Cum să te găsești

"Pentru a vă găsi mai întâi să aflați despre dvs." Găsirea reală este o experiență luminantă. Deveniți autosuficienți și faceți lucruri pentru dvs., pentru o singură dată. Este un sentiment greu de pus în cuvinte, dar când nu știi cine ești, este greu de ignorat. Găsirea dvs. nu este ușoară, dar merită. Gata? Sa incepem.

Pași

Partea 1 din 4:
Treziți-vă sinele conștienți
  1. Imaginea intitulată găsiți pasul 1
1. Crează-ți propriul Cronologie de viață. Scrieți toate obiectivele dvs. majore pe care le considerați că ați obținut și doriți să realizați. La rândul său, scrieți evenimentele din viața voastră care s-au întâmplat deja și care s-au format sau au afectat. Când viața aduce probleme sau nenorociri, se formează sistemul nostru de credință și ne face să ne gândim altfel, dar ne face ne. Aceste lucruri pe care le listați sunt organice tu, nu o simplă reflectare a societății.
  • Acesta nu este un exercițiu în Wallowing. Este vorba despre clarificarea și identificarea problemelor. Aceste probleme ar putea să vă păstreze să vă atingeți potențialul actual și să vă lăsați adevărata voastră bloasom.
  • Petreceți puțin timp clarificând trecutul în cronologia dvs. O cronologie este o metodă incredibil de obiectivă pentru marcarea evenimentelor anterioare în viața dvs. pe care o considerați a fi majoră. Le puteți uita la ele ca blocuri de formare și ca experiențe în schimbare de-a lungul cronologiei dvs., fără a le imibui cu prea multă emoție (așa cum se întâmplă într-un cont de jurnal). Ca și cum ar fi scris un CVSumé, Păstrați-l simplu, real și condensat la efectele majore sau lecțiile învățate din fiecare incident trecut.
  • Când analizați experiențele negative din trecut, concentrați-vă asupra a ceea ce ați învățat de la ei. Toată lumea are aceste jgheaburi în cronologia lor, dar exagerarea sau ignorarea acestora nu vă vor ajuta. În schimb, recunoașteți că aceste experiențe te-au format.
  • Imaginea intitulată găsiți pasul 2
    2. Distinge-ți gândurile de gândurile altora. Pentru majoritatea oamenilor (este mai frecventă decât credeți), viața este destul de ușor să treceți în timp ce pe autopilot - practic am primit o hartă rutieră pentru modul în care realitate "lucrări." Du-te la școală, ia-ți un loc de muncă, să te căsătorești, gândește-te la asta, și celălalt, și boom - sperăm că ai avut un moment bun. Și asta e bine și bun - primește treaba cu siguranță - dar nu permite loc tu. Așa că stai jos cu tine însuți. La sfârșitul cronologiei, veniți cu câteva credințe ale dvs. care nu se bazează pe logică, dar se bazează pe ceea ce ți sa spus. Noi toți avem. Acum, ce crezi de fapt?
  • Societatea are un mod foarte ascuns de a ne trimite "Misfituri", condamnând "Pierderi", idolizând "frumoasa", înstrăinând "ciudat." Dar aici este un capete: Aceste cuvinte care descriu nu au nici o bază în realitate. Cum face tu simt despre lumea din jurul vostru? Gândește-te la ce tu cred că sunt bune și rele - nu ceea ce altcineva ți-a spus.
  • Simțiți-vă liber să gândiți mai concret. De fapt, sunteți de acord cu afilitățile politice sau religioase ale părinților dvs? Are o carieră într-adevăr cel mai important lucru pentru tine? Ochelari groși, negri, vă fac într-adevăr să vă simțiți "Cooler?" Dacă răspunsul nu este, grozav! Există probleme absolut zero, fără a vă modela la normele preexistente. Acum tot ce trebuie să faceți este să vă dezlănțuiți și apoi să retrogradați. Doar de data aceasta, retrogradați pe baza intestinului dvs.
  • Sfat de experți
    Adrian Klaphak, CPCC

    Adrian Klaphak, CPCC

    Cariera Coachadrian Klaphak este un antrenor de carieră și fondator al unei căi care se potrivește, o companie de carieră de carieră de tip boutique și de coaching în zona San Francisco Bay. El este, de asemenea, un antrenor profesionist co-activ acreditat (CPCC). Klaphak și-a folosit pregătirea cu Institutul de Instruire a autocarelor, psihologia somatică Hakomi și terapia internă a sistemelor de familie (IFS) pentru a ajuta mii de oameni să construiască cariere de succes și să trăiască vieți mai intense.
    Adrian Klaphak, CPCC
    Adrian Klaphak, CPCC
    Antrenor de carieră

    Îmbrățișați individualitatea. Adrian Klaportabil, fondatorul unei căi care se potrivește, spune: "În SUA, cultura noastră nu susține cu adevărat oamenii să se cunoască cine sunt și să-și imagineze darurile, pasiunile și personalitatea unică. Apoi, în plus, suntem cu toții atât de ocupați, iar presiunile de muncă și responsabilități nu lasă mult timp pentru a ne urmări pasiunile sau pentru a cunoaște cine suntem. Trebuie să luați timp să vă dați seama de asta. Și odată ce știți calea voastră, nu lăsați temerile, îndoieli sau insecuritățile să vă țină înapoi."

  • Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 3
    3. Începeți să vă bazați pe dvs. Încredere și dependența sunt în centrul de a vă găsi. Dacă nu aveți un solid sentiment de auto-valoare, Veți asculta ceea ce trebuie să spună ceilalți și să fiți influențați de insistența lor asupra a ceea ce este potrivit. Învață să crezi în tine și să ai încredere în sentimentele tale. Apoi, veți veni cu o structură pentru a vă baza noul simț al sinelui. Amintiți-vă, fiți răbdători cu dvs. și încrezători în abilitățile dvs. Totul va veni cu timpul.
  • Dacă ați fost victimă În trecut, confruntați cu aceste probleme. Ei nu vor pleca singuri. S-ar putea să vă bucurați de abordarea dvs. de viață de zi cu zi, făcându-vă să trăiți la așteptările altor persoane în loc de propria voastră.
  • start încrederea în propria judecată și procesele de luare a deciziilor, greșeli și toate. Toți facem greșeli, dar prin greșeli ne găsim în creștere, învățând și ajungem la adevărații noștri.
  • Începe să-și asume responsabilitatea Bugetarea, Gospodăria de uz casnic și planificarea viitorului. Oamenii care nu au un sentiment de sine tind să ia în considerare "Detalii" de viață cu o atitudine fără griji, crezând că lucrurile se vor rezolva toți. Dar lucrurile nu sortează întotdeauna. Asigurarea responsabilității vă trage înapoi de la precipitare și vă permite să fiți auto-încredere și auto-determinată, nu mai purtați de valurile de soartă.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 4
    4. Pregătiți-vă să începeți din nou cu o ardezie curată. Dezvoltați-vă propriul comportament moral și practicați-l să-l lipiți. Începeți prin depășirea obiceiurilor proaste.
  • Stop fumat, supra-consumare și băuturi abuzive. Acestea sunt exemple de pierderi sau obiceiuri care vă vor împiedica să funcționeze la vârful dvs. De asemenea, vă lasă "scăpat ca prin urechile acului" prin analiza analizei motivului pentru care folosiți acești cârje în loc să găsiți modalități mai bune de a vă lumina viața.
  • Acest pas poate lua o reabilitare majoră pentru unii indivizi, dar punerea ei în coșul prea greu nu va face să plece. Amintiți-vă, nu vă puteți conduce viața înainte dacă vă uitați mereu prin oglinda retrovizoare!
  • Imaginea intitulată Găsiți pasul 5
    5. Organizați-vă lumea. S-ar putea să aflați că aveți toate celelalte afaceri în ordine, vă va ajuta să accelerați procesul de a prinde o firmă de așteptare a identității dvs. Deci, curățați-vă camera. Fă-ți tema. Rezolva acea lupta cu acel prieten. Obținerea de altceva din cale va clarifica calea către "pe mine" timp.
  • Toți avem scuze pentru motivul pentru care nu creștem în direcția dorim să fim în creștere - ar putea fi bani, școală, un loc de muncă, o relație, o numiți, cineva a folosit-o. Dacă sunteți o albină ocupată, luați pași pentru a vă șterge programul, astfel încât să puteți sta și să abordăm acest lucru. Dacă este întotdeauna prioritate # 2, nu se va face niciodată.
  • Partea 2 din 4:
    Cucerirea lumii voastre
    1. Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 6
    1. Scufundați-vă în singurătate. Dă-ți un timp și spațiu pentru a scăpa de așteptările, conversațiile, zgomotul, mass-media și presiunea. Ia ceva timp în fiecare zi pentru a merge pe o plimbare lungă și pentru a gândi. Plantați-vă pe o bancă de parc și uitați-vă. Ia o călătorie lungă, grijuliu. Indiferent ce faceți, îndepărtați-vă de orice care vă distrage atenția de a vă gândi viața și unde doriți să meargă. În singurătate, ar trebui să vă simțiți independenți și autosuficienți, nu singuri, nevoiași sau frică.
    • Fiecare persoană are nevoie de timp singur, indiferent dacă sunt extrovertit sau introvertit, unică sau într-o relație, tineri sau bătrâni. Solitudinea este timpul pentru întinerire și auto-discuție, pentru pace totală și pentru a realiza acest lucru intenționat "singurătate" nu este un loc rău pentru a fi, ci mai degrabă, o parte eliberatoare a existenței dvs. generale.
    • Dacă sunteți o persoană creativă, S-ar putea să găsiți acel timp singur să vă ajute să vă strălucească creativitatea. În timp ce este frumos să colaborezi cu alți oameni, uneori, este greu să fii cu adevărat creativ atunci când ești mereu înconjurat de alte persoane. Pasiți înapoi și apăsați în creativitatea voastră.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 7
    2
    Căuta o pasiune. Când crezi în ceva sau vezi frumusețea în ceva, ar trebui să o faci indiferent de ce gândește oricine altcineva. Dacă ați găsit ceva ce este vrednic de eforturile cele mai bune, sacrificiul și lacrimile, atunci ați găsit cea mai importantă căutare a vieții voastre. Adesea, că urmărirea vă poate duce la ceva în cele din urmă în cele din urmă.
  • Cheia aici este de a realiza asta Nu contează ce este. Ar putea fi împiedicând foamea copilului sau ar putea fi pictura. Nu există nici o scară când vine vorba de pasiune. Fie simțiți-o sau nu aveți - nici unul nu este mai bun decât oricare altul. Când găsești ceva care ți-a ieșit din pat dimineața, agățându-se pe el. Vei înflori doar de acolo.
  • Imaginea intitulată găsiți pasul 8
    3
    Găsiți un mentor. Deși în cele din urmă că căutarea sufletului poate fi făcută numai de dvs. și doar tu care determină ceea ce aveți nevoie, având un mentor va fi o resursă incredibilă atunci când ați lovit aceste lovituri inevitabile pe drum. Căutați pe cineva în care aveți încredere cine are un sentiment clar de sine. Cum au făcut-o?
  • Lăsați-i să știe procesul pe care începeți să-l întreprindeți. Stres că știi că este călătoria ta, dar ar plăcea să-și folosească puterea ca ghid. Aruncați o privire la ele ca fiind obiectivă cât puteți. Ceea ce pare să le bazeze, făcându-i cine sunt? Cum au găsit asta? Cum stau sunt adevărate pentru ei înșiși?
  • Un sistem de asistență este cheia oricărei tactici de auto-îmbunătățire. Nu o mulțime de oameni vor înțelege ce treceți și vă va spăla de pe broșarea subiectului ca o moodiness flash-in-the-pan. Utilizați acest mentor ca o placă sonoră, pentru ceea ce vii împotriva. Orificiul va veni cu siguranță la îndemână.
  • Imaginea intitulată găsiți pasul 9
    4. Sortați calea carierei. Dacă vă urăști peste tot pe locul potrivit căutând dreptul "potrivi", șansele sunt că nu sunteți fericit înăuntru. Ați putea folosi schimbarea locului de muncă ca o scuză pentru a nu realiza pe deplin potențialul dvs. adevărat. Găsiți-vă că într-adevăr, faceți un interes în ceea ce vă place să faceți. Dacă banii nu au fost o problemă, ce ți-ai petrece zilele? În ce mod puteți moneta această activitate / abilitate?
  • A petrece ceva timp Asocierea liberă. Gândiți-vă la ceea ce vă place și nu vă place - gândiți-vă dincolo de aceste lucruri la alte idei care pur și simplu apar în mintea voastră în timp ce asociați. Ține evidența acestor lucruri. Apoi, reveniți la întrebarea de carieră și uitați-vă la asociațiile gratuite. Ce tip de carieră pare a fi cel mai mult cu lucrurile care sunt încântați, mutate și cu adevărat energizate de la exercițiul de asociere liberă? După cum spune Alain de Botton, acest exercițiu este despre căutarea "Beep de bucurie" În mijlocul cacofoniei lui Must-do, arde și așteptările.
  • În minte, totuși, că munca nu poate fi în cazul în care dvs "Apelarea" este. Dacă este cazul, va trebui să lucrați la un echilibru de viață care vă permite să vă urmăriți "adevăratul sine" mai mult în afara locului de muncă, chiar dacă aceasta înseamnă mai multe ore și mai puțin venituri. Este totul posibil, mai ales dacă este în căutarea găsirii și susținerii adevăratului sentiment de sine.
  • Partea 3 din 4:
    Schimbarea perspectivei
    1. Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 10
    1. Să renunțe la necesitatea de a fi iubită de toți. Acceptați că unii oameni se vor gândi prost din voi indiferent de ceea ce faceți. Este important să uităm de ceea ce gândește toți ceilalți pentru că nu poti multumi pe toata lumea. Și în timp ce nu ați vrea să dezamăgesc oamenii apropiați de voi, ar trebui să vă dorească să fiți fericiți. Atâta timp cât continuați să existe doar pentru a îndeplini ideile celorlalți despre cine ar trebui să fiți, nu veți ști niciodată cine sunteți cu adevărat. Acest gând este însumat de Raymond Hull: "Cel care se îndoaie pentru a se potrivi cu toată lumea va fi în curând să se îndepărteze."
    • Realizați că unii oameni vor deveni gelosi, frică sau copleșiți atunci când o persoană își schimbă obiceiurile obișnuite și crește mai mult matur și auto-iubitor (alții îl vor iubi). Este o amenințare la adresa relației pe care ați avut-o întotdeauna și îi forțează să se răcească, să se uite greu la ei înșiși, pe care ei nu doresc să o facă. Dați acestor oameni spațiu și compasiune - pot veni în timp. Dacă nu, lăsați-i să fie. Nu ai nevoie de ei să fii tu.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 11
    2
    Abandonează negativul. Deși sună abstract, nu este dificil. Faceți un efort conștient pentru a minimiza judecarea - altele, obiecte, și tu. Aceasta este din două motive: 1) Pozitivitatea este hrănitoare și poate introduce într-un sentiment de fericire care este "pierdut" măști și 2) deschizându-ți mintea la experiențe noi și noi persoane (pe care le-ai scris anterior) vă va arăta o lume cu totul nouă, care ar putea fi mai bună decât cea pe care ați știut-o înainte - una în care vă puteți găsi colțul cerului, castelul tău pe un nor, nișă în această lume nebună.
  • Încercați să faceți ceva în fiecare zi în care ați fi periat ca "ciudat," "ilogic," sau pur și simplu "incomod". Ieșirea din zona dvs. nu numai că vă va învăța ceva, dar vă va forța să cunoașteți tu - Ceea ce sunteți capabil, ce vă place, ceea ce nu vă place cu siguranță și ceea ce ați lipsit anterior.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 12
    3. Întrebați-vă singur. Întrebați-vă întrebări dificile și profunde și înregistrați-vă răspunsurile. Dincolo de timpul petrecut în singurătate, este ușor pentru aceste gânduri intenționate să alunece în spatele minții tale și să fie uitat. Dacă le-ați scris, apoi de fiecare dată când Reflectați, Puteți să vă revizuiți notele și să o faceți un pas mai departe, în loc să răspundeți la aceleași întrebări din nou. Păstrați-le într-un notebook care este ușor de accesat și actualizat - va fi o sursă de susținere pentru dvs., prin care puteți continua să vă măsurați creșterea prin viață. Iată câteva pentru a începe:
  • "Dacă aș avea toate resursele din lume - dacă nu am făcut-o nevoie pentru a face bani - ce aș face cu viața mea și de ce?" Poate că ați fi pictura sau scrierea sau agricultura sau explorarea pădurii de ploaie Amazon. Nu țineți înapoi.
  • "Ce vreau să mă uit înapoi în viața mea și să spun că niciodată regretat?" V-ați regreta niciodată că ați călătorit în străinătate? V-ați regreta că nu ați cerut niciodată acea persoană, chiar dacă ar însemna riscarea respingerii? V-ați regreta că nu cheltuiți suficient timp cu familia când ați putea? V-ați regreta păstrați viziunea dvs. unică a societății pentru a vă împărtăși cu prietenii? Am respectat / stau dincolo de nivelul pe care mi-l place? Această întrebare poate fi cu adevărat dificilă.
  • "Dacă trebuia să aleg trei cuvinte pentru a descrie tipul de persoană pe care mi-ar plăcea să fiu, ce ar fi aceste cuvinte?" Aventuros? Acceptarea către câteva? Deschis? Sincer? Hilar? Optimist? Nesigure? Nu vă fie frică să alegeți cuvintele care sunt considerate negative, deoarece dovedește că sunteți o persoană reală și nu o combinație de piese alte oamenii doresc să fie cunoscuți.
  • Uneori trăsăturile pe care nu le place devin utile în Situații de urgență - ca și cum ai fi șef. Uneori sunt valoroase pentru slujba pe care trebuie să o faci - cum ar fi să fii nitpicky.
  • Dacă aveți o trăsătură cu adevărat negativă, recunoașteți-o în mod deschis vă poate oferi motivația de a lucra la redirecționarea acelei energii la ceva pozitiv. Încercați să canalizați acel obicei rău și într-un hobby. Nu vă spălați prea mult hainele? Încercați camping - poate vă place. Chiar și ceva de genul dans la bară ar putea fi biletul tău de aur! Știți că sunteți leneș cu anumite sarcini? Poate că vă puteți conduce pentru a găsi o altă sarcină care nu vă va plictisi niciodată.
  • "Cine sunt?" Această întrebare nu este statică. Ar trebui să fie unul pe care îl vei întreba în toată viața ta. O persoană sănătoasă continuă să se reinventeze pe tot parcursul vieții. Punerea în mod regulat a acestei întrebări, actualizează înțelegerea dvs. despre cine sunteți și cum vă schimbați. În loc să răspundă cine credeți că ar trebui să fiți, să vă concentrați asupra cine sunteți de fapt, pentru că, în orice caz, este un răspuns foarte bun, negi și toate.
  • Partea 4 din 4:
    Stabilirea pentru bine
    1. Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 13
    1. Acționează - și utilizare - cunoștințele dvs. recent descoperite. Ridica aceste acuarele. Scrie o poveste scurtă. Planificați o excursie la Mombasa. Au cina cu un membru al familiei. Începeți glumele. Deschide. Spune adevarul. Indiferent de ce ați decis că doriți să fiți sau să faceți, începeți să fiți și să faceți acest lucru acum.
    • Puteți să vă scuturați capul și să veniți cu scuze cum ar fi "nu este timp," "fară bani," "Responsabilitati familiale," etc. În loc să le folosiți ca scuze, începeți să planificați în jurul obstacolelor din viața voastră. Puteți elibera timpul, Găsiți bani, și obțineți o pauză de îndatoriri dacă faceți timp cum să planificați și să găsiți curaj să ceară aceste lucruri.
    • Uneori, adevăratul este prea frică să se confrunte cu practicile, pentru că ar însemna că se confruntă cu ceea ce v-ați limitat. Începeți să planificați ceea ce doriți cu adevărat să faceți și să investigheze ceea ce trebuie făcut pentru a vă face în acel moment în loc să îndepărtați scuze la ele, oprirea obiectivelor și viselor morți în piesele lor.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 14
    2. Fi gata pentru capetele moarte. Găsirea dvs. este o călătorie, nu o destinație. O mulțime de încercări și eroare. Acesta este prețul pe care îl plătiți în schimbul satisfacției pe care le primiți: mai des decât nu, ați lovit o ciocnire în drum și, uneori, cădeți pe față. Să fie pregătiți să înțeleagă și să accepte că aceasta este o parte a procesului și să se angajeze să se întoarcă și să înceapă.
  • Nu va fi ușor - nu a fost niciodată pentru nimeni - dar dacă învățați să vedeți că este o șansă de a dovedi cât de mult doriți să vă găsiți, atunci veți găsi împlinirea și securitatea în căutarea dvs. Când vă cunoașteți, majoritatea oamenilor vă vor respecta mai mult și vă vor trata cu amabilitate. Cel mai bun dintre toate, lumina ta va străluci atât pe tine, cât și pe alții, făcându-i (și tu) să se simtă și mai sigur de sentimentul tău de sine.
  • Imaginea intitulată Găsiți-vă pasul 15
    3. Serviți alții. Mahatma Gandhi odată a spus asta "Cea mai bună modalitate de a vă găsi este să vă pierdeți în slujba altora." Fiind introspectiv fără a ajunge la alții, vă poate provoca privirea de om și să vă opriți de la alții. Serviciul către alte persoane și comunității este modul final de a găsi scopul și un sentiment al locului dvs. în lume.
  • Când vedeți cât de greu poate fi viața pentru cei aflați mai mult decât voi, este adesea un apel de trezire care vă pune propriile îngrijorări, preocupări și probleme în perspectivă. Vă ajută să vedeți ce aveți și oportunitățile pe care le-ați putut confrunta prin viață. Care poate alimenta un mare sentiment de sine, deoarece brusc totul poate cădea pentru tine și îți dai seama ce contează cel mai mult. Incearca-l. O să-ti placă.
  • Cum devin mai conștienți de sine?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Amy WongAmy WongLedership & Coach Transformațional

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ascultați și aveți încredere în vocea voastră interioară!
  • Găsiți bucurie în a ajuta pe alții!
  • Nu vă fie frică să dormiți pe ea. Nu se grăbește să luați decizii și veți avea mai multe șanse să faceți cele bune dacă mintea voastră este calmă și odihnită.
  • Deși este un clișeu, termenul "Fii tu însuți" într-adevăr conta atunci când vine vorba de a vă găsi. Asigurați-vă că nimeni nu influențează cine sunteți, prin toate mijloacele să le ascultați pe ceilalți și să învățați de la ei, dar să lăsați alegerile, deciziile și acceptările finale să fie ale tale. Dacă pur și simplu capitulați la ceea ce gândesc alții, va face să vă găsească chiar mai greu, deoarece oamenii influențează cine vă gândi tu esti.
  • Știi că ești aproape când ești relaxat cu sau scufundat în ceva. Uneori nu există momente AHA.
  • În călătoria dvs., uneori va trebui să plângă. Este sănătos să-l lași afară.
  • Încercați să nu vă judecați când nu vedeți imediat rezultate pozitive. Persistența este esențială, mai ales atunci când lucrurile încep să se simtă dificil.
  • Fi cel mai bun pe care îl puteți fi. Fiind tu ești cel mai bun pe care-l poți fi. Știți că.
  • Ieșiți din zona dvs. de confort uneori. Luați notă de modul în care vă ajustați în afara zonei dvs. de confort și veți observa lucruri despre dvs. pe care nu ați făcut-o niciodată înainte.
  • Nu lăsați pe alții să determine cine sunteți sau ce faceți în viață. Viața ta nu este a lor. Opinia dvs. este singura care contează cu adevărat în cele din urmă oricum.
  • Niciodată nu urmați orbește ceea ce auziți. Gândiți-vă la asta și trageți-vă propriile concluzii. Amintiți-vă că este viața voastră și oricine încearcă să controleze este fie gelos, fie nesigur în privința lor.
  • Amintiți-vă cât de mult nu ați putea să vă cunoașteți, uneori alți oameni vor. Adresați-vă prietenilor dvs. apropiați pentru sfaturi despre dvs., pentru că știu mai multe despre tine, decât tu uneori.
  • Chiar dacă ar trebui să urmați calea voastră, o parte din respect ascultă ceea ce trebuie să spună alții. Toată lumea merită să aibă auzirea opiniei lor. Nu ați dori ca cineva să vă ignore când aveți cel mai bun interes la inimă, ați fi?
  • Nu vă concentrați pe întâlnirea pe cineva atunci când nu v-ați găsit încă.
  • Rezistă nevoii de a simți că tu ești singurul care trece prin asta. În Om invizibil, Ralph Ellison a însumat o dată bine: Toată viața mea pe care am căutat ceva și oriunde am transformat pe cineva încercat să-mi spună ce a fost. Mi-am acceptat și răspunsurile, deși erau adesea în contradicție și chiar auto-contradictorie. Am fost naiv. M-am căutat și am întrebat pe toată lumea, cu excepția întrebărilor pe care eu și eu, aș putea răspunde. Mi-a luat o lungă perioadă de timp și o bâjenie foarte dureroasă a așteptărilor mele de a realiza o realizare pe care oricine altcineva pare să fi fost născută cu: că nu sunt nimeni decât pe mine însumi.
  • Avertizări

    Nu vă mințiți și încercați să fiți pe cineva pe care nu îl aveți. Amintiți-vă că este vorba despre a fi singur. Deoarece este important să nu lăsați membrii familiei să decidă, este de asemenea important să nu lăsați societatea și mass-media vă împing într-o anumită direcție, mai ales atunci când vine vorba de aspectul fizic.
  • Nu răspândiți bârfei proaste sau nu vorbiți altfel despre alte persoane. Bătând alții în jos nu este calea spre auto-cunoaștere. Acesta compromite doar demnitatea dvs. ca o ființă umană și îi face pe alții să nu vă placă.
  • Nu lăsați pe alții să decidă pentru dvs. ceea ce sunteți destinat să faceți. Calea lor poate să nu fie calea corectă pentru dvs. Ceea ce funcționează pentru o persoană nu poate lucra pentru următorul.
  • Nu analizați totul! Nu există nici un drept sau rău. Dacă încerci, faci asta.
  • Nu vă lăsați să vă prindeți într-un obicei să vă schimbați în mod constant cine sunteți sau cum vă acționați doar pentru a se potrivi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar