Cum să faci un scorpion în majorete

Un scorpion este o abilitate de flexibilitate majoretă, unde stai pe un picior în timp ce tragi celălalt picior înapoi și în sus în spatele tău cu ambele mâini. Deși este nevoie de o mulțime de practici pentru a stăpâni această abilitate, puteți face acest lucru dacă sunteți dedicat. Pregătiți-vă corpul prin întinderea pentru a vă îmbunătăți flexibilitatea și echilibrul. Odată ce obțineți atârnă de ea, puteți să vă arătați mișcarea scorpionului fie singur pe pământ, fie în timpul unei cascadorii de majorete. Ca flyer, puteți efectua scorpionul prin echilibrarea în aer, pe măsură ce colegii de echipă vă țin.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățarea abilităților fundamentale și îmbunătățirea flexibilității
  1. Imaginea intitulată Faceți un scorpion în majorete Pasul 1
1. Încălziți cu o rutină aerobică de 10 minute. Se recomandă să completați alegerea exercițiului aerobic înainte de a începe rutina de întindere. Acest lucru vă va ajuta să vă slăbiți mușchii și să vă întindeți mai departe. Puteți completa orice exerciții cu care vă simțiți confortabil. Încercați o joggură lentă, săriți, luați sau salturi laterale. Dacă doriți, puteți face o combinație de toate 4. Asigurați-vă că vă exercitați timp de cel puțin 10 minute.
  • Rețineți că acest lucru este doar o încălzire pentru a vă slăbi mușchii și pentru a preveni rănirea. Nu aveți nevoie să vă împingeți la epuizare.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 2
    2. Întindeți brațele, umerii și pieptul timp de 10 minute pe zi. Este important să vă întindeți corpul superior pe o bază zilnică până când corpul dvs. este flexibil și slăbit. Începeți cu cercuri de braț larg pentru a slăbi articulațiile umărului. Apoi completați o serie de întinderi care vă vor întinde corpul superior. Este important să vă întindeți brațele înainte de a încerca scorpionul, deoarece o parte a mișcării implică îndoirea brațelor înapoi pentru a vă atinge piciorul. Scopul de a ține fiecare întindere timp de cel puțin 25 de secunde. Unele întinderi de braț populare includ următoarele:
  • Brațele Dragonfly modificate: aduceți unul din brațele dvs. peste corpul dvs. spre clavicular. Păstrându-l drept, trageți-l cu brațul liber și întindeți-l timp de 10 secunde. Repetați această mișcare cu celălalt braț.
  • Triceps Stretch: Ajungeți la braț peste cap spre spate, astfel încât mâna dvs. să atingă lama umărului opus. Utilizați celălalt braț pentru a vă trage cotul și a obține o întindere frumoasă.
  • Stingerea pieptului: Țineți-vă brațele în timp ce le aduceți în spatele spatelui împreună cu palmele împreună. Ridicați-le încet cât de mult puteți face o întindere bună a pieptului.
  • Imaginea intitulată Faceți un scorpion în majorete Pasul 3
    3. Maestru diverse împrăștie Pentru a crește flexibilitatea în picioare. Mastering Diverse poziții divizate vă va ajuta să vă pregătiți pentru un scorpion, deoarece vă cere să vă ridicați complet piciorul. Completează A Front Split Prin aducerea unui picior în fața corpului și coborând încet corpul cu celălalt picior întins în spatele tău. Efectuați A Straddle Split stând într-o poziție verticală și împingând încet picioarele în afară până când fundul atinge pământul. Asigurați-vă că genunchii se confruntă cu tavanul și că degetele de la picioare sunt indicate.
  • Pentru o întindere suplimentară în timpul divizării straddle, faceți parte la îndoirea torsului și atingându-vă brațele la degetele de la picioare.
  • Efectuarea unei împărțiri poate fi dificilă, mai ales dacă sunteți un începător. Nu vă împingeți prea tare și vătămarea riscului la mușchii dvs.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 4
    4. Do backbend deține să practice arcul înapoi. A face BackBend Holds vă ajuta să vă ardeți spatele, ceea ce reprezintă o caracteristică importantă a mișcării scorpionului. Pentru a finaliza un tablou, stați drept cu picioarele cu lungimea umărului. Ridicați brațele deasupra capului și îndoiți încet înapoi în timp ce împingeți coapsele înainte. Blocați brațele în poziție în timp ce vă îndoiți înapoi și plantați-le ferm pe pământ. Aruncați-vă spatele în timp ce sunteți în această poziție, astfel încât sunteți capul este complet cu susul în jos și căutați între brațe.
  • Asigurați-vă că țineți acest lucru pentru cel puțin 10 secunde.
  • Puteți adăuga o anumită variație pe fundul fundalului, completând o punte de picior drept și mișcându-vă picioarele cât mai aproape de cap posibil.
  • Metoda 2 din 3:
    Stăpânirea mișcării scorpionului
    1. Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 5
    1. Ridicați-vă drept și ridicați piciorul în spatele dvs. Începeți cu brațele dvs. în partea laterală și arătați drept înainte. Îndoiți genunchiul piciorului pe care îl veți folosi ca piciorul din spate. De obicei, piciorul tău în picioare va fi piciorul tău dominant, deci dacă ești drepta, piciorul tău drept va fi cel care te ține în sus și piciorul stâng va fi cel pe care-l ridici.
    • Asigurați-vă că stați pe o suprafață confortabilă, care nu este prea tare. Un etaj dur vă va răni picioarele și poate face mișcarea mai dificilă.
    • Dacă faceți o scorpion pentru prima dată, ar trebui să încercați această mișcare cu un spotter, care ar trebui să fie, în mod ideal, unul dintre colegii dvs., fie antrenorul dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți un scorpion în majorete Pasul 6
    2. Luați partea exterioară a piciorului din spate cu mâna din aceeași parte. Dacă piciorul din spate este piciorul stâng, apucați-l cu mâna stângă. Puteți face acest lucru prin răsucirea mâinii și brațului spre exterior și apoi în spatele dvs., astfel încât partea din spate a mâinii dvs. vă confruntă cu coapsa.
  • Asigurați-vă că palma se îndreaptă spre interiorul piciorului.
  • Spatele dvs. ar trebui să fie ușor flexat înapoi, iar piciorul dvs. permanent ar trebui să fie drept și ferm blocat, astfel încât să nu fie cataramă.
  • Pentru un echilibru mai bun, păstrați mâna liberă la partea dvs. sau pe șold. De asemenea, puteți să vă mențineți temporar pe perete.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 7
    3. Împingeți-vă piciorul înapoi spre tavan. Nu folosiți mâna pentru a vă scoate piciorul. În schimb, încercați cel mai bine să utilizați puterea piciorului pentru a-l împinge pe cont propriu. Singurul lucru pe care mâna ta ar trebui să o facă în acest moment este ghidul direcției piciorului și păstrați-o în poziție.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 8
    4. Împingeți piciorul mai mare cu brațul în timp ce întoarceți cotul spre exterior. Împingeți piciorul la fel de mare, deoarece poate merge în timp ce strâng ferm cu brațul. Odată ce piciorul dvs. este la fel de mare ca urechea dvs., întoarceți cotul spre exterior, astfel încât să indice înainte, în fața capului tău. Nu uitați să vă păstrați piciorul în picioare blocat când faceți acest lucru sau veți cataramă.
  • Întotdeauna împingeți piciorul în sus, nu înapoi. Împingându-ți piciorul, vă va face mai ușor să o luați cu cealaltă mână. Dacă vă împingeți prea mult piciorul, va fi greu să-l atingeți cu cealaltă mână.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 9
    5. Luați piciorul din spate cu cealaltă mână. Pe măsură ce continuați să vă împingeți piciorul mai mare, începeți să vă ridicați cealaltă mână pentru a vă pregăti să vă luați piciorul din spate. Ajungeți la fel de departe în spatele vostru, după cum puteți cu cealaltă mână și luați piciorul ridicat în spatele dvs.
  • Dacă aveți probleme cu atingerea piciorului, puteți începe prin apucarea încheieturii mâinii care ține piciorul, apoi lucrați înapoi la picior.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 10
    6. Utilizați o curea de cascadorie pentru a vă îmbunătăți flexibilitatea și postura. O curea de cascadorie este o curea durabilă îndelungată care poate fi folosită pentru a ajuta cu diferite mișcări de majorete. Folosind o curea de cascadorie este un instrument excelent dacă aveți probleme cu stăpânirea scorpionului. Pentru a utiliza cureaua, înfășurați bucla în jurul piciorului, apoi aplicați pașii de mai sus pentru a vă aduce piciorul înapoi și în sus. Țineți celălalt capăt al curei cu ambele mâini și aduceți-le peste cap până când mișcarea este completă.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea unui scorpion ca un fluturaș
    1. Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 11
    1. Recrutați 3 majorete experimentați pentru a vă ajuta cu această cascadorie. Pentru a efectua un scorpion în aer ca un fluturaș, veți avea nevoie de cel puțin 3 alte persoane pentru a vă ajuta. Doi dintre ajutoarele voastre, numite "baze", vor sta pe fiecare parte a dvs. pentru a vă ridica și țineți piciorul, în timp ce cea de-a treia persoană se află în spatele dvs. ca pe unsprezece. Asigurați-vă că aveți încredere în spotter. Este o poziție importantă de majorare și, dacă vă cădeți, vă vor prinde.
    • Siguranța dvs. este o prioritate. Tu și ajutoarele tale ar trebui să fie experimentat cu ascensoare și cascadorii de majorete înainte de a încerca această mișcare în aer.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 12
    2. Aveți cele două baze vă țineți piciorul pentru a vă pregăti pentru lift. Cu bazele dvs. care stau pe ambele părți ale voastre, ridicați piciorul dominant, așa că se îndoaie la genunchi. Acesta va fi piciorul tău în picioare în timpul cascadorii. Bazele vor ține fundul piciorului cu o mână și glezna cu cealaltă mână.
  • Spotterul dvs. ar trebui să stea în spatele dvs. și să vă țineți talia pentru un sprijin suplimentar.
  • Plasați-vă mâinile pe umerii bazelor dvs. pentru a menține echilibrul.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 13
    3. Scufundați-vă și împingeți-vă cu genunchii și brațele pentru a vă ridica în aer. Ca flyer, este treaba ta să te ajuți cu împingerea în sus. Îndoiți-vă la genunchi, scufundați-vă, apoi împingeți-vă cu atenție. De asemenea, puteți utiliza brațele pentru a vă împinge din umerii bazelor dvs.
  • Bazele dvs. vă vor lua piciorul și își împingă brațele pentru a vă deplasa și a oferi sprijin și echilibru în timp ce sunteți în aer.
  • Imaginea intitulată face un scorpion în majorete Pasul 14
    4. Blocați-vă picioarele și păstrați-vă corpul strâns. În timp ce sunteți împins, asigurați-vă că vă blocați picioarele, astfel încât acestea să fie drepte. Ei nu ar trebui să fie îndoite deloc. Corpul superior trebuie să fie drept și strâns, de asemenea. Dacă vă îndoiți înainte sau înapoi, riscați căderea.
  • Asigurați-vă că ajutoarele dvs. țin atât partea de jos a picioarelor și a gleznelor, pentru a vă ajuta să păstrați echilibrul pe tot parcursul cascadorii.
  • 5. Aduceți piciorul liber înapoi pentru a finaliza mișcarea Scorpionului. Odată stabilizat în aer, puteți începe să vă efectuați cascadorii. Utilizați brațul pentru a vă aduce piciorul liber înapoi și pentru a face scorpionul.
  • Trebuie să continuați să vă păstrați piciorul încuiat pentru a rămâne echilibrat în timp ce faceți mișcarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Având un spotter vă poate ajuta când începeți mai întâi. Când folosiți un spotter pentru a vă învăța scorpionul, lăsați-l pe Spotter să așeze o mână sub coapsa piciorului pe care o trageți în sus și cealaltă mână pe abdomenul inferior. Spotterul trebuie să împingă ambele zone greu și să vă ajute să echilibrați.
  • Purtați îmbrăcăminte confortabilă, potrivită, în timp ce întindeți și încercând mișcarea scorpionului. Dacă nu vă puteți întinde corpul, deoarece hainele sunt prea strânse sau rigide, nu veți putea finaliza mișcarea corectă.
  • Asigurați-vă că vă practicați mișcările într-o zonă largă deschisă. Nu doriți să riscați căderea și răniți-vă pe un obiect greu.
  • Dacă aveți acces la o oglindă cu lungime întreagă, urmăriți-vă pe măsură ce efectuați mișcarea. Acest lucru vă va ajuta să vă corectați poziționarea pentru a îmbunătăți mișcarea.
  • Asigurați-vă că nu vă împingeți prea tare. Dacă nu puteți finaliza unele dintre întinderi, continuați să încercați până când vă simțiți mai confortabil. Împingeți-vă pentru a efectua mișcări ale corpului pe care nu sunteți obișnuiți să le puteți proviza.
  • Stați lângă un obiect solid dacă lucrați în continuare la soldul dvs. Dacă aveți nevoie, utilizați-l pentru a rămâne în poziție verticală și pentru a preveni căderea. Reduceți treptat dependența de obiect până când vă puteți ține în sus fără.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar