Cum să devii o persoană încrezătoare și reușesc în viață

În momentul în care vă întoarceți că vă pare rău pentru dvs. în povestea voastră, este momentul în care permiteți viziunea negativă a vieții să devină totul cuprinzătoare. Reacționează rapid când această stare de lucruri începe să se țină și să-ți transformi gândirea în jur. Pentru a vă întoarce de la în jos și la încrezători și îndrăzneți, va trebui să descoperiți un mic curaj, o mulțime de Chutzpah și dorința de a vă îmbunătăți viața.

Pași

  1. Imaginea intitulată acceptă că nu don
1. Apreciați-vă. Dacă ești greu pe tine însuți tot timpul, vei face viața din greu pentru tine. Nu meritați toată negativitatea constantă și în timp ce este important să vă concentrați asupra a ceea ce nevoiți auto-îmbunătățirea, acest lucru nu ar trebui să fie în detrimentul încrederii dvs. în sine. Spune-ți că ești o persoană grozavă care poate face tot ce ți-ai pus mintea. De fiecare dată când un gând negativ sau critic apare în capul tău, respinge-o cu un gând pozitiv care spune "Da, dar sunt sănătoasă / inteligentă / capabilă etc." in schimb. Repetați acest exercițiu în mod regulat pentru cel mai bun efect.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 1
    2. Efectuați ceea ce doriți din viața voastră. Cu toate acestea, o mare parte din viața ta se află în fața ta, să fie de 80 de ani sau să fie 10, poți să faci cât mai mulți ani înainte de a vă oferi o direcție. Deci, ce vrei să faci cu viața ta?
  • Doriți o nouă carieră, o nouă afacere, un nou hobby sau un nou rol de voluntariat?
  • Vrei un nou prieten / prietena? Vrei un nou prieten platonic?
  • Doriți să pierdeți sau să câștigați greutate?
  • Doriți să vă prezentați o aventură a unei vieți?
  • Vrei doar să-ți poți obține viața în ordine?
  • Imaginea intitulată acceptă respingerea când îi spui unui prieten îi iubești Pasul 9
    3. Oricare ar fi motivul, întăriți-vă exact în mintea voastră vă va ajuta să începeți să vă concentrați asupra acestuia și să lucrați spre el.
  • Imagine intitulată Ace AP Biologie Pasul 11
    4. Planificați modul în care veți continua. o s-o faci! Luați un stilou și un notebook, unul pe care îl puteți purta cu dvs. De acum înainte, scrieți toate gândurile și planurile și sarcinile conexe pentru viitor. Scrieți specificul modului în care veți face despre a face lucrurile pe care intenționați, inclusiv buget, călătorii, unelte etc.
  • Imaginea intitulată atinge obiectivele ca elev de îngrijire medicală Pasul 4
    5. Setați obiectivele dvs. în acțiune. Începeți încet și lucrați la calea spre un scop realizabil. Când a fost făcut, treceți pe un alt obiectiv realizabil. Pe măsură ce câștigați încrederea, începeți să abordați obiectivele mai grele pe care le-ați stabilit.
  • De fiecare dată când ați obținut o sarcină, tratați-vă cu un cadou mic.
  • Imagine intitulată Acceptați un prieten apropiat
    6. Amintiți-vă că sunteți cea mai importantă persoană din viața voastră. Trebuie să ai grijă de tine și să te apreciezi. Acest lucru nu este vorba de a fi egoist - cu atât mai mult ați avut grijă de construirea de încredere și ați sortat propriile probleme, Freer pe care îl veți ajuta pe alții să găsească aceeași cale și să fie generos cu timpul, cunoștințele și abilitățile dvs.
  • Imaginea intitulată acceptă respingere atunci când îi spui unui prieten îi iubești Pasul 7
    7. Cred în abilitățile tale și în cine ești. Încrederea crește atunci când vă dați șansa de a face ceea ce sunteți bun și apoi construiți pe asta. Crește când încetați să vă puneți jos și să începeți să recunoașteți lucrurile bune despre dvs. De asemenea, poate crește atunci când renunți la așteptările pe care le simțiți alți oameni ai de la tine.
  • Imaginea intitulată acceptă respingere atunci când îi spui unui prieten îi iubești Pasul 2
    8. Realizați că alte persoane au propriile probleme. Uneori puteți simți că alți oameni stau în calea voastră, provocând să vă simțiți "Mai puțin" a unei persoane sau pentru a-ți pune propriile eforturi. Critica este obișnuită de la alții, dar nu toate sunt constructive sau dintr-un loc de îngrijorare adevărată pentru bunăstarea voastră. Aflați cum să sortați între barburile nefolositoare care încearcă să vă împiedice să vă atingeți întregul potențial și feedbackul care vizează, de fapt, să vă ajute să crească în direcția cea bună. Poate să ia puțin timp pentru a rezolva acest lucru, dar merită și veți ști în intestinul tău ceea ce este sfaturi solide și ceea ce este pur și simplu obstructiv. Amintiți-vă că mulți oameni își desfășoară propriile probleme de încredere și unele dintre ele sunt suficient de nesigure pentru a încerca să-și facă griji și pe tine.
  • Expert Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Cum nu mai mănâng ce gândesc ceilalți oameni?
      Sandra Posibil
      Sandra Posibil
      Antrenor de viață
      Sandra Posibil este un antrenor de viață, vorbitor și antreprenor cu sediul în zona San Francisco Bay. Sandra este specializată în coaching-ul unu la unu, cu accent pe gândire mental și conducere. Sandra a primit instruirea de coaching de la Institutul de Formare a autocarelor și are șapte ani de experiență de coaching de viață. Ea deține un BA în antropologie de la Universitatea din California, Los Angeles.Sandra Posibil
      Sandra Posibil
      Antrenor de viață
      Expert răspuns
      Cei mai mulți dintre noi sunt instruiți să ne vizualizăm din exterior în loc de exterior. Deci ne vedem pe baza percepției altora. Credem că avem nevoie de validare de la alții pentru a fi bine. Credem că trebuie să avem realizări și realizări, că trebuie să ne îndeplinim și să ne dovedim pentru a fi în regulă în interior. Deci este ca și cum am căuta în mod constant validarea și aprobarea externă în afara noastră în mod constant. Și apoi devenim dependenți de asta. Deci, dacă nu efectuăm sau nu realizăm sau dacă nu obținem o armare pozitivă de la oameni tot timpul și Dumnezeu interzice că ajungem la un fel de critică negativă de la alți oameni, atunci suntem atât de neatenă la asta, Situația internă devine un astfel de roller coaster. În timp ce ceea ce îmi place să învăț oamenii este de a răsturna acea paradigmă întreagă pe cap și să-și găsească practic valoarea de sine din interior în loc de exterior. Deci, devine acest proces de dezlegare a nevoii de validare externă și în schimb constatarea acestei validări în interiorul lor. Și astfel se întâmplă prin unele practici foarte bune de iubire de sine și să se cunoască și să învețe să iubească, să decidă să iubească și să se accepte, și apoi să practicăm iubirea și acceptarea lor în mod regulat până când ei construiesc rezervația internă și ei să-și construiască puterea interioară.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    • Întrebare
      Cum pot să arăt încrezător, chiar dacă nu mă simt încrezător?
      Sandra Posibil
      Sandra Posibil
      Antrenor de viață
      Sandra Posibil este un antrenor de viață, vorbitor și antreprenor cu sediul în zona San Francisco Bay. Sandra este specializată în coaching-ul unu la unu, cu accent pe gândire mental și conducere. Sandra a primit instruirea de coaching de la Institutul de Formare a autocarelor și are șapte ani de experiență de coaching de viață. Ea deține un BA în antropologie de la Universitatea din California, Los Angeles.Sandra Posibil
      Sandra Posibil
      Antrenor de viață
      Expert răspuns
      Numărul unu este postura. Deci, chiar dacă nu vă simțiți încrezători, vă puteți îndrepta coloana vertebrală. Puteți să vă lăsați umerii în jos și înapoi. Vă puteți deschide pieptul. Îți poți ține capul înalt. Asta face o mare diferență. Numărul doi zâmbește, chiar și atunci când nu vă simțiți fericiți. Când zâmbiți, vă schimbă chimia creierului și apoi vă veți simți mai fericiți ca rezultat. În plus, întâlniți cât mai încrezători când zâmbiți și în picioare în picioare. Numărul trei, faceți contact cu ochii puternici, bunul bun, nu tipul înfiorător. Țineți-o, dar nu prea mult timp. Numărul patru este Handshakes puternic. Când suntem de mână și arătăm fizic ca o persoană competentă, vă face să vă simțiți mai puternici. Numărul cinci este poziția de putere, care ar putea fi o femeie minunată prezintă sau arme în aer Victorious Pose. Când ținem aceste poziții de două minute sau mai mult, acesta schimbă chimia corpului și apoi ne simțim mai încrezători ca rezultat. În cele din urmă, numărul șase este de a vorbi. Creșteți literalmente volumul sunetului vocii dvs. Discutați mai tare.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 0helpful 0
    Pune o intrebare

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Discutați cu prietenii și familia dvs. despre îngrijorările și problemele dvs. sau dacă vă simțiți mai bine, scrieți-l în jurnalul dvs. În acest fel, o altă tensiune este eliberată, lăsându-i totul.
  • Dacă vă simțiți ca plângând, faceți acest lucru. Este mai bine să plângi și să eliberezi totul decât să-l păstrezi în tine și să creezi tensiune.
  • Avertizări

    Dacă vă simțiți deprimat și scăzut în fiecare zi, consultați sfatul medicului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar