Cum să găsiți oportunități de voluntariat

Când vă oferiți voluntar timpul și talentele, nu numai că ajutați organizațiile și oamenii aflați în nevoie, vă ajutați de asemenea. Munca de voluntariat vine cu o mulțime de beneficii mentale și emoționale și vă poate pune în contact cu oamenii care vă pot ajuta cu propriile obiective personale și profesionale. Găsiți oportunități de voluntariat pe baza abilităților și intereselor dvs., căutând locuri care au nevoie de ajutor în comunitatea dvs. sau de a face o căutare online.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea oportunităților în persoană
  1. Imaginea intitulată supraviețuiește unei călătorii în etapa principală a școlii
1. Verificați cu școlile locale pentru oportunități de voluntariat sau sugestii. Dacă sunteți student, propria dvs. școală este cel mai bun loc pentru a începe când căutați o muncă de voluntariat. Vizitați consilierul de îndrumare sau întrebați un profesor despre orice oportunități pe care ar putea să vă îndrepte spre dvs.
  • Dacă sunteți în colegiu, încercați Oficiul pentru implicarea studenților. Este probabil o cantitate bună de organizații studențești bazate pe munca voluntară pe care ați putea să o analizați sau să obțineți informații de la.
  • Aflați despre utilizarea voluntariatului pentru a obține un credit academic. Unele programe de colegiu încorporează munca voluntară în curriculumul normal, dar există șansa ca alte programe să poată oferi o modalitate de a câștiga ore de credit prin voluntariat. Dacă sunteți un junior sau senior în liceu, este posibil să puteți lucra voluntar în programul dvs. de școală. A se vedea consilierul dvs. academic sau consilierul de îndrumare.
  • Imaginea intitulată Publicitate o carte despre un buget Pasul 9
    2. Aflați dacă biblioteca dvs. locală sau muzeele au nevoie de ajutor. Ei ar putea căuta voluntari în curs de desfășurare sau au nevoie de ajutor cu evenimente speciale. Camera de Comerț locală va fi un loc minunat pentru a începe atunci când caută oportunități de voluntariat local.
  • Chiar dacă nu există programe specifice care să existe prin orașul în sine, ei încă ar putea să vă îndrepte către organizații sau grupuri care au nevoie de ajutor de la voluntari din apropiere.
  • Imagine intitulată voluntar peste pauza de primăvară Pasul 14
    3. Ajungeți la echipele sportive de agrement locale. Little Liga Echipele caută adesea ajutor de la copiii mai mari, adolescenți, studenți și părinți. Vizitați complexul dvs. sportiv local pentru un program de practică și pentru a obține informații de contact pentru antrenori și lideri.
  • Pot exista tabere de vară care caută tineri sau părinți să se angajeze voluntar pentru a ajuta copiii în timp ce frecventează lagăr. Dacă sunteți în căutarea unei oportunități orientate mai mult spre activități în aer liber, cum ar fi sportul sau tabăra, încercați o căutare pe Internet pentru tabere de vară în zona dvs. și contactați directorii.
  • Imaginea intitulată Fii un pasaj creștin deschis de gay 6
    4. Voluntar în locuri de cult. Bisericile, sinagogile sau moschele din zonă ar putea avea nevoie de voluntari pentru o multitudine de proiecte diferite, inclusiv după îngrijirea școlii și școala de duminică.De asemenea, vă pot ajuta să găsiți oportunități de voluntariat cu alte grupuri și organizații pe care le deservesc.
  • De exemplu, Biserica Metodistă United are o bază de date online de oportunități de voluntariat pe care le puteți căuta și de a găsi ceva local. Dar pur și simplu conducerea până la un loc de închinare din apropiere și întrebarea despre oportunități ar putea fi la fel de eficiente.
  • Imaginea intitulată scapă de un bully când într-o nouă școală Pasul 11
    5. Întrebați despre oportunitățile la organizațiile de servicii locale. Clubul Rotary, Lions sau United Way au multe capitole din SUA. Încercați să contactați aceste organizații și întrebați despre ce lucrare voluntară ar putea avea nevoie de ajutor în viitorul apropiat și cum ați putea să vă implicați.
  • Clubul Lions este un loc minunat pentru a căuta diferite tipuri de oportunități de voluntariat. Se îndreaptă spre site-ul lor, găsiți un club lângă dvs. și vedeți un calendar de evenimente. Ei ajută la totul, de la slujirea comunității la reducerea dezastrului.
  • Imaginea intitulată începe un program de recunoaștere a recunoașterii angajaților Pasul 12
    6. Verificați buletinele. Magazinele locale, restaurante și centre de recreere ar putea avea buletine de publicitate pentru oportunități de voluntariat în zonă. Verificați aceste locuri, fie păstrați-vă ochii în timp ce vă aflați în jurul orașului pentru aceste tipuri de anunțuri sau postări.
  • De asemenea, puteți obține telefonul și apelați grupurile de tineret locale, organizațiile și cluburile de sănătate pentru a vedea dacă ar putea avea sugestii sau oportunități pentru dvs.
  • Imaginea intitulată devine un voluntar al Crucii Roșii Pasul 1
    7. Găsiți un capitol local Crucea Roșie. Utilizați funcția de căutare pe site-ul lor web pentru a localiza capitolul cel mai apropiat de dvs. și urmați procedura de înscriere a voluntarului. Ei au un chestionar mic pe care îl puteți completa, care vă va potrivi cu oportunitățile ideale de voluntariat prin intermediul organizației.
  • Majoritatea lucrărilor Crucii Roșii sunt realizate de voluntari, astfel încât contribuția la această organizație va avea într-adevăr un impact asupra comunității locale. Dacă a existat un fel de dezastru natural în apropiere, Crucea Roșie vă poate conecta cu proiecte și echipe care îi ajută pe cei afectați de ea, de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Găsirea oportunităților online
    1. Imaginea intitulată devine un voluntar al Crucii Roșii Pasul 8
    1. Verificați servi.Gov. Acesta este un site pentru serviciul național și comunitar. Puteți citi bloguri despre serviciu, înscrieți-vă pentru actualizările de e-mail și partajați-vă propria poveste de voluntariat. De asemenea, puteți posta un proiect de propriul dvs. și recrutați alți voluntari.
    • Verificați lista inițiativelor de voluntariat existente și vedeți dacă vreunul dintre ele vă interesează. S-ar putea să vă puteți alătura unui grup local care lucrează deja la un anumit proiect.
    • Introduceți zona de interes și orașul și stați în care locuiți pentru o anumită listă de oportunități de voluntariat care se potrivesc în baza de date a site-ului web.
  • Imagine intitulată Scrieți o coloană Pasul 12
    2. Vizitați Voluntarmatch.Org. Acest site se potrivește cu voluntari dispuși cu organizații și grupuri din zona lor care au nevoie de ajutor. Veți obține o listă de idei bazate pe codul dvs. poștal și tipul de muncă pe care doriți să o faceți.
  • Prin intermediul acestui site web, puteți trimite un mesaj direct către coordonatorul de voluntariat de la voluntarmatch.ORG site-ul odată ce găsiți o oportunitate pe care doriți să o urmăriți.
  • Imaginea intitulată este un gânditor creativ Pasul 15
    3. Du-te la idealist.Org. Acesta este un site pe care oamenii îl folosesc pentru a găsi locuri de muncă plătite în sectorul nonprofit, dar îl puteți folosi pentru a găsi și oportunități de voluntariat. De asemenea, are câteva sfaturi valoroase despre cum să profitați la maximum de experiența dvs. de voluntariat.
  • Check out lista de fonduri viitoare, evenimente, plimbări, marșuri și alte oportunități de voluntariat în zona dvs. și vedeți care dintre acestea se potrivește nevoilor dvs. și programului dvs.
  • De asemenea, puteți căuta stagii care sunt disponibile în domeniul dvs. de interes. Un stagiu neremunerat este o lucrare de voluntariat care vă ajută să lucrați pentru obiective specifice de carieră. Multe programe de colegiu încurajează elevii să caute stagii prin cursul de studiu, deci este o sursă valoroasă pentru găsirea acelora.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea oportunităților bazate pe abilitățile și interesele dvs
    1. Imaginea intitulată începe o carieră de scriere Pasul 8
    1. Determinați dacă lucrați mai bine cu alte persoane sau pe cont propriu. Chiar dacă aveți tendința de a lucra mai bine de un grup, există încă modalități de a vă oferi voluntar timpul și abilitățile. Înainte de a căuta oportunități de voluntariat, decideți cât doriți să interacționați cu ceilalți în timp ce voluntariatul. Acest lucru va determina ce fel de oportunități de voluntariat ar trebui să urmărești.
    • Dacă vă plac grupurile, vă puteți alătura unui efort prin intermediul drumului local sau chiar prin școala dvs. Dacă lucrați mai bine pe cont propriu, puteți încerca lucruri cum ar fi efectuarea unor apeluri telefonice de strângere de fonduri pentru o caritate sau voluntariat pentru o linie de asistență de criză de la domiciliu.
  • Imagine intitulată Înțelegerea site-ului dvs. Variația traficului cu timpul Pasul 4
    2. Luați în considerare perioada de timp care sunteți dispus să vă angajați. Dacă nu lucrați în prezent și sunteți dispus să luați 20 la 30 de ore de voluntariat pe săptămână, este posibil să aveți mai multe oportunități decât dacă puteți dona doar o oră sau 2 în fiecare lună. Pe de altă parte, dacă doriți ceva de făcut doar o dată, sau de câteva ori pe lună, există încă o mulțime de modalități de a vă implica.
  • Dacă sunteți student, asigurați-vă că vă luați în considerare propriile obligații personale atunci când determinați ce fel de timp vă puteți angaja să lucrați voluntari. Încercați să evitați să vă depășiți și apoi să vă întoarceți din trecut.
  • Imaginea intitulată devine un voluntar al Crucii Roșii Pasul 7
    3. Evaluați-vă abilitățile. Gândiți-vă la ceea ce aveți de oferit, atât practic, cât și emoțional. Prin determinarea abilităților pe care doriți să le utilizați, puteți să restrângeți oportunitățile de voluntariat celor care vă vor potrivi cel mai bine.
  • Nu vă concentrați strict pe abilitățile "practice" pe care le puteți avea, cum ar fi specializările sau educația. Gândiți-vă la ce altceva trebuie să oferiți, inclusiv răbdare, compasiune, o ureche pentru ascultare, un simț al umorului, de a lucra probleme și chiar lucruri precum artele și meșteșugurile.
  • Găsirea unei oportunități de voluntariat care se potrivește cu abilitățile dvs. specifice vă va ajuta și comunitatea dvs. obțineți mai mult de la locul de muncă pe care îl faceți.
  • Imagine intitulată Aplicați la Colegiul de Artă Pasul 1
    4. Identificați ceea ce sunteți pasionați. Dacă există o cauză specifică, sunteți interesat, căutați oportunități în acest domeniu. De exemplu, s-ar putea să iubiți artele sau animalele sau să ajutați persoanele în vârstă sau copiii cu dizabilități. Poate doriți să vă oferiți voluntar cu o organizație care are legătură cu colegiul dvs. major sau cu o cauză cu care aveți experiență cu deja.
  • Imagine intitulată Alegeți activitățile extracurriculare Pasul 2
    5. Determinați ce doriți să ieșiți din experiență. La fel ca munca de voluntariat poate ajuta comunitatea ta, te poate ajuta, de asemenea. Actul de voluntariat este recompensat emoțional și vă poate ajuta, de asemenea, să construiți un CV puternic sau curriculum vitae atunci când aplicați la colegiu sau școală absolventă.
  • Voluntariatul este o modalitate excelentă de a vă uita mai bine la un anumit domeniu sau o organizație. Puteți învăța foarte mult în acest proces, astfel încât să puteți folosi voluntariatul ca o modalitate de a vă ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a unei anumite căi de carieră.
  • Toată lumea poate beneficia de sentimentul abilităților, timpului și calităților personale fiind evaluate și necesare altor persoane. Voluntariatul poate oferi un sentiment de realizare și valoare personală.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar