Cum să devii un transcriptor medical de la domiciliu

Este scopul dvs. final de a lucra de la domiciliu? Ați auzit despre transcrierea medicală și doriți să faceți o nouă carieră? Transcrierea medicală este o modalitate ideală de a avea o carieră stabilă, cu flexibilitatea de a-ți stabili propriul program și de a fi acolo pentru familia ta. Dar, ca un viitor transcriptor medical, trebuie să realizați că acest lucru nu se întâmplă peste noapte. Unele facilități medicale necesită șase luni de la locul de muncă la fața locului înainte de a permite unui transcriptor medical să lucreze de la domiciliu. Alții pot necesita experiență înainte de a vă permite să luați locul de muncă acasă.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un transcriptor medical din partea de origine 1
1. Înscrieți-vă într-o școală de transcriere medicală care oferă asistență profesională - există școli medicale de transcriere care vă vor ajuta să găsiți o slujbă după ce ați terminat pregătirea. Aceasta include învățarea modului de a crea un CV eficient, efectuați un interviu solid de angajare, descoperiți de locuri de muncă și multe altele. Dați-vă un loc de muncă să căutați un picior în alegerea unei școli care merge în plus pentru dvs. și oferă asistență de locuri de muncă.
  • Imaginea intitulată Deveniți un transcriptor medical din stațiunea de acasă 2
    2. Alăturați-vă unei asociații profesionale - Aceasta este o modalitate excelentă de a vă conecta cu alți profesioniști în domeniul transcrierii medicale. Alegerea unei asociații, cum ar fi Asociația pentru Integritatea Documentației HealthCare (AHDI), vă oferă acces la alți profesioniști din domeniu. Puteți afla prima mână cum este să lucrați ca transcriptor medical și chiar câștiga un avantaj la oportunitățile de angajare.
  • Imaginea intitulată Deveniți un transcriptor medical din partea de origine 3
    3. Contactați medicii din zona dvs. - dacă doriți să știți cu adevărat ce trebuie să solicite medici pentru transcripționarii lor medicali, contactați-le și întrebați întrebări ascuțite. Își depășesc lucrările de transcriere medicală? Au nevoie de experiență înainte de a lăsa o lucrare de transcrierea medicală de acasă? Aceasta este o modalitate excelentă de a afla ce trebuie să faceți pentru a lucra cu medicii din zona dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un transcriptor medical din stațiunea de acasă 4
    4. Evitați anunțurile promițătoare "Lucru de acasă" - devenind un transcriptor medical ia locul de muncă și dedicare. Trebuie să vă pregătiți de la o școală acreditată de transcriere medicală și apoi să contactați medicii din zona dvs. Cursul dvs. de transcriere medicală poate dura până la 18 luni. Orice anunțuri promițând o modalitate rapidă de a începe cariera sau care nu necesită orice educație nu are în minte interesele dvs. și ar trebui evitate toate împreună.
  • Imaginea intitulată Deveniți un transcriptor medical din pasul de acasă 5
    5. Obțineți experiență - după ce ați terminat cursul de transcriere medicală, încercați să obțineți experiență. Contactați biroul medicului local și poate oferi să lucrați la o rată redusă pentru prima lună sau să organizați să începeți un stagiu. Acest lucru poate oferi medicului cu o lucrare de transcriere medicală la prețuri accesibile și, de asemenea, vă permite să obțineți experiență sub centură - ceea ce duce la locul de muncă ideal de tratare medicală la domiciliu.
  • Imaginea intitulată deveni un transcriptor medical din partea de start
    6. Deveniți certificați - luați pasul suplimentar și deveniți un transcriptor medical certificat. Acest lucru poate adăuga acreditări la CV-ul dvs. și lăsați potențialii angajatori să știe că sunteți foarte serios despre cariera dvs. de transcriere medicală. Pe măsură ce căutați un loc de muncă, acest lucru vă poate face cu adevărat să vă evidențiați și să vă oferiți un avantaj pe piața muncii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Scopul dvs. final este de a lucra de la domiciliu ca transcriptor medical - și acesta este un obiectiv care este la îndemână. Obțineți formarea dvs. medicală de transcriere și contactați medicii din zona dvs. Este posibil să aveți nevoie să câștigați mai întâi o mică experiență, dar este posibil să lucrați acasă în cariera dvs. Cunoașterea realității formării și experienței necesare va facilita planificarea pentru locul de muncă la domiciliu. Există multe modalități în care puteți fi proactivi atunci când vine vorba de cariera dvs. de transcriere medicală - începeți astăzi!
  • "Importanța calității și a transcripției medicale exacte nu pot fi accentuate suficient. Când tratați un pacient, înregistrările medicale sunt sursa de a evalua situația actuală, decide cu privire la cursul tratamentului și, de asemenea, să ia măsuri de urmărire în cazul unei recidive sau de dezvoltare a complicațiilor conexe."https: // shestartedit.CO / Transcriptionist medical /
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar