Cum să fii un artist de sine învățat

Aveți o pasiune pentru artă? Credeți sau nu, nu aveți nevoie de un grad sau o certificare specială pentru a începe cariera de artă. În timp ce este un artist auto-învățat nu este ușor, cu siguranță nu este imposibil, nici. Cu suficientă atenție, unitate și determinare, ați putea vedea că obiectivele de artă devin realitate. Am pus împreună o listă de sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți în călătoria dvs. artistică.

Pași

Metoda 1 din 10:
Aflați elementele de bază.
  1. Imagine intitulată Vopsea vopsea Pasul 4
1. Dă-ți o fundație cu abilități de artă de bază. Fundamentele de artă, cum ar fi perspectiva, anatomia și compoziția sunt blocuri importante în cariera dvs. de artă. Aceste abilități pot părea de bază, dar vor face o mare diferență în piesele viitoare de artă.
Metoda 2 din 10:
Citiți și vizionați tutorialele.
  1. Imagine intitulată Ajutor Reducerea violenței bazate pe gen Pasul 1
1. Videoclipurile YouTube și articolele legate de artă pot fi pietre de pasare excelente. Pe măsură ce începeți mai întâi, abilitățile de artă specifice Google sau concepte pe care doriți să le concentrați. Videoclipurile și articolele sunt ușor, modalități libere de a-ți perfecționa ambarcațiunile.
  • Puteți căuta "tehnici de pictură petroliere" sau "Cum de a desena mâinile" online.
Metoda 3 din 10:
Înscrieți-vă la clasele online.
  1. Imagine intitulată Înregistrați-vă la vot Pasul 10
1. Alegeți o clasă online care se potrivește nișei dvs. de artă. De la schițele tradiționale până la arta digitală, există tone de clase care vă pot ajuta să perfecționați seturi de abilități de artă specifice. Căutarea online pentru clase conduse de artiști profesioniști - acestea sunt modalități minunate, de a vă îmbunătăți abilitățile.
  • O mulțime de clase profesionale costă bani. Cu toate acestea, unele universități oferă clase de artă gratuită.
  • Site-uri precum udemy și abilități sunt locuri minunate pentru a găsi cursuri online.
Metoda 4 din 10:
Începeți cu proiecte mici.
1. Recreați subiecți simpli pe o pânză mică. Nu încercați să faceți o pictură sau portret complicat, chiar de pe lilieci. În schimb, apucați o pânză mică și lucrați de acolo - acest lucru va fi mult mai ușor și mult mai puțin copleșitor decât după un tutorial în profunzime pentru o mare pictură.
  • Un 8 până la 8 în (20 până la 20 cm) este un loc minunat pentru a începe.
Metoda 5 din 10:
Studiați alți artiști.
  1. Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
1. Uită-te la piesele de artă bine cunoscute și vezi ce tehnici sunt folosite. Nu copiați direct sau urmăriți în schimb lucrările altui artistului, concentrați-vă asupra tehnicilor de perie specifice pe care le-au folosit și modul în care se straplează și au amestecat diferite aspecte ale muncii lor.
  • Artiștii iconici, cum ar fi da Vinci și Van Gogh, sunt minunați la referință și să învețe de la.
Metoda 6 din 10:
Practicați în mod regulat.
1. Dedicați timpul pentru ambarcațiunile dvs. în fiecare zi. Este în regulă dacă programul dvs. este ambalat. Chiar și o jumătate de oră de desen în fiecare zi vă poate ajuta să vă îmbunătățiți și să crească!
Metoda 7 din 10:
Documentați toate artele dvs.
1. Postați-vă arta pe social media. Un cont de social media, cum ar fi Twitter sau Instagram, este o modalitate excelentă de a vă grafica punctul de plecare și o modalitate și mai mare de a vă urmări progresul. Odată ce ați creat o mulțime de artă, ați putea chiar să vă comparați lucrările mai vechi pentru cele mai noi și să vedeți ce sa schimbat.
Metoda 8 din 10:
Alăturați-vă comunității de artă.
1. Comunitatea de artă este o modalitate excelentă de a se conecta cu alți artiști. Rețea cu artiști pe social media sau să intre în competiții de artă și expoziții. De asemenea, puteți interacționa cu alți artiști prin forumuri și demonstrații.
Metoda 9 din 10:
Cereți feedback.
1. O a doua pereche de ochi poate fi un mare ajutor. Adresați-vă unui prieten sau unei cunoștințe de artă pentru a vă arunca o privire la opera de artă. Ele pot ajuta la punctul de a evidenția zonele de îmbunătățire, astfel încât să știți ce să vă concentrați în viitor.
Metoda 10 din 10:
Du-te ușor pe tine însuți.
  1. Imagine intitulată Aranjați opera de artă la domiciliu Pasul 2
1. Nu comparați arta dvs. pentru alți artiști. A deveni un artist auto-învățat este o călătorie lungă. În schimb, iubiți și acceptați arta dvs. pentru ceea ce este în loc să vă așteptați să fie de calibru profesionist imediat.

sfaturi

Fiind un artist auto-învățat vine cu ponderea provocărilor, dar sunteți în companie bună. Artiști cunoscuți ca Vincent Van Gogh, Henri Rousseau și Frida Kahlo au fost toți învățați.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar