Cum să evitați să fiți victimă a agresiunii

Fiind victima agresiunii vă poate face să vă simțiți teribili în legătură cu dvs. fără nici un motiv. Dacă un bully se apropie și începe să fie rău, este ușor să vă îndoiți sau să renunțați la cerințele bully. Dar dacă recunoașteți propria dvs. valoare de sine, nu dați-vă bătăușului și spuneți unui adult atunci când este necesar, puteți evita să fiți victimă a agresiunii și puteți să vă opriți să mergeți la școală. Dacă doriți să știți cum să nu mai fie o victimă a agresiunii și să începeți să vă bucurați din nou de viața dvs., consultați pasul 1 pentru a începe să începeți.

Pași

Partea 1 din 2:
Prevenirea agresiunii în școală
  1. Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă a loviturii 1
1
Executați încrederea. Încrederea este cel mai mare dușman al unui bully. Dacă doriți să împiedicați bătăușii să vă gândiți că sunteți o țintă ușoară, atunci puteți lucra nu numai că dezvoltați o încredere interioară, ci și la proiectarea încrederii. Stați înalt, faceți contact vizual cu oamenii, arata fericit să fie acolo unde vă aflați și să evitați să vă bucurați sau să vă uitați la pământ. Uită-te angajat și fericit când vorbești cu alți oameni și mergi la clasă cu un scop, nu ca și cum ți-ai tras picioarele. Deși dezvoltarea încrederii adevărate poate dura mult timp, ceea ce face ca efortul să vă poată pune pe calea de a fi mai puțin probabil să fie agresați.
  • Uită-te la tine în oglindă. Verificați limba corpului dvs. și asigurați-vă că este deschis și pozitiv.
  • În timp ce îmbrăcăminte la nine nu vă poate ajuta să vă simțiți încrezători, luând timp cu aspectul dvs. și arătându-vă că vă pasă de modul în care arăți va face ca agresorii să vă deranjeze. Menținerea unei igiene bune vă va face să vă simțiți mai bine despre voi, ceea ce vă va ridica la rândul dvs. de încredere.
  • Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă a bătăiului 2
    2. Adunați sprijinul de la prietenii dvs. Dacă aveți un grup de prieteni sau chiar doar un prieten sau două, acesta este momentul pentru a obține sprijinul lor. Le puteți spune despre ceea ce se întâmplă și asigurați-vă că lipiți de ei în orice situație amenințătoare. Dacă știți când bully este cel mai probabil să vă apropie, fie că este în hale sau în plimbare acasă, atunci asigurați-vă că nu sunteți singuri, dar mersul cu cel puțin un prieten, așa că bully este mai puțin probabil să te apropie. Și dacă aveți un prieten mai vechi, sau chiar un frate mai în vârstă, puteți să vă plimbați, ceea ce va speria, de asemenea, bully off.
  • Din păcate, agresorii iubesc să pradă oamenilor care nu au mulți prieteni. Dacă asta ești tu, știi că nu ești singur și încercați să lucrați Dezvoltarea prieteniilor cu oamenii, sau cel puțin să cunoaștem câțiva cunoștințe. Doar ca cineva să stea în cantină sau să meargă în sălile vă va face mai puțin probabil să vă luați.
  • Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă a hărțuirii pasului 3
    3. Invata sa stai în sus pentru tine însuți. Dacă un bully vine de până la tine și spune lucruri dureroase, atunci cel mai bun pariu este să exudenezi încrederea, să stai înalt și să arăți acea persoană ferm în ochi și să spui, "Stop!" sau, "Lasă-mă în pace." Doar spunând ceva simplu și apoi mișcarea poate arăta că nu lăsați bully să vă scape și că sunteți dispus să vă lipiți de voi înșivă. Acest lucru poate face ca bully să creadă că nu ești o țintă bună pentru că ești prea puternic.
  • Desigur, trebuie să obțineți o citire bună despre situație. Dacă vă simțiți ca și cum ați fi într-o situație periculoasă sau amenințătoare, atunci cel mai bun pariu poate fi într-adevăr să se retragă și să scape de agresiune cât mai repede posibil.
  • Dacă bully vă păstrează enervant și spuneți "Stop!" și în picioare mândru nu funcționează, puteți încerca să ignorați bully. Dacă doar umblați după cum nu îl vedeți, acționând ca și cuvintele lui nu au nici un efect asupra voastră, atunci bully va fi probabil să se plictisească sau să se dezactiveze destul de repede. El sau ea nu va vedea punctul în agresiune dacă nu primește o reacție din tine.
  • Imaginea intitulată împiedică a fi o victimă a bătăirii Pasul 4
    4
    Opriți să trăiți în frică. Dacă te duci în ziua ta, gândindu-te la toate căile pe care le poți fi agresate, de la a fi împiedicat în cantină să fie râs în clasă, atunci vei petrece viața voastră de a vă fie frică de tot ce se poate întâmpla. Bineînțeles, este mai bine să fii în garda ta și să fii pregătit pentru nimic când ești deranjat de un bully, dar ar trebui să încerci să vizualizați un rezultat pozitiv atunci când vă gândiți la oricare dintre situațiile negative care pot apărea într-o prezență de bully.
  • Dacă vizualizați rezultate pozitive după confruntările cu bullieri, atunci este mai probabil să obțineți ceea ce doriți.
  • Imaginea intitulată împiedică a fi o victimă a hărțuirii Pasul 5
    5
    Luați în considerare luarea unor clase de autoapărare. În timp ce nu ar trebui să începeți să luptați cu un bully care vine la tine, și să recurgeți la violență dacă nu aveți altă opțiune, luați câteva clase de autoapărare, cum ar fi Karate, vă poate ajuta să nu învățați doar să vă apărați, dar Pentru a obține încrederea, va trebui să vă stați la bătăi. Doar știind că tu ar putea lupta înapoi atunci când un bully se apropie de tine te vei face mult mai încrezător atunci când te confrunți cu bully, și vei avea și mai multă încredere în puterea ta.
  • Dacă clasele de autoapărare nu sunt pe alee, puteți lua în considerare și înscrierea pentru un sport post-școală. Orice sport vă poate ajuta să intrați în formă și puteți chiar să faceți câțiva prieteni de-a lungul drumului.
  • Imaginea intitulată împiedică a fi o victimă a hărțuirii Pasul 6
    6
    Crede în tine. Dacă știți cine sunteți și aveți încredere în voi, atunci veți fi mai puțin probabil să fiți abordați de un bully. Nu trebuie să vă gândiți că sunteți cea mai mare persoană din lume, dar vă puneți întotdeauna mai întâi și știind că obiectivele și nevoile dvs. sunt importante pot merge mult timp în a vă ajuta să evitați aglorii. Dacă credeți că sunteți o persoană interesantă, grijuliu și demnă, atunci un bully va fi mult mai puțin probabil să vă aducă în jos.
  • Bullies nu-i plac o provocare - ei pradă pe cei slabi. Dacă te văd și gândesc, "Hei, e un tip care este destul de fericit cu el însuși," atunci ei nu vor vrea să facă efortul de a încerca să te facă să te simți rău. Dar dacă gândesc, "Există un tip care este deja mizerabil în propriul său trup," atunci ei vor fi mai probabil să facă o mișcare.
  • Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă a intimitului pasului 7
    7
    Evitați bully cât mai mult posibil. Acest lucru poate suna ca un punct evident, dar unul dintre modalitățile pe care le puteți împiedica a fi agresive este să evitați pur și simplu locurile în care este probabil ca bully să fie. Stați într-un nou loc al canteriei. Luați o nouă cale spre clasă sau o casă nouă. Fă ceea ce poți să fii departe de acea persoană cât mai mult posibil. Deși nu ar trebui să vă schimbați întreaga viață și programați doar pentru a evita această persoană, evitând bully-ul să-l facă să se plictisească și să nu mai facă efortul de a te deranja.
  • Aceasta este o strategie bună pe termen scurt, deși pe termen lung, va trebui să luați măsuri mai puternice pentru a preveni agresiunea.
  • Imaginea intitulată împiedică faptul că este o victimă a hărțuirii Pasul 8
    8. Nu vă îndreptați până la nivelul bully. Dacă bully-ul este rău pentru dvs., vă sună numele sau încearcă să vă umilească în public, bineînțeles că va fi tentant să fiți rău pentru acea persoană înapoi, dar dacă doriți cu adevărat să opriți agresiunea, atunci nu vă puteți plânge până la nivelul bully. Dacă îl numiți înapoi sau numele ei înapoi, încercați să luptați neprovocat sau să se angajeze în mod general, atunci veți crește situația și faceți mai rău pentru dvs.
  • Nu este nimic mai frustrant pentru o bully decât o persoană care nu răspunde, îl numește nume sau arată că îi pasă deloc. Dacă adăugați combustibil la foc, atunci dați doar bully exact ceea ce dorește.
  • Imaginea intitulată împiedică a fi o victimă a bătăiului 9
    9. Nu lăsați bully să vadă că vă pasă. Scopul unui bully este de a vă face să plângeți și să vă simțiți fără valoare. Sigur, lucrurile pe care le spune poate fi rănit și vă pot umple cu îndoială de sine, dar nu trebuie niciodată să lăsați bully să vadă că orice el spune că are un efect asupra dvs. Dacă spune ceva înseamnă și arăți vizibil supărat, atunci va fi încurajat doar să dea mai multe dintre aceleași. Dar dacă vă sună numele și tu ridică din umeri și acționează ca și cum ai putea să-ți pasă mai puțin, atunci va fi mult mai puțin probabil să te enerveze.
  • Desigur, poate fi greu să vă păstrați emoțiile îmbuteliate în interior, mai ales dacă bully vă rănește cu adevărat. Doar încercați să rămâneți calm, respirați, numărați la zece sau faceți tot ce puteți pentru a nu lăsa cuvintele să vă rănească. Dacă trebuie să plângi, încercați să o faceți în confidențialitate și să vă mențineți cel puțin răceală în timp ce sunteți în prezența bully.
  • Deși ar putea suna din greu, încercați să nu lăsați cuvintele bully să ajungă la dvs. sau să vă facă să credeți că există ceva în neregulă cu dvs. Amintiți-vă că bully este o persoană medie care se bucură de rănirea oamenilor - de ce credeți că tot ceea ce a spus a fost adevărat?
  • Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă de agresiune Pasul 10
    10
    Spuneți o cifră adultă sau autoritate. Mulți oameni se tem să le spună adulților, profesorilor sau altei autorități despre agresiune, deoarece cred că le face să pară ca un Wimp și că poate face agresorul mai furios. Dacă într-adevăr doriți să împiedicați agresiunea, atunci nu vă puteți fi frică să luați aceste măsuri mai drastice atunci când sunt necesare. Dacă agresiunea sa scos din control sau chiar dacă ați avut doar o experiență foarte oribilă cu un bully, nu este niciodată prea curând să-i spuneți părinților, profesorilor dvs. sau altcuiva la școala dvs. sau în comunitatea dvs.
  • Adultul va avea o idee despre cum să se ocupe de situație. Dacă agresiunea este într-adevăr în afara mâinii, atunci este posibil să contactați autoritățile de drept local, iar adultul poate fi un mare ajutor în navigarea situației.
  • Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă a bătăiului Pasul 11
    11. Nu vă învinovăți vreodată. Nu credeți vreodată că este vina dvs. că sunteți agresați pentru că există ceva în neregulă cu dvs. Bullies sunt adesea oameni cruzi și iraționali care au o stima de sine scazuta si care incearca sa se simt mai bine prin alte persoane. Ei nu acționează rațional și nu este niciodată vina ta dacă un bully începe să te deranjeze. Nu fiți greu pentru tine și credeți că situația ar fi putut fi evitată dacă ați privi sau îmbrăcați diferit. Dacă sunteți agresiv, atunci este important să fii calm, să te gândești pozitiv și să eviți vina pe tine însuți dacă vrei să ieși din situație cât mai curând posibil.
  • Dacă vă aflați în jos despre faptul că sunteți agresați, atunci acest lucru va face ca bully să vă vizeze. În schimb, ar trebui să vă gândiți și să vă acționați ca și cum nu meritați să fiți tratați în acest fel.
  • Partea 2 din 2:
    Prevenirea ciberbullyingului
    1. Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă a bătăiului Pasul 12
    1. Nu răspundeți. Dacă un cyberbully trimite comentarii urâte pentru tine, mergând în jur de a vă impersonifica, sau tocmai încercând să vă deranjeze online, poate fi ușor de dorit să vă luptați înapoi și să spuneți acelei persoane să plece și să înceapă să cheme acelei persoane câteva nume tu. Dar adevărul problemei este, cu atât mai mult vă angajați cu bully, cu atât mai mult vor crede că ajung la tine, cu atât vor fi mai probabil să vă deranjeze.
    • Poți spune ceva "Vă rog să mă lăsați în pace," dar altele decât asta, nu vorbiți cu persoana.
    • Puteți spune persoanei, "Salvez dovezi despre această conversație" pentru a încuraja persoana să nu vă deranjeze. Dincolo de aceasta, totuși, este mai bine să evitați să vorbim deloc cu bully.
    • La fel ca în viața reală, dacă bully-ul vede că el sau ea are puterea de a te supăra, el sau ea va fi mai probabil să vă deranjeze să vă deranjeze.
  • Imaginea intitulată împiedică să fiți victimă de agresiune Pasul 13
    2. Blocați bully. Fie că sunteți pe Facebook chat, g-chat sau altă formă de mesagerie instant, blocați bully din contul dvs., astfel încât să nu puteți primi mesaje de la acestea. De asemenea, puteți apărea invizibilă la bully, în funcție de programele pe care le utilizați. Odată ce blocați bully-ul de a vorbi cu dvs., el sau ea este probabil să renunțe la încercarea de a ajunge la tine.
  • Blocarea trimite un mesaj mai tare decât angajarea cu bully. Bătălia va vedea că sunteți serios despre dorința de a fi lăsată singură.
  • Imaginea intitulată împiedică a fi o victimă a bătăirii Pasul 14
    3. Salvați dovezile. Dacă bully vă trimite chat-uri dure, postări sau e-mailuri, nu ștergeți dovezile. Salvați-o în cazul în care vă decideți să contactați furnizorul de servicii sau să discutați cu un adult sau cu un administrator al școlii dvs. Având o înregistrare scrisă a comportamentului bully-ului vă va oferi dovada că trebuie să obțineți bully în necazuri. Salvați-l undeva, imprimați-l și asigurați-vă că dovezile sunt la îndemână atunci când aveți nevoie de ea. Dacă nu salvați nici o dovadă, atunci va fi cuvântul dvs. împotriva bully-ului, iar bully este probabil să nege să aibă nici un contact online cu dvs.
  • Chiar și actul de salvare și stocare a dovezilor de agresiune va fi împuternicit pentru dvs., chiar dacă decideți să nu o utilizați.
  • Imaginea intitulată împiedică faptul că este o victimă a bătăiului pasul 15
    4. Creați mai multe setări private. Dacă doriți să o faceți mai puțin probabil că veți fi agresați în primul rând, puteți crea, de asemenea, setări mai mari de confidențialitate, indiferent dacă utilizați Facebook, Twitter sau un alt cont online. Limitarea accesului pe care oamenii o au la fotografiile dvs. și lucrurile pe care le postați vă pot ajuta să evitați persoanele care doar trolling profilul dvs. pentru a găsi ceva de râs sau pentru a fi rău.
  • Acestea fiind spuse, ar trebui să fiți atenți la cine acceptați ca prieten în rețelele online. Dacă acceptați absolut toată lumea care vrea să fie prietenul dvs. de pe Facebook fără să știe foarte mult despre acea persoană, atunci este mai probabil ca această persoană să ajungă să facă niște remarci neplăcute.
  • Imaginea intitulată împiedică a fi o victimă a hărțuirii Pasul 16
    5. Gândiți-vă la ceea ce postați. Desigur, nu este niciodată vina ta dacă ești hărțuit sau ciberbuliat. Totuși, vă puteți gândi la ce comentarii postați și cine le poate vedea. Dacă postați ceva foarte controversat sau probabil să ofensezi o mulțime de oameni, atunci vă puteți deschide până la ca oamenii să vă agregă despre ceea ce spuneți. Deși majoritatea agresiunii nu se întâmplă din cauza comentariilor postate, dacă doriți să fiți mai siguri decât să vă rău, atunci ar trebui să evitați postarea oricărui lucru care este probabil să mănânce o mulțime de oameni.
  • Imaginea intitulată împiedică faptul că este o victimă a bătăirii Pasul 17
    6. Raportați bully la furnizorii de servicii. Dacă o persoană este ofensivă, vulgară sau pur și simplu enervantă pentru dvs. online, atunci puteți contacta furnizorii de servicii pentru a obține acea persoană interzisă de la serviciu. Dacă contactați Facebook și raportați agresiunea, atunci persoana se va confrunta cu jena de a fi bootică din contul său Facebook și va trebui să explice de ce. Raportarea persoanei poate arăta că vrei să spui afaceri și este probabil să-l facă din spate.
  • Imaginea intitulată împiedică faptul că este o victimă a agresiunii Pasul 18
    7. Raportați bully la adulți. Dacă Cyberbullying iese din mână și persoana vă deranjează în mod regulat cu comentarii dureroase, rele, pline de viață și furioasă, atunci nu puteți să o ignorați. Dacă vă simțiți că ați încercat totul sau că nu vă puteți confrunta singur, atunci este timpul să discutați cu un adult sau o figură de autoritate la școala dvs. despre incident pentru a opri situația din întâmplare.
  • Nu este niciodată prea devreme pentru a raporta agresiune la adulți, și nu ar trebui să credeți că sunteți laș pentru trecerea înainte. De fapt, este nevoie de curaj real să vă ridicați și să spuneți ceva pentru a preveni situația de la întâmplare.
  • sfaturi

    Îmbunătățiți-vă poziția.Mergeți cu capul în sus și cu ochii direcți. Vă face să parcă mai încrezător, chiar dacă nu sunteți. Persoanele confidențiale se pot ridica pentru ei înșiși, iar Bullies nu vor că nu vor.
  • Fi întotdeauna vesel, chiar dacă nu sunteți din interior, dar nu-l stick.
  • Încercați să le ignorați și arătați că nu vă deranjează. Mai devreme sau mai târziu nu vă pasă și vă vor lăsa singuri.
  • Încercați să aveți o relație cu profesorii / directorii dvs., acest lucru vă va ajuta să nu fiți singuri și să știți că toți profesorii sunt acolo pentru dvs! Nu vă pot ajuta dacă nu știu ce se întâmplă. De asemenea, căutați poliția școlară, dacă școala dvs. le are, cele mai multe licee fac.
  • Avertizări

    Nu trebuie să răspunzi la fiecare lucru ignorant pe care cineva ți-a spus cineva.Ignorarea persoanei funcționează de obicei, pentru că dacă nu reacționați uneori el sau ea se va plictisi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar