Cum să proiectați o viață la alegere

Mulți dintre noi tind să ia viața de la sine, "luând viața așa cum vine" și folosind acest lucru pentru a justifica inacțiunea sau letargia. Credem că totul va cădea singur, în cele din urmă adevărul este că majoritatea oamenilor descoperă ceea ce nu doresc, fără nici o idee despre ceea ce doresc cu adevărat în viață.

Aproape toată lumea dorește o viață de vis, dar puțini știu unde să înceapă și să ajungă doar să iau calea care este cel mai greu de hassle. Aceasta include în urma mulțimii, unde toată lumea se termină la fel ca oricine altcineva. După câțiva ani în jos, face acest lucru ne face să ne oprim și să ne întrebăm ce sa întâmplat cu viața noastră, realizând brusc că calea pe care am traversat-o nu ne conduce la destinația dorită.

Știm cu toții că vrem ceva. Cuvinte precum libertatea financiară, bogăția și stilul de viață sunt cuvintele de captură pe care toată lumea le folosește. Dar știm ce înseamnă de fapt? Știm ce este necesar pentru a obține acest lucru? Știm cum sau unde să o luăm? Diferența este, între a permite ca viața să ne dicteze și de a proiecta viața să ruleze ca pe dictatele noastre. Este esențial să proiectați viața pe care doriți să o trăiți. Este posibil? Da este, și aici este cum să mergem despre asta.

Pași

  1. Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 1
1. Nu vă luați viața de la sine. Este o tendință umană de a permite ca viața să devină și să se aștepte ca totul să se stabilească și să fie în armonie totală, în cele din urmă. Dacă doriți să culegeți fructe de bună calitate, semănați semințe de calitate acum!.
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 2
    2. Să fie specific cu privire la ceea ce doriți în viață și din viață. Dacă obiectivul dvs. este de a urca pe Muntele Everest, ar trebui să știți unde se află, altitudinea, alimentarea cu oxigen, tehnici de alpinism, cel mai bun timp, vreme și echipamentul. În mod similar, ar trebui să fiți specific cu privire la ceea ce doriți de la viață, unde și cum puteți obține, care sunt eforturile de care aveți nevoie pentru a îndeplini nevoile și timpul și echipamentul necesar. Nu sally orbește fără scopuri și semnături sau nu fiți deschiși.
  • Când vă imaginați viața pe care o doriți pentru dvs., gândiți-vă la ceea ce este foarte important pentru dvs. De exemplu, călătoria nu este o valoare, dar poate reprezenta valori precum aventura și învățarea.
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 3
    3. Lua Riscuri, dar nu lăsați lucrurile la întâmplare. Este un fapt bine cunoscut că, fără a vă aventura și a asuma riscuri, nu se poate obține prea mult. Este bine să luăm riscuri, dar înainte de a-și asuma riscuri, faceți o evaluare obiectivă a pro și contra, câștigurile și pierderile, investiția, întoarcerea și timpul necesar. Amintiți-vă, nu puteți obține timpul pierdut înapoi, nu puteți să vă relaxați ceasul. Timpul este o resursă a căreia există întotdeauna o mulțime, dar care nu poate fi restaurat niciodată odată trecut.
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 4
    4. Urmați oamenii care merită urmăriți. Este obișnuit ca oamenii să urmeze calea cea mai mică rezistență. Este o cale pe care aproape toată lumea o urmează pentru că este obișnuită să urmați mulțimea și să faceți ceea ce fac ceilalți. Din păcate, mai des decât nu, mulțimea nu poate să știe unde se întâmplă și, dacă da, atunci toată lumea se termină ca toți ceilalți, întrebându-se ce sa întâmplat cu viața lor mulți ani în jos pe drum! Mulțimea este răsfățată de astfel de frivolități ca Real TV și Sitcoms, Bestsellers și conformitatea FAD-urilor, care încurajează competitivitatea și adesea o concentrare extremă asupra distracției și a expoziționismului cu rareori un moment de reflecție - în timp ce o mică indulgență a acestui tip este Distracție, rareori ne arată sensul mai profund al vieții și cum să găsim propriul nostru sentiment de direcție. Prin urmare, este prudent să folosiți discreția chiar și în timp ce urmați oamenii buni.
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 5
    5. Petreceți timp pentru a scoate calea vieții voastre. Amintiți-vă, aveți doar o singură viață și nu este o repetiție de îmbrăcăminte - se va întâmpla o singură dată. Nu există nici un libertate de spus "tăiat, să începem din nou."Ia-ți ora chiar acum pentru a lucra un design pentru viața ta. Dacă viața era un film, și ați fost producătorul și actorul, ce rol ați dori să jucați și cum ar fi executorul complotului? Proiectarea vieții tale este ca și cum ai face un film. Trebuie să vă puteți imagina sfârșitul la început. Poate începe un pic hazic, dar în timp ce continuați să lucrați la el, va deveni mai clară și mai clară. Trebuie să scrieți scriptul, să puneți personaje. Utilizați-vă imaginația - lăsați-vă sucurile creative să curgă. De cele mai multe ori, cele mai creative idei pot duce la cele mai sensibile rezultate, dacă vă lăsați să le urmați.
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 6
    6. Faceți planuri concrete, dar păstrați-le suficient de flexibile pentru a le putea schimba în funcție de necesitate și de situație. Ca producător de viață, puteți schimba, șterge sau adăuga în orice doriți în proiectul dvs. Dar, cel puțin trece prin acest exercițiu de a-ți proiecta viața, sunteți în controlul circumstanțelor dvs., mai degrabă decât să vă permiteți să deveniți o victimă a acestora. Deci, nu ezitați să vă schimbați calea, dacă circumstanțele garantează.
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 7
    7. Nu faceți greșeala de a alege ceea ce este ușor peste ceea ce doriți cu adevărat să faceți. Ceea ce doriți nu poate fi neapărat ușor. Faceți o alegere în ceea ce privește faceți ceea ce contează cel mai mult.
  • Metoda 1 din 1:
    Exercițiul pentru proiectarea vieții voastre
    1. Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 8
    1. Găsiți un punct frumos liniștit, unde veți fi neperturbați timp de cel puțin 20 de minute.
    • Echipați-vă cu un creion și cu un nou notepad sau o broșură care va deveni "cartea de viață".
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 9
    2. Desenați o linie de timp pe o pagină, de acum înainte pentru a spune cinci ani.
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 10
    3. La capătul stâng al liniei de timp, scrieți "starea actuală" - la capătul drept, scrieți "starea dorită". Pe capătul din stânga, descrieți la fel de precis ca și starea actuală. Puneți întrebări cum ar fi:
  • A. Ce fac acum?
  • B. Care este venitul meu, dacă este cazul?
  • C. Îmi place ce fac?
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 11
    4. În partea dreaptă, sub starea dorită, descrieți cât de clar puteți ceea ce doriți să vedeți cinci ani de acum. Întrebați-vă, dacă nu pot eșua...
  • A. Ce vreau cu adevărat să fiu?
  • B. Ce vreau să am?
  • C. Care va fi viața mea?
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 12
    5. Între starea actuală și starea dorită, marca pe linia de timp. Atunci întreabă:
  • A. Ce trebuie să fac pentru a obține ceea ce vreau?
  • B. Cine ma poate ajuta?
  • C. Ce abilități am nevoie?
  • D. Ce resurse am nevoie?
  • Imagine intitulată Design O viață la alegerea dvs. Pasul 13
    6. Rețineți că prima dată când încercați acest exercițiu, este posibil să nu obțineți toate răspunsurile pe care le doriți. Dacă faceți acest exercițiu zilnic de ceva timp, veți ajunge cu un design destul de bun pentru viața voastră. Veți ști unde să obțineți ceea ce doriți, ce să faceți, cine vă poate ajuta (și cine vă puteți ajuta) și așa mai departe.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Acum se ocupă de viața ta acum. Daca nu acum, atunci cand?
  • Încearcă să fii la fel de fericit cum poți. Chiar și cele mai mici schimbări pot face diferența. Nu-ți place perna ta? Schimba-l. Puțin câte puțin vă poate ajuta să atingeți un scop.
  • Și când reușiți, scrieți un articol "Cum de" și ajutați la construirea scărilor pentru succesul altora, pe baza experienței dvs. și a ceea ce ați lucrat pentru dvs. Oamenii care doresc cu adevărat să-și îmbunătățească viețile vor asculta.
  • Fii bun cu cei din jurul tău pentru că nu s-au gândit să primești ceva în schimb.
  • Gândiți-vă cu atenție când să vă așezați și să aveți copii. Copiii devin centrul vieții celor mai mulți oameni odată ce ajung și vor cere cantități enorme de timp și resurse.
  • Nu presupuneți că veți găsi partenerul de viață potrivit în anul programat sau că relația va ieși bine. Având un plan pentru a începe să căutați este tot controlul pe care îl aveți în acea zonă a vieții.
  • Trăiesc undeva că vă place. Nu pierdeți viața pe un climat pe care îl urăști sau într-o regiune nu se potrivește.
  • Talentul este entuziasm, deși unele lucruri au cerințe fizice, cum ar fi sănătatea sau vederea, majoritatea lucrurilor pe care oamenii le necesită într-adevăr ani de formare și practică. O pasiune pentru munca în sine este ceea ce este necesar pentru a fi persoana care a vândut un roman sau a intra în filme sau a merge în jurul golului.
  • Nu opriți niciodată să lucrați la proiectul dvs. pentru a vă proiecta viața. Continuați să vă întoarceți la "Cartea de viață" pe care ați creat-o - este un "proiect în curs", pentru timpul vieții voastre.
  • Nu este întotdeauna despre lucruri sau bani, deși banii sunt importanți. Șansele sunt ceea ce doriți să faceți este ceva ce aveți unele avantaje naturale în cazul în care vă gândiți la asta. Persoanele puternice sau agle sunt atrase spre sport, cei care nu sunt atât de talentați din punct de vedere fizic, sunt atrași de sport într-un mod diferit sau se sprijină spre altceva. Este vital să înțelegeți ce trebuie să faceți pentru a vă face ca obiectivele inimii să fie reale, nu are nimic de-a face cu dacă ceilalți oameni cred că o puteți face.
  • Luați timp pentru a vă reevalua viața. Singurul lucru fix este schimbarea. Relațiile, valorile, obiectivele toate schimbările. Esti fericit acum? Fi fericit. Fă ce trebuie să faci pentru a fi real!
  • Când atingeți obiectivul vieții, faceți-o din nou. Vei fi mai bine la asta. Există întotdeauna noi provocări.
  • Avertizări

    Eșecurile repetate vă pot frustra. Trebuie să faceți o pauză și să începeți munca când sunteți din nou proaspătă.
  • Trebuie să fii foarte răbdător. Ideile nu pot veni la prima încercare. Continuați să repetați exercițiul.
  • Performanța dvs. uneori nu se poate potrivi standardele stabilite în planuri. Continuați să evaluați performanța dvs., să lucrați la îmbunătățiri și să încercați să o apropiați de obiectivele dvs. în cartea Life.
  • Viață se întâmplă. Copiii vin sau obiectivele partenerului tău de viață sună mai interesant decât a ta a făcut-o sau descoperi ceea ce ai vrut pentru prima dată nu a fost nesatisfăcător când ai ajuns acolo. Acest ultim este foarte comun dacă acționați pe goluri stabilite de alte persoane, este posibil să petreceți decenii întregi care urmăresc obiective care nu se potrivesc și se uită înapoi pentru a realiza că nu este cine sunteți deloc. Nu este niciodată prea târziu să începeți până când sunteți mort. Acest proces de planificare este o modalitate bună de a face față acestei situații dacă vă aflați în anii cincizeci care vă uitați la distrugerea unei vieți care a urmat planului altcuiva.
  • Nu trebuie să fiți suprasolicitat de succesul inițial imens. Este posibil ca obiectivele stabilite în cartea dvs. de viață să fie umili în etapele inițiale.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un caiet
    • Creion / Pen
    • Un loc frumos și liniștit de gândit
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar