Cum să expuneți copiii la diferite cariere în arte la școală

De la a acționa la pictura la rularea unei galerie, puteți ajuta copiii să învețe despre multe moduri diferite de a-și transforma creativitatea într-o carieră. În clasă, ia timp pentru a explica diferite căi de carieră. Puteți vorbi despre a merge la școala de artă sau explorarea artei într-un colegiu mai tradițional. Expuneți-vă suplimentar copiii prin extinderea claselor de artă la școala dvs. și integrarea artelor în clasele de bază existente. Se distrează cu asta! Ajutați copiii să găsească o cale pe care o pot fi pasionați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evidențiind diferite căi de carieră în sala dvs. de clasă
  1. Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 1
1. Introduceți clustere de carieră studenților mai tineri. Un cluster de carieră este o modalitate excelentă de a ajuta elevii să înțeleagă un grup de cariere care are ceva în comun. Practic, ajutați elevii să grupați împreună o grămadă de locuri de muncă care intră în aceeași categorie. Anunță că creați un grup de locuri de muncă care are de-a face cu artele. După o scurtă discuție despre ce "Artele" înseamnă, cereți elevilor să vă ajute să veniți cu locuri de muncă diferite care intră în această categorie. Probabil vor veni cu idei ca actor, ilustrator, autor și artist.
  • Furnizați cărți diferite pentru a citi pe baza diferitelor cariere. Încerca Ce fac ilustratorii? de Eileen Christelow sau Dacă erai scriitor de Joan Lowery Nixon.
  • Au studenți de mijloc să aleagă o carieră de artă pentru cercetare. Apoi, fiecare student își poate împărtăși constatările cu clasa.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 2
    2. Oferiți activități practice pentru diferite cariere. Configurați o varietate de stații în sala dvs. care va lăsa elevii "încerca" unele cariere diferite. O stație ar putea include costume și ar putea fi o modalitate de a explora acționarea. La o altă stație, studenții să facă fotografii cu o cameră de unică folosință. Imprimați-le pentru a crea o galerie de artă!
    Sfat de experți
    Kelly Medford

    Kelly Medford

    Profesional ArtistKelly Medford este un pictor american cu sediul în Roma, Italia. Ea a studiat pictura clasică, desen și imprimare atât în ​​u.S. și în Italia. Ea lucrează în primul rând aerul EN Plein pe străzile Romei, și călătorește, de asemenea, pentru colectorii internaționali privați la comisie. A fondat schițând tururi de la Roma în 2012, unde predă jurnalitatea de la Roma. Kelly este absolvent al Academiei de Artă din Florența.
    Kelly Medford
    Kelly Medford
    Artist profesionist

    Învățați-i noi abilități și împingeți-i să încerce ceva din cutie. Nu lăsați copiii să facă același lucru de fiecare dată!

  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 3
    3. Explicați o mare varietate de locuri de muncă în domeniu. Țineți o sesiune de brainstorming cu elevii dvs. Dați-le o categorie și le-au venit cu mai multe cariere care se potrivesc tema. Apoi răspundeți la întrebări despre fiecare loc de muncă. Unele categorii și idei includ:
  • Teatru / Film: Actor, director, Scriitor, publicist, Cinematograf.
  • Artă: pictor, sculptor, designer grafic, Proprietarul galeriei, Muzeul Curator.
  • Muzică: Interpret, Compozitor, coregraf.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 4
    4. Invitați profesioniștii de la diverse cariere să vorbească cu studenții. Dacă școala dvs. are o zi de carieră, asigurați-vă că invitați o varietate de vorbitori care au cariera în domeniul artelor. Puteți ajunge la persoanele pe care le cunoașteți personal sau căutați comunitatea pentru persoanele care ar fi dispuși să vorbească cu studenții dvs. Încercați să întrebați la studiourile de dans local, magazinele de muzică și galeriile de artă. De asemenea, puteți verifica cu colegii locale pentru a găsi difuzoare dispuse.
  • Asigurați-vă că sunteți politicos atunci când întrebați pe cineva să împărtășească timpul cu studenții dvs.
  • Cereți difuzorului să fie gata să răspundă la o mulțime de întrebări din partea studenților curioși.
  • Dacă școala dvs. nu are o zi de carieră, puteți invita pur și simplu difuzoare de oaspeți în sala dvs. de clasă.
  • Metoda 2 din 3:
    Explorarea învățământului superior în domeniu
    1. Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 5
    1. Discutați opțiunile pentru a merge la școala de artă. Pentru multe cariere, ar putea fi de ajutor (sau chiar necesar) pentru a câștiga o diplomă de la un colegiu sau de la Institutul de Artă. Asigurați-vă că oferiți copiilor cu o mulțime de informații despre școala de artă. Le puteți ajuta să caute online școlile care se specializează în domeniul în care sunt interesați. De exemplu, ajută la căutarea pictorului școlilor cunoscute pentru programele lor de pictură.
    • Asigurați-vă că elevii iau în considerare, de asemenea, costurile de a merge la școala de artă. Ajutați-i să caute burse și ajutor financiar.
    • Ajutați-i să creeze o portofoliu care evidențiază cea mai bună lucrare.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 6
    2. Discutați despre ruta de arte liberale. Nu este necesar să participați la școala de artă pentru a urmări o diplomă în domeniul artelor sau al unui domeniu de artă. Vorbește cu copiii despre a merge la o școală de artă liberală în schimb. Unii studenți s-ar putea simți mai confortabil într-un mediu tradițional de colegiu în loc de un program de imersie de artă.
  • Un beneficiu pentru această cale este că elevii pot studia alte discipline în plus față de artă. Acest lucru ar putea fi util în găsirea unui loc de muncă mai târziu.
  • De exemplu, un student de fotografie ar putea lua cursuri de afaceri, astfel încât ei vor putea să își desfășoare propria afacere într-o zi.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 7
    3. Încurajați elevii să exploreze diferite domenii. Amintiți-vă elevilor că nu trebuie să se hotărăască despre o carieră imediat. Colegiul sau Școala de Artă le poate oferi șansa de a explora noi medii și de a lucra la găsirea sau combinarea pasiunilor acestora.
  • De exemplu, dacă un student este pasionat de dramă, încurajați-i să ia și unele clase de muzică. Cele două câmpuri se suprapun adesea.
  • Metoda 3 din 3:
    Implicarea copiilor în domeniu
    1. Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 8
    1. Creaza un "Introducere la art" clasă. Clasa de clasă este unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe expunerea elevilor la artă și posibile cariere. Dacă școala dvs. nu are deja una, începeți "Introducere la art" clasă. În această clasă, studenții pot învăța despre o varietate de medii, inclusiv pictura, desenul, sculptura și fotografia.
    • Faceți această clasă cât mai mult posibil. În loc să cheltuiți întreaga clasă vorbind despre utilizarea pastelurilor, lăsați elevii să sară și să încerce.
  • Imagine intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 9
    2. Includeți muzică în clase de bază. Adăugarea de muzică în alte subiecte poate ajuta elevii să se angajeze cu materialul. Căutați modalități de ao adăuga în clasele pe care le predați deja, cum ar fi matematica, știința, engleza și istoria.
  • De exemplu, într-o clasă de engleză ați putea să transformați elevii dvs. sonnetele lui Shakespeare în bucăți rapide. Acest lucru va ajuta la realizarea materialului interesant și ușor de raportat.
  • Luați ceva timp pentru a vorbi despre modul în care muzica este importantă în toate aspectele vieții și explicați că există multe modalități de ao transforma într-o carieră.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 10
    3. Faceți o excursie la un joc care se conectează la curriculum. Excursii pe teren sunt o modalitate excelentă de a contribui la aducerea informațiilor la viață. Uită-te la listele de teatru local pentru a vedea dacă puteți găsi o piesă care se conectează la ceea ce predați. De exemplu, dacă ați discutat despre McCarthyism, luați-vă clasa pentru a vedea o producție de Arthur Miller Creuzetul.
  • Înainte și după excursie, discutați toate locurile de muncă implicate în a pune pe o piesă. Menționați performanții, directorii, scriitorii, persoanele care se ocupă de marketing etc.
  • Nu uitați să urmați protocolul școlii cu privire la călătoriile pe teren.
  • Ca activitate de urmărire, ați putea recomanda să citiți un memoir al unui actor de succes, cum ar fi Viața actorului: un ghid de supraviețuire de Jenna Fischer.
  • Sfat de experți
    Kelly Medford

    Kelly Medford

    Profesional ArtistKelly Medford este un pictor american cu sediul în Roma, Italia. Ea a studiat pictura clasică, desen și imprimare atât în ​​u.S. și în Italia. Ea lucrează în primul rând aerul EN Plein pe străzile Romei, și călătorește, de asemenea, pentru colectorii internaționali privați la comisie. A fondat schițând tururi de la Roma în 2012, unde predă jurnalitatea de la Roma. Kelly este absolvent al Academiei de Artă din Florența.
    Kelly Medford
    Kelly Medford
    Artist profesionist

    Încercați să luați copii la un muzeu pentru a le menține angajați. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, o oportunitate de a aduce copiii într-un dialog de imagine mai mare. Într-adevăr încurajați copiii și să-i facă să înțeleagă că arta lor nu trebuie să arate un anumit mod.

  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școala Pasul 11
    4. Utilizați arta ca prompt de scriere. Puteți utiliza arta pentru a ajuta elevii să practice abilități critice de gândire. Să le joace o bucată de muzică și să le scrieți despre cum le-a făcut să se simtă. De asemenea, ați putea afișa o fotografie sau pictura și au elevii să scrie o descriere a ceea ce văd.
  • Puteți folosi acest lucru ca un punct de sărituri pentru a vorbi despre cariere. De exemplu, ați putea spune: "Ce a intrat în producerea acelei piese de muzică? Câți oameni credeți că ați fost implicați?"
  • Pentru a gândi la o gândire critică, ați putea recomanda o carte cum ar fi Dincolo de talent: Crearea unei cariere de succes în muzică de Angela Myles Neagă.
  • Imagine intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 12
    5. Învățați istoria artelor în clasele de studii sociale. Obținerea studenților care se gândesc la diferite tipuri de artă este o modalitate excelentă de a le încuraja să se gândească la posibilele cariere. În istoria sau clasele guvernamentale, puteți utiliza muzică pentru a vă ajuta să descrieți perioada sau locul pe care îl învățați.
  • De exemplu, când vorbiți despre contracultura din anii 1960, puteți juca muzică de către artiști precum Jimi Hendrix. Acest lucru ar putea ajuta să înceapă să se gândească la arte ca parte integrantă a societății.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 13
    6. Încurajați elevii să exploreze activitățile extrașcolare. Dacă știți un copil care este interesat de arte, recomandă o modalitate pentru ca ei să se implice în ceea ce iubesc. Extracurricularii sunt o modalitate excelentă pentru copii să își exploreze interesele. Indiferent de interesele, găsiți o activitate pentru a se alătura. Îi poți ajuta întotdeauna să-și înceapă propriul club!
  • Încurajați dansatorii tineri să încerce pentru echipa de dans școlar.
  • O altă alegere mare ar fi să îndemne un designer de bridori să se angajeze voluntar pentru a lucra la costumele pentru jocul școlii.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 14
    7. Ajutați elevii de liceu să găsească pe cineva la umbră.Observarea este o modalitate excelentă de a învăța. Studentul dvs. ar putea, de asemenea, să poată sări și să împrumute o mână pentru o învățare activă! Dacă un student și-a exprimat mult interesul într-o anumită carieră, găsiți-i un profesionist pentru a vizita câteva ore. Ajungeți la profesioniștii locali și întrebați dacă sunt dispuși să-și împărtășească timpul.
  • De exemplu, dacă adolescentul dorește să fie un arhitect, contactați o firmă locală și întrebați dacă ar putea observa un membru al echipei pentru o după-amiază.
  • Imaginea intitulată expune copiii la diferite cariere în arte la școală Pasul 15
    8. Aranjați un stagiu pentru elevul dvs. Stagii sunt o modalitate excelentă pentru ca elevii să obțină unii reali în experiența de muncă. Deoarece pot lua mult timp și energie, încercați să găsiți un stagiu de vară pentru studentul dvs., astfel încât să nu interfereze cu munca școlară. Ajungeți la companiile locale sau persoanele fizice și întrebați-le dacă ar fi dispuși să ia un intern. Fiți conștienți de faptul că stagiile sunt în mare parte neplătite.
  • Dacă aveți un student care ar dori să fie un coregraf, încercați să organizați un stagiu cu un studio local de dans. Studentul dvs. ar putea avea șansa de a organiza anumite dansuri pentru studenții mai tineri.
  • Poate că studentul tău vrea să fie fotograf. Contactați câțiva profesioniști și întrebați dacă au nevoie de ajutor pentru vara. Studentul dvs. ar putea ajuta la transportul luminilor, încărcați fotografii și poate chiar să învățați să le editați.
  • sfaturi

    Încurajați-vă elevii să exploreze o varietate de opțiuni de carieră.
  • Păstrați broșuri și pliante din diferite colegii și școli de artă pe mâini pentru a vă oferi studenților.
  • Cereți consilierului școlii să vă ajute să veniți cu alte modalități de promovare a diferitelor cariere la școală
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar