Cum să sărbătoriți ziua copilului în preșcolar

Ziua Copilului este o vacanță în care copiii sunt sărbătoriți și recunoscuți pentru individualitatea și importanța lor. Are loc într-o zi diferită în fiecare an și, de obicei, se concentrează în jurul unui fel de temă națională, cum ar fi viața sănătoasă sau creativ. Pentru a sărbători Ziua Copilului ca școală, găsiți activități și evenimente care vă vor aduce școala împreună ca o comunitate. Ca părinte cu un preșcolar, faceți ceva cu copilul dvs. pe care îl vor încânta și petrece ziua împreună!

Pași

Metoda 1 din 5:
Sărbătorind în sala de clasă
  1. Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
1. Selectați un proiect de artă bazat pe interesele și personalitatea fiecărui copil. Pentru a sărbători creativitatea copiilor, fiecare elev creează o lucrare de artă bazată pe ceea ce le face unic. Dați fiecărui elev o foaie de hârtie de construcție și niște creioane și să le creați ceva care reprezintă cine sunt. La final, permiteți elevilor să se angajeze voluntar să împărtășească ceea ce au desenat.
  • Creați un buletine de zi pentru copii și evidențiați activitatea pe care studenții le-au produs. Dați-i o frontieră distractivă și câteva scrisori răcoroase pentru a fi în afara camerei dvs.
  • Din moment ce elevii preșcolari deseori deseori în clasă, aruncă o muzică distractivă și lasă elevilor să lucreze oriunde vor să se simtă speciale și unice.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    2. Studenții să împărtășească ceea ce le face speciali cu clasa lor. Creați foi de activitate de bază cu solicitări care întreabă ce face ca fiecare elev special să fie special și unic. Treceți foile și le citiți cu studenții. Apoi, în grupuri mici sau ca o clasă, fiecare student să spună ceva pozitiv despre ei înșiși. Acest lucru va consolida valorile de bază ale Zilei Copilului, stimulând stima de sine a studenților.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    3. Învățați o lecție bazată pe tema Zilei Copilului din acest an. În majoritatea țărilor, Ziua Copilului are o temă cum ar fi să jucați afară, mâncând sănătoasă sau de a fi bună. Pentru a prefața sărbătorile pentru copii, învățați o lecție simplă despre importanța temei din acest an. În acest fel, elevii vor înțelege sensul vacanței în timp ce învățați ceva nou.
  • Asigurați-vă că acoperiți conceptele preliminare pentru studenții care nu înțeleg pe deplin unele dintre elementele fundamentale ale temei. De exemplu, dacă tema din acest an devine exerciții, începeți prin prezentarea informațiilor despre ceea ce se întâmplă dacă mâncați prost, nu vă exercitați sau nu vă îngrijiți de dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    4. Să creeze elevii și să Decorează coroanele sau Tiaras. Pentru a întări ideea că Ziua Copilului este concepută pentru a sărbători copiii, anunță că fiecare student este un rege sau regină. Să le creeze propriile coroane sau tiare, luând foi pre-tăiate de hârtie de construcție și pliați într-o coroană. Fiecare student poate atrage sau scrie pe coroana lor cu markeri, iar studenții vor putea adăuga bijuterii sau bijuterii false.
  • Din moment ce elevii dvs. sunt pe partea mai tânără, va trebui să tăiați formele înainte de timp. Tăiați foile de hârtie de construcție în lungime și tăiați triunghiurile în vârfurile fiecărei benzi pentru a forma punctele pentru coroane și tiaras.
  • Aceasta este o mare activitate pentru jocul senzorial și timpul de artă.
  • Metoda 2 din 5:
    Crearea de evenimente la nivel de școală
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    1. Găzduiți un spectacol de talent pentru a prezenta individualitatea studenților. Începeți prin explicarea studenților care este un spectacol de talent. Pentru preșcolari, un spectacol de talent poate include o melodie, o poveste sau o lucrare pe care studentul a produs-o. Începeți prin modelarea unui exemplu. Au clasa să cânte împreună cu tine la o melodie pe care le-ai învățat anterior. Apoi, lăsați studenții să se angajeze să împărtășească ceea ce le face unic.
    • Permiteți elevilor timizi să lucreze în grupuri, astfel încât să poată participa în continuare fără să se spete că a fost centrul atenției.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    2. Studenții să-și decoreze sălile să se pregătească pentru festivități. Începeți prin a spune studenților că sălile lor de clasă reflectă munca pe care o fac în clasă, dar că trebuie să arate special pentru Ziua Copilului! Obțineți baloane, panglici și foi goale de hârtie postere și lăsați elevii să personalizeze sala de clasă pentru a arăta așa cum doresc.
  • Pentru a păstra acest lucru, permiteți cadrelor didactice să decoreze elevii doar un perete sau o singură secțiune a sălii de clasă.
  • Acesta este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru sălile de clasă individuale de a-și dezvolta și exprima mândria lor comunală.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    3. Petreceri gazdă ca o școală sau în sălile de clasă individuale. Pentru a încheia ziua școlii, găzduiește o petrecere de copii pentru studenți și părinți. Stabiliți gustări și băuturi răcoritoare pentru copii și permiteți elevilor și părinților să se amestece și să se joace. Arunca pe o muzică distractivă în fundal și permite copiilor să socializeze timp de 1-2 ore.
  • Dacă este frumos, luați în considerare acest lucru afară, astfel încât elevii să poată juca pe terenul de joacă.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    4. Faceți o excursie la grădină zoologică, muzeu sau parc pentru a da școala o pauză. O călătorie pe teren este o modalitate excelentă de a sărbători Ziua Copilului ca școală. Selectați un site educațional pentru a vizita ca o clasă și organizați călătoria, astfel încât părinții să se poată alătura dacă ar dori să participe la festivități. Zoo, un muzeu pentru copii sau un parc sunt toate opțiunile excelente.
  • Dacă ajungeți să selectați parcul ca site-ul călătoriei dvs., aduceți jocuri, bile și conuri pentru a configura unele jocuri sportive pick-up.
  • Metoda 3 din 5:
    Pregătirea pentru vacanța ca părinte
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    1. Explicați ziua copiilor preșcolarului pentru a le fi încântați. Copilul dvs. probabil înțelege Ziua Recunostintei, Halloween și sărbătorile religioase, dar pot să nu știe că există o vacanță concepută special pentru ei! Cu câteva săptămâni înainte de sărbătoare, luați câteva minute pentru a explica Ziua Copilului este concepută pentru a onora copiii din întreaga lume. Acest lucru îi va fi încântat de vacanța viitoare.
    • Unii părinți și profesori dau copiilor posibilitatea de a alege cum doresc să sărbătorească Ziua Copilului. Dacă veți lăsa preșcolarul dvs. să decidă ce să facă, să le dați câteva săptămâni să vă gândiți la asta, astfel încât să poată alege ceva pe care se vor bucura.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    2. Luați ziua liberă a muncii și petreceți-o cu copilul dvs. Căutați data pentru ziua copiilor în care locuiți. Dacă Ziua Copilului nu este o sărbătoare națională în care locuiți, discutați cu șeful sau managerul dvs. înainte de timp pentru a le spune că tu și prescolerul tău va onora vacanța împreună. În acest fel, veți asigura că veți putea petrece întreaga zi cu copilul dvs.
  • Ziua Copilului se află într-o zi diferită în fiecare an. Nu presupuneți că este în aceeași zi că a fost anul trecut.
  • Ziua Copilului este într-o zi diferită, în funcție de locul în care locuiți. De exemplu, vacanța este în iunie dacă locuiți în China, dar este în noiembrie dacă locuiți în India. Asigurați-vă că căutați în mod specific data țării dvs!
  • În unele țări, Ziua Copilului are loc pe parcursul unui weekend întreg.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    3. Coordonați cu profesorul școlii dvs. și cu ceilalți părinți. Dacă preșcolarul dvs. are școală în Ziua Copilului, cotele sunt că profesorul copilului dvs. are ceva planificat pentru această zi. Trage profesorul preșcolar un e-mail sau le dați un apel pentru a vedea ce se întâmplă la școală în acea zi. Dacă există o petrecere comunitară planificată, aflați ce oră trebuie să fiți acolo. Contactați ceilalți părinți din clasa copilului dvs. pentru a vedea dacă planuiesc ceva special împreună.

    Bacsis: Întrebați profesorul dacă au nevoie de ajutor cu nimic. Ziua Copilului poate fi destul de o afacere la unele școli, iar profesorul va aprecia probabil ajutorul.

  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    4. Programați-vă activitățile înainte de timp. Aflați ce vreți să faceți cu copilul dvs. înainte de timp. În acest fel, puteți obține biletele pentru muzeu sau vă puteți face rezervările de restaurant înainte de timp. Activitățile și instituțiile centrate pe copii sunt siguri că se umple rapid în vacanță, astfel încât să vă puneți planurile împreună înainte de a evita lipsa.
  • Metoda 4 din 5:
    Angajarea cu tema
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    1. Adresați-vă copilului ce știu despre temă. În fiecare an, Ziua Copilului are o nouă temă proiectată în jurul valorii de ceva legat de sănătatea copiilor. Temele trecute includ să rămână sănătoși, exprimându-vă și promovarea unității. Adresați-vă copilului ceea ce știu despre tema din acest an pentru a măsura cât de mult știu despre subiect. Țineți minte, tema se schimbă pe baza locului în care locuiți, deci asigurați-vă că vă uitați înainte de timp, căutând online!
    • Unele țări aleg să nu sublinieze o temă specifică privind Ziua Copilului. Dacă nu aveți o temă în care locuiți, puteți veni cu unul sau să săriți în întregime această componentă.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    2. Învățați-vă copilului importanța temei. Au o conversație cu ei despre importanța subiectului și explicați modul în care activitățile dvs. se referă la tema din acest an. În acest fel, copilul va fi capabil să facă legături între ceea ce fac pentru vacanță și care este importanța temei.
  • Pentru preșcolari, poate fi greu de reținut ce este punctul de zi a copiilor. Întrebați-le: "Care este din nou punctul de zi a copiilor?"De câteva ori pe parcursul sărbătoriei de a întări scopul și să le păstrez cu tema.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    3. Selectați activități bazate pe tema din acest an. Tema pentru Ziua Copilului este de ajutor când vine vorba de a imagina cum doriți să sărbătoriți cu copilul dvs. De exemplu, dacă tema Pentru acest an este o viață sănătoasă, ați putea să vă luați copilul într-un parc pentru a juca unele jocuri sau pentru a afla o fermă pentru a afla cum sunt cultivate legumele și culturile. Dacă tema promovează unitatea, ați putea să vă luați copilul la un eveniment public sau ați înființat o petrecere pentru clasa lor.
  • Nu există reguli sau cerințe atunci când vine vorba de sărbătorirea Zilei Copiilor. Puteți alege să sărbătoriți totuși doriți. Puteți chiar să ignorați tema cu totul dacă doriți.
  • Bacsis: Selectarea activităților bazate pe tema vă va ajuta copilul să înțeleagă valoarea vacanței și a scopului său de bază.

    Metoda 5 din 5:
    Alegerea activităților de distracție după școală
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    1. Adresați-vă copilului ce vor să facă pentru a onora spiritul sărbătorii. Mulți părinți și profesori dau copiilor ocazia de a alege cum să sărbătorească Ziua Copilului. Dacă doriți să oferiți copilului un anumit control asupra festivităților, le puteți alege cum să sărbătorim. Acest lucru vă va oferi copilului unele proprietăți în festivități în timp ce onorați sensul Zilei Copilului.
    • Dacă nu vă simțiți confortabil, acordați controlul total al copilului în timpul vacanței, cereți-i să vă ajute să vă gândiți. Stați jos cu ei și cereți-i să vă ajute să vă dați seama cum voi doi veți sărbători.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    2. Ia-ți copilul la un muzeu sau grădina zoologică pentru a învăța în timp ce se distrează. O modalitate de a sărbători este să vă luați copilul undeva distractiv și educațional. Un muzeu de artă, muzeu științific sau acvariu poate fi o tona de distracție pentru un copil preșcolar-îmbătrânit. Zoo-ul este o altă opțiune excelentă dacă Ziua Copilului se află într-o zi mai caldă a anului în care locuiți.
  • Odată ce ați selectat un muzeu în care doriți să vă luați copilul, contactați-le și uitați-vă pe site-ul lor pentru a vedea dacă au evenimente unice pentru vacanță.
  • Instalațiile de acvariu, planetariu sau în aer liber sunt, de asemenea, opțiuni excelente.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    3. Avea un picnic sau Potluck pentru a împărtăși o masă împreună. O altă opțiune este să aveți o masă specială cu copilul dvs. Dacă doriți să vă petreceți și să petreceți un timp de calitate împreună, aveți un picnic cu copilul dvs. într-o parte frumoasă, liniștită a unui parc. Dacă doriți să accentuați comunitatea, organizați un Potluck cu alți părinți din clasa preșcolară a copilului. Să aducă toată lumea și să stea ca o comunitate.
  • Aceasta este o alegere bună dacă tema din acest an se referă la sănătate sau de viață curată.
  • Bacsis: Dacă mergeți cu opțiunea PotLuck, gătiți contribuția dvs. pentru PoLuck cu copilul dvs. și discutați despre ingrediente, procesul de gătit și pașii implicați. Cereți-i să vă ajute să gătiți, oferindu-le o sarcină simplă pentru a finaliza. Acest lucru vă va face ca preșcolarul să se simtă ca și cum l-au gătit și ei!

  • Imaginea intitulată sărbătoresc copiii
    4. A Craft sau Art Project să lucreze împreună pentru a deveni creativi. Dacă copilul dvs. iubește cu adevărat crearea și desenul, petreceți ziua făcând-o împreună. Alegeți o ambarcațiune simplă, cum ar fi plăci de pictura cu degetul pentru a face măști sau a face origami împreună. Permiteți copilului dvs. să creeze orice vor să facă pentru a le permite să se bucure de vacanță.
  • Acest lucru nu trebuie să fie un eveniment masiv - le puteți lăsa pur și simplu să petreacă câteva ore desen.
  • Luați în considerare luarea copilului dvs. într-un magazin de artizanat și lăsându-i să aleagă materialele pentru proiectul dvs. de artă.
  • sfaturi

    Ziua Copilului se află într-o zi diferită a anului, în funcție de locul în care locuiți. Căutați online pentru a vedea ce zi este vacanța în care locuiți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar