Cum să faci o întindere fluture

Stretch-ul fluturelor este unul dintre cele mai simple întinderi, și lucrează la coapsele interioare, șoldurile și înghițitul. Vă poate îmbunătăți flexibilitatea pentru o varietate de sporturi de mișcare, inclusiv majorete, gimnastică, tâmpenie și balet și este un exercițiu bun pentru răcirea după un antrenament. Cel mai bun dintre toate, întinderea fluturelui este foarte ușor de făcut.

Pași

  1. Imaginea intitulată face un fluture stretch pas 1
1. Exercițiu. Stretchul fluture este util ca o întindere de răcire în jos. Înainte de a face acest lucru, veți dori să faceți cel puțin cinci până la zece minute de lumină până la moderată cardio, cum ar fi mersul pe jos sau ciclism. Se întinde așa înainte de a fi încălzit, poate duce la un prejudiciu.
  • Imaginea intitulată face un fluture stretch pas 2
    2. Stai pe podea cu ambele picioare direct în fața ta. Țineți picioarele în față și stați drept să vă alungiți coloana vertebrală.
  • Imaginea intitulată face un fluture stretch pas 3
    3. Aduceți tălpile picioarelor. Genunchii dvs. ar trebui să se îndoaie și să indice spre exterior. Poate fi mai ușor să aduci unul în primul rând, atunci celălalt să-l întâlnească. Asigurați-vă că stați în poziție verticală, cu capul deasupra coloanei vertebrale.
  • Imaginea intitulată face un fluture stretch pas 4
    4. Adu-ți călcâiul cât mai aproape de corpul tău așa cum poți. Țineți-vă la glezne și trageți-vă picioarele spre pelvis. Obțineți cât mai aproape posibil, dar nu forțați poziția dincolo de confortul dvs. Nu-ți bate picioarele! Mutarea picioarelor în jos într-o mișcare de umplere poate dezlipi articulația dvs. Conectarea piciorului la pelvis.
  • Imaginea intitulată face un fluture stretch pas 5
    5. A se apleca in fata. Asigurați-vă că spatele rămâne drept. Puteți folosi coatele pentru a împinge ușor pe coapse pentru o întindere mai profundă.
  • Dacă sunteți un începător, nu trebuie să vă aplecați prea departe, suficient pentru a simți întinderea. Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil, puteți să vă aplați mai departe.
  • Imaginea intitulată face un fluture stretch pas 6
    6. Țineți postul timp de 30 de secunde. Rămâneți încă în această poziție și nu săriți în sus și în jos, chiar puțin. Dacă începeți să simțiți dureri extreme în orice moment, opriți-vă la acel punct de 30-40 de secunde.
  • Imaginea intitulată face un fluture stretch pas 7
    7. Relaxați-vă și repetați întinderea. Pentru a face cu adevărat acest lucru, va trebui să repetați întinderea. Țineți poziția timp de 30 de secunde de două până la patru ori, în funcție de etanșeitate, flexibilitate și confort.
  • Avertizări

    Întinderea nu ar trebui să rănească extrem de. Este menit să vă ajute să vă încălziți sau să vă răciți în jurul unui antrenament. Dacă simțiți o durere extremă în timp ce vă întindeți, opriți-vă la acel punct de 30-40 de secunde sau nu vă va oferi rezultate (pentru că nu durere, fără câștig).
  • Aveți grijă să evitați suprasolicitarea. Întinzându-vă mai departe decât sunteți în stare, sau prea lung, poate duce la tragerea musculară și lacrimi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar