Cum să devii un antrenor vocal

Antrenorii vocali joacă un rol incontestabil în a face ceilalți să aibă succes în industria muzicală. Antrenorii vocali sunt formatori de muzică, consilieri și mentori, cu abilitatea de a face sau de a sparge un muzician aspirant, actor sau divertisment, deoarece progresează în cariera lor. Autorizații vocali buni posedă combinația atractivă a unei voce excelente, înțelegerea muzicii și abilitatea de a învăța și de a inspira pe alții să-și stăpânească vocea. Cu aceasta a spus, există mulți pași importanți și calități pe care trebuie să le angajeze să devină un antrenor vocal.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dezvoltarea talentului tău muzical
  1. Imaginea intitulată Fii un cântăreț Pasul 1
1. Practicați vocea ta cântând. Începeți să cântați o notă care vine cel mai natural pentru dvs. Testați-vă capacitatea de a purta nota cântând-o la fel de mare ca și dvs. fără a se îndrepta. Apoi, du-te la fel de jos ca tine, fără a se strecura. Pentru practica adăugată, cântați tonul preferat la cel mai înalt pas și cel mai mic pas pe care îl puteți. Zâmbiți în timp ce cântați pentru un sunet vocal mai strălucitor și mai clar. Odată ce învățați gama dvs., identificați tipul dvs. de voce.
  • Dacă ești femeie și vocea ta este mare, vocea ta va fi considerată un soprană. Dacă este scăzut, acesta va fi considerat un alto. Dacă ești bărbat și vocea ta este mare, vocea ta va fi considerată un tenor. Dacă este scăzut, acesta va fi considerat bas.
  • Practicați cel puțin un exercițiu de cântare / încălzire timp de cel puțin 10 minute pe zi. Ascultați-vă pitch-ul și concentrați-vă pe tonul dvs. pentru a vă oferi cel mai bun sunet pentru vocea voastră. Provocați-vă prin cântări în diferite terenuri, volume și viteze.
  • Fiți confortabil și învățați să cântați bine cu vocea voastră înainte de a învăța pe alții. Va trebui să vă faceți vocea versatilă și să știți cum să cântați în multe domenii și stiluri diferite.
  • Imagine intitulată Ridicați bani online Pasul 21
    2. Dobândește formarea vocală. Cercetați și găsiți antrenori vocali în zona dvs. Scanați site-urile lor sau sunați-le pentru a afla ce servicii se specializează. Solicitați să vă întâlniți cu ei și, dacă este posibil, cereți-i să evalueze vocea dvs. pentru o clasă care vă potrivește cel mai bine. Luați lecțiile pe o bază săptămânală sau recomandată de antrenorul dvs. vocal pentru cele mai bune rezultate.
  • De asemenea, ați putea urmări formarea profesională vocală sau de operă de la o școală de artă spectacol sau liberală pentru rezultate profesionale. Aveți grijă ca lecțiile să fie pricy și să ruleze la fel de mult ca 30 de dolari pentru o sesiune de 30 de minute.Obținerea de formare vocală este adesea văzută ca o condiție prealabilă, deoarece mulți antrenori vocali își încep carierele ca cântăreți profesioniști.
  • Imaginea intitulată Fii un cântăreț Pasul 3
    3. Studia muzica. Urmărește o diplomă de colegiu în muzică, de preferință de la o școală de artă spectacolului sau un program care oferă o muncă de cântat și vocală, precum și clase de predare și educație. Aflați teoria muzicii și modul în care se aplică sunetelor. Aflați cum să citiți note, într-o clasă sau creativ folosind aplicații online. Luați-vă la concerte muzicale și instruiți-vă pentru a asculta armonie, ton și alte elemente importante ale muzicii. Fiți familiarizați cu o varietate de voci cântând și stiluri vocale.
  • Aflați cum să jucați un instrument, cum ar fi pianul sau chitara, să utilizați ca ghid pentru a studia note și pitch. Începeți cu jocuri simple sau cântece, cum ar fi Mary a avut un miel mic pentru a învăța cheile. Practicați-vă vocea la cheile muzicale. Utilizați tutoriale online sau luați lecții de la un profesionist, dacă este necesar.
  • Metoda 2 din 4:
    Obținerea instruirii ca antrenor vocal
    1. Imagine intitulată Creați un film adult Pasul 13
    1. Să ia o decizie cu privire la tipul de antrenor vocal pe care doriți să îl fiți. Decideți dacă doriți să fiți profesor certificat, instructor privat sau un antrenor vocal comercial.Întrebați-vă dacă doriți să lucrați într-un studio sau pentru o companie de înregistrare. Acest lucru vă va ajuta să vă aflați clar în cursul studiului și cât de mult veți avea nevoie. Deși nu este nevoie de o pregătire formală care trebuie să devină un antrenor vocal, mulți profesioniști petrec la fel de mult ca 10 ani își dezvoltă abilitățile.
    • Determinați cine vreți să învățați și pe cine doriți ca clienții dvs. și clienții să fie. De exemplu, doriți să învățați copii, adolescenți sau adulți? Sau doriți să lucrați cu cântăreți sau celebrități sus-viitoare?
  • Imaginea intitulată Obțineți un pas rapid pasul 1
    2. Alegeți un program de certificare. Căutați online "Servicii de formare vocală" și căutați în cel puțin cinci programe de formare diferite pentru aspirarea antrenorilor vocali. Comparați și contrastul care este cel mai bine pentru dvs. în funcție de cost, lungimea programului și tipurile de cursuri oferite. Puteți alege să obțineți un certificat, să vă înscrieți într-o diplomă sau un program bazat pe grade sau să luați cursuri în pedagogie sau discurs. Creați un buget pentru cel puțin un an întreg de cursuri, deoarece este posibil să fie necesar să luați un împrumut și să plătiți de buzunar pentru instruirea dvs.
  • Verificați cu instructorul dvs. pentru a verifica clasele vă va oferi instruire personalizată pentru tehnica vocală și vă vor învăța, de asemenea, cea mai bună modalitate de a satisface nevoile studenților dvs. Un bun program de formare vocală ar trebui să vă învețe o tehnică vocală adecvată, știință vocală și psihologie.
  • Notă: Puteți să vă antrenați cât mai puțin șase luni dacă doriți să fiți un antrenor vocal privat. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți un profesor vocal într-o școală, aceasta vă poate duce atâta timp cât patru ani, după cum veți fi obligați să aveți o diplomă. Fii serios cu privire la dezvoltarea dvs. profesională.
  • Imagine intitulată împuternicirea persoanelor Pasul 1
    3. Marca-te ca antrenor vocal. Puneți împreună un CV și o scrisoare de intenție cu toate educația, certificarea și formarea dvs. până în prezent ca un antrenor vocal. Proiectați un logo și veniți cu o frază de captură pentru serviciile dvs. Creați un site web care vă arată ca antrenor vocal. Investiți în cărți de vizită și alte materiale de marketing, cum ar fi pliante și anunțuri, pentru a vă promova.
  • Imaginea intitulată Deveniți succes în afacerea dvs. de marketing de rețea și să aveți distracție pasul 5
    4. Implicați în evenimente din industrie. Alăturați-vă unei bresle sau asociației de cântece sau compozite. Înscrieți-vă pentru ateliere vocale cu un antrenor vocal stabilit pentru a observa modul în care predau și modul în care elevii răspund la ei. Cercetare dans și studiouri de înregistrare online și serviciile pe care le oferă. Unghiile în jos câteva pe care le-ați fi interesat să lucrați și să vă angajați voluntariatul ca antrenor vocal.
  • Metoda 3 din 4:
    Aterizarea unui loc de muncă ca antrenor vocal
    1. Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 15
    1. Căutați un stagiu sau o experiență practică de lucru. Căutați plăci de locuri de muncă online, cum ar fi Monster și CareerBuilder pentru stagiu, part-time sau oportunități de lucru temporar ca antrenor vocal. Cercetarea antrenorilor vocali din zona dvs. pentru a afla când oferă clase.
    • Dacă este posibil, apelați-le și trimiteți-le prin e-mail și solicitați să le umblați sau să vă ajutați cu predarea claselor. Studiouri de cercetare și înregistrări în zona dvs. și faceți o plimbare. Cereți directorului sau șefilor studioului și vă exprimați interesul pentru a lucra pentru ei
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 7
    2. Construiți lista dvs. de clienți. Face cunoscut familiei și prietenilor dvs. că ați devenit un antrenor vocal. Cereți-i să răspândească cuvântul. Comercializați-vă ca antrenor vocal online, eu.E. Site-ul dvs. și pe social media. Pentru a construi următoarele, încercați să creați un blog sau un VLOG care este proiectat să răspundă și să adreseze întrebări despre obținerea de coaching vocal. Participați la evenimente de rețea pentru a se întâlni și se amestecă cu alți profesioniști din industria dvs. pentru a obține recunoașterea între colegii dvs.
  • Oferiți lecții gratuite de autocare vocală în librării sau cafenele către studenții aspiranți. Acest lucru vă va ajuta să vă construiți credibilitatea și experiența ca antrenor vocal. Asigurați-vă că cereți cabluri și recomandări.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 10
    3. Determinați-vă orele și prețurile. Cereți-vă în jur pentru a vedea ce alte antrenori vocale din zona dvs. este taxa pentru clase. Încărcați același preț sau un pic mai mare, în funcție de experiența dvs. Unii antrenori încep cu 30 de dolari, iar aproximativ 50 de dolari pe oră.Determinați cât de mult ar trebui să vă lansați cariera ca antrenor vocal cu normă întreagă, în funcție de cheltuielile dvs. lunare. De exemplu, dacă ați avut cheltuieli lunare de 1.800 de dolari, este posibil să aveți nevoie doar de a învăța trei elevi timp de cinci ore pe săptămână, dacă le percepeți 30 de ore pe oră pe clasă.
  • Fii flexibil cu orele tale. Fă-ți la dispoziție cât de mult poți să-ți prosperi studenții și cei care doresc să afle mai multe despre serviciile tale.
  • Imagine intitulată Fișierul O marcă de marcă Pasul 25
    4. Fi pasionat și persistent. Răspundeți cât mai multe apeluri telefonice și întrebări despre coachingul vocal, după cum puteți. Fii sincer în împărtășirea a ceea ce experiența și așteptările dvs. pentru studenți. Stilul dvs. de predare ar putea să nu fie cel mai bun pentru fiecare student.
  • Metoda 4 din 4:
    Oferind instruire vocală
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați o voce vocală perfectă Pasul 9
    1. Decideți unde să vă oferiți clasele. Unghii în jos un spațiu pentru a vă oferi lecțiile vocale. Un studio de înregistrare este preferat pentru autocarele vocale independente, comerciale sau celebrități. Dacă vă decideți să învățați lecții vocale pentru copiii de gradul de vârstă, decât o școală ar fi potrivită pentru dvs. Au echipamente de sunet esențiale, inclusiv o tastatură, microfon și difuzoare la îndemână pentru elevii dvs. să utilizeze. Asigurați-vă că spațiul dvs. este curat, aerisit și primitoare.
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    2. Interviul studenților potențiali. Întrebați posibile studenți despre dorințele lor de a fi cântăreață. Aflați obiectivele de carieră. Ajustează nevoile lor și orice modalitate pe care ar dori să-și îmbunătățească vocea. Întrebați despre orice experiență de cântare sau despre formarea vocală anterioară pe care le-au avut. Creați un profil pentru elev care arată scopul final și modul în care intenționați să îi ajutați să ajungă la ea. Țineți o audiție formală sau la fața locului, dacă este posibil, să învățați vocea lor.
  • Imaginea intitulată Fii un cântăreț Pasul 2
    3. Adaptați planurile de lecție pentru fiecare student. Studenții tăi cântă pentru tine, atât în ​​vocea capului, cât și în vocea pieptului cu exerciții de încălzire vocală. Dacă se luptă cu cântând cu voce tare sau pe cheie, ajutați-i să-și găsească nota.Fii bun și minte să nu treci de judecată sau să dai critici aspre asupra modului în care sună.
  • Planul de lecții care oferă să le ofere elementele de bază și de muzică, cum ar fi găsirea registrului de muzică, cântând cu note și cum să respirați în mod corespunzător în timp ce cântă.Dacă aveți nevoie de asistență pentru planificarea lecțiilor, Google "lecții vocale pentru profesori online" pentru a găsi exemple sau imprimarea și descărcarea planurilor de lecție vocală.
  • Luați în considerare predarea hack-ului rapid pentru a vă îmbunătăți vocea de cântare, cum ar fi utilizarea controlului vocal, pronunția clare și frazele muzicale.Includeți lecții în prezența în stadiu pentru studenții care doresc să fie cântăreți comerciali sau actori.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o relație cu un pas cu un client 9
    4. Concentrați-vă pe succes. Ascultați îngrijorările și obiectivele viitoare ale studenților dvs. în ceea ce privește cântatul dvs. Oferiți USBS, sau de înregistrare a dispozitivelor în timpul sesiunilor dvs. pentru a înregistra elevii în timp ce cântă. Lăsați elevii dvs. să practice exerciții de autoevaluare. Fii cinstit și constructiv când dai feedback. Nu toți studenții dvs. vor avea ceea ce este considerat a fi un "voce excelentă" sau o calitate a stelelor. Stabiliți așteptări rezonabile, dar măsurabile pentru fiecare student pe baza vocii lor. Sănătatea lor mentală și vocală va fi o prioritate de vârf.
  • Imaginea intitulată BE PUNCTUAL PASUL 5
    5. Fi profesionist. Arătați-vă la timp pentru a vă învăța lecțiile, atât în ​​persoană, cât și online. Să fie prezentabil și accesibil pentru studenți. Adresa oricăror preocupări studenții dvs. sau părinții studenților ar putea avea pe măsură ce progresează cu lecțiile. Dezvoltați un raport bun, astfel încât elevii să continue să vă ia cursurile și să vă sprijine afacerea.
  • sfaturi

    Industria pentru antrenorii vocali este foarte competitivă. Punerea unui efort puternic în munca dvs. vă ajută cu adevărat afacerea dvs. de coaching.
  • Este bine să începeți cu 30 de ore pe oră când încărcați clienți, atunci vă puteți mări prețurile mai târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar