Cum să deveniți un profesor ca o a doua carieră

A deveni un profesor certificat poate părea un proces confuz și copleșitor și poate fi nervos în ceea ce privește intrarea în domeniul educației fără experiență. Nu vă faceți griji. Programul dvs. de certificare va explica majoritatea pașilor complicați pe măsură ce le completați și multe școli se vor uita la cariera dvs. anterioară ca beneficiu! Pentru a deveni certificat, alegeți un grup de vârstă pentru a preda. Înscrieți-vă la colegiu, școală absolventă sau un program alternativ de certificare și completați învățătura studenților pentru a deveni certificată. Odată certificat, aplicați pentru poziții și explicați modul în care vechea dvs. carieră învățată vă ajuta să cultivați abilitățile necesare pentru a rula o sală de clasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea unei căi de certificare
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 1
1. Căutați diferitele certificări de predare în care locuiți. Certificările de predare sunt separate pe baza clasei și claselor pe care un educator le poate învăța. Deoarece diviziunile sunt diferite peste tot, căutați site-ul Consiliului de Educație pentru a afla cum regiunea dvs. își aranjează certificările de predare.
  • Nu vă descurajați de acest proces dacă se pare că este confuz la început. Pe măsură ce începeți procesul de certificare, toate specificul vor fi clarificate și explicate de profesorii și consilierii dvs.
  • Toate certificatele de predare sunt specifice regiunii în care le înregistrați. De exemplu, dacă primiți un certificat de predare în Louisiana, nu puteți învăța în Michigan. Dacă sunteți certificat în Japonia, nu puteți învăța în Canada.
  • Acest proces utilizează diviziunile de grad, așa cum sunt numite în Statele Unite. Etichetele și gradele pot avea nume diferite în care locuiți. De exemplu, clasa a 7-a se numește anul 8 în Regatul Unit. Procesul general este, în general, același în majoritatea țărilor, totuși.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua carieră Pasul 2
    2. Intrați în învățământul copilariei timpurii pentru a lucra cu studenții mai tineri. Selectați o certificare timpurie a copiilor dacă doriți să lucrați cu studenții care au 4-7 ani. În Statele Unite, această certificare este de obicei pentru pre-grădiniță la clasa întâi. Educatorii timpurii din copilărie predau, de obicei, fiecare subiect, au inclus matematica rudimentară, identificarea literelor și recunoașterea cuvintelor.
  • Profesorii de educație timpurie sunt în mare cerere și este, în general, destul de ușor să găsești lucrări ca profesor de educație timpurie.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 3
    3. Selectați o certificare elementară pentru a preda clasa a II-a-8. O certificare elementară vă va pregăti să învățați studenții cu vârsta de 7-14 ani. În Statele Unite, acest lucru vă va permite să predați 2 la clasa a VIII-a. Deveniți un profesor elementar dacă doriți să lucrați cu mai multe materiale în profunzime, fără a vă concentra prea mult pe orice subiect, dar încă se bucură de lucrul cu studenții mai tineri.
  • Unele state, țări și regiuni au o certificare separată pentru clasa a 6-a (studenți de 11 până la 13 ani).
  • Profesorii predau de obicei fiecare clasă în clasa a II-a, dar există, de obicei, diferite avize elementare pentru profesorii de clasa a 6-a până la locul 8 care le permit să se specializeze în anumite subiecte, cum ar fi matematica, engleza sau știința.
  • Profesorii elementați sunt în mod moderat. Puteți întâmpina unele probleme de a găsi o muncă, dar nu ar trebui să fie extrem de dificilă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 4
    4. Alegeți un program de învățământ secundar pentru a preda liceul. Pentru a preda studenților de 14 până la 18 ani, urmăresc un certificat de învățământ secundar. Profesorii care lucrează cu studenții mai în vârstă se află adânc în subiecții lor respectivi. De exemplu, un profesor de matematică poate preda o algebră avansată sau dovezi geometrice. Aceste certificări sunt organizate pe baza subiectului că vi se permite să predați.
  • Cele mai dificile zone de a găsi lucrări de învățământ secundar sunt muzică, artă, engleză, istorie și educație fizică.
  • Cele mai simple subiecte care au fost angajate sunt matematica, știința și ESL (engleză ca a doua limbă). Certificatele ESL sunt, de obicei, o aprobare opțională pentru profesorii englezi, motiv pentru care profesorii englezi fără o aprobare ESL au de obicei o muncă mai dificilă.
  • În unele regiuni, certificatul de învățământ secundar vă permite să predați clasa a XII-a (studenți de 11 până la 18 ani).
  • Avertizare: Dacă nu aveți o diplomă de licență în subiectul pe care doriți să îl predați, va fi extrem de greu să obțineți certificat. De exemplu, dacă aveți o diplomă în limba engleză, dar doriți să învățați matematica, puteți solicita o mulțime de educație suplimentară și nu puteți trece examenele de certificare.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 5
    5. Intrați în învățământul special pentru a lucra cu studenții cu dizabilități. Profesorii de învățământ special lucrează cu studenții cu dizabilități pentru a se asigura că nevoile lor individuale de învățare sunt îndeplinite. La unele școli, profesorii de învățământ special lucrează alături de profesorii de învățământ general pentru a ajuta grupurile specifice de studenți. Intrați în educație specială dacă doriți să lucrați cu grupuri mai mici de studenți și utilizați o varietate de stiluri de predare.
  • În unele regiuni, profesorii de învățământ special pot lucra cu orice grup de vârstă. În alte state, certificatele speciale de educație sunt împărțite după vârstă ca și alte certificări.
  • În Statele Unite, puteți obține o aprobare specială a educației la certificarea dvs. standard, astfel încât să puteți învăța săli de clasă cu un număr mare de studenți cu dizabilități.
  • Profesorii de învățământ special au, fără îndoială, cea mai ușoară găsire a muncii, deoarece acestea sunt în mare cerere și școli sunt de obicei obligate în mod legal să angajeze un număr mare de ele.
  • Metoda 2 din 4:
    Studierea educației și devenind calificați
    1. Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 6
    1. Participați la un program de licență dacă nu ați fost niciodată la facultate. Nu puteți preda la o școală dacă nu ați absolvit niciodată o universitate acreditată de 4 ani. Aplicați pentru un colegiu în apropierea dvs., care are un program de certificare a educației. Majore în educația timpurie, educația școlii medii sau învățământul secundar bazat pe calea dvs. de certificare aleasă.
    • Cele mai multe colegii au un program de certificare pentru profesorii construiți în curriculum. Dacă sunteți major în educația timpurie, de exemplu, veți completa învățătura studenților în timp ce sunteți încă în școală și absolviți certificatul dvs. de predare.
    • Va dura 4 ani pentru absolvire a unui program de licență. Acesta va costa aproximativ 5.000-30.000 de dolari pe an, în funcție de locul în care locuiți.
    • Nu puteți câștiga un certificat de predare la un colegiu comunitar.
    • Procesul de certificare începe cu aproximativ 6 luni înainte de absolvire. Veți trimite scoruri de testare, transcrieri, scrisori de recomandare și dovada învățăturii elevilor la statul sau regiunea în care locuiți pentru a obține certificat.
  • Imaginea intitulată Deveniți un profesor ca o a doua treaptă de carieră 7
    2. Obțineți o diplomă de absolvent în educație dacă ați absolvit deja acest lucru. Dacă aveți deja o diplomă de licență și doriți să obțineți o educație amănunțită în predare, mergeți la școala absolventă. Căutați un program de absolvent la o universitate din apropierea dvs. și aplicați prin trimiterea în transcrierile dvs., scorurile de testare și aplicarea. Înscrieți-vă pentru un program specific tipului de certificare pe care l-ați ales.
  • Va trebui să reluați SAT sau să completați un examen de admitere dacă locuiți în Statele Unite și ați absolvit colegiul cu mai mult de 6 ani în urmă.
  • Școala absolventă va dura 2 ani pentru a finaliza și va costa aproximativ 10.000-25.000 de dolari pe an.
  • Profesorii cu grade absolvent câștigă mai mulți bani decât omologii lor non-absolvenți. Ei au, de asemenea, un timp mai ușor de a găsi poziții de învățământ deschis.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua carieră Pasul 8
    3. Introduceți un program alternativ de certificare pentru o certificare mai rapidă. Programele alternative de certificare sunt programe de 4-12 luni care certifică rapid profesorii. Unele sunt operate de întreprinderile private, dar majoritatea au loc la universitățile publice, deși nu veți absolvi un grad avansat. Aplicați pentru o certificare alternativă în domeniul dvs. pentru a obține certificat rapid sau dacă aveți deja o diplomă de licență care nu este în educație.
  • Clasele alternative de certificare sunt extrem de riguroase, deoarece se îngroapă o mulțime de informații într-o perioadă mai scurtă de timp, dar încă nu sunt la fel de aprofundate ca un program de 4 sau 2 ani.
  • Clasele alternative de certificare costă de obicei 500-10.000 $.
  • Bacsis: Școlile preferă, în general, angajarea solicitanților care sunt certificați prin programe de absolvent și de licență. Acest lucru nu contează dacă certificarea dvs. este în mare cerere, dar acest lucru vă poate afecta perspectivele de muncă dacă sunteți într-un domeniu competitiv, cum ar fi istoria, arta sau profesorii englezi.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua carieră Pasul 9
    4. Consultați-vă cu consilierul dvs. de certificare pentru a urma protocolul în care locuiți. Procesul de certificare este diferit în funcție de locul în care locuiți. Fiecare stat necesită materiale diferite pentru certificare. În plus, cerințele legale pot fi destul de confuze pe cont propriu, deoarece o mulțime de orientări sunt greu de înțeles și de interpretat. Faceți cunoștință cu consilierul dvs. de colegiu sau de program pentru a trece peste procesul de aplicare.
  • Nu vă faceți griji dacă procesul de certificare nu are sens imediat. Programele de certificare vă vor duce prin tot ce trebuie să faceți.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 10
    5. Participați la cursurile dvs. și completați cursurile. Indiferent dacă sunteți într-un program de licență, absolvent sau alternativ, apăsați pentru fiecare clasă și luați note diligente. Studiați diferitele pedagogii și teoriile de învățare și completați fiecare atribuire de lectură. Participați la clasă, puneți întrebări și întoarceți-vă eseurile pentru a vă asigura că învățați tot ce puteți despre noua dvs. carieră.
  • Pedagogia este un cuvânt fantezist pentru filosofia educațională. Este important să înțelegeți principalele teorii pedagogice pentru a răspunde la întrebări în timpul viitoarelor interviuri și pentru a aplica diferite strategii în sala de clasă.
  • De asemenea, veți afla cum să scrieți planuri de lecție, să creați planuri de unitate, să gestionați o sală de clasă și să evaluați învățarea elevilor prin teste, discuții și verificări de calificare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 11
    6. Completați experiența dvs. de câmp prin observarea profesorilor veterani. În timp ce participați la cursuri și completați cursurile de clasă, probabil că va trebui să completați experiențele pe teren. Profesorul dvs. vă va atribui să urmați profesorii de veterani în timpul zilei școlare, astfel încât să puteți vedea cum predau educatorii Master. După fiecare observație, cereți profesorului să semneze documentul care le dovedește că le-ați observat și să puneți întrebări cu privire la strategia lor de predare și abordarea managementului în clasă.
  • În funcție de locul în care locuiți, va trebui să finalizați 15-100 de ore de experiență pe teren.
  • Țineți-vă la documentația dvs. de experiență în câmp. O veți trimite la stat atunci când solicitați certificarea.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua carieră Pasul 12
    7. Treceți examenele dvs. independente pentru a vă califica pentru certificare. Completați testele specifice de certificare la o unitate privată de testare cu cel puțin 3 luni înainte de a vă planificați să trimiteți portofoliul de certificare. Aceste examene vă vor testa cunoștințele despre acest subiect, predarea teoriilor și abilitățile academice generale. Aceste examene sunt diferite în funcție de locul în care locuiți, certificarea pe care o urmăriți, cel mai înalt grad obținut și ce sunt scorurile SAT.
  • În Statele Unite, este posibil să trebuiască să luați testul general de aptitudini, care vă va evalua cunoștințele despre o varietate de subiecte. Aceasta înseamnă că este posibil să aveți nevoie să vă spălați abilitățile de matematică, chiar dacă deveniți profesor de limbă străină.
  • Numărul și tipul de teste pe care trebuie să le luați se bazează pe o varietate de factori, deci nu vă supărați sau îngrijorați dacă colegii dvs. sunt obligați să efectueze diferite teste.
  • Profesorul sau consilierul dvs. vă va ajuta să vă înscrieți pentru aceste examene, dar ele trebuie completate în afara clasei la o unitate de testare privată.
  • Țineți o copie a scorului dvs. de testare. Este posibil să fie necesar să îl includeți în documentația dvs. când aplicați pentru certificare. Facilitatea de testare îl trimite adesea la Consiliul de Educație pentru dvs., totuși.
  • Metoda 3 din 4:
    Finalizarea predării și certificării elevilor
    1. Image denumită deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 13
    1. Lăsați-vă programul de predare să vă împerecheze cu un profesor de mentor. Când aveți în jur de 6 luni în programul dvs., programul dvs. de certificare vă va atribui unui profesor de mentor pentru predarea studenților. Odată atribuit, trimiteți un e-mail profesorului dvs. mentor care introduceți-vă și exprimați entuziasmul pentru noua dvs. misiune. Întrebați-i când ar dori să se așeze și să discute despre începutul învățăturii studenților.
    • Este posibil să puteți lista o preferință pentru o anumită școală sau un anumit profesor pe care l-ați observat în timpul experienței dvs. de teren, dar nu puteți alege o sarcină de predare a elevilor sau să vă înscrieți pentru unul pe cont propriu.
    • Profesorii de mentor au o tona de control asupra a ceea ce va arăta acest proces, deci puneți-le întrebări despre când veți începe să învățați, ce fel de material ar trebui să vă pregătiți și când veți lua controlul deplin asupra sălii de clasă.

    Bacsis: Nu fi nervos despre relația ta cu profesorul tău mentor. Ei vor fi bucuroși să obțină o pauză de la clasele sale standard și profesorii de mentori sunt veterani care au lucrat cu tone de profesori studenți în trecut. În plus, ei pot aprecia ocazia de a lucra cu cineva care este probabil mai aproape de vârsta lor, deoarece schimbați carierele!

  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 14
    2. Respectați clasele mentorului dvs. și puneți întrebări. La începutul învățăturii studenților, veți observa profesorul de mentor pentru a obține un sentiment de modul în care își conduc clasele. Fiți atenți la modul în care acestea iau participarea, discuțiile de structură și se ocupă de izbucnirile studenților. Puneți întrebări în timpul întâlnirilor dvs. independente pentru a afla de ce clasele lor arată așa cum fac. Această perioadă de observație va dura probabil 1-2 săptămâni.
  • Unii profesori mentor vă vor arunca în lucruri și vă vor conduce la prima zi în prima zi. Dacă nu sunteți inconfortabil cu aceasta, nu este nimic în neregulă cu cererea de a viziona câteva zile.
  • Scopul dvs., pe măsură ce începeți cel puțin, ar trebui să fie să păstrați structura clasei dvs. identică cu modul în care mentorul dvs. face lucrurile. Este extrem de greu pentru ca studenții să se adapteze la noi structuri fără explicații sau practici și pot dura câteva săptămâni pentru a vă obișnui cu dvs. pentru a începe cu dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua carieră Pasul 15
    3. Preluați profesorul de mentor și conduceți clasa timp de 3-4 luni. Odată ce ați observat profesorul de ceva timp, preluați profesorul de mentor. Rulați clasa, luați participarea, atribuiți temelor și dezvoltați-vă planurile de lecție. Rulați clasele profesorului de mentor timp de 3-4 luni pentru a finaliza procesul de predare a studenților.
  • Profesorul dvs. de mentor vă poate observa pe măsură ce învățați să oferiți feedback, dar probabil vor părăsi camera după câteva săptămâni pentru a vă permite să vă obișnuiți să învățați pe cont propriu.
  • Dacă aveți nevoie să vă filmați învățătura ca parte a certificării dvs., asigurați-vă că părinții studenților semnează o renunțare.
  • Predarea elevilor nu este "falsă" sau "practică". Ați devenit literalmente profesor cu normă întreagă. Veți atribui note, întâlniți cu părinții și vă veți conecta la cardurile de raportare.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 16
    4. Obțineți scrisori de recomandare din partea profesorilor și programului dvs. Mentor. Pentru a demonstra că ați terminat formarea necesară, obțineți o scrisoare de recomandare din partea școlii sau a clasei de certificare. Apoi, obțineți o scrisoare de aprobare de la profesorul dvs. de mentor pentru a demonstra că ați completat cu succes predarea elevilor.
  • În Statele Unite, de obicei, nu aveți nevoie de o scrisoare de recomandare din programul dvs. de școală sau de certificare. Ei vor trimite documentația pe care ați completat programul pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 17
    5. Trimiteți portofoliul dvs. de certificare la stat după predarea studenților. Acest proces este diferit în funcție de locul în care locuiți și care este certificarea dvs., dar veți trimite portofoliul dvs. la sfârșitul învățăturii elevilor. Strângeți scrisorile de recomandare de la programul dvs. de profesor și de certificare mentor. Adăugați scorurile de testare, transcrierile și orice documente suplimentare pe care trebuie să le includeți. Fie încărcați materialele dvs. la portalul de licențiere pentru starea dvs. sau trimiteți-vă portofoliul la consiliul de învățământ.
  • Aproape fiecare regiune vă cere să încărcați portofoliul la un portal online. Cel mai frecvent portal din Statele Unite este EDTPA, care este utilizat pentru certificare în 18 state.
  • Poate fi cu 1-16 săptămâni înainte de a vă auzi dacă ați fost certificați sau nu.
  • Dacă portofoliul dvs. este respins, statul sau organismul de certificare va explica ce trebuie să fie fixat. De obicei, puteți reîncărca un portofoliu de 2-3 ori înainte de a repeta procesul de certificare.
  • Metoda 4 din 4:
    Marketingul în noua dvs. carieră
    1. Image denumită deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 18
    1. Creeaza o relua care evidențiază experiența dvs. anterioară. Pe CV-ul dvs. de predare, puneți certificarea în partea de sus a paginii sub numele dvs. și informațiile de contact. În secțiunea de experiență de lucru, enumerați abilitățile de la locul de muncă anterior care traduce în predare. Managementul, controlul calității și organizarea sunt abilități excelente atunci când vine vorba de a face apel la școli și să-ți prezinte experiența.
    • Includeți orice exemple în care ați învățat colegii sau clienții în linia dvs. anterioară de lucru. Ceva la fel de simplu ca și rularea unei sesiuni de dezvoltare profesională este o bună includere pentru un CV de predare.
    • De exemplu, dacă ați fost contabil, spunând că "a rezolvat probleme de matematică complexă pentru a se asigura că conturile au fost echilibrate" și "conturi multiple gestionate" reprezintă o modalitate excelentă de a face apel la directori și managerii de angajare.

    Bacsis: Este de obicei mai ușor să găsiți poziții de învățământ la sfârșitul primăverii și începutul verii când profesorii renunță sau se pensionează. Celălalt timp bun pentru a căuta munca este în timpul pauzei de iarnă atunci când un număr mare de profesori au renunțat la diferite școli.

  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua carieră Pasul 19
    2. Alegeți un tip de școală pentru a aplica pe baza preferințelor dvs. Există 3 tipuri distincte de școli în majoritatea țărilor: școli publice, școli private și școli charter. Școlile publice plătesc de obicei mai mulți bani, dar nu veți avea cât mai multă libertate asupra a ceea ce predați. Școlile private plătesc mai puțin, dar tind să părăsească profesorii să facă așa cum vă place. Cartele se încadrează undeva în mijloc, dar unele dintre ele au misiuni sau obiective unice.
  • Aplicați la o școală publică dacă doriți să începeți într-o școală tipică. Școlile publice sunt de obicei deschise studenților care locuiesc în zonă și vă vor permite să obțineți experiență cu o varietate de studenți din medii diferite. Școlile publice tind să plătească profesorilor cei mai mulți bani, chiar dacă sunt situați în zone cu venituri mici.
  • Școlile charter sunt finanțate în mod public, dar în mod privat. Ei tind să aibă o mulțime de varietăți de la școală la școală. Unele charter se concentrează asupra populațiilor studențești cu nevoi ridicate, în timp ce alte chartere sunt foarte riguroase. Cartele plătesc de obicei mai mult decât școlile private, dar mai puțin de școlile publice.
  • Căutați poziții la o școală privată dacă aveți un anumit set de valori sau doriți mai multă libertate. Școlile private au de obicei componente religioase sau standarde academice care nu există în alte școli. Ei nu plătesc la fel de mult ca charteruri sau școli publice - chiar dacă învățământul este scump - dar profesorii de la școlile private tind să aibă mai multă libertate atunci când vine vorba de ceea ce și cum îi învață.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 20
    3. Adresați-vă programei școlare sau de certificare pentru conduceri în poziții deschise. Pentru a începe să căutați muncă, adresați-vă programelor dvs. de certificare dacă acestea au vreun condus la pozițiile didactice din apropiere. Cele mai multe programe vă vor ajuta să aterizeze interviuri și multe programe găzduiesc târgurile de locuri de muncă pentru absolvirea studenților. Accesați orice târguri de lucru și abordați managerii de angajare pentru a discuta despre pozițiile deschise și pentru a urmări orice conducere vă oferă programul dvs.
  • Mulți dintre profesorii din programele de educație colegială predate în școala de liceu sau elementară. Adresați-vă vechiilor profesori dacă știu despre poziții deschise care ar putea fi o potrivire bună pentru dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua carieră pasul 21
    4. Uită-te online pentru a găsi școli care angajează în zona dvs. și se aplică. Aplicați la școlile cu poziții deschise care se potrivesc cu certificarea dvs. și faceți apel la dvs. Citiți declarația de misiune a școlii potențiale pentru a determina ce tip de mediu de învățare apreciază și dacă ați fi o potrivire bună sau nu. Pentru a aplica o poziție, trimiteți CV-ul, o scrisoare de intenție și o dovadă a certificării dvs. la școală.
  • În Statele Unite, veți găsi o mulțime de poziții de învățământ deschise pe Într-adevăr (https: // într-adevăr.COM /) și de sticlă (https: // usa de sticla.COM / index.HTM).
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 22
    5. Conectați experiența dvs. de muncă anterioară la abilitățile de predare în interviul dvs. În timpul interviurilor, conectați-vă experiența anterioară la abilitățile de predare cât mai bine posibil. Explicați modul în care abilitățile de management transferă în managementul clasei și modul în care interacțiunile cu clienții se pot traduce în interacțiuni cu studenții. Cum faceți acest lucru este foarte dependent de linia dvs. anterioară de lucru, deci alegeți 3-4 abilități înainte de timp, puteți discuta în interviul dvs.
  • La fiecare interviu, vi se va cere: "De ce ți-ai lăsat vechea carieră să devină un profesor?"Pregătiți un răspuns semnificativ la această întrebare înainte de a vă asigura că nu sunteți aruncați. Aceasta este o întrebare importantă pentru școli, deoarece valorile și credințele dvs. trebuie să se alinieze cu misiunea școlii dacă veți lucra acolo.
  • Chiar dacă ați fost un driver de livrare, explicați-vă experiența anterioară ca pregătiți-vă să lucrați ore îndelungate, să vă concentrați și să completați cerințele de angajare. Există întotdeauna o conexiune pe care o puteți face, chiar dacă nu este evidentă la început.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 23
    6. Accentuați valoarea angajării unui profesor mai în vârstă cu o experiență mai mică. Deoarece aceasta este cea de-a doua carieră, probabil că veți fi mult mai în vârstă decât profesorii mai noi și mai puțin experimentați decât profesorii mai în vârstă. Indicați că profesorii mai tineri nu vor avea experiența de viață pentru a rămâne rece în situații dificile, în timp ce profesorii mai în vârstă ar fi putut dezvolta obiceiuri proaste. Școlile tind să-i placă ca fiind noi profesori pentru a se potrivi misiunii și culturii lor, astfel încât să vă jucați lipsa de experiență ca beneficiu!
  • Nu vă descurajați dacă școlile vă vor întoarce. Poate dura 6-12 luni pentru a găsi o poziție cu normă întreagă.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor ca o a doua treaptă de carieră 24
    7. Completați lecția de demonstrație și fiți încrezători. Dacă interviul dvs. merge bine, vi se va cere să finalizați o lecție de demonstrație. O demonstrație este o lecție de 10-50 de minute pe care o completați cu studenții pentru a arăta președintele principal și departament pe care îl puteți gestiona o sală de clasă. Pregătiți o lecție pe material avansat pentru a arăta că știți subiectul dvs. bine. Fii bun, dar asertiv cu elevii pentru a arăta că respectați copiii, dar nu veți fi împinși în jur.
  • Ca un candidat mai puțin experimentat, președintele principal și departament va fi cel mai interesat de a vedea cum interacționați cu copiii. Fiți atenți la modul în care discutați cu studenții și fiți mereu corect să ieșiți ca fiind capabili să lucrați cu copiii.
  • Dacă lecția de demonstrație merge bine, vi se va oferi un loc de muncă!
  • Dacă nu vi se oferă un loc de muncă după lecția demonstrației, întrebați președintele principal și departament ce ați fi putut face mai bine pentru a obține un feedback semnificativ.
  • sfaturi

    În funcție de locul în care locuiți, este posibil să puteți preda timp de 1-3 ani fără o certificare, dar nu veți face cât mai mulți bani ca profesor certificat și va trebui să începeți procesul de certificare în timp ce sunteți în școală , care poate fi dur.
  • De obicei, trebuie să vă reînnoiți certificarea de predare la fiecare 3-5 ani.
  • În Statele Unite, învață pentru America este o alegere populară pentru certificarea alternativă. După ce obțineți o diplomă de licență, vă puteți înscrie pentru a învăța pentru America. Ei vă vor pune într-o școală de mare nevoie imediat pentru a îndeplini o poziție vacantă. Veți învăța cu normă întreagă în timp ce faceți cursuri de noapte pentru a deveni certificate și va fi plătită o mică bursă pe măsură ce completați programul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar