Cum să deveniți flexibil ca o balerină

Sperăm să deveniți mai flexibili? Dacă scopul final este să fii la fel de flexibil ca o balerină, te-am acoperit. Am răspuns la câteva dintre întrebările dvs. frecvente despre balet și flexibilitate, astfel încât să puteți pune cel mai bun picior înainte în propria dvs. călătorie de flexibilitate.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Cum pot face corpul meu flexibil pentru balet?
  1. Imagine intitulată Do Shin îmbrățișări Pasul 13
1. Întindeți de cel puțin 4 ori pe săptămână în sesiuni de 15-20 minute. Întinderea este cheia pentru a deveni mai flexibilă în ansamblu. Pe măsură ce începeți și continuați regimul de întindere, lucrați și întindeți-vă într-un ritm confortabil pentru dvs. și pentru corpul vostru.
  • Dacă faceți orice dans de balet propriu, faceți timp să vă întindeți înainte, în timpul și după sesiunea de balet. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți flexibilitatea.
  • 2. Creați obiective de flexibilitate pentru dvs. Scrieți obiective specifice, pe care doriți să le atingeți și când doriți să le atingeți. JOT jos obiectivele dvs. într-un notebook și înregistrați-vă progresul în următoarele zile și săptămâni.
  • "Aș vrea să fac o împărțire până la sfârșitul anului" ar putea fi un scop bun.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Este balet bun pentru flexibilitate?
    1. Da, este bine pentru flexibilitate. Flexibilitatea este vorba despre alungire, iar baletul este complet concentrat pe extinderea corpului în moduri diferite.
    Întrebarea 3 din 5:
    Cum pot deveni extrem de flexibilă?
    1. Imaginea intitulată Intrați în formă pentru călărie Pasul 10
    1. Încercați o întindere din spate. Scaune pe un scaun, păstrând picioarele plat și separate. Îndoiți-vă cât de mult puteți, ghidându-vă mâinile și brațele până la glezne. Rămâi în această poziție timp de 30 de secunde și apoi stai din nou.
    • Faceți 3-5 repetări ale acestui exercițiu.
  • 2. Întindeți-vă vițeii și șoldurile. Stați la lungimea brațului în spatele unei secțiuni goale de perete. Setați ambele mâini plate pe perete, cât și pe pas și călăreți înainte cu piciorul drept. Apoi, îndoiți genunchiul stâng puțin și împingeți-vă spre perete, care oferă vițelului stâng o întindere bună. Împingeți șoldurile în jos un pic pentru a vă oferi un flexor de șold stânga o întindere frumoasă, de asemenea. Țineți apăsată această poziție timp de 30 de secunde și apoi picioarele alternative.
  • Încercați să faceți 3-5 repetări ale acestui exercițiu.
  • 3. Împingeți pieptul într-o ușă deschisă. Stați între ușă, odihnindu-vă mâinile pe spatele fiecărei uși. Prindeți ușile și pasul cu piciorul stâng. Înclinați înainte, și rămâneți în această poziție timp de 30 de secunde.
  • Nu trebuie să faceți mai multe repetări ale acestui exercițiu, dar puteți dacă doriți.
  • Întrebarea 4 din 5:
    Care sunt alte exerciții de flexibilitate pe care le pot încerca?
    1. Extindeți-vă picioarele pentru a vă întinde hamstrings. Găsiți un loc confortabil pentru a sta, plasând fundul picioarelor împreună. Apoi, extindeți-vă și întindeți piciorul stâng înainte. Înclinați înainte și țineți-vă piciorul stâng în poziție, păstrându-vă spatele drept în timp ce mergeți. Stați în poziție timp de cel puțin 30 de secunde, apoi comutați picioarele.
    • Dacă aveți nevoie, îndoiți puțin piciorul extins, deci este mai ușor de ținut în poziție.
    Întrebarea 5 din 5:
    Când ar trebui să se întindă dansatoare?
    1. Imagine intitulată Îmbrățișări Pasul 11
    1. Întindeți ori de câte ori dansezi, dar numai după ce v-ați încălzit. Ia timp să se întindă atât înainte cât și după ce dansezi. Întotdeauna întindeți încet și cu atenție și amintiți-vă să respirați în timp ce vă întindeți. Întinderea dvs. ar trebui să se simtă incomod, dar nu dureroasă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar