Cum să devii un profesor de școală

Școala de predare este una dintre cele mai distractive și mai pline de muncă de acolo, dar obținerea acestei licențe și primele locuri de muncă pot fi o sarcină descurajantă. Cu toate acestea, există câteva modalități de a face o plimbare mai ușoară.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea unei educații
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 1
1. Absolvent secundar / liceu. Va trebui să aveți la minimum o diplomă secundară / liceală pentru a obține educația ulterioară necesară pentru a deveni profesor. În unele țări, sunt necesare anumite clase din acești ani de școală. Cu alte cuvinte, cu atât mai bine faci, cu atât mai bine șansele tale.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 2
    2. Obțineți experiență de lucru cu copiii. Majoritatea programelor de predare nu vor lua chiar în considerare admiterea dvs. dacă nu aveți o experiență rezonabilă de experiență cu copiii. Voluntar într-o sală de clasă, făcând mari frați, surori mari sau obțin un loc de muncă la o zi de zi sau altă facilitate prietenoasă pentru copii.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor școlar Pasul 3
    3. A absolvit Facultatea. Va trebui să obțineți un grad mai înalt dincolo de gradul de bază secundar / liceu. Aceasta ar trebui, de preferință, să fie o diplomă în educație, dar unele țări și state au un pic de liber. Aflați cerințele pentru zona dvs. Din nou, cu atât mai bine, clasele tale, cu atât mai bine șansele tale.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 4
    4. Obțineți certificarea cadrelor didactice. Există, de obicei, o serie de teste pe care trebuie să le completați în plus față de gradul dvs., ceea ce vă va permite să deveniți profesor. Completați aceste teste și orice altceva necesare pentru a obține certificarea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 5
    5. Completați alte cerințe. De obicei, este necesară o perioadă de predare a studenților înainte de a vă putea obține certificarea. De asemenea, pot exista și alte cerințe. Cele mai multe zone vor necesita, de exemplu, o verificare de fond și un amprentă. Toate cerințele necesare vor fi clare la completarea certificării dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Hotărând unde să învețe
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 6
    1. Învățați la o școală publică. Aceasta este școala de bază, finanțată de stat, unde vor fi găsite majoritatea studenților. Acest lucru necesită cea mai mare parte a eforturilor și formării, dar tinde să conducă la o ocupare și beneficii mai sigure.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 7
    2. Învățați la o școală la risc. Școlile la risc sunt școli cu venituri reduse în care elevii sunt expuși riscului de a cădea într-o viață de droguri sau crimă, nu termină niciodată școala și, în general, la o viață foarte grea. De multe ori, aceste școli au studenți care sunt elevi în limbă a doua (Ells). Predarea la școli ca acestea poate fi mai plină de satisfacții, dar este și mai dificilă și periculoasă. Dacă continuați să învățați la școli ca acestea, există posibilitatea că datoria dvs. de studenți este iertată. Multe programe ca acestea sunt în loc în întreaga lume.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 8
    3. Învățați la o școală privată. Școlile private sunt cele conduse de companii sau biserici care necesită adesea o educație mai bună, dar adesea mai puține cercuri pentru a trece prin. O certificare formală nu poate fi necesară, dar un grad înalt este adesea. Aceste locuri de muncă de predare pot plăti mai bine și studenții vor fi, în general, mai bine să se comporte.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 9
    4. Învățați la un colegiu. Dacă observați că, probabil, copiii nu sunt potriviți pentru dvs., puteți preda la un colegiu în schimb. Acest lucru necesită de obicei cel puțin o diplomă de masterat și de cele mai multe ori un doctorat. Plata este uneori mai bună, dar profesorii au mai puține resurse la dispoziția lor.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 10
    5. Învățați la o școală online. Dacă doriți să evitați obținerea unor acreditări adecvate, dar aveți o diplomă într-un domeniu adecvat, puteți obține un loc de muncă ca profesor la o școală online. Acest lucru probabil nu va plăti, de asemenea, va exista mai puțină securitate a locurilor de muncă și este posibil să nu aveți acces la beneficii, dar puteți lucra de la domiciliu și programul dvs. poate fi mai flexibil.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 11
    6. Fi un tutore privat. Dacă aflați că aceste rute sunt prea provocatoare pentru dvs., puteți fi, de asemenea, doar un tutore privat. Vă puteți alătura unui centru de îndrumare sau puteți lucra pentru dvs. Acest lucru nu plătește bine, ci oferă o mai mare flexibilitate și un contact unu la unu.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 13
    7. Au practică ca profesor, cum intenționați să gestionați problemele și alte informații despre procesul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 14
    8. Scrie o scrisoare de intenție. Aceasta este o scrisoare pe care o scrieți afirmând dorința de a aplica pentru o anumită poziție. Includeți acest lucru dacă este solicitat.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 15
    9. Au o listă de referințe. Acestea sunt esențiale pentru obținerea unui loc de muncă. Au fost scrise referințele dvs. și formatate corect. De asemenea, asigurați-vă că toate referințele dvs. știu că le folosiți ca o referință!
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 16
    10. Compilați eșantioane ale muncii dvs. Obțineți eșantioane de planuri de lecție pe care le-ați scris, lucrarea studenților, eșantioanele pe care le-ați folosit în lecții și cărțile pe care le doriți să lucrați în clasă. Școlile vor dori să vadă acest material.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 17
    11. Aveți grijă de alte cerințe. Fiecare școală, zonă și țară au cerințe diferite pentru aplicarea cadrelor didactice, astfel încât să se uite la alte materiale care pot fi solicitate în cerere.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor școlar Pasul 18
    12. Aplicați pentru poziții. Puteți găsi poziții prin intermediul site-ului web district, organizații non-profit, târguri de locuri de muncă și alte locuri, de asemenea. Depinde de tipul de poziție pe care o căutați. Cele mai multe programe de predare vor avea resurse pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă când absolvi.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 19
    13. ACE Interviurile tale. Asta e important. Du-te în căutarea unui profesionist și a face o mare impresie. Puteți fi cel mai calificat profesor din lume, dar dacă aveți o pată gigant pe partea din față a cămășii dvs. și vă arătați târziu, nu obțineți slujba.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pe măsură ce practicați sau încă învățați la școală, scrieți lucrurile pe care le-ați făcut diferit dacă ați fi cel care vorbește în fața camerei. De exemplu, vă puteți dori o misiune pe care profesorul a dat-o și când continuați să învățați (după ce ați devenit unul), ați putea da aceeași sarcină.
  • Să participe la conferințe de stat, regionale sau naționale, în timp ce sunteți încă studenți. Tarifele sunt profund actualizate și veți contacta valoroși. Veți învăța multe despre noile metode de predare și veți fi inspirați. De asemenea, arata grozav pe CV-ul tau mai tarziu.
  • Alăturați-vă unei organizații profesionale care se specializează în cariera didactică. Asigurați-vă că obțineți reducerea elevului și abonați-vă la jurnale. Veți învăța multe, obțineți idei și inspirație și impresionați oamenii în interviuri de școală și de locuri de muncă dacă vă păstrați la curent cu cele mai recente din profesia dvs.
  • Avertizări

    Nu este într-adevăr atât de rău sau de minunată, pe măsură ce diverse oameni vor face să fie. Cel mai bun mod de a afla dacă este într-adevăr pentru tine este să faci o experiență.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar