Cum sa faci balet la domiciliu

Baletul este o formă de artă frumoasă pentru a fi folosită pentru auto-exprimare sau pentru a rămâne în formă. În timp ce luați o clasă de dans este cea mai bună modalitate de a învăța balet, puteți face balet de bază se mișcă acasă dacă nu puteți lua cursuri sau dacă doriți doar o practică suplimentară. Înainte de a dansa, încălziți-vă și întindeți-vă, astfel încât corpul dvs. este gata. Apoi, aflați cele 5 poziții în balet și practicați baletul de bază se mișcă până când le stăpâniți. Când sunteți gata, construiți pe tehnica dvs. urmând tutoriale, faceți lecții video sau participați la o clasă.

Pași

Partea 1 din 4:
Încălzirea și întinderea
  1. Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 1
1. Alegeți o cameră care are spațiu pentru a vă deplasa. Asigurați-vă că aveți loc să vă îndoiți, să luați și să vă deplasați pe podea fără să vă loviți în nimic. Îndepărtați toate elementele care ar putea împiedica mișcarea dvs., ca o masă de cafea sau obiecte de pe podea. Dacă camera dvs. nu are un balet Barre, utilizați spatele unui scaun robust pentru sprijin atunci când aveți nevoie de ea.

Bacsis: Dacă sunteți pasionat de balet, Instalați un balet Barre Pe peretele camerei tale. Acest lucru va face mult mai ușor de practicat.

  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 2
    2. Acoperiți podeaua cu un covor sau un covor dacă este o suprafață tare. Nu face balet pe suprafețe dure ca betonul dacă nu puneți un covor. Jumping pe un etaj dur poate deteriora articulațiile, inclusiv genunchii. Utilizați un covor de exerciții sau covor pentru a acoperi pardoseala tare. Alternativ, face balet într-o cameră care este mochetă.
  • Puteți găsi covoare de cauciuc care sunt făcute pentru balet online.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 3
    3
    Încălzire corpul tău făcând 5 minute de cardio cu impact redus. Mușchii dvs. trebuie să fie cald înainte de a face balet pentru a vă ajuta să evitați rănirea. Pentru a încălzi rapid, plimbare sau jogging în loc de aproximativ 5 minute. Dacă vă place, terminați încălzirea cu o serie de Squats, Lunges, și Jumping Jacks.
  • Asigurați-vă că vă încălziți înainte de a vă întinde deoarece mușchii răciți de întindere crește riscul de rănire.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 4
    4
    Întinde mușchii dvs. după ce ați încălzit. Odată ce corpul tău este încălzit, întindeți-vă mușchii, astfel încât să fie pregătiți pentru mișcările de balet. Iată câteva întinderi pentru a încerca:
  • Faceți o îndoire înainte: Se ridică direct cu picioarele împreună și cu degetele de la picioare îndreptate înainte. Binge înainte la talie și ajungeți la podea. Mergeți în jos cât puteți și încercați să atingeți podeaua. Țineți 30 de secunde.
  • Faceți o întindere la nivelul piciorului: Stați pe podea și răspândiți picioarele într-un "v."Îndreptați degetele de la picioare în aer. Înclinați înainte și ajungeți între picioarele dvs. cât de departe puteți. Țineți 30 de secunde.
  • Întindeți-vă quad-urile: Quad-urile tale sunt partea din față a coapsei. Ridicați-vă direct cu picioarele împreună și țineți-vă pe un scaun pentru suport. Ridicați 1 picior în spatele tău și apucați partea de sus a piciorului cu mâna. Trageți piciorul în fundul tău. Țineți apăsat timp de 30 de secunde, apoi comutați picioarele.
  • Partea 2 din 4:
    Practicând cele 5 poziții în balet
    1. Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 5
    1. Începeți cu prima poziție, deoarece este cea mai ușoară. Stați direct cu picioarele împreună și cu tocurile dvs. atingând. Întoarceți degetele de la picioare, astfel încât acestea să indice în afară într-o "V."Apoi, ridicați-vă brațele în fața voastră pentru a face o ovală. Degetele dvs. nu ar trebui să atingă.
    • Îndreptați degetele de la picioare cât mai departe. La început, s-ar putea să mai poți face o îngustă "V." Cu toate acestea, veți deveni mai flexibil în timp și vă poate fi în cele din urmă capabil să vă transformați degetele de la picioare.
  • Imagine denumită Balet la domiciliu Pasul 6
    2. Faceți a doua poziție pentru a adăuga mai multe mișcări de balet. Stați înalt cu picioarele răspândite ușor mai larg decât lățimea umărului. Îndreptați degetele de la picioare departe de corpul vostru. Răspândiți-vă brațele în fața dvs., menținându-le rotunjite și la înălțimea umărului.
  • Cum ar fi cu prima poziție, întoarceți doar degetele de la picioare în măsura în care puteți confortabil.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 7
    3. Încercați poziția a treia pentru a vă ajuta să câștigați experiență. Ridicați-vă drept și traversați piciorul drept peste stânga cu călcâiul piciorului drept în fața arcului stâng. Apoi, curba brațul drept în corpul tău, păstrând în același timp brațul stâng în partea laterală. Alternativ, traversați piciorul stâng peste dreapta și curba în brațul stâng.
  • Puteți face o a treia poziție cu brațul drept și piciorul drept sau brațul stâng și piciorul.
  • S-ar putea să vă puneți brațele în a treia poziție pe măsură ce faceți salturi și săriți.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 8
    4. Adăugați a patra poziție atunci când sunteți suficient de flexibil pentru ao face confortabil. Pentru o poziție deschisă a 4-a, plasați 1 picior 12 în (30 cm) în fața celuilalt cu tocurile aliniate și degetele de la picioare au subliniat. Ridicați brațul corespunzător peste cap cu brațul curbat. Pentru o poziție închisă a 4-a, traversați 1 picior peste celălalt și aliniați tocul din față cu degetele de la picioare. Apoi, ridicați brațul peste cap, menținându-vă brațul curbat.
  • Uneori vă puteți pune brațele în a patra poziție în timpul saliilor și salturilor.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu Pasul 9
    5. Efectuați poziția a 5-a când sunteți gata să vă avansați tehnica. Plasați 1 picior în fața celuilalt cu degetele de la picioare subliniate. Închideți picioarele împreună cu degetul din față, în linie cu călcâiul din spate și călcâiul din spate, în linie cu călcâiul din față. Apoi, ridicați-vă brațele cu grijă peste cap, menținându-le curbate. Această poziție este dificilă, așa că nu încercați până nu sunteți suficient de flexibili pentru a face acest lucru.
  • Ca și cu celelalte poziții, puteți face salturi și săriți cu brațele în poziția a 5-a. Este bine să vă puneți brațele în poziția a 5-a când sunteți doar un începător. Este vorba de munca care este provocatoare.
  • Partea 3 din 4:
    A face mișcări de balet pentru începători
    1. Imagine denumită Balet la domiciliu Pasul 10
    1
    Do demi pliés în prima poziție. Intrați în prima poziție prin picioarele împreună cu picioarele împreună și degetele de la picioare au subliniat. Ridicați-vă brațele în fața dvs. și formați-le într-un oval. Îndoiți genunchii și vă coborâți încet corpul spre pământ, păstrându-vă călcâiele pe podea. Strângeți mușchii în timp ce vă întoarceți. Aceasta se numește un demi plié.
    • Pliurile sunt pronunțate ca PleA-AE.
    • Puteți ține pe un balet Barre sau pe spatele unui scaun pentru suport dacă aveți nevoie de ea.
    • După ce puteți face un Demi Plié, treceți la Pliés Grande. Este aceeași mișcare, cu excepția faptului că vă ridicați călcâiele de pe podea.
    • Acest lucru este similar cu un ghemuit, dar aveți tocurile împreună și degetele de la picioare au subliniat.

    Variație: Odată ce stăpâniți plié în prima poziție, încercați-l în a doua poziție. De fiecare dată când vă perfecționați formularul, încercați PLIUL în poziția următoare.

  • Imagine intitulată face balet la domiciliu Pasul 11
    2. Face oferte în prima poziție. Ridicați-vă înalt cu tocurile împreună și cu degetele de la picioare. Împingeți piciorul pe podea pe măsură ce glisați-l în față, lateral sau înapoi. Ridicați călcâiul pentru a vă îndrepta piciorul. Apoi, încet coborâți piciorul de la punctul de jos până la podea și trageți piciorul peste podea înapoi la prima poziție.
  • Ofertele sunt pronunțate.
  • După ce ați stăpânit prima poziție, încercați să considerați în celelalte poziții.
  • Puteți utiliza o tendință de tranziție de la prima la a doua poziție. Faceți o tendință în partea laterală, apoi coborâți piciorul pe podea în loc să îl aduceți înapoi.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu Pasul 12
    3. Efectuați regele în prima poziție. Stați în picioare cu tocurile împreună și cu degetele de la picioare. Ridicați încet călcâiele de pe pământ cât de mult puteți. Întrerupeți timp de 2-3 secunde, apoi coborâți încet tocurile înapoi la podea.
  • Releva este pronunțată "rel uh vey."
  • După ce ma stăpâni regenează în prima poziție, încercați și în celelalte poziții, de asemenea.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 13
    4. Efectuați Sautés când sunteți pregătiți pentru un salt de bază. Faceți un demi în prima poziție cu miezul dvs. angajat și corpul superior ridicat. Apoi, primăvară de pe pământ și aterizați într-un demi plié. Pe măsură ce săriți, ridicați-vă picioarele în sus la toe, apoi aterizați prin punerea picioarelor în jos până la călcâi.
  • De obicei, veți face seturi de 4, 6 sau 8 Sautés. Fiți atenți la formularul dvs. astfel încât fiecare sauté să fie efectuat corect.
  • Odată ce stăpâniți acest lucru, practicați-l în poziția a doua.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu Pasul 14
    5. Faceți un échappé pentru a trece de la prima la a doua poziție. Începeți în prima poziție cu călcâiele împreună, degetele de la picioare au subliniat și brațele sunt curbate într-o ovală în fața dvs. Faceți un demi plié, apoi săriți de pe podea într-o sauté. Deschideți picioarele și pământul în poziția a doua cu picioarele răspândite ușor mai largi decât lățimea umărului, iar brațele se întind la părțile dvs.
  • Un échappé este pronunțat a-sha-salariu.
  • Faceți mai multe salturi care se schimbă de la primul la al doilea, apoi al doilea la început.
  • De asemenea, puteți face un échappé pentru a trece de la poziția a cincea la a doua.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 15
    6. A executa Grand Jetés Pentru a adăuga salturi. Grand Jetés sunt salturi în care vă extindeți 1 picior în fața corpului și 1 picior în spatele corpului. Puneți brațele în a patra sau a cincea poziție. Luați un mic hop înainte cu 1 picior, apoi săriți în aer pentru a face Grand Jeté. Împărțiți-vă picioarele și extindeți-le drept cu degetele de la picioare.
  • Jeté este pronunțat Zha-Tae.
  • Salt la fel de mare ca tine, fără a vă supraexpunei corpul sau îndoiți genunchii. Cu practică, veți putea sări mai mult și să vă răspândiți picioarele în continuare.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 16
    7. Încercați Grand Batterments pentru a încorpora lovituri. O mare bătălie este o lovitură cu un picior îndreptat și un picior drept, pe care îl puteți face în față, lateral sau înapoi. Puneți brațele în a doua poziție. Periați piciorul peste podea, apoi ridicați-l într-o lovitură. Ridicați-vă kotul la fel de mare ca și cum puteți, îndreptându-vă picioarele. Păstrați piciorul în picioare drept pe care îl loviți.
  • Grand Battement este pronunțat grund bot-mah.
  • Când faci o mare bătălie în spate, înclinați ușor, dar nu vă îndoiți la talie.
  • Încercați să ridicați piciorul la cel puțin 90 de grade de pe sol, dar nu vă împingeți mai departe decât gama de mișcare poate merge. Pe măsură ce practicați, veți putea să vă ridicați piciorul mai departe de pământ.
  • Puteți face battermente mari cu brațele în alte poziții, pe măsură ce vă veți obține mai bine la Ballet.
  • Partea 4 din 4:
    Avansându-vă tehnica
    1. Imagine denumită Balet la domiciliu Pasul 17
    1. Urmăriți tutorialele de balet online folosind site-uri precum YouTube. Dacă nu vă puteți permite lecții, tutorialele video sunt o alternativă excelentă. În timp ce nu sunt la fel de utile ca învățarea de la un profesor, tutoriale vă pot învăța balet de bază dacă practicați câteva zile pe săptămână. Căutați tutoriale pentru mișcările pe care doriți să le încercați, apoi urmați-vă cu atenție.
    • Abonați-vă la canalele de balet pe care le găsiți utile.
    • Țineți minte că probabil că veți avea nevoie de lecții dacă doriți să deveniți un dansator avansat. Cu toate acestea, tutorialele video reprezintă o modalitate excelentă de a începe și vă poate ajuta să vă bucurați de balet ca un hobby.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pas 18
    2. Urmați împreună cu o lecție video. Lecții video sunt disponibile pe site-urile DVD sau streaming. Aceste lecții sunt predate de profesori profesioniști, astfel încât să vă pot învăța mișcări avansate. Nu va fi același lucru ca și cumpararea unu-la-unu cu un instructor, dar aceste lecții vă vor ajuta să vă dezvoltați tehnica de dans.
  • Căutați antrenamente video online. Urmăriți o previzualizare a antrenamentului înainte de ao cumpăra pentru a vedea dacă puteți urma instrucțiunea.
  • Alegeți un videoclip care este la nivelul dvs. Dacă sunteți un începător, căutați un videoclip pas cu pas pentru a vă ajuta să învățați.
  • Imagine intitulată face balet la domiciliu pasul 19
    3. Luați cursuri în persoană pentru instruire personalizată. Participarea la cursuri cu un instructor vă permite să obțineți feedback despre formularul dvs., astfel încât să puteți face îmbunătățiri. În plus, veți învăța baletul mai rapid și veți proceda în siguranță la mișcări mai avansate. Clasele de participare vă vor oferi, de asemenea, posibilitatea de a învăța coregrafia și de a efectua în fața unui public. Căutați clase în zona dvs. prin căutarea online.
  • Dacă ați practicat acasă și nu vă puteți permite clase, întrebați școala dacă au o bursă sau un program de stagiu. Este posibil să puteți câștiga o bursă dacă arătați talentul și dedicarea sau ați putea obține o reducere de clasă dacă vă ajutați în jurul studioului.
  • sfaturi

    Ascultați-vă corpul și respectați limitele sale. Este în regulă dacă nu poți săriți la înălțime sau să vă îndreptați picioarele până la ieșire. Veți obține mai bine cu practica!
  • Ia cineva care este experimentat și bun la balet pentru a vă urmări. Ele vă pot oferi feedback despre cum să vă îmbunătățiți.
  • Baletul de acasă poate fi potrivit pentru dansatori care caută doar tehnică de bază, dar nu poate compensa clasele reale. Având un profesor pentru a vă corecta este crucial dacă intenționați să obțineți serios despre dans.
  • Începeți cu elementele de bază și lucrați până la mișcările avansate de dans.
  • Baletul durează ani pentru a stăpâni, deci aveți răbdare și bucurați-vă de proces. Veți obține mai bine de fiecare dată când practicați, deci continuați!
  • Baletul ia timp și practică! Dacă doriți să obțineți bine la ea, ar trebui să practicați zilnic.
  • Avertizări

    Nu încercați să dansați Pointe dacă nu lucrați cu un instructor. Vă puteți răni dacă încercați pe cont propriu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar