Cum să răspundeți la întrebările interviului despre etica dvs. De lucru

În interviurile de locuri de muncă, este aproape o garanție că vi se va întreba despre etica dvs. de lucru, care este practic cum vă simțiți și cum abordăm munca. Etica de lucru a omului cuprinde multe calități diferite pe care le va trebui să le arătați la locul de muncă, cum ar fi stabilirea obiectivelor, fiabilitatea, stilurile dvs. de conducere și de comunicare, cum vă ocupați de responsabilitate și multe altele. Răspunsul exact pe care îl dați va varia în funcție de propria dvs. personalitate și experiențe de angajare, dar există câteva orientări generale pentru modul în care ar trebui să răspundeți pentru a arăta cel mai bun sine al tău. Urmăriți-le, veți putea să luați un interviu și să obțineți slujba dorită!

Pași

Eșantion de răspunsuri

Exemplu de lucru răspunsuri etnice

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 3:
Răspunzând la întrebările interviului
  1. Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru Pasul 5
1. Pregătiți-vă să fiți întrebările variate despre etica dvs. de lucru. Alte întrebări legate de acest lucru ar putea fi despre atitudinea dvs. față de locul de muncă actual, performanța locului de muncă, capacitatea de a lucra cu alții, seturi de competențe etc.
  • Întrebările despre eticul dvs. de lucru ar putea să nu fie formulate exact ca "Descrieți-vă etica muncii" sau "Care este etica dvs. de lucru?"
  • Întrebări similare ar putea include: "Cum te-ai descrie?", "Cum vă simțiți în legătură cu lucrul într-o echipă?", "Cum vă simțiți în legătură cu instruirea și învățarea unor noi seturi de calificări?"
  • Imagine intitulată Răspuns Care este pasul dvs. de lucru etic 6
    2. Oferă un răspuns cinstit care implică o etică puternică de lucru. Alegeți caracteristicile atitudinii, sentimentelor și credințelor despre muncă pentru a da un răspuns care este adevărat pentru dvs. și care vă prezintă filosofia de lucru în cea mai bună lumină.
  • De exemplu, puteți afirma că abordezi munca cu dedicație pentru că tu crezi că faci tot ce e mai bun și când faci tot ce te simți bine îndeplinite și mulțumit.
  • De asemenea, ați putea spune că faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă bucurați de munca dvs. și care vă ajută să îndepliniți sarcinile cu entuziasm.
  • Stresul pe care îl vedeți locuri de muncă ca o experiență continuă de învățare și că veți căuta întotdeauna noi formare și ateliere care vă vor permite să vă ajutați abilitățile și să contribuiți la locul de muncă în moduri noi și inovatoare. Angajatorii vor căuta persoane care doresc să-și promoveze propriile cunoștințe despre locul de muncă și să contribuie cu noi perspective la echipa lor.
  • Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru etic 7
    3. Utilizați exemple reale pentru a vă susține răspunsul. Luați în considerare situațiile în care ați fost în care exemplificați etica muncii pe care o pretindeți că o aveți.
  • De exemplu, dacă spui că puneți o prioritate ridicată pe onestitate, citează un scenariu în viața voastră, unde ați fost deosebit de cinstiți în fața unor circumstanțe dificile.
  • Dacă solicitați să lucrați bine cu alții, descrieți un proiect de grup pe care l-ați contribuit cu succes la.
  • Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru Pasul 8
    4. Descrieți un scenariu dificil la ultimul loc de muncă și cum ați lucrat pentru ao rezolva. Descrieți modul în care ați rezolvat cu succes și ați lucrat cu ceilalți pentru a ajunge la o soluție.
  • Utilizați exemple concrete. S-ar putea să spui ceva de-a lungul liniilor "Un client avea o problemă cu contul lor și au fost foarte supărați și supărați. Am reușit să mă mențin foarte calm și să înțeleg în timp ce am lucrat pentru a rezolva problema. A trebuit să lucrez direct cu managerul meu pentru a veni cu o soluție care a adresat clienților și nevoilor companiei în același timp. În cele din urmă, clientul a fost mulțumit de soluția și cum am lucrat eficient cu echipa mea."
  • Metoda 2 din 3:
    Pune-ți propriile întrebări
    1. Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru Pasul 9
    1. Urmăriți cu întrebări despre postul de muncă potențial. Angajatorii sunt cei mai interesați de candidații care pun întrebări în timpul unui interviu. Există întrebări foarte bune pentru a urmări o întrebare despre personalitatea dvs., etica muncii sau abilitatea de a lucra cu alții, cum ar fi:
    • "Ce abilități și experiențe ar face un candidat ideal pentru compania dvs?" Aceasta este o șansă bună pentru potențialul dvs. angajator să pună toate cărțile pe masă și să descrie exact ceea ce caută. Poate fi o modalitate bună pentru a vă urmări cu mai multe răspunsuri despre dvs. și de eticul dvs. de lucru pe care nu l-ați acoperit încă.
    • "Oferiți formare profesională sau educație continuă?" Aceasta este o modalitate bună de a arăta că sunteți interesat să continuați să învățați noi modalități de a vă face treaba și că sunteți dispus să crească cu compania.
  • Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru Pasul 10
    2. Puneți întrebări despre mediul de echipă la locul de muncă. Acest lucru vă arată că sunteți interesat să faceți parte dintr-o echipă de succes și gândirea modului în care abilitățile dvs. ar putea contribui.
  • "Poți să-mi spui despre echipă cu care lucrez?" Această întrebare arată că știți că veți lucra într-un mediu de echipă și ar putea duce la modalități în care puteți descrie cât de bine ați lucrat cu alții în trecut.
  • " Descrieți modul în care atitudinea și abordarea dvs. la locul de muncă se potrivesc cu compania sau filosofia echipei. Ai putea spune "Sunt un jucător de echipă eficient. Mai întâi evaluez unde într-un proiect de echipă, abilitățile mele ar fi cele mai eficiente și oferă strategii în acea zonă. Vă ofer suport și feedback pozitiv la colegii mei."
  • Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru etic 11
    3. Evitați să puneți întrebări cu privire la beneficiile și să plătiți. Nu este o idee bună să punem întrebări despre beneficii, timp liber, schimbarea programului de lucru, bârfe pe care ați auzit-o sau prea multe întrebări personale despre intervievatorul dvs.
  • Stick la întrebări specifice despre potențialele dvs. locuri de muncă, compania în general, și echipa cu care veți lucra.
  • Întrebările despre beneficiile și salariul pot fi abordate mai târziu în procesul de angajare, mai degrabă decât într-un interviu inițial.
  • Metoda 3 din 3:
    Înțelegerea propriului dvs. etic de lucru
    1. Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru Pasul 1
    1. Adresați-vă priorităților despre muncă. Este locul de muncă prima dvs. prioritate sau sunt alte aspecte ale vieții dvs. mai importante?
    • Puteți constata că slujba dvs. este prima dvs. prioritate și vă puteți potrivi în alte responsabilități în jurul vieții dvs. de lucru.
    • O persoană cu un echilibru sănătos de viață este un candidat atractiv la majoritatea companiilor. Multe companii vă pot întreba chiar despre interesele dvs. în afara domeniului dvs.
  • Imagine intitulată Răspuns Care este pasul dvs. de lucru etic 2
    2. Examinați relația dvs. cu locul de muncă actual. Pentru a răspunde cel mai bine întrebărilor despre etica dvs. de lucru, trebuie mai întâi să aveți o înțelegere aprofundată a modului în care vă raportați personal la locul de muncă.Luați în considerare următoarele:
  • Atitudinea ta față de muncă se referă la modul în care abordați responsabilitățile ocupaționale. Cineva cu o etică puternică a muncii are o atitudine pozitivă, dispusă atunci când vine vorba de a face eforturi într-un loc de muncă.
  • Sentimentele tale despre muncă se referă la modul în care munca afectează performanța dvs. și este un factor important de contribuție la etica de lucru globală. Munca vă poate face să vă simțiți energizați, mândri și pozitivi despre dvs. și cu realizările dvs. Pe de altă parte, puteți simți că munca vă face să vă simțiți stresați.
  • Credințele voastre despre munca se referă la rolul pe care îl dați de lucru în legătură cu viața în sine. De exemplu, este posibil să credeți că munca construiește caracterul și este esențial pentru o viață bine echilibrată.
  • Imagine intitulată Răspuns Care este eticul dvs. de lucru pas cu pas 3
    3. Faceți o schiță a modului în care vă simțiți în legătură cu diferitele aspecte ale locului de muncă. Scrierea acestor idei în jos ar putea să vă ajute să vă amintiți detalii importante despre etica dvs. de lucru și la seturile dvs. de competențe pentru un interviu.
  • Cum vă simțiți în legătură cu lucrul cu alții? Descrieți atât avantajele pro și contra despre lucrul direct cu colegii și clienții.
  • Cum vă simțiți în legătură cu continuarea educației și extinderea abilităților dvs? Descrieți-vă atitudinea și sentimentele față de a pune timp suplimentar în formarea profesională.
  • Cum vă simțiți în legătură cu lucrul orelor suplimentare sau prin scenarii dificile? Descrieți atitudinea dvs. față de orele suplimentare de ore sau prin situații nefamiliare și dificile.
  • Imagine intitulată Etica de lucru Pasul 4
    4. Gândiți-vă la anumite cazuri din cariera dvs. Acestea vă vor ajuta să descrieți specificul modului în care etica dvs. de lucru v-a oferit în cariera dvs. Acestea pot fi lucruri cum ar fi:
  • Lucrul cu o echipă: a existat un anumit moment în care lucrul cu o echipă a fost dificil sau benefic? Cum a lucrat cu alții sau te împiedică?
  • Lucrul cu un client dificil: a existat un scenariu dificil care implică un client? Cum v-ați ocupat de lucrul cu un client printr-o problemă dificilă, fiind sensibilă la nevoile clienților și la restricțiile companiei?
  • sfaturi

    În cazul întrebărilor etice de lucru în timpul interviurilor de angajare, intervievații caută adesea să angajeze pe cineva care posedă o atitudine pozitivă, știe cum să fie un jucător de echipă, ia inițiativa, este suficient de adaptabil pentru a lua o multitudine de sarcini, este bună cu gestionarea timpului și este dedicată învățării continue.
  • Întotdeauna rochie pentru succes. Investiți într-un costum de putere care este curat, bine echipat și adaptat. Nu purtați haine murdare sau încrețite, parfumuri sau culori puternice.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar