Cum să fii real

Cuvantul "autenticitate" este noul buzzword. Totul de la blugi la chips-uri de cartofi la excursii istorice este dat eticheta "autentic," care înseamnă într-adevăr real. Dar există ceva în spatele conceptului de autenticitate sau realitate. În lumea noastră aglomerată, foarte superficială, există o mulțime de facaj, de înșelăciune și perfecțiune - noi încercăm să trăim până la anumite imagini și idealuri și în acest proces pierde ceva din noi "adevăratul sine." Dar este posibil să fii adevărat pentru tine și pentru oamenii din jurul tău și în acest proces sărbători acele părți dezordonate, reale și autentice ale dvs. care te fac cine ești tu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înțelegerea dvs
  1. Imaginea intitulată Fii real pas 1
1. Înțelegeți ce înseamnă autenticitatea. Psihologii definesc autenticitatea ca manifestare a sinelui adevărat al unei persoane în viața lor de zi cu zi. Practic, înseamnă că sinele dvs. de bază este reflectat în ceea ce credeți, spuneți și faceți în fiecare zi. Oamenii care se acceptă reală și toate punctele lor forte, precum și slăbiciunile lor. Se comportă în moduri care se aliniază cu valorile lor și evită comportamentele care nu se potrivesc cu valorile lor. În centrul său, autenticitatea este despre a fi reală și autentică.
  • Primul pas spre a fi real începe atunci când decideți în mod activ să fiți autentici. Aceasta trebuie să fie o decizie conștientă. De asemenea, va trebui să vă angajați să acționați în conformitate cu cine sunteți, deși uneori acest lucru va fi o provocare și vă veți simți vulnerabili. Realitatea vă poate cere să faceți lucruri care vor fi nepopulare cu alte persoane. De asemenea, este posibil să recunoașteți aspecte ale dvs. care sunt mai puțin favorabile, dar acest lucru este important deoarece recunoașteți ceea ce prețuiți sau nu apreciați că vă conduce să trăiți o viață deschisă, cinstită și mai reală.
  • A fi real are beneficii pentru sănătatea ta mintală. Cercetările au arătat că oamenii autentici se simt mai bine despre ei înșiși și este mai probabil să demonstreze rezistența în fața provocărilor personale și mai puțin probabil să se angajeze în mecanisme de coping auto-distructive, cum ar fi abuzul de alcool sau alt comportament riscant. Oamenii autentici au tendința de a demonstra mai mult scop în alegerile lor și sunt direcționate mai mult și angajate să vadă lucrurile prin succes.
  • Imaginea intitulată Fii real pasul 2
    2. Cultivați un angajament de a fi mai conștienți de sine. Cheia pentru realitate este de sine cunoaștere și conștiință de sine. Este important să luați timp să vă cunoașteți pe un nivel foarte profund. Fiind real înseamnă să-ți trăiești viața, nu viața altora. De-a lungul vieții noastre, în special copilăria noastră, luăm mesaje bazate pe ceilalți oameni și să spunem și să le includem și să le includem în propriul nostru sistem de credință. În cele din urmă, presupunem că aceste gânduri sunt ale noastre. Proiectul de a deveni mai conștienți de opere de sine pentru a evalua toate aceste credințe și valori și a vedea care sunt cu adevărat proprii și pe care le-ați încorporat pur și simplu pentru că le-ați văzut reflectate în ceilalți.
  • Beneficiul de conștiință de sine este că, odată ce știți valorile dvs., puteți determina apoi acțiunile dvs. pentru a vă asigura că aceste două lucruri aliniază. Acesta este modul în care devii real real. De exemplu, dacă vă hotărâți că credeți în Dumnezeu, atunci poate merge la biserică în fiecare duminică este o modalitate de a afirma această credință și înseamnă ceva important pentru dvs. Cu toate acestea, dacă vă decideți că nu credeți sau nu sunteți sigur, poate că vă opriți în mod oficial la biserică pentru o vreme când vă imaginați lucrurile.
  • Realizați că conștiința de sine este o urmărire constantă, nu ceva pe care îl puteți stăpâni și apoi nu vă gândiți din nou.
  • O modalitate de a practica creșterea conștiinței de sine este de a evalua frecvent ceea ce simțiți. Puteți seta 5-10 cronometre aleatoare pentru a pleca pe tot parcursul zilei, pentru a vă reaminti că ați verificat-vă cu dvs.
  • Încercați să vă puneți sentimentele în anumite cuvinte. Sunteți pur și simplu trist, sau vă simțiți vulnerabili? Ești fericit sau te simți împlinit emoțional?
  • Imaginea intitulată Fii real pasul 3
    3. Scrieți la și despre voi înșivă. Pentru a vă descoperi sinele adevărat, reflectați și scrieți o listă a tot ceea ce este important pentru dvs. și ceea ce rezonează cu adevărat în voi înșivă. Procesul de alegere și scriere a cuvintelor vă poate ajuta să clarificați exact ce sunt valorile dvs. interioare.
  • Luați în considerare scrierea într-un jurnal. Un jurnal vă ajută să vă face mai conștient și vă oferă, de asemenea, un mijloc direct de a privi înapoi și de a reflecta asupra trecutului. De asemenea, vă poate ajuta să urmăriți modelele sau tendințele din viața voastră.
  • Dacă aveți jurnal de îngrijorare și găsiți-vă "scrierea în jurul valorii de" problemele mari, puteți lua în considerare și scrierea cu o serie de solicitări, cum ar fi "Lucruri pe care le iubesc" sau "Cine sunt acum". Setați un cronometru timp de 10 minute și scrieți despre acest subiect pe durata cronometrului. Acest exercițiu vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce încercați să descoperiți despre dvs.
  • Puteți încerca, de asemenea, un exercițiu în care completați restul acestei propoziții și îl împărtășiți cu un prieten, fie păstrați-l la dvs.: "Dacă ați știut cu adevărat că ați ști: ___________."Acest exercițiu invită introspecție și ajută oamenii să se fierbe pe cine sunt la cele mai multe valori și componente esențiale.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 4
    4. Puneți întrebări în mod constant. Să se angajeze într-o călătorie de curiozitate și să vă adresați întrebări pentru a vă resa și Degenter Opiniile și scripturile altor persoane pentru viața voastră. Aceste întrebări și / sau situații ipotetice vă pot ajuta să vă gândiți cu adevărat în ceea ce vă dezvoltați răspunsurile și să furnizați motivația necesară pentru a vă îndrepta viața pe adevăratul său curs. Întrebările ar putea include: Dacă banii nu existau, ce ați face cu viața voastră? Dacă casa ta a fost pe foc, ce trei lucruri ați asigurați-vă că ați apucat? Ce credeți că trebuie să pierdeți? Ce vă aflați în afară de alte persoane?
  • Aceste întrebări pot fi, de asemenea, mai directe. Încercați să nu gândiți prea mult, ci doar să urmați intuiția. De exemplu, sunteți răbdători sau nerăbdători? Un introvertit sau un extrovertit? Îți asumi responsabilitatea pentru greșelile tale? Ești cineva care spune "da" sau "nu"? Preferați dimineața sau nopțile?
  • Încercați reexaminarea o parte din "credințele de bază" pe care le-ați avut de la copilărie. Immerându-vă în alte culturi, filosofiile și gândirea religioasă vă pot ajuta să luați o decizie unică și informată cu privire la ceea ce este autentic pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 5
    5. Evaluați-vă auto-vorbirea. Conștientizarea de sine înseamnă să vă ascultați. Gândiți-vă nu numai despre ceea ce spuneți și faceți în lume, dar și ceea ce vă spuneți. Cum vorbești cu tine însuți? Ce se întâmplă în mintea ta? Este o diatrică negativă în care vă plângeți cum faceți lucruri și vă critici pentru că nu sunteți mai inteligenți, mai frumoși, mai plăcți și alții asemenea? Sau sunteți generos cu dvs. și încercați să vă concentrați asupra pozitivă și faceți față de greșeli?Evaluarea modului în care discutați cu dvs. intern vă va oferi un sentiment despre modul în care vă simțiți cu adevărat despre dvs. și despre cursul vieții dvs. pentru că este vorba despre lumea interioară care este cel mai real sine al tău.
  • În fiecare zi a pus deoparte câteva minute pentru a vă așeza liniștit și pentru a vă asculta vocea interioară. Încercați să vă respirați adânc și să vă atingeți în mintea și gândurile sale. Alternativ, ați putea, de asemenea, să stați în fața unei oglinzi și "confrunta" Voi vorbiți cu voce tare. Spuneți tot ce credeți cu voce tare.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 6
    6. Luați un test de personalitate. Deși fiecare individ este incontestabil unic, psihologii care studiază personalitatea, cred că există anumite tipuri de personalitate care împărtășesc caracteristici în comun. Știind ce tip de personalitate se aplică pentru dvs. vă puteți ajuta să înțelegeți de ce credeți, simțiți și acționați ca și cum ați face.
  • Deși nu există lipsă de teste de personalitate online și prin intermediul mass-media sociale, cel mai cunoscut test este indicatorul de tip Myers-Briggs (MBTI), care identifică patru scale psihologice: extroversiune-introversiune, senzație-intuiție, sentiment de gândire și gândire --Pelivirea. Testul sugerează că fiecare persoană are o preferință pentru una dintre cele două părți ale fiecărei scale.
  • Este important să rețineți că testele de personalitate, în timp ce sunt interesante și utile într-o oarecare măsură, nu vă pot spune în mod fundamental cine sunteți. Rețineți că unele au o valabilitate statistică scăzută și fiabilitate. În plus, identitatea dvs. este alcătuită din mai mult de doar patru factori pe un test de personalitate, la urma urmei. Cu toate acestea, astfel de teste vă pot oferi niște alimente pentru gândire pe măsură ce vă gândiți și reflectați asupra rezultatelor.
  • Imaginea denumită Real Pasul 7
    7. Deveniți mai conștienți de sentimentele dvs. Sentimentele și emoțiile noastre sunt reacțiile noastre spontane la experiențele noastre de viață și pot oferi informații utile și feedback despre noi înșine și locul nostru în lume. Nu toată lumea îi place să se ajusteze sau să se gândească la sentimentele lor, dar este un exercițiu util pentru că vă spune ce vă place și nu vă place, ceea ce vă face fericiți, trist, incomod, anxios și așa mai departe. Un lucru pe care îl puteți face pentru a încerca să fiți mai conștienți de modul în care vă simțiți este să reflectați asupra manifestărilor fizice ale emoțiilor. De exemplu:
  • Sentimentul de debutterflies în stomacul tău ar putea semnala nervozitate sau anxietate.
  • Un sentiment încălzit în fața voastră ar putea indica jena sau furia.
  • Curățarea dinților sau maxilarului ar putea fi un semn că sunteți supărat, frustrat sau supărat.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 8
    8. Faceți ceva pentru și cu voi înșivă. Ia o zi liberă și du-te pentru o excursie de unul singur. Mănâncă singur la un restaurant. Sau, mai bine, călătoriți cu dvs. Unii oameni găsesc că un anumit timp este cel mai bun mod de a învăța despre ei înșiși. Ei învață despre ceea ce pot și nu pot face și ceea ce doresc și nu doresc și, de obicei, apar dintr-un experiment solitar temporar care se simte mai puternic și mai mult în acord cu ei înșiși. Poate, de exemplu, descoperiți că vă bucurați cu adevărat "a se pierde" în orașe și preferă rătăcirea în jurul opuse de excursii programate.
  • Uneori se poate părea în lumea noastră modernă care să vrea să fie singură este ciudată și neliniștită. Dar unii timpi pot avea mai multe beneficii - vă poate ajuta să vă construiți încrederea, să vă dați seama că nu aveți nevoie de validarea altora, să învățați să vă apreciați propriile opinii (spre deosebire de cele ale altora), precum și să invitați oportunități de reflectare pe modificările recente și "Rearanjați-vă mobilierul mental" Pentru a vă adapta la viața dvs. de schimbare. Doar timpul vă poate ajuta, de asemenea, acasă pe ceea ce doriți exact de la viață și vă dați acel sentiment de scop și direcție, atât de mulți dintre noi dorim.
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrarea reală
    1. Imaginea intitulată Fii real Pasul 9
    1. Redefiniți-vă valorile. Rețineți că realitatea este un proces în evoluție în mod constant. Schimbări de viață, și așa vor fi valorile dvs. Nu sunteți aceeași persoană la vârsta de 30 de ani pe măsură ce ați fost la 15 ani. De-a lungul anilor, probabil că veți suferi de disonanță cognitivă, un termen psihologic care se referă la stresul sau disconfortul experimentat atunci când dețineți credințe contradictorii sau credințele și acțiunile dvs. nu se potrivesc, la un anumit punct (e). Deci, veți avea nevoie în mod constant să învățați despre dvs., sortați prin convingerile dvs. și aruncați ceea ce nu mai este relevant și îmbrățișând ceea ce contează în acest moment. Fiind real este un proces constant de redefinire a ta și despre cine vrei să fii.
    • Poate, de exemplu, când aveați vârsta de 13 ani, ați vrut să vă căsătoriți și să aveți copii cu 26 de ani, ca să fiți o mamă tânără. Cu toate acestea, dacă sunteți acum 30 și nici căsătoriți, nici un părinte, este posibil să trebuiască să reevaluați acest scop și credință. Poate că ați decis că educația și cariera dvs. sunt prioritățile dvs. de vârf, sau poate că nu ați găsit partenerul potrivit. Sau poate că credințele voastre s-au schimbat și nu mai credeți în instituția căsătoriei. Reflectând asupra vieții voastre și a interiorului dvs. (acele gânduri și sentimente din interior) vă pot ajuta să redefiniți ceea ce credeți și identitatea voastră în diferite etape ale vieții voastre.
    • Rețineți că este greu să fii real la orice vârstă Dacă nu știți ce sunt dorințele, dorințele, nevoile și valorile dvs. fundamentale! Trebuie să fiți dispuși să vă dați seama că lucrurile se schimbă și, cel mai important, că vă schimbați în timp.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 10
    2. Încurajați o minte deschisă. Să fie deschise și să vă expuneți la idei noi și mai multe perspective asupra lucrurilor. Binar (E.G., gândirea bună) vă poate prinde într-un ciclu de judecată și vă limitează cu adevărat la capacitatea dvs. de a fi adevăratul dvs. sine. Îmbrățișează viața ca un ciclu constant de învățare - ca opiniile, ideile și valorile dvs. se schimbă, așa că va fi interiorul și sinele real.
  • Fiind deschis poate însemna lucruri diferite. Citiți o carte sau luați o clasă pe un subiect pe care nu-l cunoașteți prea mult despre sau chiar un subiect pe care îl credeți că ați stăpânit deja. Acest lucru vă poate ajuta să răspundeți la întrebări pe care le aveți despre lumea din jurul vostru și să vă dezvoltați propriul set de credințe.
  • De exemplu, o mulțime de studenți suferă de o transformare în identitatea lor de sine în timp ce învață și sunt expuși la lucruri noi și sunt separate de părinții lor într-adevăr pentru prima dată. Învățarea este o modalitate de a vă deschide ochii și de a descoperi ce rezonează cu dvs. Poate aveți întrebări despre religie, deci vă decideți să luați o clasă universitară pe diferitele religii. Poate doriți să știți despre poziția dvs. ca o femeie din lume și astfel veți lua o clasă introductivă privind studiile femeilor.
  • Amintiți-vă că menținerea unui sentiment de curiozitate despre lume este o modalitate în care să vă păstrați emoționați și energizați despre viață.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 11
    3. Lăsați-vă trecutul tău să plece. Poate fi reconfortant să presupunem că viața - și prin extensie propriile noastre sine - rămâne la fel în timp. Deși pot exista elemente ale identității dvs. (cum ar fi crearea sau extrovert) care sunt consecvente în timp, există și multe lucruri care se schimbă și care pot fi înfricoșătoare și neliniștitoare.
  • De exemplu, poate ca un copil ați fost învățat să nu sprijiniți căsătoria homosexuală, dar acum vă simțiți în conflict pentru că v-ați schimbat percepțiile pe măsură ce vă maturizați. Este în regulă. Schimbarea e buna. Schimbarea poate fi transformată. Lăsați-vă de sinele trecutului și îmbrățișați-vă noul dvs. sine. Îmbrățișează cine sunteți în acest moment și ceea ce vă simțiți acum. Este înfricoșător, dar cum deveniți cel mai real sine.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 12
    4. Cultivați curajul. Fiind real înseamnă să fii curajos. Uneori te faci vulnerabil la criticile altora dacă te duci în felul tău și nu te conforme cu cine te așteaptă ca toți să fii. Mai mult, fiind mai introspectivă poate cauza alte schimbări în viața voastră pe care trebuie să o pregătiți. De exemplu, probabil, în procesul de auto-reflecție, vă dați seama că nu sunteți mulțumiți în relația dvs. actuală și că vă petreceți mult timp încercând să vă prefaceți că este prietena perfectă care face toate lucrurile așteptate și corecte. Este nevoie de putere și curaj pentru a lupta împotriva presiunilor sociale și a reacțiilor altora.
  • Amintiți-vă că mereu merită dragostea și acceptarea. Sunteți cine sunteți și dacă oamenii nu vă pot iubi pentru asta, atunci poate că nu sunt potrivite potrivite pentru viața voastră.
  • Pentru a vă depăși cu adevărat temerile, încercați să vă sapați mai adânc în ceea ce le-ar putea alimenta. În acest fel, puteți aborda adevărata problemă. De exemplu, dacă credeți că vă este frică de succes, poate că vă este frică să încercați și să nu reușiți, sau de a nu părea la fel de inteligenți ca oamenii cred că sunteți.
  • Evitați să vă ștergeți. A deveni mai conștientă de sine, de asemenea, realizând că sunteți un om imperfect și că aveți defecțiuni. Dar nimeni nu este perfect. Poate că sunteți un freak de control sau o bossy. În loc să te însoțești, să accepți acele imperfecțiuni și să încerci să găsești modalități de a face față și de a le atenua. De asemenea, luați în considerare modul în care aceste defecte pot fi considerate ca fiind pozitive în unele situații - natura dvs. de control, de exemplu, înseamnă că nu întârzieți niciodată cu misiuni sau întâlniri. Mai mult, pentru că aveți defecte, acest lucru vă face mai bine să empatizați atunci când alți oameni fac erori. Toate părțile diferite ale dvs. - defecte și toate - vă fac cine sunteți.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind real cu ceilalți
    1. Imaginea intitulată Fii real pas 13
    1. Nu mergeți împreună cu mulțimea. În toate situațiile prea multe, ajungem să acționăm ca toți ceilalți sau să facem ceea ce fac toți ceilalți pentru a se potrivi. Acest lucru se întâmplă mai ales în situații de înaltă presiune, cum ar fi o petrecere în care nu cunoașteți una sau o întâlnire de afaceri unde vă simțiți că vă așteptați să impresionați. De obicei, dorința noastră de acceptare socială depășește dorința noastră de a fi adevărații noștri. Cu toate acestea, acest lucru învinge practica de a fi real. În centrul său, realitatea reală a ființei și a spune și a face lucruri care reflectă cine sunteți ca persoană.
    • Pretinzând că este cineva sau ceva ce nu doar pentru a se potrivi cu alții doar promovează acest sentiment de falsitate pe care încerci să lupți împotriva. Mai mult, este important să rețineți că majoritatea oamenilor găsesc că se termină cu prietenii mai mult și mai apropiați atunci când sunt ei înșiși și că ei obțin mai mult succes atunci când rămân la lucrurile pe care le place să le facă. Găsiți satisfacție mai adevărată în cercul dvs. social și în carieră atunci când vă potriviți acele lucruri la cine nu sunteți invers.
    • Presiunea de la egal la egal poate fi un fenomen foarte real și periculos. Amintiți-vă că există multe lucruri dăunătoare pe care oamenii le-au făcut pentru ei înșiși și pentru alții (de la fumat la agresiune la genocid) pur și simplu pentru că au îngrijit atât de mult despre opiniile altora și au simțit că reputația lor ar fi rănită dacă nu au făcut-o. Nu face nimic nu vrei să faci. Amintiți-vă că la sfârșitul zilei, numai tu trebuie să trăiești cu tine însuți tot timpul. Ascultați și urmați spiritul interior.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 14
    2. Evitați împrejurimile dvs. cu indivizi toxici. Oamenii toxici sunt acei oameni care maschide ca "prieteni" care vă împiedică să faceți lucruri pe care nu doriți să le faceți (cum ar fi alcoolul, să vă distrați de ceilalți sau să vă plimbați pe muncă) sau care vă fac să vă simțiți vinovați sau rușinați pentru cine sunteți.
  • De exemplu, dacă aveți prieteni care se distrează de tine pentru că purtați negru tot timpul și că nu îmbrăcați ca o "fată potrivită", acest lucru nu este sănătos pentru tine. Prietenii dvs. ar trebui să vă facă să vă simțiți pozitivi și să vă ajutați să vă faceți cel mai bun sine, să nu vă rupeți pentru că nu sunteți conforme.
  • Imaginea intitulată Fii real pasul 15
    3. Fiți dispuși să spuneți "nu" - și uneori "da" - altora. Când nu doriți să faceți ceva pe care ceilalți vor să-l facă pentru a face pentru că vă provoacă valorile, trebuie să fiți dispuși să vă ridicați credințele voastre. Toți avem nevoia naturală pentru oameni - vă rog, deci este nevoie de curaj să spunem "nu" altora. Chiar dacă la început, vă puteți simți neliniștit și puțin nervos să spui "nu", în cele din urmă vă place sentimentul de a rămâne pe drumul cel bun cu sinele vostru autentic.
  • În același timp, ar trebui să spuneți, de asemenea, "da" uneori atunci când alți oameni vă invită să încercați ceva nou sau neașteptat. Acest lucru ia, de asemenea, curaj, pentru că ne temem de dezamăgire sau de a eșua alte persoane. De exemplu, poate prietenii dvs. vă invită să încercați mâncarea etiopiană sau caiacalul un weekend - mergeți la el! Fiind real înseamnă, de asemenea, să încerci lucruri noi și să învețe despre tine în moduri diferite, chiar dacă poți cădea sau eșuează de-a lungul drumului. Asta ne face omul.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 16
    4. Știți că nu trebuie să dovediți nimic nimănui. Toți oamenii doresc să fie validați de alții. Vrem ca alții să se simtă mândri de noi și vor să fie conectați la noi. Dar nu aveți nimic de dovedit - nu trebuie să arătați oamenii din jurul vostru sau în lume, în general, că sunteți o persoană bună care face lucruri bune. În mod similar, nu trebuie să ascundeți aceste defecte care vă fac umane. Ghici ce, dacă ați întârziat uneori, șansele sunt că alți oameni au întârziat la un moment dat în trecut. A fi real înseamnă că nu numai că vă acceptați propriile forțe și slăbiciuni, dar lăsând altor oameni să vadă și ei. Încredere că, dacă vă puteți ierta și vă puteți accepta, și ceilalți vor.
  • Este obositor să pretindă în mod constant că este cineva pe care nu-l faci în beneficiul altora. Fii real cu oamenii și probabil că vă vor accepta și vă îmbrățișează într-o măsură mai mare pentru că pot vedea că sunteți la fel ca ei - o ființă umană normală care face uneori greșeli, dar și lucruri minunate și are multe lucruri de oferit. De exemplu, poate că aveți tendința de a întârzia, dar întotdeauna insistați să terminați un loc de muncă înainte de a părăsi biroul.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 17
    5. Fi un comunicator bun. Fiți atenți la modul în care comunicați cu ceilalți și despre ce și cum spuneți lucrurile. Fiți cinstiți cu gândurile și opiniile voastre, dar amintiți-vă că puteți fi real fără a denigra gândurile și opiniile altora, în special în situațiile în care nu sunteți de acord. Amintiți-vă că ceea ce vrem să spunem este doar valoros și constructiv dacă îl putem exprima cu grijă și bine. Este de obicei cel mai bine de utilizat "I" declarații care se concentrează asupra valorilor și acțiunilor dvs., mai degrabă decât pe alții de atunci "Tu" Declarațiile sunt adesea percepute ca acuzații.
  • De exemplu, dacă sunteți un vegetarian angajat, vă puteți comunica credințele despre el fără a fi nevoie să vă numiți partenerii de conversație din carne "ucigași vicioși." În schimb, spuneți-i de ce sunteți un vegetarian, fără a condamna propria lor alegere pentru a mânca carne. A fi real înseamnă a fi adevărat pentru tine, dar acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să respecte versiunea proprie a realității altor persoane.
  • Întotdeauna, gândiți-vă înainte de a vorbi. Aceasta este o regulă bună pentru viață în general, dar este deosebit de utilă în situații touchy sau dificile.
  • Imaginea denumită Real Pasul 18
    6. Spuneți cuiva despre angajamentul dvs. de a fi real. Desemnați pe cineva apropiat de dvs. pe care îl iubiți și încredere și care vă ajută să vă centreze ca pe o persoană. Acest lucru ar putea fi un partener, membru al familiei sau un prieten apropiat. Ori de câte ori intrați într-o situație în care ați putea fi vulnerabili, cum ar fi o întâlnire de lucru cu șeful dvs. dificil, solicitați sprijinul social pentru a vă ajuta să vă sprijiniți încrederea și să evitați să cădeți în capcana neautenticității.
  • Când vă simțiți neliniștiți, sunați la persoana desemnată și lăsați-o să știe cum vă simțiți. De exemplu, s-ar putea să mărturisești că ai pregătit ceea ce crezi că șeful tău vrea să audă și nu ceea ce vrei sau ar trebui să spui. Doar spunându-i pe altcineva că ați făcut un mod greșit vă poate ajuta să rămâneți conștienți de comportamentul dvs. și să vă redactați ca fiind necesar pentru a rămâne pe calea realității și a onestității. În majoritatea cazurilor, oamenii de susținere vă vor spune "Fii tu însuți" în situații dificile. Sunt dreptate. Ascultați sfatul respectiv.
  • Imaginea intitulată Fii real Pasul 19
    7. Dezvoltați un imn sau o rutină de putere. Există o mulțime de situații sociale în care nervii noștri ne read și ne simțim ca și cumva în promisiunile noastre față de noi înșine. Pentru acele momente când vă simțiți nesigur în fața altora sau a lumii, cum ar fi să mergeți la o petrecere sau o nuntă în care nu cunoașteți pe nimeni sau să începeți la o nouă școală sau o slujbă, să vă pompiți și să vă simțiți bine despre voi înșivă. Scrieți câteva cuvinte-cheie pe care le utilizați pentru a vă defini și repeta - sau chiar țipă! - lor. Citiți unul dintre poemele preferate și inspiratoare cu voce tare. Faceți o listă de redare cu câteva dintre melodiile dvs. preferate care vă inspiră să fiți voi.
  • Indiferent de ce ați ales să faceți, asigurați-vă că vă ajută să vă aduceți înapoi la dvs. Găsirea că accentul vă va reaminti cine sunteți și ce este important pentru dvs.
  • Image denumită Real Pasul 20
    8. Acceptați realitatea altora. Amintiți-vă să tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Ceea ce este real pentru o singură persoană va fi foarte diferit decât ceea ce este real pentru o altă persoană. Este important să nu atribuiți o valoare sau judecător - la urma urmei, pentru fiecare dintre noi, este ceea ce este. Toată lumea este diferită, și asta e în regulă - și de fapt, este ceea ce face munca interesantă și dinamică!
  • Diferențele dintre oameni - fie că sunt sexuali, spirituali, profesioniști, fizici și așa mai departe - nu ar trebui să ne sperie. În schimb, acceptați onoarea diferențelor și realității altora și vor face același lucru pentru dvs.
  • sfaturi

    Nu te preface că ești altcineva. Doar fi tu. Toată lumea este specială într-un fel sau altul - acasă în trăsăturile particulare care vă fac cine sunteți și sărbătoriți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar