Cum să faci un salt split pe gheață

În patinaj de gheață, salturi și rotiri adaugă fler și eleganță la rutina ta. Un salt despicat, sau un salt în spărturile laterale sau împărțirea mijlocii, este o modalitate excelentă de a vă arăta flexibilitatea și forța piciorului. Puteți adăuga un salt divizat la rutina dvs., practicând formularul și mișcarea pentru a vă asigura că faceți saltul în siguranță și corect. Deși poate dura ceva timp, practicând saltul divizat va merita în cele din urmă!

Pași

Partea 1 din 3:
Practicând gheața
  1. Imaginea intitulată Faceți un salt de împărțire pe gheața Pasul 1
1. Întăriți picioarele prin a face Squats și Lunges in fiecare zi. Pentru a face o ghemuită, porniți dintr-o poziție în picioare cu picioarele cu lățimea umărului în afară. Încet coborâți într-o poziție ghemuită, apoi ridicați înapoi. Pentru a face lunges, începeți dintr-o poziție în picioare și ajungeți la un picior în spatele dvs. Îndoiți ambele picioare până când genunchiul frontal este la un unghi de 90 de grade, apoi comutați picioarele.
  • Încercați să faceți 30 de squaturi și lunges în fiecare zi.
  • Având coapsele puternice, vor face mult mai ușor să-ți aduci picioarele direct în aer.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe gheața Pasul 2
    2. Întindeți în fiecare zi pentru a vă mări flexibilitatea, astfel încât să puteți face o împărțire. Pentru a face un salt divizat, trebuie să vă puteți face împărțirea mijlocie și împărțirea pe fiecare picior. Practicați-vă în jos în împrăștierea fiecărei picioare și ținând-o timp de 30 de secunde la un moment dat de două ori pe zi. Apoi, du-te în jos în mijlocul tău și ține-le timp de 30 de secunde de două ori pe zi.

    Variație: Dacă nu aveți încă împărțirea completă, puteți încerca să faceți un salt de împărțire miniaturală, cu picioarele întinse în măsura în care pot merge.

  • Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe Ice Pasul 3
    3. Practicați sărituri într-o împărțire și aterizare cu genunchii îndoiți. Se încălzește timp de aproximativ 10 minute, apoi începeți într-o poziție în picioare pe sol solid. Săriți într-o împărțire cu un picior în fața ta și un picior din spatele tău. Apoi, practicați-l pe cealaltă parte.
  • Vă puteți lăsa brațele la părțile dvs. sau puteți pune un braț în față și un braț în spate.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe gheața Pasul 4
    4. Încercați să faceți o împărțire rusă de pe gheață pentru a obține o senzație de mișcare. Începeți într-o poziție în picioare și săriți până la o divizare de mijloc cu picioarele în lateral. Păstrați-vă brațele în lateral și atingeți degetele de la picioare pe măsură ce vă loviți divizarea.
  • Asigurați-vă că vă îndoiți genunchii pe măsură ce vă aterizați pentru a vă absorbi impactul.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe gheața Pasul 5
    5. Se încălzește timp de 10 minute înainte de a ajunge pe gheață pentru a preveni rănile. Petreceți aproximativ 10 minute făcând niște cricuri de sărituri, genunchi înalte sau alergând în poziție. Acest lucru vă va pregăti corpul astfel încât să puteți evita leziuni și vă va ajuta să vă loviți saltul și împărtășele.
  • Partea 2 din 3:
    Patinaj în saltul divizat
    1. Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe gheața Pasul 6
    1. Ridicați o viteză, astfel încât aveți un impuls. Împingeți-vă cu patinele și mergeți la aproximativ 1/4 din drum în jurul patinoarului, astfel încât să vă deplasați într-un ritm rapid. Saltul dvs. va fi mult mai ușor de făcut dacă sunteți patinaj rapid.
    • Acest lucru va fi de asemenea util odată ce vă încorporați saltul divizat într-o rutină, deoarece nu va trebui să vă opriți impulsul pentru a face acest lucru.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt split pe gheața Pasul 7
    2. Întoarceți corpul, astfel încât să vă bateți înapoi. Faceți o jumătate de întoarcere cu ambele patine pe teren, astfel încât spatele vă îndreptat spre direcția în care se mișcă corpul. Trebuie să faceți această întoarcere mică pentru a vă stabili pentru saltul dvs., astfel încât să vă puteți întoarce în jur.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe gheața Pasul 8
    3. Ridicați 1 picior în spatele dvs. pentru a vă înființa saltul. Dacă faci o împărțire dreaptă, puneți piciorul stâng în spatele tău. Dacă faci o împărțire stânga, puneți piciorul drept în spatele tău. Pentru o împărțire rusă, păstrați piciorul drept în spatele tău. Încercați să intrați într-o arabă scăzută și să vă păstrați piciorul de susținere îndoit.
  • Rămânând scăzut înainte de a sări, vă va da mai mult un impuls și vă va lăsa să sari mai sus.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe gheața Pasul 9
    4. Opriți-vă impulsul prin alegerea toe în gheață din spatele dvs. Chiar înainte de a vă face saltul, împingeți piciorul piciorului în spatele tău în pământ pentru a opri impulsul. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți jumătate, precum și să vă lăsați să vă înființați pentru saltul vostru.

    Bacsis: Ajungeți înapoi cu piciorul din spate cât mai departe înainte de a vă alege skatele în gheață. Acest lucru vă va ajuta să vă ridicați saltul.

  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea saltului divizat
    1. Imaginea intitulată Faceți un salt split pe gheața Pasul 10
    1. Utilizați piciorul din spate pentru a vă împinge într-o jumătate de întoarcere. Pe măsură ce vă alegeți picioarele în gheață, comutați corpul în jurul dvs., astfel încât acum să vă îndreptați spre direcția în care sunteți patinaj. Înainte de a sări de fapt, veți fi îndreptați înainte, dar intenția este de a face o jumătate de întoarcere.

    Bacsis: Îndoiți picioarele pe măsură ce vă faceți rândul dvs. pentru a vă pregăti pentru salt.

  • Imaginea intitulată Faceți un salt divizat pe Ice Pasul 11
    2. Ridicați celălalt picior în aer în timp ce săriți. Leagăn piciorul de susținere (cel pe care nu l-ați ales în gheață), astfel încât acum este în fața ta. Păstrați-o în fața dvs., astfel încât este piciorul frontal al unei împărțiri clasice sau a piciorului lateral al unei împărțiri rusești.
  • Îți vei mișca piciorul în timp ce sari în aer, astfel încât impulsul tău te împinge în sus, nu în partea laterală.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt split pe gheața Pasul 12
    3. Împingeți picioarele într-o poziție divizată în aer. Puteți alege să faceți o împărțire clasică sau o împărțire rusă. Oricum, încercați să vă luați picioarele într-o linie dreaptă la cel mai înalt punct din aer. Pe măsură ce primiți mai avansați, încercați să vă aduceți picioarele înapoi în aer după ce ați lovit poziția divizată.
  • Dacă faci o împărțire clasică, puneți un braț în fața corpului tău și un braț în spatele tău. Pentru o împărțire rusă, împingeți-vă brațele în lateral și încercați să vă atingeți degetele de la picioare.
  • Imaginea intitulată Faceți un salt split pe gheața Pasul 13
    4. Teren pe piciorul frontal pentru a continua patinajul. Pe măsură ce coborâți de la salt, puneți piciorul din față în jos pe gheață mai întâi pentru a vă prinde prin luarea picioarelor în gheață. Îndoiți genunchii pentru a absorbi șocul impactului și pentru a vă folosi impulsul pentru a aluneca cu celălalt picior pentru a menține patinajul.
  • De exemplu, dacă făceai o împărțire clasică cu piciorul drept în față, ai ateriza pe piciorul drept pentru a continua patinajul.
  • Dacă ați făcut o împărțire rusă și ați fost patinaj spre stânga, aterizați pe piciorul stâng.
  • sfaturi

    Practicați-vă sariul divizat de pe gheață, astfel încât să puteți obține o senzație de mișcare.
  • Aveți un prieten sau antrenorul dvs. vă faceți saltul de împărțire pentru a vedea dacă aveți forma potrivită.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar