Cum să faci o lovitură de fan

Fan Kick este o extensie populară de dans contemporană pe care dansatorii îl folosesc. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă aduceți piciorul în față, să-l îndoiți, astfel încât să ajungă la lateral și apoi să-ți aducă piciorul în jos și să se termine în poziția a treia.

Pași

Partea 1 din 2:
Incalzire
  1. Imaginea intitulată face o lovitură de ventilator Pasul 1
1
Întinde zilnic. Fan Kicks necesită o mulțime de flexibilitate. Zilnicul de întindere vă va ajuta să vă îmbunătățiți flexibilitatea.
  • Imaginea intitulată face o lovitură de ventilator Pasul 2
    2. Fa ceva Jumping Jacks. Ei vă vor ajuta mușchii să se încălzească.
  • Imaginea intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 3
    3
    Alerga putin. Acest lucru devine sângele dvs. care curge și genunchii pregătiți. De asemenea, puteți face unele flotări și stați în picioare.
  • Imagine intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 4
    4. Face un fluture stretch. Acest lucru se face prin aducerea picioarelor în fața lor și aducerea lor aproape de corpul vostru. Țineți această întindere timp de 30 de secunde.
  • Imagine intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 5
    5. Faceți un picior cu un singur picior. Stai în poziție verticală pe un covor cu ambele picioare în fața ta. Îndoiți un picior astfel încât partea plată a piciorului să fie ascunsă în gaura voastră. Apoi, atingeți mâinile spre picior și picior care sunt încă direct în fața dvs. Odată ce atingeți piciorul, țineți această poziție timp de 30 de secunde. Comutați picioarele și repetați.
  • Dacă doare prea mult pentru a merge până la capăt, puteți să vă puneți capul pe genunchi până când vă simțiți mușchii slăbiți.
  • Imaginea intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 6
    6. Înclinați într-o întindere de pancake. Stați în poziție verticală pe un covor cu picioarele întinse în fața dvs. Ei ar trebui să fie la fel de departe ca fiind confortabil. Apoi, glisați încet mâinile în fața ta pe teren departe de corpul tău. Îndoiți trunchiul superior înainte spre pământ, urmând mâinile. Opriți plierea când simțiți tensiunea în șolduri, coapse sau înapoi. Țineți-vă timp de 30 de secunde înainte de alunecare înapoi în sus. Repeta.
  • Pentru mai mult de o provocare, ajungeți să vă înțelegeți gleznele pe măsură ce vă glisați trunchiul în jos. La un moment dat, chiar vei putea să-ți odihnești fața pe pământ la mijlocul întinderii.
  • Imaginea intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 7
    7. Glisați în împrăștieri. După aceste întinderi, ar trebui să puteți face împărtășele. Dacă nu puteți, repetați pașii anteriori. Odată ce ați alunecat în despărțiți, țineți-le timp de 30 de secunde. Acum sunteți gata să încercați filtrul de ventilator.
  • Partea 2 din 2:
    Executarea loviturii de ventilator
    1. Imagine intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 8
    1. Intra în lovitură. Fanul de ventilator este o mișcare și trebuie să puteți avea suficient un impuls.
  • Imaginea intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 9
    2. Ridicați piciorul și aduceți-l pe față.
  • Imaginea intitulată face o lovitură de ventilator Pasul 10
    3. Rotiți piciorul stâng în jurul laterală.
  • Imagine intitulată Faceți o lovitură de ventilator Pasul 11
    4. Aduceți piciorul lăsat în jos și se termină în poziția 3. Ați făcut acum fanul fanilor! Bucurați-vă de plasarea în rutine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar