Cum să datezi un lucrător

Dating poate fi greu, dar poate fi cu atât mai dificil dacă sunteți interesat de un coleg.Trebuie să vă faceți griji cu privire la politica companiei, colegii dvs. și supraveghetorul dvs. pot pune într-adevăr un amortizor pe o conexiune romantică.Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de unul dintre colegii dvs., le puteți întâlni prin inițierea primei romantism, menținând granițe profesionale și lucrează pentru a vă dezvolta relația.

Pași

Metoda 1 din 3:
Întrebându-le afară
  1. Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 1
1. Cunoaște politica companiei.Înainte de a vă întreba colegul, trebuie mai întâi să fiți conștienți de politica companiei.Multe companii au o politică strictă fără fraternizare, interzicerea relațiilor romantice în cadrul companiei.Alții sunt mult mai îndrăzneți, necesitând numai că vă informați supraveghetorul.
  • Dacă vă iubești slujba și doriți să o păstrați, și compania dvs. interzice relațiile dintre colegii, luați în considerare întâlnirea pe cineva din afara locului de muncă.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 2
    2. Au o conversație în privat.Dacă doriți să întrebați colegul, asigurați-vă că faceți acest lucru din urechea altora.Trageți-le deoparte sau cereți-i să meargă la o plimbare sau la prânz cu tine.Întrebați-i dacă ar lua în considerare să meargă la o întâlnire cu dvs.Să le liniștească că au timp să ia în considerare faptul că a dat naștere că o relație ar putea aduce.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul "Sally, știu că lucrăm împreună, dar îmi place foarte mult.Sper că vei ieși cu mine în acest weekend dacă ești liber.Știu că ar putea să ne poată pune într-o situație ciudată, așa că înțeleg dacă răspunsul dvs. nu este."
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 3
    3. Petrece ceva timp împreună.Dacă spun da, apoi petreceți ceva timp singur cu ei în afara biroului.Încercați să mergeți în locuri pe care le cunoașteți că colegii sau șeful dvs. nu este probabil să meargă astfel încât nimeni să nu afle înainte de a fi gata.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 4
    4. Ia-o usor.Dacă vă despărțiți cu un coleg, știți că nu le puteți evita ca și cum ați putea să faceți cu alte exes.Dating această persoană va însemna că fac parte din viața profesională și personală.Evitați să cheltuiți în fiecare zi împreună în stadiile incipiente până când știți că aceasta este o persoană pe care doriți să o urmăriți din toată inima.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 5
    5. Data colegilor.Dacă sunteți supraveghetor, știți că sunteți ținut la un standard mai înalt și ar putea intra în dificultate în dificultate dacă vă întâlniți subordonații dvs.Dacă aveți abilitatea de a declanșa sau de a promova pe cineva, atunci nu ar trebui să îi întâlniți.Data numai a celor care nu vă supraveghează la locul de muncă.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 6
    6. Data celor care sunt disponibile.Dacă știți că persoana care vă interesează are un soț sau altul semnificativ, nu le urmăriți.Dacă au dat, de asemenea, altora în birou în trecut, este probabil cel mai bine să nu le întâlnească, deoarece acest lucru ar putea crea unele gelozie.Aflați aceste informații, solicitându-vă colegilor să-și verificați conturile sociale sau să observăm inele de nuntă sau imagini ale soților pe biroul lor.
  • Puteți întreba întrebările dvs. de colegii dvs., așa că știu că Marsha și Ashley și Jim și Marissa au început să se întâlnească în timp ce lucrează aici.Știți despre oricine altcineva care datează sau a datat aici în birou?"
  • Metoda 2 din 3:
    Menținerea profesionalismului
    1. Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 7
    1. Prioritizați munca în timp ce vă aflați la locul de muncă.Dacă începeți până în prezent, știți că trebuie să continuați să lucrați mai întâi indiferent de ce.Indiferent dacă ați avut un argument cu o noapte înainte, păstrați-l la locul de muncă.Păstrați un program și o listă de a face și continuați să completați toate sarcinile bine și la timp.
    • Păstrați conversațiile la locul de muncă complet legate de afaceri.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 8
    2. Stai liniștit în primele etape.Dacă ați fost doar la o dată sau două cu această persoană, nu este nevoie de puțină nevoie de a vă informa colegii sau șeful dvs. despre el.Dar dacă ați început să le vedeți mai mult în mod regulat, atunci ar trebui să-i spuneți supraveghetorului înainte ca altcineva să facă.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 9
    3. Păstrați ușa deschisă.Persoana pe care o întâlniți ar putea fi cineva care trebuie să lucrați cu foarte îndeaproape.Când în întâlniri cu ele, țineți ușa sau blind-urile deschise.Nu vrei ca alții să presupună că ești nepotrivit în biroul tău.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 10
    4. Limitați-vă întâlnirile la locul de muncă.Evitați să cheltuiți timpul inutil numai împreună în timpul muncii.Du-te la prânz împreună ocazional, dar nu în fiecare zi.Continuați să vă mențineți prieteniile cu ceilalți colegi.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 11
    5. Păstrați-vă mâinile pentru tine în timpul muncii.Deși ar putea dori să vă îmbrățișați sau să vă sărutați partenerul la locul de muncă, știți că acest lucru ar putea face unele daune reputației dvs. profesionale.Este bine ca alții să știe că vă întâlniți, dar păstrați lucrurile la locul de muncă strict profesional.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 12
    6. Mențineți limitele cu colegii.Nu discutați Squabbles, sex sau alte detalii importante despre relația dvs. cu colegii dvs.Nu doriți ca alții să știe prea mult despre relația dvs. romantică și nu le doriți să știți lucruri despre partenerul dvs. că nu vroiau să-i spui.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 13
    7. Avansați cariera fără ajutorul lor.Nu le cereți să pună un cuvânt bun cu supraveghetorul dvs.În schimb, să vă bazați pe meritul dvs. și să lucrați din greu pentru a obține ceea ce doriți.Te vei simți mai bine despre tine și partenerul tău va fi mândru de tine.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 14
    8. Evitați să trimiteți mesaje romantice prin e-mailul dvs. de lucru.Dacă doriți să trimiteți partenerul dvs. mesaje drăguțe pe tot parcursul zilei, faceți acest lucru prin telefonul mobil.Orice corespondență trimisă prin e-mail poate fi monitorizată și ar putea fi utilizată într-un proces de hărțuire sexuală În cazul în care relația dvs. este acru.Utilizați numai dispozitivele dvs. personale pentru mesajele personale.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 15
    9. Evitați să întâlniți un alt coleg dacă vă despărțiți.Dacă vă desființați, nu vă întâlniți altcorker, mai ales dacă ex-ul dvs. lucrează încă cu dvs.Probabil veți obține o reputație proastă pentru numai întâlnirile de la Dating și va continua să vă facă viața de lucru și mai murdară.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținându-vă relația
    1. Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 16
    1. Luați în considerare cel mai rău scenariu.Ce se întâmplă dacă vă despărțiți?Dacă ați divultat informații private, în special care este legată de muncă, luați în considerare modul în care acest lucru ar putea fi folosit împotriva dvs. în viitor.Deși partenerul dvs. poate fi iubitor și uimitor, știți că despărțirile pot aduce cele mai rele în oameni și ar putea să vă poată amenința slujba.
    • Nu le spuneți nimic care ar putea să vă deterioreze cariera.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 17
    2. Nu vorbiți despre munca la datele.Când voi doi sunteți împreună departe de muncă, cât mai mult posibil, evitați să vorbiți despre afaceri.Lucrați pentru a vă menține viața profesională și romantică cât mai separată posibil.Acest lucru vă va împiedica viața să fie exclusiv despre muncă și vă va ajuta să aveți un timp mai bun cu partenerul dvs.
  • Imagine intitulată Data unui lucrător CO Pasul 18
    3. Mențineți propriile dvs. prietenii și hobby-uri.Deoarece viața dvs. profesională și romantică este acum atât de puternic interconectată, va fi important să se mențină acele prietenii și hobby-uri care sunt complet separate de ambele.Păstrați-vă cu prietenii și petreceți timp cu ei în mod regulat.Bucurați-vă de propriile dvs. hobby-uri în afară de relație.
  • Continuați să citiți, dansați, călătoriți caii sau faceți tot ce vă place, de asemenea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar