Cum să devii un artist profesionist

Trecerea de la un artist amator la un artist profesionist, un artist care câștigă bani pentru munca lor, poate fi o provocare. Dezvoltarea talentului tău și de a-ți expune munca vă va ajuta să vă stabiliți ca un artist profesionist, astfel încât să puteți începe să câștigați o viață. A deveni un artist profesionist ia mult timp și muncă grea, dar în cele din urmă, va merita să se plătească pentru a face ceea ce vă place.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea talentului tău
  1. Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 1
1. Du-te la școala de artă. Căutați online pentru a afla care școli de artă sunt în zona dvs. sau care oferă școli în tipul de artă pe care doriți să o urmăriți. Deși este posibil să devii un artist profesionist fără a participa la școală, acesta este cel mai comun punct de plecare pentru artiști amatori care doresc să treacă în profesioniști.
  • Dacă știți ce tip de carieră de artă profesională doriți să urmăriți, încercați să căutați programe de școală comercială. Aceste programe sunt, în general, programe non-grade care oferă cursuri extinse în mai multe specialități, cum ar fi designul grafic și pictura.
  • Dacă știți că doriți să fiți un artist profesionist, dar nu sunteți sigur ce tip de artist doriți să fiți, încercați să căutați în școli care oferă o diplomă de arte fine. Programele de licență sunt de obicei programe de 4 ani care vă oferă posibilitatea de a lua o varietate de clase de artă și de a vă permite să vă dați seama ce este pasiunea dvs. artistică.
  • Dacă aveți o diplomă de licență și căutați să vă specializați într-un anumit tip de artă, luați în considerare examinarea unui program de masterat, cum ar fi un maestru al artelor plastice.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 2
    2. Frecventați clase de artă sau ateliere de lucru deținute de artiști profesioniști. Consultați cu muzeele locale, galeriile, școlile de artă și studiourile pentru a afla despre oportunitățile de a lua cursuri de artă sau de a participa la ateliere. Multe instituții legate de artă oferă frecvent clase și ateliere de lucru, deci probabil că veți găsi mai multe opțiuni.
  • Profitând de aceste oferte vă va permite să aflați mai multe despre tipul de artă pe care doriți să-l urmăriți profesional și vă va oferi posibilitatea de a practica și de a primi feedback de la profesioniști.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 3
    3. Lucrați la îmbunătățirea abilităților artistice în fiecare zi. Ca și în cazul oricărei cariere, devenind un artist profesionist, are o muncă grea și o practică consecventă. În timp ce este posibil să aveți talent natural și / sau ați dezvoltat noi abilități artistice într-un program de studii sau luând cursuri sau ateliere de lucru, care lucrează la arta dvs. în fiecare zi (sau cât de des puteți) vă va ajuta să vă perfecționați abilitățile și să vă găsiți punctele forte artistice.
  • Punerea în lucrare vă ajută să vă construiți încrederea în arta dvs. și să vă prezentați ca artist profesionist.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 4
    4. Găsiți perspectiva dvs. unică ca artist. Experimentați cu medii diferite și căutați inspirație într-o varietate de locuri pentru a vă ajuta să găsiți perspectiva dvs. unică ca artist. Pentru a face un nume pentru tine ca un artist profesionist, vei dori ca arta ta să fie recunoscută ca a ta. În timp ce talentul și calitatea sunt importante, artele distincte sunt cele mai populare în ceea ce privește ceea ce vinde.
  • Călătorind, căutând experiențe noi, observând lumea din jurul dvs. vă puteți ajuta să găsiți inspirație și să descoperiți ceea ce doriți să transmiteți prin arta voastră.
  • Partea 2 din 3:
    Promovarea muncii dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 5
    1
    Creați un portofoliu din munca ta. Pentru a vă promova munca prin aproape orice organizație profesională, va trebui să creați și să trimiteți un portofoliu al muncii dvs. Un portofoliu puternic evidențiază cele mai bune piese, deci includeți orice piese pe care vă simțiți foarte încrezătoare, precum și oricare dintre cele care au obținut feedback critic pozitiv. Portofoliul dvs. ar trebui să vă prezinte, de asemenea, abilitățile, deci nu ezitați să includeți piese neterminate care afișează toate abilitățile care nu sunt văzute în celelalte piese.
    • Indiferent dacă alegeți un format digital sau de hârtie pentru portofoliul dvs. va depinde de obiectivele dvs. de carieră, de preferințele personale și de tipul de artă pe care îl creați de obicei. Dacă sunteți un designer grafic, de exemplu, veți dori să creați un portofoliu digital, deoarece acest lucru va fi probabil formatul așteptat. Dacă vă specializați în desene mici, originale, este posibil să doriți să includeți originale sau copii ale lucrării dvs. într-un portofoliu fizic pentru a arăta personalului Galerie sau Muzeului.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 6
    2. Trimiteți-vă arta pentru afișare într-o galerie. Aflați cum să faceți Ia-ți arta într-o galerie Pentru a vă ajuta să vă stabiliți ca artist profesionist. În timp ce competiția este acerbă și poate dura ceva timp pentru a vă rupe în lumea galeriei, intrarea într-o galerie este un pas minunat spre vânzarea artei dvs. și pentru a vă trăi ca artist profesionist.
  • Pe măsură ce începeți să vă trimiteți activitatea, vizitați deschiderile Galerie și evenimentele pentru a cunoaște oamenii care lucrează acolo, precum și alți artiști. Cu cât mai mulți oameni te cunosc, cu atât mai familiare vor deveni cu munca ta.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 7
    3. Începeți conturile sociale media pentru a afișa arta online. Indiferent de locul în care vă aflați în cariera dvs. ca artist, începeți un cont Instagram și / sau Facebook pentru a afișa arta dvs. online vă poate oferi un impuls în recunoaștere. Odată ce creați un an Instagram și / sau Facebook Contul, începeți să postați arta de cel puțin 3 ori pe săptămână, dacă nu în fiecare zi, să vă familiarizați pe urmașii dvs. cu stilul și perspectiva dvs. artistică unică.
  • De asemenea, ați putea dori să vă uitați la cum să Publicitate pe Instagram și Facebook Pentru a vă extinde publicul social media și, în cele din urmă, creșteți vânzările.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 8
    4. Afișați-vă arta în spații publice. Gândiți-vă în afara casetei și ajungeți la diverse unități pentru a vă întreba dacă vă puteți afișa arta. Magazine de vânzare cu amănuntul, restaurante, parcuri publice, târguri și festivaluri sunt locuri minunate pentru a vă afișa arta și pentru a fi observat ca un profesionist. Încercați să fiți creativi și să nu vă fie frică să vă puneți pe voi înșivă și pe arta voastră acolo - niciodată nu știți ce ocazie de a vă expune arta ar putea duce la o vânzare.
  • Partea 3 din 3:
    Câștigând o viață ca artist profesionist
    1. Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 9
    1. Cercetarea pieței pentru a vă prețui arta. Pentru a determina cât de mult să percepeți pentru arta dvs., evaluați dimensiunea, forma, mediul, greutatea, obiectul, culorile, cât timp te-a luat pentru a face acest lucru, cât costă consumabile și cât de experiență sunteți la acel mediu artistic particular. Odată ce ați determinat acești factori, cercetați cât de multe bucăți similare din zona dvs. au tendința de a vinde. Puteți face acest lucru prin căutarea online sau prin a vorbi cu magazine, galerii și alți comercianți cu amănuntul care vinde o lucrare similară.
    • Când vă prețați arta, trebuie să fiți capabili să justificați suma. În timp ce opera de artă este cu siguranță unică, deci este fiecare bucată de artă originală. Astfel, acest lucru nu poate fi un factor major în determinarea cât de mult ar trebui să vă taxați pentru piesele dvs.
    • Când începeți să vă vindeți arta, este posibil să fie necesar să o vindeți mai puțin decât ceea ce altul, artiștii stabiliți își vând activitatea. După ce ați vândut câteva piese, puteți începe să încărcați mai mult.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 10
    2
    Creați un plan de afaceri. Indiferent de tipul de artă pe care o creați, scrierea unui plan de afaceri vă poate ajuta să vă stabiliți obiectivele ca artist profesionist și să vă determinați nevoile financiare. Ca parte a planului dvs. de afaceri, cercetarea și schița piețelor potențiale pentru tipul de artă. Luați în considerare toate modalitățile pe care le puteți vinde în potențial arta dvs., precum și prețurile pe care le-ați determinat pentru diferitele tipuri de piese pe care le creați. Apoi, schițați-vă în planul dvs. de afaceri Câte bucăți aveți nevoie pentru a produce și vinde pentru a vă satisface nevoile financiare și modul în care veți face acest lucru.
  • În determinarea nevoilor dvs. financiare, luați în considerare toate lucrurile pe care trebuie să le plătiți, inclusiv produsele alimentare, locuințe, mai multe furnizări de artă și orice alte cheltuieli pe care le suportați pe o bază zilnică, săptămânală, lunară sau anuală.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 11
    3. Alăturați-vă organizațiilor de artă profesională. Căutați online pentru a găsi organizații profesionale relevante pentru tipul de artă și înscrieți-vă pentru a deveni membru. Acest lucru vă poate ajuta să vă stabiliți ca artist profesionist și să trimiteți mesajul potențialilor clienți și / sau angajatorilor pe care îi luați cariera ca artist în serios. În plus, organizațiile profesionale pot oferi oportunități pentru a vă conecta cu alți artiști, ajutându-vă să răspândiți cuvântul despre munca dvs.
  • Să se alăture organizațiilor și să rămână conectate la comunitățile artistice locale este o modalitate excelentă de a întâlni alți artiști, învață despre industrie și de a obține expunere.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 12
    4. Vindem munca dvs. în magazine, galerii sau online. În plus față de promovarea muncii dvs., puteți vinde și munca dvs. într-un magazin sau galerie. În timp ce magazinele de vânzare cu amănuntul și galeriile iau un procent din vânzările dvs., vânzarea de artă prin astfel de companii este o modalitate excelentă de a vă expune munca la o audiență mai mare și, sperăm, să faceți mai multe vânzări. În plus față de opțiunile de cărămidă și mortar, uitați-vă în numeroasele modalități de a vă vinde arta online, inclusiv prin intermediul social media, un site colectiv de artist sau prin intermediul site-ului dvs. de vânzare cu amănuntul.
  • Învățând cum să Vindem arta ta pe Etsy este, de asemenea, o opțiune excelentă. Etsy este un site popular care primește o mulțime de trafic, deci este o modalitate excelentă de a vă expune munca la o audiență mare și de a vă ajuta să trăiți ca artist profesionist.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 13
    5. Creați piese de comision. Oriunde vă afișați arta, faceți publicitate că sunteți disponibil și pentru a crea piese originale pentru clienții individuali la comision. Majoritatea artiștilor creează piese de comision la un moment dat în cariera lor. Lucrul la comisie poate să nu fie la fel de constantă sau artistic îndeplinită ca urmare a propriilor dvs. inspirații, dar poate fi o modalitate excelentă de a vă aduce arta în lume în timp ce faceți niște bani.
  • Cheia de a fi de succes ca artist comandat este să fie flexibilă și să asculte clienții dvs. În timp ce doriți să vă respectați ca artist, sunteți, de asemenea, plătiți pentru a crea ceva specific bazat pe nevoile clienților dvs. Găsirea unui echilibru între ceea ce doriți și ceea ce doriți clienții dvs. vor face experiența reciproc avantajoasă și, sperăm, vă va ajuta să construiți o reputație pozitivă și mai multe lucrări ale Comisiei.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 14
    6. Învățați ateliere de artă și clase. Ca artist profesionist, puteți face bani în timp ce vă împărtășiți cunoștințele și abilitățile prin predarea claselor și / sau a atelierelor de lucru pentru artiștii învinici. Există mai multe oportunități pe care le puteți examina, inclusiv cursuri de predare la un studio, galerie, un centru comunitar sau școală. Predarea vă poate ajuta, de asemenea, să rămâneți la curent cu tendințele și tehnicile actuale, ajutându-vă să vă îmbunătățiți propriile abilități. S-ar putea să aflați chiar că învățați câteva idei noi sau găsiți o nouă inspirație de la studenții dvs!
  • Ați putea oferi diferite clase bazate pe nivel de calificare și tehnică. De exemplu, ați putea Învățați desenul de bază Clase pentru începători, precum și tehnici avansate de umbrire sau acuarele de viață încă pentru studenții intermediari sau avansați.
  • Imaginea intitulată deveni un artist profesionist Pasul 15
    7. Produce artă pentru o companie ca angajat. Lucrează ca artist intern pentru o companie care are nevoie de abilitățile dvs. artistice. Există multe companii care angajează artiști profesioniști, inclusiv companii de software și materiale de imprimare, agenții de publicitate și de proiectare și companii de filme cinematografice. Aceste tipuri de companii sunt în mod consecvent de artiști cu diferite abilități speciale, inclusiv design grafic, proiectarea etichetei de produs și ilustrația.
  • Lucrul ca artist profesionist pentru o companie are avantajul suplimentar de a vă asigura că aveți un salariu constant.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar