Cum să deveniți o persoană mai bună și să vă apropiați de dumnezeu

Aveți probleme devenind o persoană mai bună, tu Simțiți-vă pierdut in lumea asta? Simti ca daca ai cineva sa vorbeasca cu tine sa te simti mai bine si te simti ca esti singur? Nu ați fost niciodată singur. Dumnezeu sa uitat întotdeauna în jos pe tine și te-a ținut în siguranță. Oricine poate deveni o persoană mai bună și poate deveni mai aproape de Dumnezeu cu acești pași.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni o persoană mai bună și deveniți mai aproape de Dumnezeu Pasul 1
1. Puneți toate diferențele deoparte și începeți cu o nouă ardezie curată. Acest lucru poate fi greu, dar trebuie să o faceți. Pentru a deveni o persoană mai bună, trebuie să faceți acest pas, pentru că acesta este cel mai important pas. Dacă nu realizați acest pas, veți obține nicăieri.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai bună și devin mai aproape de Dumnezeu Pasul 2
    2. Cere iertare. Ai făcut dușmani în viața ta, îți amintești toată lumea. Dacă ați făcut vreodată ceva rău pentru oricine sau credeți că ați făcut ceva greșit, trebuie să cereți iertare. Chiar dacă credeți că nu ați făcut nimic greșit, cereți-i oricum iertarea. Dacă cineva nu te iartă, atunci trebuie să te gândești la tine că ți-ai făcut partea și să fii mândru și să pleci.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai bună și devin mai aproape de Dumnezeu Pasul 3
    3
    Găsiți pe Dumnezeu. Modul în care îl găsești pe Dumnezeu nu înseamnă că trebuie să mergi la biserică. Îl găsești pe Dumnezeu fără mintea ta, ci inima ta. Vedeți singurul mod în care îl veți găsi pe Dumnezeu dacă îl întrebați în viața voastră, dar trebuie să fiți sincer sincer cu acest pas, deoarece Dumnezeu știe dacă minți. Odată ce îl întrebați în viața voastră și acceptați-l în viața voastră, acesta este punctul mare de cotitură din viața voastră.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai bună și deveniți mai aproape de Dumnezeu Pasul 4
    4. Recunoașteți că Dumnezeu este viața voastră. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți să vă uitați trecutul și să vă uitați la viitorul dvs. și să cereți lui Dumnezeu să vă ajute în fiecare zi. Acum că aveți Dumnezeu, aceasta este partea în care diavolul încearcă să ajungă la voi, pentru că nu vrea să faceți lucruri bune El vrea să ignorați pe Dumnezeu și să faceți lucruri oribile. Această etapă este întotdeauna dificilă pentru că trebuie să te lupți înapoi și să spui nu diavolului. Trebuie să cereți lui Dumnezeu să fie cu voi mai mult decât oricând în această parte a vieții voastre.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai bună și deveniți mai aproape de Dumnezeu Pasul 5
    5. Fiți conștienți de faptul că partea dificilă va fi terminată. Nimeni nu e perfect Deci, puteți face mai multe lucruri greșite, dar aici este partea bună. Încă mai aveți Dumnezeu și cereți-i să vă ierte păcatele și El va. Acum nu sună uimitor? Să ia o decizie de a deveni o persoană mai bună și de a accepta pe Dumnezeu în viața voastră sau nu.
  • sfaturi

    Avertizări

    Unii oameni ar putea să nu te ia în serios la început, dar atunci vor învăța să accepte cine sunteți și apoi ei vă vor lua din nou în serios.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar