Cum să aveți succes într-un mediu de afaceri stresant

Când locul de muncă zilnic este un mediu de afaceri stresant, este necesar să vă ajustați stilul de viață pentru a reuși și a face față. În timp ce regulile generale la locul de muncă se aplică încă, există câțiva pași specifici pe care îi puteți lua pentru a avea mai mult succes și pentru a depăși stresul la locul de muncă.

Pași

Metoda 1 din 5:
Identificați sursa de stres
1. Identificați dacă aveți un sef abuziv sau colegii. Treaba dvs. poate fi inutil de stresantă din cauza unui mediu de lucru ostil creat de un sef sau colegii abuzivi. Este șeful tău a narcisist, manipulând alții și luând credit pentru munca lor? Folosesc frica și intimidarea angajaților? Sunteți sau alții hărțuiți sau tratați în mod diferit pe baza rasei, sexului sau vârstei dvs?
  • Aceste aspecte nu ar trebui ignorate. Păstrați o evidență a oricăror incidente. Discutați cu departamentul de resurse umane al companiei sau, dacă nu există un departament HR, să vorbească cu un supraveghetor sau un reprezentant al Uniunii. Dacă aceasta nu este o opțiune, discutați cu un avocat. Pur și simplu amenințarea de a da în judecată ar putea fi suficientă pentru a face ca lucrurile să se schimbe.
  • Un sef abuziv sau orice formă de hărțuire nu este în regulă. Este posibil să aveți motive pentru a urmări acțiunea legală împotriva lor.
  • Lăsarea locului de muncă pentru un mediu mai sănătos este, de asemenea, o posibilitate. Uneori întreaga cultură a unei companii este toxică și sunteți mai bine să ieșiți și să mergeți undeva cu un mediu mai bun.
  • 2. Observați orice activități ilegale sau nesigure. Vi se cere să falsificați bușteni, documente, date sau altfel comiterea fraudei? Aveți un coleg care vă cere să le acoperiți și să mințiți despre ceva? Observați încălcări clare privind siguranța la locul de muncă, dar managementul refuză să le corecteze când se confruntă? Acestea, împreună cu lucruri precum vânzarea de substanțe controlate, furtul și hărțuirea ar trebui raportate. Dacă managementul nu este conștient de aceste probleme, să le vorbească sau de departamentul de resurse umane. Dacă managementul face parte din problemă, poate fi necesar să se implice autoritățile.
  • Dacă siguranța dvs. este expusă riscului, ieșiți din situație cât mai curând posibil. Spuneți șefului dvs. Nu veți lucra în condiții nesigure.
  • Asigurați-vă că legea este, de fapt, încălcată înainte de a lua măsuri. În unele cazuri, conducerea nu poate fi conștientă de faptul că activitatea se produce sau nu poate cunoaște că încalcă o lege. Primul pas este să încerci și să fii colaborat atunci când se ocupă de această problemă, mai ales dacă vrei să continue să lucrezi acolo.
  • S-ar putea să spui ceva, "Sunt bucuros să lucrez orele suplimentare dacă doriți, dar amintiți-vă că nu sunt scutiți, astfel încât compania este cerută de legea federală să plătească pentru el."
  • Dacă nu se schimbă nimic, cântăriți opțiunile. Din păcate, urmărirea acțiunilor juridice împotriva unei companii poate avea un impact negativ asupra carierei dvs. Încercați să consultați un avocat de ocupare a forței de muncă pentru a afla opțiunile dvs. dacă vă decideți să deveniți un fluier de fluier în timpul companiei sau după plecare. Va trebui probabil să luați acțiuni foarte specifice pentru a vă proteja.
  • Există legi împotriva represalii și fluiere.
  • 3. Întrebați-vă dacă este legată de performanță. S-ar putea să fiți stresat la locul de muncă pentru că vă dați seama că nu ați avut pregătirea potrivită pentru a vă face treaba bine sau eficient. Sau poate că vă așteptați să faceți o anumită lucrare în timpul unei perioade de timp nejustificat de scurtă durată. Sau poate că nu aveți nicio idee despre ce sunt așteptările - poate fi o direcție mică sau deloc, lăsându-vă confuză despre ce trebuie să se facă.
  • O lipsă de comunicare poate deveni adesea un loc de muncă toxic. Dacă angajații rar simt că știu ce se întâmplă sau sunt ultima care au auzit despre deciziile care au fost făcute, discutați soluții cu managementul dvs. O carte de jurnal, în care sunt disponibile informații noi pentru ca angajații să citească la începutul fiecărei schimbări, sau întâlniri zilnice sau săptămânale pentru a informa angajații cu privire la orice modificare ar putea contribui la îmbunătățirea comunicării.
  • Adresați-vă șefului despre primirea unei formări suplimentare sau dacă vă puteți sta și revizuiți obiectivele companiei.
  • 4. Ia în considerare dacă are legătură cu natura lucrării. Unele locuri de muncă, cum ar fi un prim răspuns sau de lucru într-o cameră de urgență, sunt inerent stresante. Întrebați-vă dacă slujba dvs. este, prin natura sa, stresantă. Dacă este cazul, întrebați-vă dacă sunteți dispus să trăiți cu asta. Dacă da, luați măsuri pentru a învăța face față stresului În moduri sănătoase, constructive, astfel încât să nu interfereze cu sănătatea și bunăstarea dvs.
  • Metoda 2 din 5:
    Păstrarea așteptărilor realiste
    1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf profesionist Pasul 13
    1. Setați obiective ambițioase. Obiectivele ambițioase pot fi în continuare realiste. Cheia pentru păstrarea obiectivelor realiste este să vă asigurați că sunt clare și că vă permiteți suficient timp pentru a le realiza.
    • Obiectivele au nevoie de un plan de acțiune pentru a fi posibil. Nu faceți un scop fără a face un plan de realizare a acestuia.
    • Utilizați repere pe termen scurt pentru a vă marca progresul și pentru a menține motivația.
  • Image denumită mai asertorie la locul de muncă Pasul 12
    2. Concentrați-vă pe soluții. Dacă vă gândiți mereu la probleme, nu veți avea timp să vă gândiți la soluțiile la aceste probleme. Poate fi dificil uneori să vină cu soluția la o problemă, dar odată ce faceți, luați măsuri pentru ao implementa. Acest lucru vă va ajuta să simțiți că faceți pași pozitivi înainte.
  • Dacă nu vă puteți afla o soluție, discutați cu un coleg pe care îl aveți încredere sau întrebați-vă supraveghetorul pentru îndrumare.
  • Imaginea intitulată Fii un tutore bun pasul 7
    3. Acceptați limitările termenelor limită. Multe medii de afaceri se desfășoară pe termene stricte. Acest lucru poate fi minunat pentru a vă asigura că lucrurile se fac. Cu toate acestea, dacă termenele limită sunt deosebit de strânse, trebuie să acceptați că calitatea poate suferi.
  • Dacă calitatea este de cea mai mare importanță, lăsați-vă supraveghetorul sau clientului să știe că împingeți înapoi termenul limită ar permite o muncă de calitate superioară. Ele pot fi flexibile.
  • Dacă lucrați întotdeauna spre un termen limită, învățați cum să vă combateți propriile tendințe spre amânare.
  • Imaginea intitulată deveni un model foto Pasul 4
    4. Uită-te la imaginea de ansamblu. Amintiți-vă că slujba nu este întreaga dvs. viață. Nici rolul dvs. în afacere lucru lucru pe care întreaga companie se sprijină. Ia ceva timp pentru a micșora și a gândi la celelalte lucruri din viața ta care sunt importante. Gândiți-vă la toți ceilalți oameni care fac munca de afaceri, chiar și atunci când nu sunteți acolo.
  • Gândește-te la familia ta, prietenii tăi și hobby-urile tale. Acest lucru nu este probabil primul loc de muncă pe care l-ați avut vreodată și este posibil să nu fie ultimul. Păstrați lucrurile în perspectivă.
  • Compania a fost cel mai probabil să se descurce bine înainte de a fi angajat și ar supraviețui mâine fără tine, de asemenea. Este bine să vă luați munca în serios, dar nu lăsați mizele să pară mai mari decât sunt.
  • Imaginea denumită mai asertorie la locul de muncă Pasul 13
    5. Ține-ți simțul umorului. Acest lucru poate fi dificil dacă locul de muncă este deosebit de stresant. Cu toate acestea, persoanele care se dezvoltă în medii stresante sunt adesea în măsură să supraviețuiască deoarece sunt capabili să vadă umorul într-o situație și să nu iau lucrurile prea în serios.
  • Dacă aveți colegi amuzanți sau fermecători, lăsați-vă să fiți amuzați de ei. Nu vă îmbătrâniți cu frustrare, deoarece par a fi puțin mai eficienți.
  • Amintiți-vă că faceți tot ce este mai bun și că greșelile pot fi uneori amuzante. Nu vă bateți peste o greșeală Goofy sau când ați lovit accidental "Răspunde All."
  • Metoda 3 din 5:
    Gestionarea volumului de lucru
    1. Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 2
    1. Clarificați sarcinile dvs. specifice. Adesea, locurile de muncă devin mai stresante atunci când limitele și responsabilitățile sunt încețate. Dacă bănuiți că o parte din stresul dvs. provine să-și asume responsabilitățile altora sau să nu știe ce sunt ale dvs., obțineți clarificări de la un supraveghetor.
    • Puteți spune ceva de genul ", am manipulat toate corespondențele de ieșire. Sunt capabil să o fac, dar o face o parte bună a zilei mele. Am vrut să mă asigur că acest lucru este, de fapt, responsabilitatea mea, așa că nu fac slujba altcuiva sau folosesc timpul meu prost."
    • Dacă altcineva ia preluat sarcinile într-un mod care este frustrant, puteți spune: "Hei, sunt destul de sigur că gestionează contul Pinky. Știți dacă acest lucru sa schimbat? Dacă nu, aș prefera să lucrez de la mine, astfel încât să pot urmări orice schimbări. Când luați anumite aspecte ale acestuia, nu pot fi sigur ce a fost ultima comunicare cu Pinky."
    • Se referă la cele mai bune practici sau la manualul angajatului dacă ați primit unul când ați început.
  • Imaginea intitulată face față stresului la școala Pasul 2
    2. Organizați-vă spațiul de lucru. Uneori, vă puteți simți prea stresat sau copleșit să petreceți mult timp organizarea spațiului dvs. de lucru. Cu toate acestea, organizarea spațiului dvs. de lucru vă poate ajuta să îmbunătățiți gestionarea timpului și să țineți cont de cele mai importante sarcini din lista dvs. de sarcini.
  • Ștergeți biroul. Aruncați ceva irelevant sau inutil departe sau luați-l acasă.
  • Grupați elemente similare sau obiecte legate de sarcini similare împreună.
  • Creați un dosar de întâlnire care conține lucruri care au nevoie de discuții.
  • Păstrați spațiul curat și organizat prin a-l curățați și curățați paginile săptămânale.
  • Imagine cu titlul multitask Pasul 9
    3. Prioritizează sarcinile. Dacă aveți doar o listă dezorganizată de sarcini, este posibil să nu vă acordați mai eficient sarcinilor. Nu totul trebuie făcut pe aceeași calendare. Asigurați-vă că lista dvs. de sarcini pune lucrurile în ordinea importanței, astfel încât să puteți determina ce să vă concentrați mai întâi.
  • Amintiți-vă că există o diferență între "urgent" și "important."
  • Dacă ceva va dura o perioadă lungă de timp sau un efort susținut, asigurați-vă că îl programați într-un mod care împiedică amânarea.
  • Imagine intitulată Faceți-vă relaxați pasul 12
    4. Ia pauze. Când sunteți cu adevărat stresați, luarea pauzelor ar putea părea ca ultimul lucru pe care ar trebui să-l faceți. Ai deja prea multe sarcini pentru a intra în ziua ta, deci cum poți să dedicați 15 minute pentru a face nimic? În timp ce raționamentul ar putea părea a avea sens, luarea unei scurte pauze poate crește de fapt productivitatea dvs. ajutându-vă să vă concentrați și să vă relaxați.
  • Mulți oameni beneficiază de o metodă de lucru într-un mod foarte concentrat timp de 45 de minute, urmat de o pauză de 15 minute.
  • Face pauze pauze reale. Nu gândiți sau nu vorbiți despre muncă. Stați în sus și întindeți, ieșiți afară și lăsați computerul și telefonul la birou.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 6
    5. Opriți multitasking. Multitasking poate părea o idee minunată într-un loc de muncă ocupat. Vă ajută să obțineți mai multe lucruri făcute în același timp, dreapta? Nu chiar. Studiile au arătat că multitasking-ul nu este de fapt foarte productiv și că oamenii fac cel mai bine atunci când se concentrează pe o singură sarcină la un moment dat.
  • Dacă un coleg sau un supraveghetor sugerează că ar trebui să fii multitasking, poți spune ceva de genul: "De fapt, eu sunt cel mai productiv atunci când mă concentrez asupra unui singur lucru la un moment dat. Calitatea muncii mele este importantă pentru mine, iar dacă multitask, știu că calitatea muncii mele. Cu toate acestea, când mă pot concentra pe un singur lucru la un moment dat, primesc lucrurile bine și la timp.
  • Metoda 4 din 5:
    Dezvoltarea de rutine
    1. Imaginea intitulată face față stresului la școala Pasul 13
    1
    Dormi suficient. Acest lucru poate fi greu dacă aveți multe alte obligații sau dacă aveți tendința de a vă lua munca acasă cu dvs. - Cu toate acestea, somnul este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a ușura sarcinile unui loc de muncă stresant. Fără somn suficient, nu veți avea energia pentru a face totul la locul de muncă.
    • Practicați o igienă bună de somn și asigurați-vă că mediul dvs. de dormit este la fel de favorabil pentru a dormi cât mai mult posibil. Asigurați-vă că este întunecată, liniștită și o temperatură rezonabilă. Opriți televizorul, computerul și telefonul dvs. pentru a fi liber de întreruperi în timp ce dormi.
    • Dacă nu puteți dormi mai târziu dimineața, încercați să dormiți mai devreme.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru un loc de muncă în Persoana Pasul 3
    2. Simplificați garderoba. Acest lucru poate părea stupid, dar simplificarea a ceea ce purtați puteți lua de fapt o mulțime de stres din rutina dvs. În fiecare dimineață, nu va trebui să vă agitați să vă îmbrăcați și să vă asigurați că totul se potrivește. Alegeți piesele de îmbrăcăminte care merg ușor împreună și care nu necesită prea multă întreținere.
  • Alegeți culorile subtile, solide, deoarece merg bine împreună foarte ușor.
  • Alegeți hainele care vă potrivesc bine și sunt relativ confortabile. Fiind stresat și fizic incomod este o combinație teribilă.
  • Puneți hainele înainte de a vă culca. Acest lucru vă va economisi timp și stres dimineața.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 30
    3. Începând deoparte timpul pentru e-mailuri și apeluri. Care se ocupă de e-mailuri și de apeluri telefonice importante pot să-și asume o mulțime de zi sau doar o parte din ea. Oricum, este important să dedicați un anumit timp pentru aceste comunicări, mai degrabă decât să încercați să le strângeți pe tot parcursul zilei. De exemplu, returnarea apelurilor telefonice între orele 11:00 și 11:30 și 3:30 până la 4:00.
  • Unii oameni preferă să-și înceapă ziua prin returnarea tuturor apelurilor telefonice și a e-mailurilor imediat. Alții au renunțat la sfârșitul zilei la sfârșitul zilei.
  • Nu încercați să Multitask când se ocupă de comunicații. Persoana cu care vorbiți va observa probabil că sunteți distrași, sau e-mailurile dvs. pot fi neglijente.
  • Imagine intitulată Cook fumat Haddock Pasul 29
    4. Luați pauza de prânz și reîncărcați. Ar trebui să mănânci masa de prânz în fiecare zi - dar dacă lucrezi într-un mediu foarte stresant, poți să săriți ocazional prânzul, sau să mâncați ceva de la mașina de vânzare. Dar prânzul nu ar trebui să fie doar despre mâncarea mâncării în gură. Este timpul să faceți o pauză și să respirați în fiecare zi.
  • Indiferent cât de ocupați și stresați, vă faceți o prioritate. Luați-o în același timp în fiecare zi și utilizați întregul pauză de prânz pentru a realimenta și centrați-vă pentru restul zilei.
  • Dacă aveți prânz cu colegii, faceți o practică de evitare a vorbirii magazinului în timp ce mâncați. Asigurați-vă că nu continuați să lucrați în mod accidental în timp ce trebuia să luați o pauză.
  • Programați pauze scurte pentru a face o plimbare. Adăugarea unui exercițiu mic la rutina dvs. și depășirea clădirii, dacă este posibil, vă poate ajuta să vă reînnoiți energia.
  • 5. Spargeți obiceiul de cofeină. Mulți oameni vin să se bazeze pe cafea, băuturi energizante sau pe ceai cofeinat pentru a le menține, cofeina adaugă la stres. Acesta poate ridica tensiunea arterială și frecvența cardiacă, crește nivelul hormonului de stres și poate exacerba sentimentele de stres.
  • În plus, încercați să reduceți sau să tăiați utilizarea tutunului. Mulți oameni folosesc tutun pentru a face față stresului, deoarece nicotina vă determină creierul să elibereze dopamina, ceea ce se simte bine. Acest lucru este, totuși, un răspuns pe termen scurt, iar fumatul determină o creștere a tensiunii arteriale și a ritmului cardiac și reduce oxigenul disponibil pentru creier, în cele din urmă crescând stresul.
  • Metoda 5 din 5:
    Gestionarea stresului
    1. Imaginea denumită mai asertorie la locul de muncă Pasul 10
    1. Cereți concediu când aveți nevoie de ea. Acest lucru nu va funcționa întotdeauna, dar merită încercat. Dacă trebuie să luați timp dezactivat din cauza obligațiilor familiale sau pur și simplu pentru că sunteți ars, discutați cu supraveghetorul dvs. și vedeți dacă ar fi posibil să faceți ceva timp liber.
    • Este puțin probabil ca majoritatea locurilor să vă ofere timp plătit, dar este posibil să puteți lua timp liber dacă puteți gestiona fără un salariu în acel moment.
    • Puteți cere o bucată de timp liberă, cum ar fi o săptămână sau două, sau puteți cere o zi de muncă mai scurtă sau o săptămână.
    • Lăsați supraveghetorul dvs. să știe că solicitați concediu pentru a putea continua să fiți un angajat productiv. Spune ceva de genul: "Știu că ar însemna să dureze ceva de la birou, dar ar garanta că am reușit să comit pe deplin odată ce am revenit și că aș avea energia să contribuie 100% în timp ce sunt Aici."
  • Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 2
    2. Mănâncă o dietă sănătoasă. Când sunteți stresat, ar putea fi tentant să ajungeți la alimentele de confort - totuși, acestea sunt adesea pline de zahăr, grăsime și calorii goale care vă pot lăsa să vă simțiți letargic și în afara controlului. Scopul pentru alimentele cu fibre ridicate și carbohidrații sănătoși pentru a vă menține.
  • Carbohidrații ajută creierul să producă serotonină, care vă poate ajuta să vă simțiți relaxați când sunteți stresat. Ajungeți la carbohidrați sănătoși, cum ar fi orez brun sau cartofi dulci, mai degrabă decât făină albă.
  • Fructele și legumele conțin o mulțime de fibre și fac gustări mari când sunteți în mișcare.
  • Imagine intitulată Exercițiul Pasul 28
    3. Exercițiu. Exercitarea este o modalitate excelentă de a gestiona stresul. Acesta eliberează endorfine, care sunt hormoni care vă fac să vă simțiți bine fizic și emoțional. Scopul pentru exerciții regulate care primește inima dvs. în sus, dar nu vă lasă să vă simțiți obosiți sau epuizați.
  • Alegeți o metodă de exercițiu pe care vă bucurați. Dacă îl considerați neplăcut, va fi doar un alt stresor în viața voastră. Alegeți un sport sau o clasă pe care o găsiți distractivă și interesantă.
  • Consultați un medic înainte de a lua orice tip de program de exerciții fizice.
  • Ușurința în exercițiu încet. Nu exagerați sau nu mergeți la extreme imediat.
  • Imagine intitulată Exercițiul Pasul 29
    4. Medita. Meditația este un instrument excelent pentru reducerea stresului. S-ar putea să nu credeți că aveți timp pentru asta, dar unele tehnici pot dura doar câteva minute pe zi. Devotații de meditație se simt adesea că timpul în care investesc în meditație se întoarce la ei multe ori în energie le dă să se confrunte cu restul zilei lor.
  • Există multe tipuri diferite de meditație. Găsiți una care pare a fi o potrivire bună pentru dvs.
  • Poți să-ți dai meditații ghidate online. Orașul dvs. poate avea, de asemenea, un centru de meditație sau un grup în care vă puteți conecta cu alte persoane interesate de meditație.
  • Dacă practicați o religie, pot exista meditații bazate pe acea tradiție care vă va simți bine pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Exercitarea poate ajuta la rezolvarea stresului prin eliberarea endorfinelor și stimularea nivelurilor dvs. de energie.
  • Tehnici de relaxare, cum ar fi meditația și yoga, pot fi instrumente excelente pentru a face față stresului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar