Cum să fii director de film

A deveni un director de film este un loc de muncă de vis pentru mulți oameni. Dacă sunteți gata și dispuși să vă puneți în timp, aveți o viziune creativă și o abilitate impresionantă de a face ceva din nimic, atunci devenind un director de film ar putea fi locul de muncă perfect pentru dvs. Doar rețineți că lucrările de conducere a filmului sunt extrem de competitive și poate dura ani sau chiar decenii pentru a vă atinge scopul. Cu toate acestea, dacă acesta este visul dvs., atunci ar trebui să mergeți la el!

Pași

Partea 1 din 3:
Pornirea carierei tale
  1. Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 1
1. Urmăriți filmele critice. Probabil ați văzut o mulțime de filme dacă sunteți interesat să deveniți un regizor de film, dar puteți începe să utilizați experiențele de vizionare a filmului ca o modalitate de a afla despre realizarea filmului. Urmăriți cât mai multe filme pe cât puteți și acordați atenție detaliilor.
  • Încercați să numărați cel puțin 15 greșeli în fiecare film pe care îl urmăriți. Căutați erori de acțiune, editarea erorilor, erorile de continuitate a povestirii etc.
  • Dezvoltați-vă conștientizarea cu privire la povestiri pe măsură ce vizionați filme. Încercați să vizionați filme cu sunetul oprit și să vă acordați atenție modul în care povestea se desfășoară și prin imagini. Sau, de asemenea, puteți asculta dialogul, coloana sonoră și alte sunete într-un film pentru a vedea cum povestea se desfășoară prin ceea ce spun caracterele.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 2
    2
    Începeți să faceți filme scurte. Pentru a deveni director, este important să începeți imediat și să utilizați orice mijloace necesare pentru a vă face propriile filme. Obțineți o cameră foto dacă nu aveți deja una. Deși o cameră de calitate vă va ajuta să produceți filme de calitate mai bune, începeți cu orice cameră pe care o puteți găsi.
  • Scrieți-vă propriul scenariu sau lucrați cu un prieten care scrie.
  • Obțineți un grup de prieteni împreună în weekend și trageți scene pentru un film scurt. În timp, puteți edita scenele împreună folosind un program ca Adobe Premier.
  • Efectuarea de filme scurte vă vor forța să începeți să învățați aspectele tehnice ale direcției. Va trebui să știți cum să editați, să scrieți și să faceți tot ce altceva. Făcând propriile filme scurte vă va oferi o șansă de a purta mai multe pălării și de a dezvolta diferite seturi de competențe.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 3
    3
    Aflați cum să acționați. Cea mai bună modalitate de a învăța cu actorii direcți este prin a obține experiența de a acționa, indiferent dacă aceasta este acționând în filmele proprii sau făcând parte dintr-un grup de dramă. Învățând mai multe despre a acționa și a face unele acționări vă va oferi o apreciere mai mare pentru actorii cu care lucrați și poate face mai ușor să comunici cu ei.
  • Încercați să învățați lingoul actorilor. De exemplu, puteți afla despre diferite strategii sau tehnici de acțiune, cum ar fi acționarea clasică și metoda acționând.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 4
    4. Citiți scripturile celorlalți. În timp ce probabil că veți începe să scrieți propriile scripturi, este posibil să trebuiască să lucrați cu scripturile altor persoane mai târziu. Citirea scripturilor pe care alte persoane le-au scris sunt o modalitate bună de a practica aducerea povestii altcuiva la viață. Când citiți scripturile altor persoane, încercați să vă gândiți la detaliile despre modul în care ați fotografiat fiecare scenă.
  • De exemplu, dacă doi oameni au un argument într-o scenă, cum ați poziționa? Ce unghiuri de cameră ați folosi? Ce fel de iluminare ați folosi? Ce sunete ar fi în fundal?
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 5
    5
    Luați în considerare să mergeți la școala de film. Deși nu este total necesar, școala de film este minunată pentru trei lucruri: experiență forțată, accesul la echipaje și rețelele. O mulțime au făcut-o care nu a mers la școala de film, dar mult mai mult au făcut-o care are. Veți avea acces la stagii, ateliere și, cel mai important, nume, nume, nume. Dacă aveți un proiect, puteți obține o echipaj înmânată pentru dvs. și puteți rețea, ajutându-vă și pe alții.
  • Deși este extrem de competitivă, NYU, USC, Universitatea din California, la Los Angeles, AFI (Los Angeles) și Institutul de Arte din California sunt unele dintre școlile de top. Câțiva directori bine cunoscuți au participat la aceste școli, cum ar fi Spike Lee, Martin Scorsese, Oliver Stone, Ron Howard, George Lucas, John Singleton, Amy Heckerling, David Lynch, Terrence Malick, Francis Ford Coppola și John Lasseter.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 6
    6. Lucrează ca parte a unui echipaj de producție. A deveni un regizor de film nu se întâmplă peste noapte. Majoritatea directorilor au început să lucreze ca alergători, operatori de camere sau efectuând alte roluri ca parte a unui echipaj de producție. Nici un loc de muncă nu este prea mic. Indiferent dacă depuneți documentele, asigurându-vă că actorii au baghetele lor sau se uită peste echipamentul camerei pe timp de noapte, este un pas în direcția cea bună.
  • Dacă sunteți în școala de film, căutați în stagii. Dacă nu sunteți, verificați Craigslist local, obțineți cunoștințele cu tipurile de creație din zona dvs. și oferiți-vă să fie de serviciu. Dacă sunteți amiabile și demn de încredere, oamenii vor dori să lucreze din nou cu dvs. Și concertele vor deveni mai mari și mai bune de fiecare dată.
  • O companie de producție este mai probabil să ofere o șansă unei persoane cu cinci ani de experiență asistent de producție asupra unui copil proaspăt din școala de film. Încearcă Găsiți un loc de muncă asistent de producție sau altă lucrare echipaj de producție de intrare și faceți tot ce este mai bun.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 7
    7
    Start Networking. Poveste lungă scurtă, nu veți deveni director fără o bobină. Acesta este cel mai important lucru de a avea. Acestea fiind spuse, aceasta este cu siguranță o industrie în care este mult mai ușor să arătați tamburului menționat dacă aveți un in. Pentru a obține o dată, trebuie să începeți de rețea imediat. Cu cât mai mulți oameni știți, cu atât mai multe oportunități pe care le veți avea.
  • Participă la evenimente din industrie, cum ar fi mixere, convenții, petreceri, premieri etc. Introduceți-vă oamenilor și încercați să dezvoltați relații bune cu oamenii pe care îi întâlniți. Oferiți-vă să vă ajutați pe proiecte viitoare sau să invitați pe alții să lucreze cu dvs.
  • Sfat de experți
    Kendall Payne

    Kendall Payne

    Scriitor, regizor și stand-up Comediankendall Payne este un scriitor, director și Comedia de stand-up cu sediul în Brooklyn, New York. Kendall este specializată în direcționarea, scrierea și producerea de filme scurte comedice. Filmele ei s-au examinat la Indie Short Fest, Brooklyn comedie colectivă, canal 101 NY și 8 minge TV. De asemenea, a scris și conținut conținut pentru Netflix este un canale sociale de glumă și a scris scripturi de marketing între două ferigi: filmul, clubul de astronomie, țara de vin, frații de bash, se ridică specialități și mai mult. Kendall rulează un spectacol de comedie Internet IRL la Caveat numit Extremesly Online, iar un spectacol de comedie pentru @ssholes numit Sugarp!SS la Lover Easy. Ea a studiat la Teatrul de Brigadă pentru cetățenii în poziție verticală și la Universitatea din New York (NYU) TISCH în programul de certificare a scrisului TV.
    Kendall Payne
    Kendall Payne
    Scriitor, regizor și Comedian de stand-up

    Expertul nostru este de acord: Dacă doriți să fiți un regizor, faceți cât mai multe conexiuni, deoarece nu știți niciodată când cineva poate să vă ajute mai târziu. De exemplu, este posibil să nu știți nimic despre iluminare, dar ați putea găsi pe cineva care vă poate ajuta în schimbul ajutorului dvs. la un proiect pe care îl lucrează la.

    Partea 2 din 3:
    Făcând tăierea
    1. Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 8
    1. Găsiți alte concerte pentru a obține. Pe calea dvs. pentru a deveni un regizor de film, va trebui să vă dezvoltați CV-ul cu alte tipuri de locuri de muncă de conducere, cum ar fi direcționarea videoclipurilor muzicale, emisiuni TV și reclame. Salariile pe care le primiți pentru aceste locuri de muncă nu vor fi în milioane, dar aceste locuri de muncă vă vor ajuta să completați CV-ul cu experiența direcționată.
    • Unele dintre aceste concerte vor plăti bine și puteți chiar să vă bucurați de lucrare, așa că nu dezactivați o activitate de conducere doar pentru că este pentru un film comercial și nu pentru lungimea caracteristicilor.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 9
    2. Faceți mai multe filme scurte avansate. Efectuarea de filme scurte cu prietenii pe care ați făcut-o în industrie este cea mai rapidă modalitate de a vă bloca bobina. Lucrați cu prietenii pe care ați făcut-o și cu alții care încearcă, de asemenea, să intre în industrie. Uneori bugetul va ieși din propriul buzunar, uneori nu va, dar este un pas necesar pe scară la succes.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 10
    3
    Introduceți pantalonii dvs. în festivalurile de film. Dacă aveți un film, sunteți deosebit de mândru, atunci îl puteți introduce într-un festival de film. Marea parte despre asta este că puteți intra într-un festival de film oriunde. Există probabil câteva festivaluri de film în statul sau regiunea dvs. pe care le puteți participa.
  • Sundance primește 12.000 de depuneri pe an, deci este competitivă. Poate doriți să începeți mai puțin și să lucrați în sus. Asigurați-vă că respectați cerințele de limită și formatare!
  • Quentin Tarantino`s "Câini de rezervor" a fost descoperită la Festivalul de Film Sundance și Steven Spielberg a dat peste un film nemaiauzit numit "Activitate paranormala" la un festival de film.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 11
    4. Asamblați-vă bobina. Tamburul sau portofoliul dvs. este ceea ce veți trimite la orice proiect care caută un regizor, deci este important să vă asigurați că este impresionant.Modelele trimit portofoliile lor de modelare, actorii își prezintă headshot-urile și CV-urile, iar directorii își prezintă rolele. Tamburul dvs. ar trebui să includă informații despre educația dvs., experiența profesională și filmele. Iată ce aveți nevoie de:
  • Informații despre experiența dvs. educațională
  • Un CV însoțitor care arată experiența dvs. până în prezent
  • Informatia ta de contact
  • Clipuri care vă arată și abilitățile în editare, scriere, animație și cinematografie
  • O listă de festivaluri de film au participat și a câștigat premiile
  • Diverse experiență - videoclipuri muzicale, reclame, pantaloni animați, emisiuni TV etc.
  • Stiluri și storyboards care vă arată procesul
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 12
    5
    Lucrați asupra abilităților oamenilor dvs. Chiar și după ce ai devenit regizor, nu ești neapărat pe partea de sus a polului de totem. Va trebui să lucrați cu o mulțime de oameni diferiți și, uneori, oamenii se vor ciocni unul cu celălalt sau cu dvs. Ca regizor, păstrarea tuturor fericiților va fi adesea responsabilitatea dvs. Începeți să lucrați la abilitățile oamenilor dvs. mai devreme, astfel încât să fiți bine echipați pentru a gestiona mai târziu probleme și personalități diferite.
  • Rețineți că este posibil să aveți de gând să faceți față unor situații cu adevărat frustrante. Imaginați-vă că producătorul dvs. vă sună și vă spune că nu-i place scena pe care ați filmat-o la ora 5 dimineața în nicăieri, Kansas pentru a obține o lovitură perfectă la ora de aur. Actrița a schimbat câteva dintre liniile ei pentru a-și da caracterul mai profund și banii au plecat. Veți petrece întreaga reprocesare a scenariului pentru a face loc pentru ceva care poate fi filmat mâine la studio.
  • Partea 3 din 3:
    Lovind timpul mare
    1. Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 13
    1. Obțineți un agent. Odată ce aveți o tambur decentă, un agent poate dori să vă reprezinte. Un agent poate negocia contractele dvs. pentru dvs. și vă poate ajuta să decideți ce este și ce nu este în interesul dvs. Cu toate acestea, nu ar trebui să plătiți niciodată bani în față pentru a achiziționa un agent. Un agent ar trebui să vă taxeze numai dacă faceți bani ca urmare a eforturilor sale.
    • O mare parte din munca unui agent va fi de a vă negocia "Puncte brute." Acesta este un termen fantezist pentru totuși mulți bani pe care îl face filmul, obțineți x la sută din ea. Când un film face 100 de dolari, nu este atât de mare de o afacere. Dar imaginați-vă dacă următorul film este în valoare de 1 miliard de dolari! Acele puncte brute și ele contează timp mare.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 14
    2. Încercați să nu vă descurajați de lipsa de recunoaștere. Pregătește-te să nu iau niciunul dintre credit și toată vina. Când un film face bine, este rar că directorul este văzut ca motiv pentru care. Dar când un film face prost, este întotdeauna că regizorul devine vina. Dacă este un flop, veți fi greu de apăsat pentru a obține un alt GIG paralel oricând în curând. Chiar dacă un film pe care îl conduceți este de succes, este posibil să nu obțineți cât mai multă recunoaștere ca actorii din filmul dvs.
  • Poate nu pentru tine, dar pentru media Joe pe stradă, directorii nu sunt văzuți ca vizionari uimiți de film pe care îi sunt. Este actorii care fac filmul. Deci, când vine vorba de public, veți merge neapreciat. Și când vine vorba de echipajul tău, nu este diferit. Dacă filmul dvs. este rău, producătorii dvs. vă vor da vina. Dacă actorul este supărat despre cum arată părul lor, vă vor vina. Este un ciclu pe care îl veți avea, cel mai bun scenariu, creșteți pentru a tolera.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 15
    3. Deveni o parte a Uniunii. După ce ați avut câteva locuri de muncă de direcție, puteți deveni parte a Guild-ului regizorului America (DAG) (cu condiția ca Sunteți bazat pe noi, desigur). Prin a deveni membru al DAG, sunteți garantat un salariu de 160.000 $ timp de 10 săptămâni.
  • În majoritatea cazurilor, trebuie să fiți angajat de o companie semnatară care va fi eligibilă. Sau o faci mare din nicăieri. Taxa inițială este de câteva mii de dolari și plătiți o taxă minimă dincolo de asta. Merită complet, mai ales dacă proiectele nu sunt constante.
  • Imagine intitulată Fii un director de film Pasul 16
    4. Bucurați-vă de slujba minunată. După ce vă atingeți obiectivul, asigurați-vă că vă place și vă apreciați slujba. Acesta va fi stresant uneori, dar ar trebui să fie și destul de satisfăcător. Veți face întotdeauna ceva diferit în funcție de scena filmului pe care lucrați.
  • În pre-producție, traduceți scriptul într-un film. Ceva vizual. Îți găsești toate logisticele, turnarea și nucile adevărate și șuruburile tuturor. Acest lucru este, fără îndoială, cel mai important.
  • În producție, veți face ceea ce fac toți fotografii. Veți lăsa actorii să știe ce vedeți pentru ei și cum doriți ca scena să se joace. Cu toate acestea, veți fi, de asemenea, pe o criză masivă de timp pentru a picta o capodoperă. Va fi haotic, dar, de asemenea, palpitant.
  • În post-producție, veți sta în jos cu editarea echipei și bucurați-vă împreună. Asigurați-vă că dezvoltați relații bune cu editorii dvs. pentru a vă asigura că sunteți pe aceeași pagină. În post-producție, veți găsi și muzica și toate celelalte puncte mai fine pentru a atrage totul împreună.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiți foarte vizibili cu direcționarea și petreceți cât mai mult timp după ce este necesar pe filmele dvs. scurte și numai atunci când sunteți cu adevărat pregătiți, încercați să vă faceți întreaga lungime.
  • Încercați ceva simplu pentru primul dvs. film.
  • Construi relații cu cinematografii, producătorii, managerii de producție și designerii de producție. Fără ei nu ești nimic.
  • Dacă doriți cu adevărat să deveniți director de film, rețineți că acest lucru va fi o urmărire pe termen lung și a locurilor de muncă în industria cinematografică pe care o obțineți de-a lungul drumului nu poate plăti foarte mult. Prin urmare, va trebui să învățați cum să trăiți frugal în timp ce continuați să lucrați pentru scopul dvs. Creați un buget pentru tine și lipiți-o.
  • Citirea recomandată: actorii de conducere: Crearea de performanțe memorabile pentru film și televiziune de către Judith Weston.
  • Avertizări

    Fii drăguț cu toată lumea. Industria de film este mai mică decât credeți că vorbesc oamenii.
  • Aceasta este o carieră foarte dificilă și vă poate duce bine în mijlocul treizeciului, dacă vreodată, pentru ao realiza. Continuați să vă urmăriți visul, iar dacă doriți destul de rău, veți reuși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar