Cum să găsiți un stagiu de activitate biotehnologie

Un stagiu de locuri de muncă biotehnologiei vă va oferi posibilitatea de a învăța prima mână cu privire la industria biotehnologiei. În funcție de nivelul actual de educație și cunoștințe, pe lângă experiența trecută din domeniu, sarcinile dvs. de muncă ca intern de biotehnologie pot varia de la sarcini administrative la o muncă mai complexă. Un stagiu de activitate de biotehnologie poate deschide ușile într-o posibilă poziție permanentă după absolvire. Iată câteva sugestii utile și sugestii pentru găsirea unui stagiu de activitate de biotehnologie.

Pași

  1. Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 15
1. Faceți unele cercetări inițiale privind domeniul biotehnologiei pentru a afla mai multe despre industrie și pentru a vă explora interesele dacă doriți să vă specializați într-un anumit sector. Examinați unele deschideri de locuri de muncă pe site-urile companiei Biotehnologice pentru a citi despre abilitățile și cerințele necesare, inclusiv educația.
  • Imagine intitulată Pasul examenelor finale Pasul 4
    2. Evaluați cursurile pe care le-ați terminat legate de domeniul biotehnologiei. Faceți acest lucru, indiferent dacă ați absolvit recent liceul sau sunteți în prezent în colegiu care completează un program de studii.
  • Imagine intitulată face alegeri de carieră prietenoasă cu ADHD Pasul 12
    3. Realizați că este important să vă evaluați fundalul educațional pentru a determina dacă vă pregătește în mod adecvat pentru un stagiu de activitate de biotehnologie. Dacă nu sunteți sigur cum să continuați, să faceți aranjamente pentru a vă întâlni cu un consilier de orientare în carieră pentru a discuta despre opțiunile dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 7
    4. Determinați dacă obiectivele dvs. de carieră după absolvire necesită un nivel avansat de educație. Majoritatea lucrărilor de biotehnologie necesită o diplomă de licență pentru a intra cu succes în câmp. Este posibil să găsiți un stagiu de loc de muncă de biotehnologie la nivel de intrare dacă sunteți încă în școală.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 12
    5. Lucrați cu consilierul dvs. de îndrumare dacă sunteți încă în liceu pentru a organiza un stagiu de locuri de muncă de biotehnologie. Multe companii oferă cooperări de lucru și stagii la elevii de liceu, care lucrează împreună cu consilierii de orientare pentru a face aranjamentele.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 19
    6. Lăsați-vă consilierul de carieră la colegiu să știe că doriți să fiți luați în considerare pentru un stagiu de loc de muncă de biotehnologie dacă companiile vizitează campusul școlii dvs. pentru a recruta în mod activ pentru poziții. Dacă colegiul dvs. are o zonă pentru postarea de a ajuta anunțurile dorite, căutați oportunități care pot oferi un stagiu de activitate biotehnologică.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 20
    7. Luați în considerare în mod direct contactarea mai multor companii de biotehnologie pentru a explora opțiunea de a face unele lucrări de voluntariat în timpul verii între semestre. O poziție ca voluntar ar putea deveni o ofertă pentru un stagiu de afaceri de biotehnologie.
  • Imaginea intitulată Obțineți o lucrare Pasul 6
    8. Mergeți la un târg de carieră de biotehnologie, astfel încât să vă puteți întâlni direct cu reprezentanții companiei. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a evidenția talentele dvs. și de a explora un posibil internship de locuri de muncă biotehnologiei. Târgurile de carieră vă vor oferi, de asemenea, accesul la o gamă bogată de resurse care se concentrează asupra industriei biotehnologiei.
  • Imaginea intitulată Deveniți succes în afacerea dvs. de marketing de rețea și să aveți distracție pasul 8
    9. Rețeaua cu persoane care lucrează deja în domeniul biotehnologiei la conferințe și seminarii profesionale. Acesta este un loc excelent pentru a nu numai că a aflat mai multe despre industrie, dar vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a se întâlni cu profesioniștii care ar putea să organizeze un stagiu de activitate de biotehnologie.
  • Imagine intitulată Piața unui produs Pasul 1
    10. Răsfoiți Internetul pentru a verifica mai multe site-uri care oferă resurse complete pentru cei care caută un stagiu de activitate biotehnologică. Există numeroase site-uri care se concentrează în mod specific asupra biotehnologiei unde puteți obține informații despre instruire, precum și explorarea oricăror deschideri potențiale pentru un stagiu de loc de muncă biotehnologiei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar