Cum să cereți o promovare

Dacă ați făcut o treabă bună pentru o perioadă lungă de timp, atunci este posibil să fiți gata să cereți o promovare. Dar dacă doriți să cereți o promovare cu succes, atunci trebuie să vă faceți temele, să planificați o întâlnire și știți exact ce să spuneți - și ce să nu spuneți. Dacă doriți să știți cum să cereți o promoție și să fiți recompensați pentru munca și dedicarea dvs. grea la locul de muncă, atunci trebuie doar să urmați acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătiți-vă să solicitați o promovare
  1. Imagine intitulată cere o promovare pas 1
1. Faceți un caz pentru dvs. Când cereți o promoție, ar trebui să fiți pregătiți cu detalii specifice despre contribuțiile dvs. la companie, precum și cu o explicație a ceea ce cereți. Dacă intri într-o întâlnire și doar spuneți, "Vreau o promovare," Este posibil ca cererea dvs. să nu fie luată în serios. Dacă doriți să planificați înainte, atunci ar trebui să fiți pregătiți să explicați următoarele puncte:
  • Faceți o listă cu toate realizările dvs. Gândiți-vă la toate lucrurile pe care le-ați făcut pentru companie în ultimele șase luni, an, sau chiar în ultimii cinci ani, în funcție de cât timp ați fost în aceeași poziție. Notați orice proiecte pe care le-ați lucrat, oricăror obiective de vânzare pe care le-ați depășit sau orice idei inovatoare pe care le-ați avut pe care le-ați ajutat la mutarea companiei înainte.
  • Este important să fii cât mai specific posibil. Dacă puteți cuantifica exact cât de mult a ajutat compania proiectele, vânzările sau lucrările generale, acest lucru vă va face ca cazul mult mai puternic.
  • Pregătiți-vă să arătați că ați fost excepțional. Nu vrei doar să spui că ai făcut o treabă bună, dar să dovedești că ai trecut deasupra și dincolo de așteptări.
  • Imagine intitulată cere o promovare Pasul 2
    2. Identificați poziția dorită. Mulți oameni doresc să avanseze în companie și să obțină o mare promovare, dar găsesc că nu există unde să meargă din cauza structurii corporative. Dacă există o deschidere specifică a postului, atunci această parte este ușoară, deoarece puteți aplica pentru el. Cu toate acestea, dacă nu există, determinați necesitatea unei poziții în care puteți îmbunătăți operațiunile de afaceri de zi cu zi ale companiei, fiind eficient în acest nou rol.
  • Odată ce ați găsit poziția - sau ați creat o nouă poziție - va trebui să găsiți exemple pentru a dovedi că sunteți persoana perfectă pentru slujbă. Dacă doriți să fiți lider de echipă, arătați-vă șeful cât de bine ați făcut atunci când conduceți proiecte mai mici.
  • Imagine intitulată cere o promovare pas 3
    3. Obțineți dreptul de sincronizare. Mulți oameni se tem să solicite o promovare deoarece nu par să găsească "timpul perfect" să o facă. Ei bine, nu există timp perfect pentru a cere o promovare, dar există cu siguranță câteva momente care sunt mai bune decât altele. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este în timpul revizuirii anuale sau semi-anuale, care este oportunitatea perfectă de a discuta despre realizările dvs. și potențialul viitor. Dar dacă nu doriți să așteptați, aici sunt alte puncte de luat în considerare:
  • Luați în considerare situația din departamentul dvs. sau în echipă. Departamentul dvs. a fuzionat recent cu altul și există o mulțime de schimbări generale în companie? Dacă da, atunci puteți folosi acest lucru ca o oportunitate de a face parte din această schimbare. Cu toate acestea, dacă departamentul dvs. stabilește o tonă de oameni datorită îmbinărilor și mediului este foarte stresant, atunci vă poate dori să vă opriți până când lucrurile se liniștează în jos.
  • Dacă compania dvs. sa luptat și pierdeți o mulțime de bani, sau pe tine și colegii dvs. angajați se luptă să facă un termen de muncă major, atunci ar trebui să așteptați până când lucrurile se calmează puțin.
  • Înțelegeți cine sunt șeful sau superiorii dvs. înainte de a cere. Mulți oameni au o "cale" Îi place să converseze și să facă afaceri. Acest mod este diferit pentru fiecare individ. Determinați când timpul potrivit este să întrebați șeful despre promovarea dvs. De exemplu, dacă este pe punctul de a lua o vacanță de două săptămâni, ar putea fi într-o stare bună. Dacă tocmai a pierdut un cont major, căutați să vă promovați că nu sunteți înțelept la acel moment.
  • Nu așteptați timpul perfect pentru prea mult timp. Dacă ați dorit să aveți conversația de luni, dar există întotdeauna a "bun" Motivul de a aștepta, atunci este timpul să fiți mai puțin pretențios și să începeți să vă deplasați înainte.
  • Imaginea intitulată cere o promovare pas 4
    4. Cere o întâlnire. Odată ce ați dat seama ce veți spune despre realizările dvs., știți ce poziție doriți și aveți o idee când să aveți conversația, este timpul să obțineți mingea de rulare. Nu doar barjați în biroul managerului dvs. în mijlocul zilei și cereți să discutați. În schimb, aveți o conversație cu managerul dvs. sau trimiteți un e-mail rapid spunând că doriți să discutați despre performanța și potențialul dvs.
  • Odată ce vorbiți cu managerul dvs., va avea o idee despre ceea ce veți dori să spuneți, așa că nu va fi prins în timpul întâlnirii.
  • Imagine intitulată cere o promovare Pasul 5
    5. Faceți cercetarea. Deși nu este nevoie să spuneți exact cât de mulți bani doriți să faceți atunci când cereți o promoție, ar trebui să fiți pregătiți să vorbiți despre asta dacă vine vorba. Aflați exact cât de mult merită, atât în ​​compania dvs., cât și în întreaga lume. Uită-te la salariu.com și payscale.com și dați seama ce ar trebui să vă așteptați la compania dvs., precum și cu competiția.
  • Metoda 2 din 3:
    Știți ce să nu faceți
    1. Imagine intitulată cere o promovare Pasul 6
    1. Nu credeți că aveți dreptul la o promovare. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face atunci când intrați în biroul managerului dvs. pentru a cere o promoție este de 100% convins că meritați acest lucru. Doar pentru că ați lucrat la companie pentru o anumită perioadă de timp nu înseamnă că este timpul să obțineți o creștere și o promovare. Intrați în conversația pregătită și cu o minte deschisă. Dacă sună de asemenea auto-asigurat, șeful sau managerul dvs. pot crede că sunteți arogant sau nerezonabili.
  • Imaginea intitulată cere o promovare Pasul 7
    2. Nu credeți că tu și șeful tău vezi ochi-la-ochi. Într-o lume ideală, șeful dvs. va fi conștient de toate realizările dvs. și va fi pe aceeași pagină despre momentul în care este timpul să vă deplasați pe scara corporativă. Cu toate acestea, chiar dacă realizările dvs. au fost impresionante, șeful dvs. este încă să nu credeți că este suficient pentru a vă deplasa la nivelul următor.
  • El poate fi de acord că ați realizat o mulțime, dar el poate avea și o idee mai bună despre cât de multe abilități și cât de multă experiență va trebui să achiziționați înainte de a vă putea deplasa.
  • Fi deschis. Dacă crede că nu sunteți gata, întrebați ce altceva puteți să faceți și chiar să-l scrieți. Arată că sunteți hotărât să păstrați munca bună și veți face tot ce este nevoie.
  • Imagine intitulată cere o promovare Pasul 8
    3. Nu vă comparați cu alți angajați. Deși puteți simți că colegul dvs., Jim, nu are cât mai multă experiență, dar a fost promovat mai repede, cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să vă plângeți de alți colegi care au fost promovați și spun că nu merită sau că sunteți un lucrător mai greu decât sunt. Acest lucru vă va face să arătați minuscul, cu ușurință și, mai presus de toate, nu suficient de maturi pentru a vă deplasa pe scara corporativă.
  • Să ne confruntăm cu asta - poate că simțiți că meritați cu adevărat o promovare mai mare decât Jim vechi. Asta nu înseamnă că trebuie să vorbești despre asta. Concentrați-vă asupra dvs., nu pe oamenii din jurul vostru.
  • Promoțiile se întâmplă din mai multe motive care nu pot fi clare. Nu încercați să ghiciți de ce a fost atât de promovat în locul dvs. sau vă veți înnebuni.
  • Imagine intitulată cere o promovare Pasul 9
    4. Nu faceți un caz bazându-se în jurul vieții personale. Deși circumstanțele personale vă pot duce să aveți nevoie de mai mulți bani și, prin urmare, o promovare, cât mai curând posibil, ar trebui să evitați să vorbiți despre viața personală atunci când cereți o promovare. În schimb, concentrați-vă pe tot ceea ce ați contribuit la companie, precum și la contribuțiile pe care intenționați să le faceți în noua dvs. poziție.
  • Nu menționați faptul că aveți nevoie de bani pentru a plăti pentru o casă nouă, pentru a sprijini un nou copil sau pentru a plăti pentru un divorț deosebit - acestea pot fi puncte relevante pentru dvs., dar ei vor face șeful tău să te gândești " nu mă concentrez asupra companiei.
  • Imagine intitulată cere o promovare Pasul 10
    5. Nu vă frustrați sau supărați dacă nu primiți o promovare. Dacă nu ați primit promoția pe care o doriți, nu vă sulgeți, plângeți sau chiar spuneți altor colegi despre cât de rău a mers întâlnirea dvs., cum șeful dvs. este să vă aducă, sau cum nimic nu veți face vreodată. Acest tip de cuvânt se va răspândi și nu veți ieși într-o lumină favorabilă.
  • Fiți politicos și calm față de șeful dvs. și întrebați ce puteți face pentru a fi un angajat mai bun - puteți fi frustrat, dar nu ar trebui să vă faceți sentimentele publice sau nu veți fi luați în considerare pentru o promovare în viitor.
  • Metoda 3 din 3:
    Cereți o promovare
    1. Imagine intitulată cere o promovare Pasul 11
    1. Începeți prin a vă afirma realizările. Această listă de realizări personale va veni la îndemână odată ce sunteți gata să aveți această întâlnire. Ar trebui să deschideți întâlnirea mulțumindu-vă șefului pentru a vă face timpul să discutați cu dvs. și apoi să discutați tot succesul pe care l-ați adus la companie, fiind cât mai specific posibil în ceea ce privește veniturile, creșterea crescută și orice factori care cu adevărat te face să ieși ca un angajat.
  • Imagine intitulată cere o promovare Pasul 12
    2. Arată că sunteți gata pentru mai multă responsabilitate. Odată ce ați afirmat realizările, puteți discuta poziția pe care doriți să o obțineți, indiferent dacă este o poziție care tocmai a fost deschisă sau una pe care doriți să o creați. Ar trebui să fiți pregătiți cu o listă de obiective pe care doriți să le întâlniți în această nouă poziție și un plan de joc pentru a le atinge. În timp ce faceți acest lucru, gândiți-vă la ceea ce vă va interesa cel mai mult șeful dvs. și vă prioritizează obiectivele în consecință.
  • Imaginea intitulată cere o promovare Pasul 13
    3. Cereți feedback. Nu faceți toate vorbind - Lăsați-vă șeful să vă ajute să găsiți modalități de a crește și de a oferi perspectiva asupra faptului dacă sunteți sau nu sunteți pregătiți pentru o promovare. Deși ar trebui să pregătiți câteva puncte de vorbire, ar trebui să vă uitați la întâlnire ca o conversație, nu doar o oportunitate pentru dvs. de a vă vorbi despre cât de uimitor sunteți.
  • Imagine intitulată cere o promovare Pasul 14
    4. Nu fi dezamăgit dacă șeful tău crede că ai nevoie de mai mult timp. Dacă șeful dvs. spune că nu sunteți pregătiți pentru o promovare, nu vă supărați sau răniți. În schimb, cereți-i să vă ajute să construiți o foaie de parcurs pentru succesul viitor. Acest lucru vă poate ajuta să aveți o viziune mai bună pentru viitorul dvs. și să vă simțiți că aveți un plan concret pentru atingerea obiectivelor dvs.
  • Fii mândru de tine însuți pentru a începe conversația și știi că întâlnirea va avea șeful tău gândindu-te la tine pentru promoții viitoare, chiar dacă nu a ieșit așa cum ați planificat.
  • Imagine intitulată Solicitați o promovare Pasul 15
    5. Urmare. Dacă nu ați primit o promoție, nu spuneți șefului dvs. veți încerca să vă satisfaceți noile obiective și speranța pentru cele mai bune. În schimb, urmăriți din când în când și întrebați-vă șeful despre progresul dvs. și vedeți dacă vă întâlniți nevoile. Dacă verificați o dată într-o vreme, fără a fi prea insistenți, atunci șeful dvs. va acorda mai multă atenție și va ști că sunteți serios în ceea ce privește acceptarea mai multă responsabilitate.
  • Și dacă ați primit promovarea, atunci ieșiți și sărbătoriți! Meriți o pauză după ce ați făcut munca grea pe care ați făcut-o.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pe măsură ce învățați cum să cereți o promoție, amintiți-vă că dacă primiți a "Nu" Asta este A "Nu" pentru moment. Ar putea exista un milion de factori cu privire la motivul pentru care nu ați primit promovarea. Cu toate acestea, odată ce ați cerut, ați făcut clar intențiile dvs. Este bine să revizuiți ideea unei promoții pe linie pe măsură ce continuați să vă dovediți.
  • Asigurați-vă că atunci când vă aflați în întâlnirea cu șeful dvs., rămâneți încrezători indiferent de rezultat, deoarece acesta poate fi un test al dvs. depășind un negativ.
  • Dacă vă plângeți, să vă gândiți, nu numai că nu veți obține o promovare, dar ați putea fi de a face același lucru sau mai multă muncă pentru salariul mai puțin sau egal, puteți fi plasat pe probațiune sau puteți chiar să fiți concediați! Atenție!
  • Vă rog și vă mulțumesc când faceți cereri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar