Cum să vă mai bine viața

Trăiești doar o dată, așa că profitați la maximum de ea. Viața tuturor este diferită, și îmbunătățirea vieții voastre va însemna lucruri diferite pentru diferiți oameni. Dar o perspectivă pozitivă, obiective și dorința de a lucra pentru ceea ce doriți poate ajuta pe oricine să-și îmbunătățească viața.

Pași

Metoda 1 din 3:
Devenind mai fericit
  1. Imagine intitulată mai bine viața ta Pasul 1
1. Apreciați ceea ce aveți deja. O casă, apă curată, o familie iubitoare, prieteni și mâncare sunt toate lucrurile pe care le luăm adesea de la sine. Atât de mulți oameni nu au aceste lucruri, așa că încercați să vă reamintesc întotdeauna să fiți recunoscători. Fii mândru de realizările tale și să fii sigur că îi mulțumești oamenilor pentru ajutorul și sprijinul lor.
  • Faceți o listă a lucrurilor despre care sunteți recunoscător.
  • Lăsați-i pe oamenii pe care îi iubești să-ți pasă de ei, atât să-i facă să se simtă iubiți și să vă întărească legăturile.
  • Imaginea intitulată mai bine viața ta Pasul 2
    2. Petreceți cât mai mult timp cu familia și prietenii. Ființele umane sunt animale sociale și ne hrănim din energia pozitivă a celuilalt. Găsiți prieteni și familie care vă fac să vă simțiți bine și să faceți o prioritate pentru a vă petrece cu ei. Inelați-i pentru un chat după muncă sau mergeți la cumpărături în weekend. Du-te la bunica ta pentru prânzul de duminică. Petrecerea timpului cu ei vă va face fericiți și viceversa.
  • Imagine intitulată mai bine viața ta Pasul 3
    3. Programați timpul personal pentru a vă relaxa. Asigurați-vă că aveți grijă de dvs. cu o anumită calitate "pe mine" timp. Nu trebuie să vă examinați viața sau să căutați probleme, să găsiți câteva ore în fiecare săptămână pentru a fi singur, departe de muncă sau de stres. Mergeți la o plimbare / excursie, ascultați albumele dvs. preferate sau faceți-vă cu o carte bună. Fiind fericit și încrezător de către dvs. este primul pas pentru a fi mai fericit în orice situație.
  • Imaginea intitulată mai bine viața ta Pasul 4
    4. Găsiți pozitiv în situații rele. Viața nu este perfectă și va fi dificilă de-a lungul drumului. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să ignorați situațiile rele sau vremurile grele, deoarece nu vor pleca când o faceți. În schimb, încercați să aflați ce puteți de la experiențe negative, găsind pozitive ori de câte ori este posibil. Tu ești încă în viață, încă mai ai oameni care te iubesc și tu încă mai ai. Ridicați piesele, învățați lecția și continuați.
  • Imagine intitulată mai bine viața ta Pasul 5
    5. Ajută pe alții. Nu există nici un sentiment mai bun decât să influențeze în mod pozitiv viața altcuiva. Indiferent dacă este ceva mic, cum ar fi ajuta o persoană în vârstă să traverseze drumul sau să-și pună pungile sau ceva mare, cum ar fi îndrumarea cuiva sau voluntariatul la sfârșit de săptămână, fiind generos, este dovedit a vă îmbunătăți propria fericire.
  • Imagine intitulată mai bine viața ta Pasul 6
    6. Mănâncă bine și exercițiu. Exercitarea eliberează endorfinele în organism pentru a vă face să vă simțiți mai bine și îmbunătățește performanța în aproape toate aspectele vieții. Mâncarea bine este, de asemenea, un factor imens în îmbunătățirea dvs. ca cea mai mare parte a "sănătos" Alimentele conțin substanțe nutritive pozitive (vitamine și minerale) care contribuie la o mai bună sănătate generală. Aveți grijă de corpul vostru și mintea voastră vă va mulțumi.
  • Imagine intitulată mai bine Viața ta Pasul 7
    7. Fii fericit cu cine ești. Iubiți-vă și lucrurile bune se vor întâmpla. Să vă reamintească că meritați și folosiți puterea gândirii pozitive pentru a aduce fericirea în viața voastră. Pur și simplu senzație de încredere în cine sunteți atrage oameni asemănători și toată lumea, de la șeful dvs. la soțul / soția dvs., va lua notă de energia voastră.
  • Metoda 2 din 3:
    Mai bine-ți viitorul
    1. Imaginea intitulată mai bine viața ta Pasul 8
    1. Scopul de a face ceea ce vă place. Munca ar trebui să fie o extensie a cine sunteți, nu o chare pe care o faceți în fiecare zi. Găsirea pasiunii dvs. nu este întotdeauna ușoară, dar asta nu face mai puțin merită să facă. Acest lucru trebuie să fie unul dintre principiile directoare ale vieții tale dacă vrei să o faci mai bine ... Aveți doar o singură viață de trăit, așa că petreceți-o făcând lucruri pe care le iubești.
    • Faceți o listă a activităților dvs. preferate.
    • Ce este cel mai important pentru tine în viață, prieteni, familie, împlinire, o treabă bună? Planificați în jurul acestor cauze importante.
    • În timp ce toată lumea trebuie să facă lucruri "doar pentru a supraviețui," Aceste locuri de muncă vor fi mai ușor să treacă dacă lucrați și pentru un vis pe termen lung.
  • Imagine intitulată mai bine viața ta Pasul 9
    2. Să fie specifice cu privire la ceea ce doriți să modificați sau să vă îmbunătățiți. Faceți o listă de obiective tangibile, reale și să se angajeze să le atingă. Acest lucru vă oferă repere pentru a ajunge și vă face să vă îmbunătățiți viața o aventură realizabilă, nu o serie de strâmtoare confuză în întuneric.
  • Obiectivele pot fi mari, cum ar fi rularea propriei companii sau mici, cum ar fi exercitarea în fiecare zi. Doar asigurați-vă că știți ce doriți să vă schimbați înainte de a începe să schimbați.
  • Imaginea intitulată mai bine viața ta Pasul 10
    3. Faceți o listă cu pașii pe care trebuie să o faceți pentru a vă face obiectivele o realitate. Odată ce aveți obiective, este timpul să le faceți o realitate, un pas mic la un moment dat. Scoateți o listă a lucrurilor pe care trebuie să le faceți pentru a vă face visele să devină realitate. De exemplu, dacă doriți să fiți un scriitor de emisiuni TV, ați putea:
  • Aflați cum să scrieți scripturi.
  • Scrieți și editați primul pilot TV.
  • Trimiteți-vă pilotul la concursuri și burse.
  • Treceți la LA pentru a afla industria.
  • Continuați să scrieți noi piloți până când cineva se ridică.
  • Image denumită mai bine viața ta Pasul 11
    4. Niciodata nu inceta sa inveti. Singura modalitate de a îmbunătăți este să înveți, deci găsiți timp pentru a vă învăța ceva nou în fiecare zi. Fiți suficient de umili pentru a cere sfaturi sau îndrumări de la prieteni și experți în timp ce creșteți ca persoană și un profesionist.Citiți / vizionați știrile zilnic. Citește o carte. Aflați un cuvânt nou. Tot ceea ce te face mai deștept decât cu o zi înainte de a fi ceva de mândru.
  • Chiar și oamenii fericiți cu slujba lor pot beneficia de o educație continuă, deoarece vă face o persoană mai bună cu mai multă înțelegere și înțelepciune.
  • Luați în considerare școala de noapte sau clasele online dacă doriți să schimbați cariera, dar nu vă puteți permite să renunțați la locul de muncă exact.
  • Ascultați mai mult, vorbiți mai puțin. Veți fi surprinși ce trebuie să vă ofere oamenii.
  • Imaginea intitulată mai bine viața dvs. Pasul 12
    5. Lucrați mai sus gradul de plată. Lucrați pentru slujba pe care o doriți, nu cea pe care o aveți. Când managerul / șeful dvs. își dă seama că sunteți dornici să învățați, veți mișca pe scară în cel mai scurt timp. Faceți cele mai bune rezultate pe orice proiect sau alocare pe care vi le-ați dat și fiți dispuși să vă ajutați colegii dvs. atunci când au nevoie de o mână. Dacă vă exudă vibrații pozitive, harnic, cineva va observa în cele din urmă.
  • Imagine intitulată mai bine Viața ta Pasul 13
    6. Fiți răbdători și apreciați călătoria, nu destinația. Crafting un viitor fericit, împlinit nu are loc peste noapte. Unii experți au estimat că durează 10.000 de ore pentru a ajunge la adevărata stăpânire în orice subiect, ceea ce înseamnă că trebuie să muncești din greu pentru a ajunge la viitor doriți. Dar dacă sunteți cu adevărat fericiți să faceți ceva, munca necesară pentru a ajunge acolo nu ar trebui să se simtă ca o corvoadă.
  • Concentrați-vă pe obiectivele dvs. și pe pașii necesari pentru a le atinge.
  • Sărbătoriți mici repere pe drumul spre viața viitoare mai bună.
  • Știți că se întâmplă că se întâmplă că se întâmplă, dar manipulându-le pozitiv vă va aduce mai aproape de obiectivele dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Preluând controlul vieții voastre
    1. Imaginea intitulată mai bine viața dvs. Pasul 14
    1. Uită-te la viața ta ca tine ești în afara ei. Încercați să vă examinați viața dintr-o perspectivă neutră, fără a face scuze pentru un comportament rău sau un comportament bun lăudat. Dacă ați fost propriul dvs. prieten, ce sfat vă veți da? Ce doriți să vă schimbați? Ce se întâmplă foarte bine?
    • Faceți o mică listă a propriei dvs "PROS" și "Contra." Puteți extinde sau petrece mai mult timp pe oricare dintre lucrurile bune și puteți elimina unele dintre cele rele?
  • Imaginea intitulată mai bine viața dvs. Pasul 15
    2. Învață să spui nu. Uneori ceea ce vrem sau "nevoie" pentru a face nu este cu adevărat ceea ce este mai bun pentru noi. Trebuie să înveți să scoți lucrurile care îți scurg energia fără a vă da ceva pozitiv în schimb. De exemplu, la fel de mult cum vă iubești prietenii, ieșiți la baruri cu o noapte înainte de un test mare nu este întotdeauna cel mai bun mod de a vă petrece seara. Pe flipside, petrecând 2 săptămâni care studiază pentru un test și ignorarea prietenilor dvs. pot afecta relațiile importante și pot duce la stres nedorit. Amintiți-vă că trebuie să vă puneți mai întâi sănătatea și fericirea dvs. - nimeni nu vă va da vina pentru asta.
  • Imaginea intitulată mai bine viața dvs. Pasul 16
    3. Programați-vă timpul, dar nu prea strict. Faceți timp în ziua dvs. pentru lucrurile care sunt importante pentru dvs., dar nu vă faceți atât de ocupați încât nu puteți fi spontan în fiecare moment și apoi. Având un program te face mai probabil să rămâi la obiectivele tale și te păstrează să faci lucrurile care contează cel mai mult. Dacă, de exemplu, doriți să fiți un scriitor mai bun, programați 30 de minute în fiecare zi pentru a scrie. Acest lucru face mai ușor să spui cuiva că ești ocupat când ai oferit o muncă sau planuri. Având un timp liber, totuși, facilitează potrivirea într-un plan de ultim moment aici și acolo.
  • Imagine intitulată mai bine viața dvs. Pasul 17
    4. Tăiați influențele negative în viața voastră. Dacă ceva te face stresant, anxios sau supărat, găsiți o modalitate de ao tăia din viața voastră. Acest lucru nu este întotdeauna ușor, dar este necesar să vă faceți viața mai bună. Examinați modelele din viața voastră care vă fac nemulțumiți și gândiți-vă la modalități de a le îmbunătăți. Relațiile, munca și obiceiurile rele ar trebui să fie reflectate din când în când.
  • Imagine intitulată mai bine viața dvs. Pasul 18
    5. Începeți ziua cu energie și acțiune. Începeți dimineața, ridicându-vă pentru ziua cu energie vibrantă. Trezește-te devreme și pregătește micul dejun. Asigurați-vă că vă curățați mizeria pe măsură ce mergeți. Faceți 15-20 de minute de exercițiu sau yoga, citiți hârtia și ignorați media socială sau TV pentru o clipă. Pornirea zilei cu energia productivă face mult mai ușor să coborâți pe piciorul drept pentru o viață mai bună.
  • Imaginea intitulată mai bine viața dvs. Pasul 19
    6. Concentrați-vă pe prezent, nu pe trecut sau în viitor. Nu puteți schimba ceea ce sa întâmplat deja, așa că încetați să încercați să încercați. Amintiți-vă în fiecare zi că tot ce puteți face este să lucrați în prezent și să faceți acest lucru prioritatea voastră. Acest lucru vă permite să dezvoltați obiceiuri inteligente și eficiente care, în timp, să vă facă o persoană mai bună.
  • Practicați meditația zilnic pentru a vă concentra gândurile.
  • Lucrează la tehnicile de gândire.
  • sfaturi

    Concentrați-vă pe ceea ce puteți schimba, nu ceea ce nu puteți.
  • Lucrați din greu spre obiectivele dvs., deoarece le iubiți, nu pentru că sunteți forțat să.
  • Avertizări

    Îmbunătățirea vieții dvs. necesită timp. Nu vă descurajați dacă nu începe perfect.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar