Modalități ușoare de a fi o persoană mai frumoasă la locul de muncă și de a vă îmbunătăți relațiile

Având o dispoziție însorită la serviciu ar putea să nu fie o cerință de muncă, dar vă poate face o persoană mult mai plăcută să fie în jur. Dacă vă aflați că sunteți puțin scurt, cu colegii tăi sau cu mult timp, s-ar putea să căutați să faceți o schimbare. Făcând mici ajustări în fiecare zi, vă puteți îmbunătăți atitudinea și puteți fi o persoană mai frumoasă la locul de muncă pentru a vă face munca puțin mai plăcută.

Pași

Metoda 1 din 11:
Spuneți "Bună dimineața" la colegii dvs.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 1
1. Încercați să le salut în timp ce mergeți în ușă în fiecare zi. S-ar putea suna ca un lucru mic, dar un salut frumos de la tine ar putea ridica serios starea de spirit a cuiva daca au o zi proasta.
  • Spunând că bună dimineața la colegii dvs. vă face să vă simțiți mai aborratori. Dacă puteți fi casual la începutul zilei, colegii dvs. au mai multe șanse să vorbească cu dvs. pe parcursul zilei de lucru.
Metoda 2 din 11:
Cunoașteți colegii dvs.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 2
1. Vorbește despre altceva decât să lucrați la pauzele dvs. Discutați despre copiii dvs., ceea ce vă place să faceți în weekend, și ceea ce faceți cu toții pentru distracție.
  • Cunoașterea colegilor dvs. vor favoriza o relație și va dezvolta o legătură între voi toți.
  • Asigurați-vă că le spuneți și voikoriilor dvs. despre voi înșivă! Vorbește despre lucrurile distractive pe care le-ai făcut săptămâna trecută sau ce planurile tale sunt pentru seara.
Metoda 3 din 11:
Căutați o căptușeală de argint.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 3
1. Păstrați o atitudine pozitivă în timp ce sunteți la serviciu, chiar și atunci când este greu. Dacă puteți găsi căptușeala de argint chiar și într-o situație proastă, oamenii vor începe să vă vadă ca o persoană drăguță, bună pentru a vă baza.
  • De exemplu, dacă tu și echipa ta pierdeți un termen limită, ați putea spune: "Ei bine, cel puțin știm cât de mult timp trebuie să scoatem pentru următorul proiect."
  • Sau, dacă trebuie să lucrați cu întârziere, ați putea spune: "Mulțumesc bunăi că suntem plătiți ore suplimentare pentru acest lucru."
Metoda 4 din 11:
Practicați abilitățile active de ascultare.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 4
1. La nod și pune întrebări când vorbești cu colegii tăi. Arată că ești cu adevărat ascultare la ceea ce trebuie să spună în loc să le respingă imediat.
  • De exemplu, dacă colegii dvs. vă spune ceva despre următoarea dvs. atribuire, ați putea spune: "Deci, ceea ce aveți nevoie este un document de pagină dublu până la sfârșitul zilei?"
  • Dacă discutați doar despre viața personală cu colegii dvs., ați putea întreba: "Deci, ce sa întâmplat cu recitalul copilului tău aseară?"
Metoda 5 din 11:
Faceți-vă slujba la cele mai bune abilități.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 5
1. Organizați-vă, respectați termenele limită și colaborați cu colegii dvs. Cu cât puteți să vă faceți mai bine slujba, cu atât mai mulți oameni vă vor vedea ca o persoană de încredere.
  • În timp ce făcee slujba dvs. bine pe cont propriu nu va face ca oamenii să vă vadă ca fiind "frumos" în mod necesar, dacă o cuplați cu câteva alte metode, puteți să vă asigurați că oamenii cred că sunteți o persoană bună.
  • Dacă nu vă faceți griji bine, puteți fi cea mai frumoasă persoană în jur, dar oamenii se pot rezista încă.
  • Concentrați-vă pe misiunea companiei - dacă vă puteți simți conectat la acest lucru, veți fi mai motivați și îndeplinite la locul de muncă.
Metoda 6 din 11:
Respectați nevoile altor persoane.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 6
1. Amintiți-vă că toată lumea lucrează într-un ritm diferit și cu un stil diferit. În loc de a fi frustrat la colegii dvs. dacă fac ceva diferit de tine, încercați să respectați nevoile lor și să le lăsați să lucreze cum au nevoie.
  • De exemplu, ați putea să discutați și să ascultați muzică în timp ce lucrați, dar alți oameni ar putea avea nevoie de tăcere completă. În loc să se ofenseze că nu vor să vorbească, să-i facă să-și facă munca pe cont propriu.
Metoda 7 din 11:
Ajutați-i pe colegii tăi afară.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 7
1. Oferiți-vă asistența dacă unul dintre colegii dvs. se luptă. În timp ce este posibil să nu vă puteți face munca pentru ei, puteți oferi să le aduceți materiale noi sau să treceți peste munca lor, mai ales dacă sunteți împreună cu o echipă.
  • Dacă faci ceva pentru unul dintre colegii tăi, probabil vor reveni la favoarea mai târziu.
Metoda 8 din 11:
Admite greșelile.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 8
1. Recunoașteți când ați încurcat și spuneți tuturor cum puteți face mai bine. Nu încercați să atribuiți vina pe oricine altcineva - în schimb, luați responsabilitate dacă vă încurcați.
  • De exemplu, ați putea spune: "Am pierdut raportul de care avem nevoie și asta însemna că am pierdut termenul limită. Îmi pare foarte rău și voi lucra la abilitățile mele organizaționale pentru data viitoare."
Metoda 9 din 11:
Recunoașteți când colegul dvs. face ceva bun.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 9
1. Doar o slujbă frumoasă!" poate face cu adevărat cineva să se simtă bine. Încercați să indicați când unul dintre colegii dvs. primește ceva rapid, lucrează foarte greu sau merge mai sus și dincolo de îndatoririle lor de muncă.
  • Armarea pozitivă tinde să facă oamenii să muncească mai greu și cu mai mult entuziasm. Dacă sunteți responsabil de o echipă, încercați să vă încurajați angajații dvs. să fie mai productivi prin recompensarea lor când au făcut bine.
Metoda 10 din 11:
Se ocupă de problemele.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 10
1. Dacă există un coleg cu care aveți o problemă, confruntați-le direct. Nu vă petreceți timp să fiți pasiv agresiv sau vorbind despre ei cu alți oameni. În schimb, stați jos cu ei și discutați prin problemele dvs. împreună.
  • Bârfele despre alții este o modalitate Surefire de a începe drama de lucru, care nu este niciodată distractivă.
  • Dacă aveți o mare problemă cu cineva pe care nu-l puteți rezolva pe cont propriu, luați în considerare luați-l la Departamentul dvs. HR pentru ajutor.
  • Încercați să nu luați personal stresul la locul de muncă. În schimb, faceți un pas înapoi și uitați-vă la ceea ce declanșează aceste emoții, astfel încât să puteți începe să faceți față lor.
Metoda 11 din 11:
Cumpărați cafea pentru toată lumea și apoi.
  1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai frumoasă la locul de muncă Pasul 11
1. Arată un mic gest de bunătate la fiecare altă lună sau cam asa ceva. Împingeți-vă la cafea dimineața, aduceți gogoși pentru toată lumea sau tratați colegii la prânz. Sunt șanse, vor rambursa chiar favoarea!
  • Aceste mici mici pot face cu adevărat oamenii să vă vadă ca o persoană distractivă, bună.
  • Nu rupeți banca - dacă nu vă puteți permite să cumpărați toată lumea alimente sau băuturi, nu vă faceți griji despre asta.

sfaturi

Fiind o persoană mai frumoasă nu se va întâmpla peste noapte. Continuați să faceți schimbări mici în fiecare zi pentru a lucra spre obiectivul dvs.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar