Cum să decideți asupra majorității dvs

Alegerea unui major poate fi o sarcină descurajantă, mai ales când se pare că toată lumea din jurul dvs. și-a stabilit deja contractele futures în piatră. În timp ce alegerea dvs. majoră nu este permanentă permanentă, alegerea celui mai mare la începutul mai devreme vă poate salva o mulțime de timp și bani. Citiți acest articol pentru a afla cum.

Pași

Partea 1 din 2:
Privind la întrebările mari
  1. Imaginea intitulată decide cu privire la pasul dvs. major 1
1. Luați în considerare pasiunile, interesele și valorile. Aceste întrebări sunt extrem de importante, dar sunt prea adesea neglijate de studenți. În schimb, oamenii tind să se întrebe: "Ce locuri de muncă pot obține cu acest mare?" "Ce pot sa do cu acest mare?" Este important să vă amintiți că majoritatea dvs. nu este neapărat o cale directă către o carieră viitoare. Chiar daca tu do Obțineți slujba pe care ați planificat-o pentru a obține anul de prostii, cel mai bun mod de a asigura fericirea și succesul în acel loc de muncă este de a face ceva despre care vă pasă. Și asta începe cu educația ta.
  • Când vă gândiți la pasiunile dvs., gândiți-vă dincolo de hobby-uri cum ar fi instrumentele sportive sau muzicale. Gândiți-vă la impactul pe care doriți să-l faceți asupra lumii și a moștenirii pe care doriți să le lăsați în urmă. Ești pasionat de afaceri? Doriți să salvați mediul? Esti un artist? Îți place matematica? Vrei să fii doctor?
  • Țineți minte că nu numai că interesele voastre să se schimbe în următorii patru ani, dar această tehnologie și economia se schimbă în mod constant. Până când absolvi, slujba pe care ați planificat-o pentru a fi depășită, în timp ce sute de noi locuri de muncă care nu au existat niciodată înainte de a fi apărut.
  • Imaginea intitulată decide cu privire la pasul dvs. major 2
    2. Gândiți-vă la subiecții și cursurile dvs. preferate în liceu. Chiar dacă nu știi ce vrei să fii "când cresc," Încă vă puteți determina abilitățile și interesele dvs., privindu-vă înapoi la istoria academică. Luați în considerare nu numai ce subiecți vă bucurați cel mai mult, dar la care subiecți ați excelat la.
  • Ce clase au fost cele mai interesante și vă inspiră? Au fost clase de știință? Clasele de matematică? cursuri de limba engleză? Clase creative cum ar fi arta sau teatrul?
  • Luați în considerare clasele pe care le-ați efectuat cele mai bune în. "Usor" clasele nu se iau în considerare - gândiți-vă la cursuri provocatoare și cuprinzătoare în care ați făcut bine.
  • Imaginea intitulată decide cu privire la pasul dvs. major 3
    3. Luați în considerare perspectivele de angajare, dar nu obseda peste ei. Nu vă gândiți să alegeți un important ca să aplicați pentru un loc de muncă - gândiți-vă la el ca la alegerea calea vieții voastre. Locurile de muncă, stagii și alte oportunități care se deschid pentru dvs. ca urmare a urmăririi pasiunii dvs. Pe de altă parte, dacă pasiunea dvs. se ridică cu planurile dvs. de carieră, atunci alegeți principalul care vă va aduce cel mai rapid. Dacă doriți să fiți doctor și ați dorit întotdeauna să fiți doctor, atunci luați în considerare majoritatea în biologie.
  • Imaginea intitulată decide cu privire la pasul dvs. major 4
    4. Decideți ce tip de grad doriți. În timp ce este posibil să fiți pierdut în totalitate, puteți să vă restrângeți decizia prin hotărârea între o licență de artă (BA) și a licențelor de științe (BS). Amintiți-vă că clasificările pentru BA și BS pot varia între școli, dar, în general, se aplică următoarele orientări:
  • Ba grade includ arte liberale și majori de științe sociale, cum ar fi știința politică, relațiile internaționale, engleza, istoria artei, sociologia și antropologia culturală.Acest mare ar putea să vă transfere în școala absolventă, unde vă puteți continua educația pentru a obține o diplomă de masterat sau chiar mai departe.
  • Bs Gradurile includ știință și majori de matematică, cum ar fi ingineria, biologia, antropologia evolutivă și economia. Aceste grade sunt pentru persoanele care urmăresc o diplomă de licență.
  • Partea 2 din 2:
    Explorând opțiunile
    1. Imaginea intitulată decide cu privire la pasul dvs. major 5
    1. Citiți catalogul cursului la colegiu sau universitate. Dacă ați fost deja acceptat la o școală, citiți catalogul de curs pentru a afla despre diferitele majore, cerințele lor și despre tipurile de cursuri implicate. Amintiți-vă că, uneori, titlurile claselor sunt înșelătoare, deci asigurați-vă că ați citit unele dintre descrierile cursului pentru mai multe detalii.
    • Asigurați-vă că ați citit un catalog de curs actualizat, ca majori și cerințele acestora se schimbă în timp.
    • Luați în considerare numărul de unități pe care trebuie să le luați, subiectul și sarcina de lucru.
  • Imaginea intitulată decide cu privire la pasul dvs. major 6
    2. Luați în considerare reputația școlii dvs. Școala dvs. se specializează în jurnalism? Agricultură? Medicament? Inginerie? Dacă calitatea educației primiți este de cea mai mare importanță pentru dvs. și sunteți încă nedeterminați între specializări, atunci luați în considerare departamentele sau majorele școlile dvs. este cel mai cunoscut pentru.
  • Faceți unele cercetări despre colegiul dvs. pentru a afla despre ce departamente sunt cele mai renumite și pe care profesorii sunt cel mai apreciați și recunoscuți în comunitatea academică.
  • Imaginea intitulată decide cu privire la pasul dvs. major 7
    3. Creați o întâlnire cu un consilier. Indiferent dacă sunteți nehotărât între două sau mai multe specializări sau nu aveți absolut nicio idee despre ce să alegeți, apoi să vă configurați o întâlnire cu un consilier la colegiul dvs. Dacă nu ați absolvit încă, apoi ați creat o întâlnire cu consilierul dvs. de liceu.
  • Amintiți-vă că colegiile au consilieri care se specializează în diferite departamente, astfel încât să vă poată completa în orice întrebări fără răspuns.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă dezactivați decizia până în ultimul minut.Cele mai multe colegii vă oferă un an sau două pentru a declara un important.Dacă aveți dificultăți în a decide, continuați și luați cât mai mult timp posibil, dar începeți să vă gândiți la alegerea dvs. la începutul anului de boboc - sau înainte.Colegiul este o muncă grea (și o mulțime de distracție) și este ușor să fii prins în rutina de zi cu zi, dar poți evita o mulțime de stres de a alege un major, explorând opțiunile în avans.
  • Oamenii care fac cea mai mare diferență din lume sunt poporul care iubesc ceea ce fac.Alegeți ceva din cauza banilor sau a prestigiului, ci pentru că vă place.Dacă faceți ceea ce vă place, atunci veți fi dispuși să lucrați mult mai greu decât alții în domeniu.
  • Nu vă fie frică să întrebați. Cereți experiența de la persoanele pe care le cunoașteți și poate că unii nu sunteți și ei.
  • Nu lăsați părinții dvs. (sau altcineva) să dicteze ceea ce ar trebui să fie major.Este bine să obțineți sfaturi de la cât mai mulți oameni posibil, dar când împingerea vine să împingă, este viața ta, nu a lor a lor.Luați controlul și faceți ceea ce doriți.
  • Amintiți-vă că majoritatea colegiilor și universităților vă permit să vă schimbați maiorul de mai multe ori pe parcursul educației. În timp ce cu siguranță nu doriți să vă bazați pe această opțiune, acesta poate lua o parte din presiune și vă permite să explorați opțiunile.
  • Uită-te la modelele tale pentru sfaturi. Există cineva pe care îl priviți până la cine are locul de muncă de vis? Creați o întâlnire cu această persoană pentru a solicita sfatul lor. Dacă nu știți această persoană, faceți unele cercetări pentru a vedea cum merg acolo unde sunt acum.
  • Cei mai mari nu va fi întotdeauna "conduce" la cariera ta finală.S-ar putea să vă găsiți folosind experiența colegiului ca fundal, dar care lucrează într-o altă zonă care vă place sau vă place și poate face bine. Gradul dvs. poate fi mai mult (sau mai puțin) valoros pentru angajatorul dvs., în funcție de importanța majorării dvs. la locul de muncă. Un inginer instruit a avut la major în inginerie, dar un tip de carieră de marketing sau de servicii clienți poate găzdui diverse medii de colegiu. În plus, școlile medicale, școlile de drept și alte programe de absolvent nu necesită frecvent anumite grade de licență atât timp cât solicitantul poate trece examenul de admitere la absolvent și a luat unele cursuri conexe.În ciuda a ceea ce ați auzit, alegerea dvs. de major probabil nu va face sau nu va sparge cariera care nu sunt "by-the-carte" nici nu necesită un grad avansat.Unii angajatori fac pregătire la locul de muncă și solicită absolvenți de facultate pur și simplu pentru că pot alege solicitanții care sunt literați, persistenți, posedă auto-control, pot fi instruiți și pot crește în mediul lor de carieră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar