Cum să fii un mare profesor de clasa a cincea

Clasa a cincea este începutul unei perioade de tranziție interesante pentru mulți studenți. Ca profesor, aveți ocazia de a facilita creșterea socială și academică, deoarece elevii încep să se deplaseze din copilărie la adolescență. Fiind un mare profesor la orice nivel vine cu provocările sale, dar există multe modalități de a se simți împlinite și de succes până la sfârșitul anului școlar.

Pași

Metoda 1 din 3:
Predarea conținutului
  1. Imaginea intitulată Fi bine cu profesorii Pasul 4
1. Aflați conținutul. Deși cel mai probabil știți cum să utilizați și aplicați conținutul de nivel al clasei a 5-a, va trebui să deveniți un expert pentru ao învăța. Mai mult, trebuie să fiți conștienți de standardele și obiectivele de învățare pentru statul, districtul și școala dvs. Cele mai multe state urmează curriculumul comun de bază, care conturează subiectul și seturile de competențe pentru artele lingvistice și limba engleză. De asemenea, veți învăța probabil științele și studiile sociale.
  • Învățați gândirea, fracțiunile, măsurarea și datele algebrice și geometria în matematică.
  • Învățați inferenția, teme, compararea și contrastul, structurile și punctele de vedere în limba engleză în limba engleză Arte.
  • Învățați studiile sociale și știința utilizând standardele comune de bază pentru citirea sub artele lingvistice engleze.
  • Imagine intitulată Învățați pasul de matematică 11
    2. Fiți conștienți de diferite stiluri de învățare. Toți oamenii învață diferit. Majoritatea oamenilor se pot descrie fie ca cursanți vizibili, auditivi / scrierii sau kinestezică. Nu uitați să luați în considerare toate stilurile de învățare când vă planificați lecțiile.
  • Utilizați imagini, organizatori grafici și hărți pentru cursanții vizuali.
  • Includerea discuțiilor de clasă și utilizarea mnemonicii pentru elevii auditivi.
  • Atribuirea și citirile scrise și citirile pentru cititori sau scriitori.
  • Includeți fizic și mâinile pe activități pentru cursanții kinesthetici.
  • Imagine intitulată mânerul școlii absolvent cu o familie de familie 1
    3. Evaluează în mod regulat progresul studenților. Trebuie să vă întrebați în mod constant dacă elevii absorb ceea ce le învățați. Evaluările pot fi formale sau informale și ar trebui să fie întotdeauna aliniate la obiectivele dvs. de predare.
  • Evaluați informal studenții cu întrebări de înțelegere, cursuri de clasă, temele și discuții de grup. Aceste evaluări permit profesorului să evalueze progresul elevilor. Ei ajută, de asemenea, profesorii să decidă dacă un subiect trebuie revizuit sau dacă trebuie să se facă schimbările la lecțiile viitoare.
  • Evaluați în mod oficial studenții utilizând teste, chestionare, proiecte sau prezentări. Aceste tipuri de evaluări reprezintă, de obicei, o parte mai largă a claselor studențești, dar nu trebuie să. Amintiți-vă că evaluările oficiale ar trebui să reflecte ceea ce a fost predat pe parcursul unei unități.
  • Imagine intitulată Copiii disciplinei în sala de clasă 5
    4. Motivați elevii. Încercați să vă amintiți când ați fost un copil - chiar mai bine, amintiți-vă când ați fost un al cincilea elev. Învățarea matematică sau istorie dintr-un manual, probabil nu a fost memorabilă pentru dvs. Includeți activități distractive în învățare.
  • Faceți conexiuni la viața reală cu campanii sau dezbateri.
  • Oferiți stimulente pentru participarea exemplară la activitățile de clasă.
  • Utilizați melodii sau poezii în tranziție între subiecte.
  • Metoda 2 din 3:
    Gestionarea clasei dvs
    1. Imaginea intitulată îmbunătățește comportamentul elevilor în sala de clasă 5
    1. Organizați strategic sala de clasă. Este posibil să nu puteți alege dimensiunea camerei sau tipul de mobilier, dar puteți să mutați adesea lucrurile în jur. Asigurați-vă că tu și elevii au spațiu pentru a merge în jurul camerei. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți studenți cu probleme comportamentale. Trebuie să aveți acces la toate zonele camerei, astfel încât să puteți fi aproape de o problemă.
    • Schimbați scaunul în sala de clasă pentru diferite activități. De exemplu, birourile ar trebui să fie în rânduri dacă dați un test deoarece doriți să eliminați distragerile. Pentru discuțiile de clasă, cu toate acestea, este mai bine ca elevii să stea într-un cerc, astfel încât să poată face cu ușurință contactul vizual cu colegii lor.
    • Amintiți-vă că clasa a cincea tranziționează în pubertate, astfel încât elevii pot varia în funcție de dimensiune. Fiți atenți la acest lucru când vă aranjați scaunele.
  • Imagine intitulată Învățați pasul de matematică 4
    2. Stabilește reguli. Regulile clasei variază adesea în funcție de comunitatea pe care o predați și de ani de experiență. Unii profesori fac reguli cu studenții lor, în timp ce alții aduc reguli la clasă. În ambele cazuri, regulile ar trebui să fie puține în număr, simple și au sens profesorului și studenților.
  • Unii studenți spun că nu-i plac regulile, dar copiii devin incomod când haosul împiedică învățarea. Amintiți-vă că sunteți responsabil pentru siguranța și învățarea toate elevii, indiferent de opinia unor indivizi.
  • Regulile ar trebui să fie suficient de largi pentru a acoperi multe situații și suficient de specific pentru a ști când o regulă a fost spartă. Ar putea arăta un set de reguli de clasă:
  • Ridicați-vă mâna pentru a vorbi sau a vă părăsi locul.
  • Respectați profesorul și colegii de clasă.
  • Participați la activitățile de clasă.
  • Păstrați-vă mâinile și corpul pentru tine.
  • Imagine intitulată Învățați matematica Pasul 19
    3. Fii consistent. O clasă se desfășoară fără probleme atunci când elevii știu ce să se aștepte. Ca profesor, ești un adult important în viața unui student. Cu cât sunteți mai consistent, cu atât mai sigur se vor simți la școală. Elevii ar trebui să poată vedea că, dacă o regulă este spartă, o consecință este dată de fiecare dată. Dacă nu, elevii vor ști că pot scăpa cu anumite lucruri, și riscă riscul de a pierde controlul asupra clasei.
  • Consecințele pot fi stabilite cu administrația dvs., colegii profesori sau părinți. Acestea pot include o casă de apel, o alocare suplimentară la domiciliu, o deducere în clasele sau serviciul comunitar. Consecințele ar trebui să corespundă, în general, severității acțiunii. Discutați cu administratorii dvs. și aflați despre studenții dvs. pentru a vedea ce fel de consecințe vor fi eficiente.
  • Imaginea intitulată Evitați o luptă la școala Pasul 2
    4. Construiți raportul cu elevii dvs. Este important ca elevii tăi să aibă încredere și să vă respecte. Acest lucru se întâmplă prin cunoașterea studenților dvs. ca oameni și stabilirea unei relații academice pozitive.
  • Stabili raportul cu studenții prin învățarea numelor lor, vorbind cu acestea despre subiecte care sunt interesate și împărtășind propriile povestiri. Nu-l forțați. Orice conexiune pe care o faceți ar trebui să fie autentică.
  • Imaginea intitulată are o conferință de succes părinți de succes Pasul 6
    5. Stați legătura cu părinții sau tutorii. Elevii beneficiază de cunoașterea faptului că profesorul lor este în comunicare cu adulții acasă. O legătură puternică între casă și școală va ajuta copiii să se dezvolte ca oameni și ca cursanți.
  • Apelați părinții atunci când elevii au probleme în clasă. Părinții ar trebui să știe ce se întâmplă în sala de clasă. Adesea, părinții vă vor sprijini ajutându-vă copilul cu școala sau stabilirea unor consecințe asupra comportamentului slab.
  • Face și apeluri telefonice pozitive. Copiii și părinții trebuie să se simtă încurajați, mai ales dacă au existat provocări în trecut. Elevii și părinții vor aprecia o casă pozitivă.
  • Imaginea intitulată Îmbunătățiți elevii
    6. Au așteptări mari. Setați așteptările comportamentale și academice ale studenților dvs. și le întăriți în mod constant în sala de clasă. Deși studenții dvs. sunt copii, se așteaptă ca ei să se comporte în mod corespunzător și să muncească din greu. Majoritatea studenților se vor ridica la această ocazie.
  • Studiile arată că avem adesea așteptări scăzute ale studenților cu dizabilități, studenți cu probleme comportamentale, studenți cu venituri mici și studenți de culoare. Amintiți-vă să vă tratați elevii în mod egal atunci când vine vorba de ceea ce vă așteptați la comportamentul și școala lor.
  • Metoda 3 din 3:
    Stai organizat
    1. Imagine intitulată șederea curată, curată și organizată (adolescenți) Pasul 2
    1. Mențineți un calendar de evenimente importante. Un calendar vă va ajuta să vă planificați clasele și unitățile, astfel încât să acoperiți toate materialele necesare până la sfârșitul anului. De asemenea, vă va ajuta să urmăriți întâlnirile, datele scadente și orice alte sarcini administrative.
    • Luați în considerare păstrarea unui calendar de clasă care include sărbătorile și evenimentele pe care elevii trebuie să le cunoască. Tu și clasa dvs. pot dori, de asemenea, să includă zilele de naștere ale elevilor în acest calendar.
  • Imagine intitulată Evitați posesia adversă Pasul 6
    2. Păstrați un sistem de depunere pentru clasă. Elevii vor trebui să utilizeze dosare, notebook-uri, manuale și alte materiale pe o bază zilnică. Decideți despre modul în care veți organiza astfel de materiale și unde vor fi plasate în jurul camerei.
  • Mulți profesori le place să păstreze lucrurile codate în funcție de subiect și să atribuie numere pentru fiecare elev.
  • Amintiți-vă că spațiul poate fi limitat. Luați în considerare utilizarea cubbies și rafturi pentru a stoca materialele studențești.
  • Imaginea intitulată Fiți bine cu profesorii Pasul 6
    3. Creați un sistem de depunere pentru dvs. Profesorii se ocupă de o mare parte a documentelor, inclusiv planuri de lecție, foi de lucru, lucrări de student și anunțuri de școală generală. Creați un sistem de depozitare la școală (și acasă, dacă este necesar) pentru numeroasele documente pe care le veți manipula.
  • Luați în considerare organizarea de lecții și note pe computer. Există multe instrumente online care vă ajută să urmăriți gradele studenților. Școala dvs. poate avea chiar și propriul site web pentru clasificările și sarcinile studenților.
  • Dosarele acordeonului, cutii și containere sunt utile pentru gestionarea lucrărilor. Luați în considerare utilizarea instrumentelor neconvenționale cum ar fi borcanele Mason și vechile valize pentru a organiza alte materiale.
  • Imaginea intitulată decide asupra unui sistem de gestionare a timpului Pasul 1
    4. Gestionați-vă timpul. Fiind un profesor se poate simți ca o slujbă de 24 de ore. Între îndatoririle administrative, chemarea părinților, planificarea lecțiilor, clasificarea și predarea efectivă, timpul dvs. poate merge foarte repede. Prioritizați-vă sarcinile și anulați timpul pentru fiecare în timpul săptămânii. Nu uitați să programați timp și pentru dvs!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu utilizați limbaj abuziv sau ofensator în fața copiilor.
  • Nu-i pedepsi fizic.
  • Mențineți comunicarea cu părinții sau tutorii.
  • Gestionați copiii de clasa a 5-a cu dragoste și îngrijire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar