Cum să găsiți cariera dvs. De vis

Când erai puțin, oamenii au întrebat probabil, "Ce vrei să fii când crești?" Poate ai spus un doctor sau un astronaut. Poate ai spus un actor sau un avocat sau un ofițer de poliție. Cu ochii înstelat, ați visat ziua în care ați trăi într-un conac și aveți tot luxul. O carieră părea ca ceva care nu se va întâmpla niciodată, dar acum că a venit timpul să decideți că interesele voastre s-au schimbat probabil. Găsirea carierei potrivite pentru dvs. poate fi dificilă, dar nu imposibilă, așa că rămâneți pozitivi!

Pași

Partea 1 din 3:
Analiza ambițiilor dvs
  1. Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 1
1. Întrebați-vă ce vă veți bucura ca o carieră dacă banii nu au fost o problemă. Filosoful respectat Alan Watts a spus că cel mai bun mod de a găsi ceea ce ar trebui să faci cu viața ta a fost să vă întrebați această întrebare importantă: "Ce ați face dacă banii nu au fost obiect?" Dacă ai câștigat loteria și ai putea face tot ce ai vrut să faci cu viața ta? Sigur, vrei să te relaxezi pentru o vreme, dar în cele din urmă te vei plictisi. Deci, ce ai face pentru a te face cu adevărat fericit?
  • De exemplu, poate vă bucurați să lucrați cu copii, creați artă sau construirea de lucruri.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 2
    2. Împărțiți-vă slujba de vis în cele mai multe componente de bază. Luați orice activitate sau loc de muncă pe care ați descoperit-o în pasul anterior și l-ați întrerupt în cele mai elementare părți. Dacă ați explicat treaba la un copil de 3 ani, cum ați descrie-o?
  • Dacă acel copil ți-a întrebat ce sa distrat despre asta sau cum a făcut cineva să se simtă când au făcut-o, ce ai spune? Aceste componente de bază reprezintă ceea ce ar trebui să căutați într-o carieră.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 3
    3. Gândiți-vă la ceea ce este într-adevăr că vă face fericiți. Gândiți-vă la componentele de bază ale experienței de carieră și să decideți care sunt aspectele care vă trag. Realizați ce vă atrage în această carieră. Găsiți fericirea în a face alți oameni fericiți? Ești mai atras de arta de a acționa și de procesul de a crea opere de artă care este un film?
  • Puteți face acest lucru și pentru locul de muncă actual, nu doar un loc de muncă teoretic de vis. Dacă există ceva despre slujba ta pe care o faceți acum, la fel de bine.
  • S-ar putea să doriți să faceți un test de personalitate, cum ar fi Briggs-Myers, pentru a vă ajuta să determinați care locurile de muncă se potrivesc bine cu personalitatea dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 4
    4. Căutați în ce locuri de muncă oferă sentimente și experiențe similare. Căutați locuri de muncă care imită sentimentele pe care le căutați din această carieră. De exemplu, dacă ați fi un milionar și ar prefera să călătoriți, locuri de muncă care reflectă experiența pe care ați avut-o un ghid turistic, un profesor în străinătate sau o poziție însoțitoare de zbor.
  • Dacă preferați să petreceți toată ziua în aer liber în natură, ați putea lua în considerare un loc de muncă ca a geolog, Lumberjack, Ghidul Wilderness sau Park Ranger.
  • Sau puteți încerca să deveni un CTO Dacă doriți să lucrați în domeniile legate de tehnologie.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 5
    5. Luați în considerare majorarea și dezavantajul acestei cariere. Când luați în considerare aceste cariere mai ușor, asigurați-vă că vă faceți cercetările. Fiți bine familiarizați cu ceea ce arată viața în acea cale de carieră. Va trebui să știți ce sunt dezavantajele acestor locuri de muncă dacă doriți să luați o decizie informată.
  • Citiți articole sau recenzii de la persoanele care lucrează tipurile de locuri de muncă pe care doriți să le vedeți ce le place și nu le place.
  • De exemplu, dacă un anumit loc de muncă vă va plăcea, vă cere să călătoriți adesea, dar aveți copii mici la domiciliu, acest lucru ar putea fi un dezavantaj.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 6
    6. Factor în nevoile dvs. financiare. Dacă sunteți într-adevăr într-un loc de muncă care vă îndeplinește și vă face fericiți, îmbogățiți-vă că într-adevăr nu va contează pentru dvs. Cu toate acestea, viața este plină de obligații care depășesc fericirea. Dacă cariera dvs. de vis nu vă poate ajuta să vă alimentați familia sau să vă plătiți împrumuturile pentru studenți, este posibil să aveți nevoie să căutați în alte opțiuni.
  • Ar trebui să vă păstrați întotdeauna accentul pe locuri de muncă care oferă sentimente similare cu ceea ce vă face fericiți.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 7
    7. Factor în ceea ce ești bun la. Aveți o zonă în care vă excelezi cu adevărat? Nu doar ceva ce faci bine, dar ceva unde o faci mai bine decât majoritatea oamenilor pe care îi întâlnești? Acesta este un lucru pe care ar trebui să-l factori atunci când căutați o carieră. S-ar putea să nu credeți că vă bucurați de ea prea mult, dar faptul că problema este că de multe ori nu veți obține bine la ceva decât dacă vă bucurați de cel puțin un anumit nivel.
  • Este posibil să vă puteți evalua abilitățile sau chiar acasă în aspectul acestuia pe care îl bucurați atât de mult (pentru îndrumare).
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 8
    8. Analizați hobby-urile. Multe hobby-uri pot fi monetizate. Acest lucru înseamnă adesea începerea unei afaceri mici și durerile de cap care vin cu ea, dar puteți ajunge cu o carieră pe care vă bucurați cu adevărat. Înainte de a renunța la hobby-ul dvs. ca fiind ceva ce nu ați putea face niciodată bani, faceți niște căutări pe Internet. S-ar putea să fiți surprinși.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 9
    9. Luați un test de locuri de muncă online. Dacă vă simțiți într-adevăr pierdut și niciunul dintre aceste trucuri nu vă ajută, luați în considerare luarea unui test de locuri de muncă online sau intrați într-un centru de carieră locală pentru a obține un sfat de la profesioniști. Testele bune online pot fi găsite cu ușurință, dar multe dintre cele mai bune necesită o mică taxă.
  • Partea 2 din 3:
    Configurarea succesului
    1. Imagine intitulată Găsiți cariera dvs. de vis Pasul 10
    1. Uită-te la listele pentru cariera pe care o imaginezi că faci sau locuri de muncă conexe. Înainte de a căuta serios acest loc de muncă, faceți o căutare de bază pentru poziții deschise. Nu contează în ce oraș se află (atâta timp cât sunt în țara dvs. sau deschise membrilor nivelului de cetățenie). Uită-te la ceea ce sunt cerințele. Ce pare a fi cerințele de bază? Vrei să-ți faci scopul de a vă întâlni și, eventual, să depășească aceste cerințe.https: // rum.maniqui-es.com / gind-your-vis-cariera
  • Imagine intitulată Găsiți cariera dvs. de vis Pasul 11
    2. Discutați cu profesioniștii din acea cale. Localizați unii oameni care fac ceea ce doriți să faceți. De asemenea, trebuie să luați legătura cu oamenii care ar fi responsabili de angajarea pentru această poziție. Discutați cu ambele și întrebați-le pentru detalii care nu sunt în lista de locuri de muncă. Ce abilități și calități sunt cele mai importante? Doriți să le puneți și pe lista de verificare.https: // rum.maniqui-es.com / gind-your-vis-cariera
  • Imagine intitulată Găsiți cariera dvs. de vis Pasul 12
    3. Uită-te la opțiunile dvs. de educație. Du-te în jos pe listă și dați seama dacă este fezabil să îndeplinească aceste cerințe. Probabil că veți avea nevoie de mai multă educație (acest lucru este de așteptat), dar nu vă simțiți ca și cum vă limitează. Există multe programe guvernamentale disponibile pentru a ajuta oamenii să obțină educația de care au nevoie pentru un loc de muncă, mai ales dacă acest loc de muncă este în cerere. De asemenea, puteți găsi burse, stagii și ucenici pentru a obține abilitățile de care aveți nevoie.
  • Asigurați-vă că ați factor în costul achiziționării certificărilor sau gradelor de care aveți nevoie pentru a ateriza acel loc de muncă de vis.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 13
    4. Lucrați la obținerea dvs relua umplutură în sus. Între timp, faceți o muncă de voluntariat și alte locuri de muncă care vă arată că construiți abilitățile de care aveți nevoie pentru postul de vis. Căutați poziții în aceeași industrie sau chiar poziții de voluntariat care vă duc direct în acea poziție.
  • Chiar dacă experiența este mai abstractă (e.G., Lucrul la un magazin pentru a construi experiența serviciilor pentru clienți), acest lucru poate ajuta pe termen lung și vă poate ajuta să obțineți fonduri pentru a obține o educație mai bună.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 14
    5. Faceți prieteni în locurile potrivite. Nu aveți nevoie să mergeți la o liga Ivy sau să vă alăturați unei organizații secrete. Doar întâlni oameni conectați la acel câmp și să-i cunoască (și să-i facă să te cunoască). Puteți oferi voluntar cu organizațiile lor, du-te la conferințe în acest domeniu și chiar du-te la un târg de locuri de muncă pentru a întâlni oameni.
  • Doar asigurați-vă că faceți o impresie bună și că vor recunoaște cu siguranță numele dvs.
  • Puteți să vă uitați la întâlniri pentru a începe rețele.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 15
    6. Încercați lucrarea la dimensiune. Faceți un stagiu, o umbră de locuri de muncă sau un voluntar pentru a vedea ce arată cu adevărat acea carieră într-o bază zilnică. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că nu sunteți romantizați slujba și că vă place de fapt. De asemenea, vă va ajuta să întâlniți oameni care vă pot ajuta și vă pot ajuta să câștigați abilități vitale în domeniu.https: // rum.maniqui-es.com / gind-your-vis-cariera
  • Partea 3 din 3:
    Aterizând slujba
    1. Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 16
    1. Ia initiativa. Bineînțeles, tot ceea ce ați făcut dacă urmați pașii anteriori este de inițiativă din punct de vedere tehnic. Asigurați-vă că nu vă opriți niciodată. Trebuie să vă urmăriți visele și trebuie să faceți un rol activ în a le face să devină realitate. Dacă lucrurile nu merg drumul, alegeți-vă și încercați din nou. Găsiți rute noi. Faceți tot ce trebuie să faceți pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 17
    2. Fiți dispuși să vă deplasați în sus. Nu mergeți de sub lanțul alimentar la vârf în unul sau doi ani. Realizați că obținerea de locuri de muncă de vis ar putea dura ceva timp și câțiva pași intermediari. Merită totuși: veți ajunge acolo în cele din urmă și veți fi câștigat.
  • Imagine intitulată Găsiți cariera dvs. de vis Pasul 18
    3. Găsi locuri la aplica. Mergând la târgurile de locuri de muncă sau căutările pe Internet și lucrările sunt rutele de bază pentru găsirea unui loc de muncă. Dar nu uitați că puteți merge direct la companii direct. Aflați cine doriți să lucrați și păstrați un ochi asupra lor "locuri de munca" Porțiunea site-ului lor. Puteți contacta direct compania și întrebați dacă vor lua CV-uri.
  • Imaginea intitulată Găsiți cariera dvs. de vis Pasul 19
    4. Fă-te bine Referințe. CV-ul dvs. ar trebui să arate minunat dacă ați urmat sfatul anterior, dar nu uitați de construirea de referințe bune. Nu listați locurile de muncă care au avut foarte puține de făcut cu ceea ce încercați să faceți acum. Cu siguranță evită listarea persoanelor care au avut probleme cu dvs.
  • Asigurați-vă întotdeauna că apelați și întrebați oamenii nu numai dacă pot fi listați ca o referință, dar dacă simt că vă pot oferi o referință bună.
  • Imagine intitulată Găsiți-vă cariera de vis Pasul 20
    5. ACE YOU interviu. Odată ce ați aterizat un interviu, doriți să fiți sigur că le arătați cât de incredibil veți fi odată ce vă angajează. Îmbracă-te pentru succes și du-te în pregătit. Uită-te la întrebările comune de interviu și gândiți-vă la ceea ce ați spune. De asemenea, ar trebui să vă gândiți la unele întrebări care le arată că veți lua în serios acest loc de muncă.
  • sfaturi

    Fii autentic și frumos cu oamenii. Veți impresiona toți oamenii care contează.
  • Scrieți o listă cu toate locurile de muncă interesate, apoi gândiți-vă la ce ați fi cel mai bine.
  • Avertizări

    Tratați-vă CV-ul ca și cum are valoare. În timp ce doriți să trimiteți CV-ul dvs. persoanelor care vă pot influența pozitiv căutări de locuri de muncă, nu doriți să o tencuați pe fiecare bord de locuri de muncă și să oferiți oamenilor impresia că nu puteți fi angajați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar