Cum să devii un cinematograf

Locul de muncă al unui cinematograf sau director de fotografie, este în mare măsură pentru a aduce o poveste dintr-un script la viață pe ecran. Cinematografii sunt responsabili de care camerele și lentilele de utilizat, cum să aprindă o lovitură și cum se comportă camera. Ca cinematograf, veți lucra cu un regizor și cu echipajul pentru a spune o poveste așa cum o vedeți. Direcționați o cameră ca un director direcționează actorii. A deveni un cinematograf nu este o sarcină ușoară. Este nevoie de ani de studiu, practică și rețele. În plus față de o viață de învățare. Dacă sunteți pasionat de a deveni un cinematograf cel mai bun pariu este mergeți la școală, obțineți o cameră foto și începeți fotografiere și rețea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Studierea cinematografiei și a filmului
  1. Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 1
1. Aflați diferitele locuri de muncă legate de munca camerei. Dacă doriți să aveți succes în industria cinematografică, indiferent de poziția dorită, trebuie să știți exact unde se termină locul de muncă și unde începe altcineva.
  • Aflați ce sunt rolurile unui cinematograf. Există multe funcții diferite de locuri de muncă în spatele camerei. Ca cinematograf, munca ta trebuie să fie responsabilă de fotografiere reală a filmului. Shot de Shot.
  • Cinematograful este, de asemenea, numit adesea directorul de fotografie (DP). Sunteți responsabil de modul în care camera se mișcă. Cum este configurată iluminatul. Ce unghiuri sunt folosite și multe altele.
  • Treaba dvs. nu este de a direcționa actorii, să vă ocupați de operatorii de camere care nu sunteți, spuneți departamentului de sunet cum să configurați sunetul etc.
  • Dacă doriți să aveți succes ca un cinematograf, va trebui să învățați intrările și ieșirile de filmare și unde vă aparțineți.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 4
    2. Luați clase de film și cinematografie. În afacerea de film, o diplomă de fantezie nu este întotdeauna necesară. Dar învățarea de la profesioniști este cea mai bună modalitate de a obține piciorul în ușă și de a învăța abilități neprețuite.
  • Obținerea unei educații adecvate în film și cinematografie vă va oferi instrumentele și formarea pentru a avea succes. Veți ajunge să vizionați filme uimitoare și fotografii și veți învăța tehnicile și terminologia din spatele fiecărei mișcări și elemente.
  • Luarea de cursuri vă va oferi, de asemenea, cunoștințele despre locul în care este locul de muncă și ce instrumente diferite de care aveți nevoie sunt. Veți învăța cum să identificați ce camere și lentile diferite de utilizat. Cum să obțineți fotografii dificile. Când să utilizați o cameră constantă față de o cameră pe un dolly.
  • Mergând la școală pentru film este, de asemenea, plină de satisfacții. Nu veți ajunge doar să învățați de la profesioniști, dar veți fi clasificați la munca dvs. Veți învăța când nu faceți ceva corect și cum să vă îmbunătățiți.
  • Școlile au adesea echipamente frumoase pe care altfel nu ar avea acces la. Veți obține proiecte, construiți un portofoliu și o rețea. Niciodată nu ați vrea să vă folosească niciodată profesorul dvs. Sau colegul dvs. de clasă care este acum la Hollywood care lucrează la filme bugetare mari.
  • Imagine intitulată Fii un regizor de muzică Video Pasul 5
    3. Filmarea practică. În plus față de a merge la școală pentru film și de a lucra într-o structură academică, va trebui, de asemenea, să rambursă pe cont propriu. Școala este de neprețuit. Veți învăța tehnici și metode adecvate acolo. Dar practicarea pe cont propriu vă va permite să vă descoperiți propriul stil.
  • Obțineți o cameră foto și începeți să filmați pe cont propriu. Luați ceea ce ați învățat de la școală și aplicați-l la munca dvs. din afară. Luați ceea ce vă place și ce ați rezonat cu dvs. Învață să ignori ceea ce nu-ți place.
  • Motivul pentru care filmarea în afara unei instituții vă va ajuta să vă simțiți că la școală veți fi adesea spus că există o modalitate mai bună de a trage ceva. Și într-un sens academic, există. Dar trebuie să vă amintiți că sunteți un individ și un povestitor. Vocea dvs. este prin lentila camerei dvs. și ar trebui să învățați să o vorbiți.
  • Imagine intitulată Fii un director video de muzică Pasul 3
    4. Întotdeauna să înveți. Chiar dacă ați plecat la școala de film pentru cinematografie. O mare parte a locului de muncă este de a continua întotdeauna educația. Industria cinematografică evoluează rapid și trebuie să nu păstrați doar în sus decât să rămâneți înaintea acestuia.
  • Există atât de multe aspecte pentru filmare și ca cinematograf, va trebui să cunoașteți majoritatea aspectelor mai bine decât oricine altcineva pe set.
  • Citiți forumurile, cărțile și articolele pe această temă. Rămâneți la curent cu tehnologii noi și tehnici de filmare. Aflați ce camere și lentile sunt bune pentru anumite iluminare și fotografii și dispoziții. Camerele noi vin în mod constant și schimbând modul în care ne gândim la film. Sau, mai degrabă film digital.
  • Vei fi evaluat de munca ta. Dar, de asemenea, de cunoștințele dvs. despre ambarcațiunile voastre. Dacă sunteți persoana care vin cu o cameră de cameră sau de iluminat, sunteți într-un loc bun. Vrei să fii persoana pe care oamenii o cunosc cu orice întrebări. Fie că este vorba despre cea mai nouă cameră chiar acum?"Sau" în acel film pe care tocmai l-am urmărit, cum a obținut regizoarea asta minunată?"
  • Aflați cât de mult puteți. Reviste precum revista americană Cinematograf și Societatea Americană de Cinematografe sunt o mare resursă. Puteți rămâne la curent cu știrile. Citiți și aflați despre fotografii iconice. Și învățați cum j.J. Abrams și cinematograful său au reușit să facă atât de multe acțiuni vii în ultimul film Star Wars.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 2
    5. A se uita la filme. Aproape sună ca o scuză pentru a vă relaxa și a vă urmări filmul preferat. Cu excepția faptului că a deveni un cinematograf excelent, va trebui să vizionați filme diferit decât vizualizatorul dvs. mediu.
  • Învață să te uiți la filme prin ochiul lentilei, nu ochiul unui spectator. Ia notă dacă pe hârtie sau pe mental. Urmăriți fotografii diferite, ceea ce face aceste fotografii speciale sau necesare?
  • Treaba dvs. este să puteți vedea un spațiu gol și să vă imaginați cum puteți spune o poveste convingătoare într-un cadru. Luați note despre modul în care camera se mișcă. Cum iluminatul aruncă umbre pentru a transmite starea de spirit. Cât de aproape este fotografia este la un actor și unde pe actor este lentila. Când și de ce camera se mișcă.
  • Vizionarea filmelor cu acest tip de ochi critici vă va ajuta să vă ajustați modul de gândire și să vă vedeți filmul. Veți putea înțelege de ce o cameră se mișcă când o face și de ce arată ceea ce arată.
  • Metoda 2 din 3:
    În spatele camerei
    1. Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 5
    1. Începeți fotografia. Probabil ați practicat deja filmarea pe cont propriu. Fie că sunteți în școală sau învățați de unul singur. Dar, la fel ca un sport sau un mușchi, trebuie să exersați și să vă exercitați.
    • Investiți într-o cameră și unele echipamente. Telefonul dvs. smartphone nu este cea mai gravă opțiune de cameră pe care o mai aveți. Cu condiția să aveți un telefon inteligent relativ nou. Dar încă nu se va compara chiar și cu o cameră DSLR. Dacă puteți, să investiți într-o cameră DSLR.
    • DSLR a făcut în ultimii ani poate trage de obicei video HD. În plus, acestea sunt camere care sunt excelente pentru fotografie. Și din moment ce sunteți un cinematograf, fotografia este unul dintre cei mai buni prieteni ai dvs.
    • Fotografia de învățare va fi de neprețuit pentru dvs. dacă doriți să aveți succes ca un cinematograf. Veți învăța încadrarea, compoziția, expunerea, textura etc. Toate aceste elemente care sunt cruciale pentru a obține o fotografie grozavă, de asemenea, se aplică obținerea unei fotografii minunate.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 3
    2. Luați note de oriunde mergeți și fotografii storyboard ale împrejurimilor tale. Apoi filmul aceste fotografii. Acest lucru va fi foarte ușor dacă aveți un DSLR frumos cu dvs.
  • Când sunteți în afara și în timpul zilei, luați momente să se uite la o peisaj din apropiere sau la străzile orașului. Vedeți cum vă privește. Imaginați-vă că filmați această locație pentru un film.
  • Luați câteva fotografii ale zonei pe care o studiați. Ia note despre cum te face să te simți, ce se întâmplă în acel moment. Poate că ești pe o stradă aglomerată într-un oraș chiar înainte de ploi. Sau ați luat drumul spre casă și sunteți în picioare lângă un câmp de iarbă înaltă ca soarele. Ce emoții fac aceste imagini în tine? Ce fel de scene ar putea avea loc aici?
  • Acestea sunt întrebări pe care ar trebui să le învățați să vă întrebați și să răspundeți la un moment dat. Jot în jos răspunsurile într-un notebook și scrie timpul și locul. Faceți câteva fotografii sau filmate câteva secunde.
  • Imagine intitulată Fii un director video muzical Pasul 4
    3
    Faceți propriile filme scurte. Dacă doriți să fiți directorul fotografiei, trebuie să învățați să direcționați, atât camera, cât și oamenii.
  • Veniți cu o idee pentru un film scurt și faceți-l. Puteți alege să luați toate rolurile sau să rămâneți la câteva. Ia-ți prietenii să te ajute. Acest lucru va fi destul de ușor dacă sunteți sau ați fost în școala de film. Doar ieșiți acolo și începeți să faceți filme scurte. Încercați trei filme de trei sau cinci sau zece minute pentru a începe.
  • Nu trebuie să faci marele capodoperă indie. Faptul este că probabil că nu veți, cel puțin nu pentru o vreme. Deci, nu vă faceți griji pentru a obține totul drept și perfectă. Utilizați ceea ce aveți la dispoziția dvs. și ieșiți acolo. De fapt, împușcând ceva vă va pune înainte de majoritatea oamenilor care visează să devină cinematograf, dar niciodată nu profită de acest vis.
  • Trebuie să înveți cum să spui o poveste cu camera ta. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este prin încercare și eroare. Da, școala și îndrumarea și studierea vă va ajuta. Dar pentru a vă dezvolta cu adevărat talentele, va trebui să eșuezi și să faci niște greșeli înainte de a-ți realiza cum să obții cel mai bine ceea ce vrei și ai nevoie în felul tău.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 7
    4. Obțineți un set. Odată ce aveți un pic de practică și să lucrați pentru a arăta, va fi timpul să vă faceți pe un set profesionist.
  • Au așteptări realiste pentru a ajunge pe un set. Nimeni nu te va scoate din albastru și te dai o cameră. Va trebui să lucrați încet în sus. Nu contează cum ai ajuns pe set. Este posibil să nu puteți obține nici un loc de muncă legat de munca camerei.
  • Aplicați pentru orice loc de muncă pentru care sunteți calificat pentru. Puteți fi un asistent de producție, operator de cameră, tehnician de iluminat, personal de service Craft sau chiar un extra. Scopul dvs. nu este să obțineți o scurtătură pentru faima. Este pentru a obține expunere și a afla cum funcționează un adevărat set profesional.
  • Obțineți set și luați totul în. Va fi deschiderea ochilor. Nu veți vedea doar modul în care se întâmplă filmele, dar modul în care oamenii acționează și se comportă. Veți întâlni extras care credeți că acest loc de muncă va aduce faima. Asistenții de producție care sunt supărați de extra. Directorii care acționează ca tiranii. Operatorii de camere care sunt rapizi și ușor de supărat dacă cineva devine prea aproape de orice echipament.
  • Construi relații cu gafe, mânere, manageri de producție, producători și directori.
  • Dacă ajungeți pe set, permiteți tot ce vă simțiți înmuiați. Apoi stai departe de drum până când ai nevoie. Deși va fi o mulțime de întâmplare, vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a vedea magia se întâmplă. Acordați atenție modului în care iluminatul este configurat. Modul în care echipajul se deplasează recuzită și materiale în jurul valorii de a obține o lovitură dură. Ce lentile sunt folosite și de ce anumite sunt utilizate pentru anumite fotografii. Aflați din ce fac oamenii corecți și ceea ce oamenii fac rău.
  • Metoda 3 din 3:
    Networking și construirea portofoliului
    1. Imaginea intitulată Du-te la culcare după ce a vizionat un film de groază Pasul 5
    1. Alăturați-vă grupurilor online. Alăturați-vă grupurilor media sociale pentru a vă ajuta să găsiți resurse și oportunități de rețea.
    • Există o mulțime de site-uri care vă pot ajuta să găsiți locuri de muncă. Înscrieți-vă și completați-vă profilul. Începerea și aplicarea începerii. Site-uri precum producția Beast este o resursă online pentru conectarea persoanelor din industria cinematografică.
    • De asemenea, Facebook are tone de grupuri orientate pe film, pe care vă puteți înscrie pentru a discuta, conecta și a găsi locul de muncă. Căutați grupuri de cinematografie și filmare în Facebook și cereți-i să se alăture oricăror grupuri care vă stau la dispoziție. Adresați-vă prietenilor pentru recomandări despre orice grupuri bune.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 6
    2. Construiți o tambur cu cea mai bună lucrare. Odată ce ați făcut o anumită lucrare a dvs., veți avea nevoie să construiți o bobină.
  • Fiecare poziție din industrie va necesita un alt tip de tambur la vitrină. Și în acele tipuri diferite de role vor fi mai multe metode pentru a crea unul.
  • Pentru directorul de bobine de fotografie, există câteva lucruri de observat. Tamburul dvs. ar trebui să vă prezinte cea mai bună lucrare absolută. Dacă nu arată grozav și cineva îl vede, spectatorul va crede că acesta este cel mai mult capabil.
  • Indiferent dacă luați alte roluri în munca dvs. nu este important acum. Chiar dacă ați redirecționat sau editat, această bobină este pentru cinematografie. Includeți doar o lucrare care vă arată talentul ca un cinematograf.
  • Oamenii doresc să vă vadă talentul în mișcarea camerei, iluminatul, compoziția, creativitatea vizuală, versatilitatea și, cel puțin, un moment minunat.
  • Asta este o mulțime de ambalare în nu mai mult de două minute. Nu trebuie să obțineți toate aspectele, mai ales într-un singur clip. Dar ar trebui să încercați și să arătați cât mai multe elemente posibil. Tamburul dvs. nu trebuie să depășească două minute. Și dacă nu aveți imagini de calitate suficiente pentru a face acest lucru chiar atât de mult, atunci păstrați-l mai scurt. Două clipuri minunate care culminează în patruzeci și cinci de secunde vă vor servi mult mai bine decât două minute de muncă mediocră.
  • Imagine denumită consolidarea situațiilor financiare Pasul 14
    3. Faceți un site web. Ați făcut o mulțime de muncă până acum pentru a deveni ucigașul cinematograf pe care îl aveți. Ați studiat, ați împușcat propriile proiecte, ați lucrat la seturi și aveți fotografii și o tambur pentru a vă arăta. De ce nu puneți totul pe propriul dvs. site web.
  • Aceste zile, nu este suficient să aveți doar un headshot, carte de vizită, reluare și un zâmbet frumos. Cu site-urile web extrem de ușor de făcut dacă puteți cod sau nu, din ce în ce mai mulți oameni din industrie au unul și vă așteaptă la fel.
  • Du-te la Squarespace, Wix, Cargocollectiv sau chiar Tumblr și faceți un site pentru dvs. Ar trebui să plătiți pentru găzduire și un nume de domeniu personalizat. Adresa site-ului dvs. ar trebui să fie numele dvs.
  • Motivul pentru care ar trebui să plătiți pentru a avea domeniul dvs. personalizat și alte caracteristici premium este astfel încât alții să poată vedea că sunteți serios. Dacă site-ul dvs. este în mod clar un șablon de stoc fără personalizare și adresa dvs. este "" Nume de utilizator ".Tumblr.com, "cineva ar putea să-l vadă și să nu te ia în serios. Puneți același efort în instrumentele dvs. de rețea, pe măsură ce vă faceți arta.
  • Site-ul dvs., mai ales ca un cinematograf, ar trebui să fie frumos și să spună o poveste. Nu trebuie să faceți super complicat. Ar trebui să fie simplă și vă prezintă clar munca. Dar, ar trebui să fie într-un fel o operă de artă în sine.
  • Imaginea intitulată deveni un rapper feminin pasul 6
    4. Promovați filmele. Promovați filmele pe care le-ați făcut sau ați făcut parte din. Încărcați aceste filme online și proiecții gazdă.
  • Puneți filmele pe site-ul dvs. sau, cel puțin, remorci pentru filme. Și încărcați filmele la YouTube sau Vimeo. Împărțiți legăturile pe paginile dvs. sociale. Gaze de proiecții și creați evenimente pe care le puteți invita oamenii.
  • Trimiteți-vă munca pentru festivalurile de film. Fiind un cinematograf nu este un loc de muncă ușor, iar observarea este mai greu. Deci, de ce să nu faceți tot ce puteți pentru a vă aduce numele acolo? Festivalurile reprezintă o modalitate excelentă de a obține expunerea și rețeaua cu alți profesioniști și artiști.
  • Imaginea intitulată Fii un scriitor de succes independent atunci când aveți copii Pasul 9
    5. Contacte de e-mail, profesori și oricine altcineva cu care ați lucrat. Rămâneți în contact cu persoanele din industrie pe care le-ați întâlnit.
  • Dacă primiți informațiile de contact ale cuiva, păstrați-l undeva, vă veți aminti. Obțineți propriile cărți de vizită pentru a face schimb și a renunța. Cardurile de vizită pot părea vechi de modă. Dar când cineva îți dă o carte de vizită și nu ai nimic de făcut înapoi, trimite un mesaj și se poate simți ciudat.
  • Ajungeți la contacte. După ce ați întâlnit pe cineva, trimiteți un e-mail sau un mesaj și să reamintiți această persoană unde ați întâlnit și cine sunteți. Explicați că este o plăcere să vă întâlniți și pe care doriți să o faceți împreună sau să obțineți sfaturi.
  • Nu vă fie frică să întrebați oamenii pentru sfaturi, să invitați oameni la proiecții și să cereți feedback. Nu veți obține întotdeauna asta. Dar nu știi niciodată când cineva te va ajuta.
  • După ce ați avut o experiență, puteți trimite contacte și profesori și solicită politicos oricărui potențial de muncă. Toată lumea din această industrie caută mereu lucrări. Și oamenii sunt adesea dispuși să-i ajute pe alții afară. Nu știi niciodată când cineva va veni la tine pentru un loc de muncă sau un sfat. Sau când cineva care a avut succes va aminti cât de mare ați lucrat și vă veți suna.
  • Imaginea intitulată deveni un cinematograf Pasul 8
    6. Obțineți experiență oriunde și oricum puteți. A deveni un cinematograf este o muncă grea și va avea nevoie de timp pentru a obține o anumită tracțiune și o reputație. De aceea, mai ales la început, ar trebui să obțineți experiență însă puteți.
  • Adresați-vă prietenilor, colegilor, profesorilor etc., Pentru orice ajutor pentru obținerea muncii. Nu vă așteptați să obțineți mereu lucrul exact în exact poziția dorită. Luați ceva care vă oferă experiență.
  • Continuați să învățați și să fotografiați lucrurile. Ar trebui să creați întotdeauna o nouă lucrare pe măsură ce talentul tău crește. Actualizați-vă CV-ul și tamburul frecvent, astfel încât să fiți întotdeauna gata să vă puneți cel mai bun serviciu de sine.
  • Experiența vine în mai multe forme. Indiferent dacă plătesc pur și simplu fotografii pentru practică, lucrează la un set sau acționând ca director de fotografie pe un film.
  • Nu vă descurajați dacă vă simțiți că nu primiți munca sau expunerea dorită. Există o mulțime de modalități de a vă crea propriul conținut. Și în industria cinematografică, veți trece prin cicluri unde ați putea fi în mare cerere pentru câteva luni. Apoi următoarele câteva luni sunt liniștite. Învață să accepți acest flux și să luați timp pentru a vă relaxa.
  • sfaturi

    Lucrați întotdeauna din greu și să vă străduiți să învățați cât mai mult posibil.
  • Luați în considerare îmbinarea IMDB Pro. IMDB Pro este o versiune premium plătită care vă permite să vedeți mai multe detalii despre persoanele din industrie. Puteți vedea chiar cine reprezintă o anumită persoană și obține informații de contact. Aceasta este o modalitate excelentă de a ajunge la persoanele pe care le admirați și de rețea.
  • Învață să accepți constrângerile de proiect și să lucrați în cadrul acestor constrângeri. Necesitatea este mama creativității. Nu vei face mereu să faci ceea ce vrei. O parte a succesului este de a învăța cum să obțineți cele mai bune rezultate din ceea ce aveți. Și având o atitudine bună să o facă.
  • Găsiți alte locuri de muncă legate în industria cinematografică și trageți pe lateral. Puteți învăța prin vizionarea altor cinematografi și a face o viață bună în același timp.
  • Alegeți-vă cu atenție partenerii. Doar lucrați cu oamenii cu care lucrați bine cu. Nu pierdeți timpul să lucrați cu cineva pe care îl urăști.
  • Camerele sunt ca mașinile - dacă ați condus unul (de preferință bine), probabil că puteți conduce 99.7% din celelalte opțiuni. Este important să păstrați până la viteză, dar în esență aproape toate camerele sunt foarte asemănătoare. Știți cum să luați o nouă piesă de echipament și să o navigați cu ușurință.
  • Nu ardeți poduri. Rămâneți pozitiv, atent și prietenos. Această afacere devine personală. Oamenii nu te vor alege pentru locuri de muncă dacă nu ți-a plăcut. Chiar dacă sunteți mai bun decât persoana care este luată. Fi prieteni cu toată lumea. Chiar și oamenii pe care îi urăști.
  • Avertizări

    Fii drăguț cu toată lumea. Industria de film este mai mică decât credeți. Oamenii vorbesc și niciodată nu doriți să fiți subiectul unei conversații proaste. Vă poate opri să câștigați o viață.
  • Va dura ani de muncă grea pentru a-și trăi viața. Și de cele mai multe ori veți lucra de locuri de muncă ciudate pentru a plăti chirie și facturi. Dacă sunteți pasionat de a deveni cinematograf, știți că drumul din față este lung, greu și adesea neiertător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar