Cum să devii mai spirituali

Dorind să devină mai spiritual este un scop nobil. Cu toate acestea, poate însemna lucruri diferite pentru diferite persoane, deci este posibil să trebuiască să explorați unii pentru a afla ce înseamnă pentru dvs. Ați putea încerca să vă extindeți conștiința de sine sau să utilizați alte gânduri pentru a vă ajuta să câștigați o perspectivă spirituală. De asemenea, ați putea încerca practicile spirituale, cum ar fi meditația, yoga și liniștea, deoarece mulți oameni găsesc aceste lucruri utile.

Pași

Metoda 1 din 3:
Explorând bunăstarea personală și conștiința de sine
  1. Imaginea intitulată devine mai mult pasul spiritual 1
1. Săpa adânc Pentru a vă imagina scopul și valorile dvs. Petreceți timp pe întrebări care vă fac să vă gândiți la viața dvs. și despre semnificația ei. După cum faceți, veți fi forțați să recunoașteți anumite aspecte ale sinelui și personalității, ajutându-vă să câștigați mai multă conștiință de sine, o calitate spirituală.
  • De exemplu, petreceți timp să scrieți sau să vă gândiți la întrebări cum ar fi "De ce sunt aici?"- "Ce pot contribui?"- "Ce mă face fericit?"- și "De ce viața este semnificativă pentru mine?" Răspunsurile la aceste întrebări vor fi diferite pentru fiecare persoană. De exemplu, ați putea găsi că petrecerea timpului cu prietenii și familia dvs. este ceea ce face viața semnificativă pentru dvs.
  • Imaginea intitulată devine mai puțin spirituală Pasul 2
    2. Recunoașteți sentimentele dvs. în loc să încercați să le înecați. Când simți ceva, luați o clipă pentru a vă afla exact ceea ce vă simțiți în loc să încercați să îl împingeți în jos sau să vă amorțiți. Încercați să găsiți o etichetă pentru emoția dvs. și să o exprimați într-un fel, chiar dacă este doar pentru dvs. De exemplu, dacă ați avut o zi proastă, vă recomandăm să o înecați cu înghețată. În timp ce o mică înghețată nu a rănit niciodată pe nimeni, dați seama mai întâi ce simțiți și de ce, care vă va ajuta să vă ocupați de emoție. De exemplu, poate că ești supărat și frustrat pentru că șeful tău nu ți-a recunoscut contribuția și, de asemenea, nu ți-ar da timpul solicitat.
  • Expresia poate însemna să spună cu voce tare o altă persoană, dar poate însemna, de asemenea, să faci lucruri ca țipând într-o pernă când ești supărat sau a avea un strigăt bun pentru că ești trist.
  • Înțelegerea și recunoașterea emoțiilor dvs. reprezintă o mare parte din a fi mai conștienți de sine, ceea ce la rândul său este o parte a ființei spirituale.
  • Imaginea intitulată devine mai mult pasul spiritual 3
    3. Scrie despre evenimentele de viață și răspunsurile dvs. emoționale. Când aveți o zi grea, petreceți ceva timp gratuit în jurnal despre el. Nu trebuie să scrieți despre ceva specific, dar petreceți ceva timp pe gândurile și sentimentele dvs. despre ceea ce sa întâmplat. Nu judecați ceea ce scrieți - lăsați-l să iasă și să vă faceți griji cu privire la ceea ce înseamnă mai târziu.
  • Scrierea despre ceea ce se întâmplă în viața voastră vă poate ajuta să deveniți mai conștienți de sine. Vă ajută să sortați sentimentele dvs. despre evenimente, chiar dacă nu vă dați seama în acest moment. De exemplu, dacă scrieți despre plecarea acasă pentru a vizita familia, vă puteți da seama că vă simțiți resentimente pentru că nu se retoctează prin venind și vizitându-vă.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștigând o perspectivă spirituală
    1. Imaginea intitulată devine mai mult pasul spiritual 4
    1. Citiți cărți sau articole despre spiritualitate pentru a vă crește cunoștințele. Indiferent de tradiția de credință, fie că este conectată la o religie sau nu, ar trebui să găsiți cărți care să vă ghideze. Luați puțin timp în fiecare zi pentru a citi din aceste cărți, deoarece vă vor oferi îndrumări cu privire la călătoria dvs. pentru a fi mai spirituală.
    • Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, cereți sugestii de la prieteni asemănători sau bibliotecarul dvs. preferat.
    • Dacă doriți să explorați diferite religii, încercați să citiți piese sau toate cărțile religioase centrale ale religiilor majore, cum ar fi Biblia Ebraică, Noul Testament și Coranul.
  • Imaginea intitulată devine mai mult pasul spiritual 5
    2. Frecventează prelegeri, ateliere și cursuri legate de interesele dvs. spirituale. Verificați colegiile și universitățile locale pentru prelegeri gratuite de comunitate. De asemenea, puteți verifica biserici, temple și moschei pentru a vizita lectori care prezintă interese spirituale. Bibliotecile pot avea, de asemenea, clasa sau atelierul ocazional.
  • De asemenea, puteți participa la servicii religioase la o biserică locală, moschee sau templu.
  • De asemenea, puteți privi în centrele locale de retragere spirituală pentru retrageri și ateliere plătite.
  • O să audă pe alții vorbesc vă poate deschide mintea la idei noi despre spiritualitate.
  • De asemenea, puteți găsi aceste online.
  • Imaginea denumită devine mai mult pasul spiritual 6
    3. Faceți cunoștință cu prietenii care au obiective spirituale similare pentru a se ghida reciproc. Întrebați-vă printre prietenii dvs. pentru a vedea dacă cineva ar dori să aibă un grup de discuții. Ați putea crea o întâlnire săptămânală sau chiar o întâlnire lunară în care vă întâlniți și discutați despre o problemă sau o carte specială sau despre oricare ar fi grupul dvs. interesant. Încercați să alegeți un subiect înainte de timp, astfel încât oamenii să poată fi pregătiți.
  • Acest tip de grup vă poate ajuta să vă angajați în călătoria dvs!
  • Dacă niciunul dintre prietenii dvs. nu este interesat, încercați să vă conectați cu oamenii pe social media. Puteți găsi oameni din zona dvs. care doresc să se întâlnească, pe care le puteți găsi prin site-uri precum întâlnirea, dar puteți discuta, de asemenea, subiecte online!
  • Imaginea denumită devine mai mult pasul spiritual 7
    4. Călătoriți pentru a vă extinde mintea și pentru a vă găsi. Călătoria este o modalitate excelentă de a afla mai multe despre experiența umană, care este cu siguranță o calitate spirituală. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă întineri și de a reflecta asupra locului dvs. în lume.
  • Indiferent dacă mergeți la o nouă destinație sau un favorit vechi încercat și adevărat, călătoria poate sări începe călătoria dvs. spirituală, deoarece vă îndepărtează de stresorul dvs. normal și permite timpul pentru reflecție și relaxare.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea de practici spirituale
    1. Imaginea denumită devine mai mult pasul spiritual 8
    1. Practicați liniștea prin deconectarea de la electronică. În lumea ocupată de astăzi, sunteți încurajați să mergeți, să mergeți, să mergeți tot timpul. Când sunt activate electronice, creierul dvs. ascultă întotdeauna următorul e-mail, următorul mesaj text sau următoarea notificare. Pornirea lor vă oferă o șansă să ieșiți din cursa de șobolan pentru puțin timp și să vă concentrați asupra bunăstării voastre spirituale.
    • Încercați să deconectați o oră în fiecare zi sau lăsați-o deoparte într-o zi în fiecare săptămână în care porniți electronica.
  • Imaginea intitulată devine mai mult pasul spiritual 9
    2. Lucrați la Tehnici de respirație profundă. Includeți tehnici de respirație profundă în rutina zilnică. Încercați unul când vă treziți sau când vă simțiți stresați pe tot parcursul zilei. Tehnicile profunde de respirație vă ajută să vă ștergeți mintea, să vă concentrezi și să vă stresați. În plus, le puteți practica aproape în fiecare moment în timpul zilei, deoarece durează doar un minut sau pentru a trece printr-unul.
  • Pentru o tehnică simplă, închideți ochii și respirați în timp ce vă numărați la 4 în cap. Țineți respirația pentru 4 contoare și apoi respirați la numărul de 4. Așteptați 4 conturi înainte de a respira din nou și repetați procesul.
  • Imaginea intitulată devine mai mult pasul spiritual 10
    3. Încorporați meditaţie în viața de zi cu zi. Meditatând când vă treziți mai întâi vă puteți ajuta să vă începeți ziua cu mai puțin stres, așa cum vă veți simți mai centrat, relaxat și spiritual. De asemenea, puteți lua pauze de meditație pe tot parcursul zilei pentru a vă întoarce la acea stare de spirit clară.
  • Încercați mai întâi o meditație simplă. Stați jos undeva sunteți confortabil și închideți ochii sau coborâți ochii spre podea. Verificați-vă cu dvs. în timp ce luați câteva respirații adânci. Simțiți orice durere și dureri pe care le aveți în corpul vostru și recunoașteți orice emoție pe care ați putea fi simțiți.
  • Acum, concentrați-vă asupra a ceea ce poate simți corpul vostru. Gândiți-vă la greutatea corpului în scaun sau pe podea, aerul rece sau cald care vă înconjoară, simțul covorului sau îmbrăcămintei pe piele și orice altceva pe care îl puteți simți.
  • Încercați să vă concentrați că mintea sa axat pe doar fiind conștienți, să nu vă îndepărtați în gânduri. Când se aplecă, recunoști și o împingeți ușor să vă întoarceți la sentimentele din corpul vostru.
  • De asemenea, ați putea încerca rugăciunea ca parte a tradiției dvs. religioase dacă aveți unul.
  • Imaginea intitulată devin mai mult pasul 11
    4. Ia o clasă de yoga. Căutați clase în zona dvs. Verificați studiourile locale Yoga, parcurile și departamentul REC și sala de gimnastică locală pentru cursuri. Uneori, chiar și bibliotecile vor oferi aceste clase. Dacă nu aveți timp sau energie pentru a merge la o clasă specială, încercați să explorați yoga la domiciliu prin videoclipuri sau tutoriale online.
  • Yoga vă poate ajuta să vă distrugeți, să vă concentrați mintea și să vă simțiți mai centrate în viața voastră.
  • Puteți încerca, de asemenea, alte tipuri de clase care să vă deplaseze corpul și să se concentreze pe centrarea minții, cum ar fi Tai Chi.
  • Imaginea denumită devine mai mult pasul spiritual 12
    5. Petreceți timp în afara unui mediu natural. În timp ce probabil că nu veți putea să mergeți pe o excursie în munți în fiecare zi, petreceți puțin timp în afara oricărui mediu natural pe care îl puteți găsi poate fi benefic. Vă poate trage înapoi la corpul dvs. și vă poate ajuta să găsiți centrul.
  • Găsiți orice loc în care vă puteți conecta la natură, din curtea dvs. la un mic parc de cartier sau o curte de birou.
  • Când sunteți afară, luați în mediu. Concentrați-vă pe căldura soarelui sau pe briza rece împotriva pielii. Ia în verde strălucitor al copacilor sau bronzul luminos al ierbii de iarnă.
  • Imaginea intitulată devine mai mult pasul spiritual 13
    6. Recunoașteți și exprimați recunoștința zilnic. Exprimarea recunoștinței vă ajută să fiți mulțumiți de ceea ce aveți în viața voastră în loc să doriți întotdeauna mai mult. Practicarea zilnică a recunoștinței este o practică spirituală în multe tradiții de credință.
  • Încercați să recunoașteți ceva ce sunteți recunoscător pentru că vă ridicați și când vă culcați.
  • Lăsați oamenii din viața voastră să știe când sunteți recunoscători pentru ei și lucrurile pe care le fac. Este util să-ți spun recunoștința cu voce tare!
  • Scrieți 3-5 lucruri pe care sunteți recunoscători pentru fiecare zi într-un jurnal.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar