Cum să dezvolți o carieră în turism

Industria de călătorie sau turism cuprinde mai multe tipuri de locuri de muncă, variind de la funcții de serviciu la titlurile executive. Astăzi, industria este în plină expansiune și este responsabilă de aproximativ 10% din ocuparea forței de muncă globale. Deși sarcinile și sarcinile tipice ale acestor locuri de muncă pot varia, acestea necesită, în general, abilități bune de servicii pentru clienți și abilitatea de a comunica și de a lucra bine cu alții. Obținerea calificărilor corecte pentru un loc de muncă legate de turism vă poate ajuta să dezvoltați o carieră în domeniu.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unei cariere în industria turismului
  1. Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în pasul turismului 1
1. Locuri de muncă de cercetare legate de turism. Industria turismului cuprinde multe oportunități de carieră diferite, cu diferite grade de experiență necesare. Câteva exemple ale acestor oportunități de angajare includ planificarea călătoriilor, care servesc pe stațiuni și nave de croazieră, managementul hotelului și scrisul de călătorie. Căutați site-uri de călătorie și ghiduri de carieră online pentru a obține mai multe informații.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în pasul turismului 2
    2. Evaluați-vă propriile abilități. Declarați abilitățile pe care le posedați care să se adreseze unei cariere în turism. Industria este în primul rând bazată pe servicii, astfel încât abilitățile și experiența de comunicare puternică în serviciul clienți sunt active. Abilitățile organizaționale, cum ar fi gestionarea timpului, prioritizarea și planificarea și coordonarea, sunt, de asemenea, benefice. Luați în considerare lucrul la orice domeniu pe care îl puteți lipsi de abilități care ar fi necesare pentru o carieră asociată turismului.
  • Puteți utiliza abilitățile existente pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă în industria turismului. Fiind capabil să vorbească o limbă străină, de exemplu, vă poate duce la un loc de muncă care traduce pentru turiști.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în turismul pasului 3
    3. Uită-te la tendințele industriei. Privind la tendințele din industria turismului este o modalitate bună de a evalua piața actuală a locurilor de muncă, precum și oportunitățile viitoare de locuri de muncă care pot fi disponibile. Site-urile web legate de turism au creat noi oportunități de locuri de muncă în industrie, variind de la scrierea conținutului la designul site-ului. În scopul unui loc de muncă în creșterea internetului de internet al industriei este o modalitate de a rămâne înaintea curbei la această problemă.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în pasul turismului 4
    4. Luați în considerare interesele dvs. Gândiți-vă la propriile interese specifice pentru a vă restrânge alegerile în industria turismului. Orele lungi sunt adesea o parte inevitabilă a muncii legate de turism, deci ar trebui să vă asigurați că munca dvs. vă reflectă pasiunea și vă angajează interesul. Dacă sunteți un scriitor avid, de exemplu, luați în considerare o scriere de poziție pentru site-uri de călătorie, cărți sau reviste - dacă vă place să interacționați cu oamenii, optați pentru o poziție într-un hotel, o stațiune sau atracție turistică.
  • Metoda 2 din 3:
    Noțiuni de bază cu cariera dvs. de turism
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în turismul pasului 5
    1. Aplicați pentru o poziție la nivel de intrare. Dacă începeți doar în industria turismului, căutați un loc de muncă la nivel de intrare care are mai puține cerințe educaționale sau de formare. Astfel de poziții pot include un reprezentant al serverului sau al clienților într-un hotel, pensiune, cazinou sau altă atracție turistică. Experiența câștigată poate fi valoroasă pentru alte poziții din industrie, iar acest tip de muncă poate fi întreprinsă în timp ce urmăriți formarea ulterioară.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în turismul pasului 6
    2. Luați în considerare obținerea unui grad de turism. Dacă doriți să vă în continuați calificările de formare, luați în considerare obținerea unei diplometri în ceea ce face ca managementul călătoriilor și turismului, al managementului turismului și al ospitalității sau al managementului turismului și al evenimentului de la un colegiu sau universitate (de obicei, într-o ospitalitate sau departamente de afaceri ale școlii). Programele vor varia în domeniul de aplicare între instituții, dar în general, cuprinde cursuri de resurse umane, strategii financiare, relații cu mass-media și managementul facilităților. Unele programe oferă (sau necesită) stagii cu companii legate de turism înainte de absolvire. Unele cariere disponibile persoanelor fizice cu această formare sunt:
  • agenti de turism
  • Convenții și planificatori de evenimente
  • Coordonatorii de călătorie
  • Managerii de cazare
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în pasul turismului 7
    3. Aplicați pentru un stagiu. Stagiile legate de turism sunt disponibile pentru călătorii care doresc să obțină experiență de muncă în sectorul ospitalității și turismului. Unele organizații pot colabora cu universități pentru a oferi plasamente acreditate, în timp ce altele oferă aceste stagii, indiferent de muncă sau experiență academică. În multe cazuri, va trebui să plătiți pentru a participa la aceste stagii - costurile vor avea de obicei cu:
  • aranjamente de călătorie
  • Cazare
  • alimente
  • transport
  • Suport de urgență
  • un certificat de finalizare
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în turismul pasului 8
    4. Îmbunătățiți-vă abilitățile legate de loc de muncă. Luați în considerare lucrul la abilitățile legate de carieră care vă pot aduce beneficii într-o carieră din industria turismului, cum ar fi contabilitatea, procesarea cuvintelor sau designul site-ului web. Luați cursuri, dacă este posibil, sau să investiți timpul în învățarea cu ajutorul cărților, manualelor sau al resurselor online reputate. Deși sunt foarte utile în sectorul turismului, multe dintre aceste abilități sunt universal valoroase pe piața muncii.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în pasul turismului 9
    5. Găsiți un mentor de carieră. Căutați un mentor care vă poate învăța despre industria turismului și oferiți îndrumări cu privire la calea carierei dvs. Căutați mentori la asociațiile de afaceri din zona dvs., grupuri comunitare, organizații non-profit, sau considerați prietenii sau familia care au experiență în turism sau în industrii similare. Să fie direct în exprimarea interesului pentru dezvoltarea unei relații de mentorat și cereți-i să se întâlnească cu ei pentru a discuta această posibilitate.
  • De exemplu, ați putea spune: "Vă admir munca și aș beneficia foarte mult de îndrumarea dvs. cu privire la cariera mea. Ar fi dispus să vă întâlniți cu mine pentru a discuta despre faptul că este mentorul meu?"
  • Metoda 3 din 3:
    Privind cariera dvs. de turism
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în turismul 10
    1. Alăturați-vă unei asociații profesionale pentru persoanele din industrie. Uită-te la aderarea la o asociație profesională pentru călătorii și turism, care ar putea include orice organizație dedicată stimulării și îmbunătățirii industriei. Aceasta poate fi o modalitate de a relua și de a obține contacte care vă pot aduce beneficii în cariera dvs. de turism. A deveni membru al acestui tip de asociere vă va acorda acces la evenimente, conferințe și prelegeri relevante pentru industrie.
    • Vizitați U.S. Site-ul Asociației de călătorie pentru un exemplu de asociere profesională de turism: https: // ustravel.Org / Membru / Beneficiile membrilor
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în pasul turismului 11
    2. Aflați o altă limbă. Multilingvismul poate fi un avantaj extraordinar pentru dvs. în industria turismului. Chiar și o înțelegere de bază a unei a doua sau a treia limbi vă va permite să rupeți gheața și să comunicați cu vizitatorii, călătorii colegi sau cu alți contemporani cu care puteți interacționa la locul de muncă. Ca un bonus suplimentar, cunoașterea unei alte limbi vă poate câștiga între 8-20% mai mult în slujba dvs.
  • Înscrieți-vă pentru o clasă de limbă sau pur și simplu studiați cărți sau site-uri web la Învățați-vă o nouă limbă.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o carieră în pasul turismului 12
    3. Scopul unei promoții. Investiți în creșterea carierei dvs., urmărind o promovare la locul de muncă legat de turism. Acționați profesional în orice moment, discutați-vă și cereți mai multă responsabilitate la locul de muncă. Să fie pozitivă și utilă și să emită inițiativă ori de câte ori este posibil (e.G. venind cu o soluție creativă pentru o problemă în loc să solicite asistență).
  • Stabiliți o relație prietenoasă cu șeful dvs. și exprimați-vă interesul pentru a vă deplasa în companie, subliniind abilitățile, progresul în poziția dvs. și realizările recente în carieră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar