Cum să alegeți subiecții potriviți la școală

Alegerea subiecților este foarte importantă pentru succesul dvs. la școală și chiar și succesul dvs. în cariera dvs. viitoare. Nervous Nu veți face alegerile corecte? Nu te teme niciodată! Urmați sfaturile și trucurile din acest articol pentru a vă începe dreptul de viață.

Pași

  1. Imaginea intitulată Alegeți subiecții potriviți la școala Pasul 1
1. Luați o clipă pentru a vă uita la obiectivele viitoare. Dacă nu aveți vreunul, decideți ce vor fi. Nu face doar un curs pentru că prietenii tăi sunt sau fratele tău este. Tu ești individul tău.
  • Ce carieră doriți să urmăriți? Este o idee bună să luați cursuri relevante pentru slujba pe care sperați să o aveți în viitor. De exemplu, dacă doriți să fiți doctor, biologie, știință și matematică sunt cursuri, ați putea dori să luați. Mai ales dacă vă aflați în liceu sau colegiu, alegerea carierei este un factor imens de decizie.
  • Gândiți-vă la ceea ce doriți să aveți în CV-ul dvs. Sunt "suplimentar" Clasele care poate nu sunt relevante pentru alegerea carierei dvs., dar sunt subiecți care vă interesează în mod special sau vă învățați o abilitate de viață valoroasă? Lucruri precum trupa, arta sau o limbă intră în această categorie. Aceste lucruri sunt bune pentru a vă pune pe CV-ul în viitor, deoarece vă face să ieșiți mai mult atunci când aplicați pentru locuri de muncă.
  • Imagine intitulată Alegeți subiecții potriviți la școala Pasul 2
    2. Alegeți subiectele pe care le bucurați. Aceste clase vă fac viața mai puțin stresantă, dar pot fi recomandate subiecte pe care trebuie să le îndepliniți pentru obiectivele dvs. de educație.
  • Când vă bucurați de subiecte, veți asculta adesea mai mult, muncesc mai mult și, în general, faceți mai bine. Toate subiectele sunt valoroase și chiar dacă câteva subiecte pe care le alegeți nu sunt toate acestea relevante pentru viitorul pe care doriți să îl aveți, care nu contează cu adevărat. Ceea ce contează cel mai mult este că vă bucurați de ceea ce învățați și urmați o cale de carieră cu care sunteți încântați. Motivația joacă un rol-cheie în succesul dvs. ca student.
  • Imagine intitulată Alegeți subiecții potriviți la școala Pasul 3
    3. Alegeți subiecte care oferă o provocare (rezonabilă).
  • Dacă subiecții sunt prea ușor pentru dvs., vă veți plictisi cu ușurință și vă va lipsi motivația. Dacă sunt prea greu, veți fi frustrați și probabil că nu înțelegeți materialul suficient de bine pentru a reuși. Luați cursuri care vă oferă o provocare pe care sunteți dispus să o luați.
  • Uită-te la cât de bine ai făcut în clasele anterioare pentru a ajuta la determinarea la ce nivel te afli. Dacă te lupți la matematică anul trecut, de exemplu, probabil că nu ar trebui să luați cursul de matematică avansat. Dacă ați supraîncărcat în matematică, cursul de matematică avansat poate fi o alegere bună. Micșind mai mult decât puteți mesteca sau a lua drumul ușor nu te face să arăți cool - fi cinstit cu tine însuți atunci când judecați abilitățile și clasele de luare.
  • Imagine intitulată Alegeți subiectele potrivite la școala Pasul 4
    4. Alegeți cursurile pe care vi se cere să le luați.
  • Nu obțineți prea entuziasm subiecți că uitați pe cei care sunt obligați să faceți! Alegeți mai întâi subiecții dvs. necesari, astfel încât să știți câte alte alegeri pe care le puteți face în continuare.
  • Imagine intitulată Alegeți subiectele potrivite la școala Pasul 5
    5. Faceți o listă a tuturor subiecților pe care doriți să o faceți și îngustați-o în jos.
  • Dacă aveți nevoie să alegeți, să spuneți, cinci subiecți, asigurați-vă că includeți câteva copii de siguranță pe lista dvs. Probabil că nu veți putea să luați fiecare clasă pe care doriți să o luați - să acceptați acest lucru înainte de a începe.
  • Dacă ajungeți cu mai multe subiecte pe listă decât vi se permită să luați, să tăiați cele pe care le-ați bucura cel mai puțin sau de orice subiecte care au suprapuse subiecte. Continuați să o îngustați până când aveți suficiente clase, plus backup-uri 1-3.
  • Imaginea intitulată Alegeți subiectele potrivite la școala Pasul 6
    6. Consultați-vă părinții.
  • Veți primi ultimul cuvânt, dar ar trebui să vă asigurați că părinții dvs. vă aprobă clasele și căile de carieră selectate. Dacă pun la îndoială oricare dintre clasele pe care doriți să le luați, discutați calm problema. Țipând și strigând unul la altul nu vă vor ajuta să vă păstrați clasele.
  • Părinții dvs. vă pot ajuta să sublinieze orice clase pe care le consideră că doriți sau că ei cred că ar trebui să luați. Amintiți-vă că primiți ultimul cuvânt, dar trebuie să luați în considerare serios diferite posibilități. Cine știe? Poate o clasă pe care ai crezut că a privit lame s-ar putea să se distreze!
  • sfaturi

    Cele mai grele subiecte nu sunt întotdeauna egale cu cea mai bună educație. Amintiți-vă să alegeți subiecții care sunt la nivelul potrivit pentru dvs., chiar dacă aceasta înseamnă că sunteți într-o clasă diferită de prietenii dvs.
  • Nu alegeți subiecte pentru că credeți că vor fi ușor - sunt adesea plictisitoare și nu veți face, precum și ați putea într-un subiect mai dificil pe care îl bucurați.
  • Părinții dvs. ar trebui să fie incluși în decizie, dar ar trebui alese subiecții tu, nu pentru părinții tăi.
  • Nu alegeți un subiect numai pentru că are un profesor care vă place - profesorii se pot schimba de la an la an.
  • Doar pentru că prietenii tăi iau o anumită clasă nu înseamnă că trebuie să o iei. Nu vă rupeți sub presiune colegială - alegeți ce este mai bine pentru dvs., nu pentru prietenii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar