unică este o oportunitate de a vă concentra pe dvs. și de a lucra spre viziunea dvs. ideală despre cine vreți să fiți. Să ia cursuri, să lucreze, să crească o grădină, să lucreze voluntar, du-te la terapie sau faci tot ce-ți dorește inima. Amintiți-vă că tot ceea ce faceți ar trebui să fie pentru dvs!
  • Concentrați-vă asupra dvs. în timp ce sunteți singuri și vă aflați ce vă place și nu vă place. Dezvoltarea unui sens mai puternic al cine vă veți ajuta în timp ce treceți prin viață și vă va ajuta, de asemenea, să identificați persoanele cu adevărat compatibile (dacă ați alege vreodată să intrați din nou într-o relație).
  • Ocupa un nou hobby! Aflați chitara, alăturați-vă unei clase de robinet, creșteți o grădină, scrieți un roman, gătiți câteva mese gastronomice! Indiferent ce ați vrut vreodată să faceți, faceți-o acum. Încercând ceva nou poate duce la noi abilități, prietenii și stima de sine a crescut.
  • 3. Răsfățați-vă. Este important să păstrați o imagine de sine pozitivă în timp ce sunteți singur. Cumpărați-vă un nou costum, faceți unghiile dvs., tratați-vă la o zi spa sau obțineți un masaj. Doar pentru că nu aveți pe cineva care să impresioneze sau nu înseamnă că nu ar trebui să nu mai faci lucruri frumoase pentru tine. Sunteți o persoană puternică, independentă, care merită cel mai bun. Așa că dă-i-o singură!
  • 4. Înconjurați-vă cu oameni de susținere. Indiferent dacă v-ați găsit în mijlocul unei lovituri reci de întâlniri sau recent a ieșit dintr-o relație serioasă, petrecerea prea multă vreme are potențialul de a vă face să vă simțiți și mai rău. Încercați să faceți planuri cu oamenii cât mai mult posibil. Dacă nu vă simțiți ca oricare dintre prietenii dvs. sunteți de susținere, luați în considerare să vă alăturați unui club sau unei sală de gimnastică pentru a face niște prieteni noi.
  • În timp ce este susținut de alții ar putea părea un lux pe care nu-l are nevoie de toată lumea, psihologii știu acum că relațiile sociale puternice sunt de fapt esențiale pentru bunăstarea emoțională și sănătatea fizică. Deci, în timp ce nu trebuie neapărat să fiți într-o relație intimă cu o altă persoană pentru a fi fericită, sentimentul susținut de un grup de oameni care aveți încredere poate fi o parte esențială a fiului unic și fericit.
  • 5. Încurajați-vă. Spuneți lucruri pe care le doriți despre dvs. pentru a vă ajuta să vă simțiți fericiți. Afirmațiile zilnice pozitive vă pot ajuta să vă simțiți mai fericiți zi de zi. Luați câteva momente în fiecare zi pentru a vă privi în oglindă și spuneți ceva care vă încurajează. Puteți spune fie ceva despre care credeți despre dvs. sau despre ceva ce doriți să credeți despre voi înșivă. Câteva exemple de afirmații pozitive includ:
  • "Sunt inteligent."
  • "Sunt un prieten îngrijitor."
  • "Oamenii se bucură de petrecerea timpului cu mine."
  • 6
    Deveniți un optimist. Fiind optimist vă poate ajuta să vă simțiți mai fericiți dacă sunteți singuri, căsătoriți, divorțați sau văduvi. Practicarea optimismului vă va ajuta să vă concentrați asupra lucrurilor pe care le doriți despre dvs. și despre situația dvs. și să vă opriți să locuiți asupra lucrurilor pe care nu le place despre dvs. sau despre situația dvs.
  • De exemplu, în loc să locuiască pe ceva ce nu-ți place să fii singur, să-ți amintești de toate lucrurile pe care le faci ca să fii singur, cum ar fi să fii în stare să flirtezi fără să te simți vinovat și să fii capabil să faci ceea ce vrei cu timpul liber.
  • Încercați să păstrați un jurnal de recunoștință. În fiecare noapte, gândiți-vă la trei lucruri pe care le recunoașteți și le scrieți. A face acest lucru în fiecare zi vă va ajuta să dezvoltați o perspectivă mai pozitivă în timp și chiar vă poate ajuta să dormiți mai bine și să vă bucurați de o sănătate mai bună.
  • sfaturi

    Valuează lucrurile pe care le aveți, cum ar fi creativitatea, inteligența, prietenii dvs. sau animalul dvs. de companie, precum și independența dvs. nou-găsită.
  • Observați sprijinul pe care îl aveți alții și nu credeți că este vorba doar împotriva lumii, prietenii dvs. pot fi cei care înțeleg cum vă simțiți cel mai mult.
  • Apreciați toate lucrurile bune pe care le aveți pentru dvs., cum ar fi prietenii, familia și sănătatea bună.
  • Dacă vă simțiți cu adevărat în jos, încercați să vă distrați atenția, având un moment bun cu prietenii dvs.
  • Evitați filmele romantice. În schimb, încercați niște filme de acțiune, comedie sau groază! Netflix și Redbox sunt locuri minunate pentru a le închiria!
  • Creați ordine, seninătate și un spațiu care este tot ceea ce este plin de lucruri numai cu lucruri pe care le iubiți fără excepții. Păstrați numai hainele, cărțile, hârtia, spatele și adăpostirile care strălucesc absolut cu bucurie pentru dvs. Lăsați totul să meargă. Nu uitați să vă mulțumesc lucrurilor care vă vor servi așa cum au făcut-o în trecut.
  • După o despărțire, scrieți o listă despre ceea ce vă place de ei. Acest lucru își va păstra defectele fierbinți în mintea voastră și vă va face chiar și vă puteți ușura relația a fost terminată.
  • Încercați să faceți lucruri noi: drumeții, schi, plimbare cu barca, înot, plimbare o cămilă și faceți-o cu prietenii și familia dvs! Încercați să luați lumea cu prietenii!
  • Avertizări

    Fiți precauți să intrați într-o relație nouă. Dacă vă aflați într-o relație nouă, asigurați-vă că vă aflați peste ultima dvs. relație. Nu este corect față de noua persoană și cu siguranță nu este corect pentru tine.
  • Când flirtează cu ceilalți, asigurați-vă că nu vă exagerați. Conducerea altora este atât de atractivă.
  • Dacă sunteți sever deprimat pentru că sunteți singuri, luați în considerare vorbirea cu un profesionist de sănătate mintală. Este posibil să aveți depresie sau o altă afecțiune care necesită tratament.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar