Cum să devii un manager

Dacă încercați să fiți promovați din rolul dvs. actual într-o poziție managerială, există o mulțime de modalități de a vă arăta supervizorilor că aveți dreptate pentru slujbă. Este important să rămâi în partea de sus a volumului de muncă curent, precum și încercați să mergeți mai sus și dincolo de ce este necesar pentru dvs. Practicați comunicarea eficientă cu colegii dvs. și luați mai multe roluri de conducere ori de câte ori este posibil. Arătându-vă superiorii dvs. Marele dvs. etica de lucru, este mult mai probabil să vă considere pentru rolul managerului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Arătați-vă abilitățile
  1. Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 1
1. Rămâneți organizat și în partea de sus a volumului de muncă. În timp ce este important să vă gândiți și să planificați pentru viitor, munca dvs. curentă vine în primul rând. Pune majoritatea energiei tale să facă o treabă excelentă în rolul dvs. actual - dacă începeți să vă slăbiți în slujba pe care o aveți acum, superiorii dvs. nu vor crede că sunteți pregătiți pentru rolul managerului.
  • Utilizați un calendar pentru a urmări întâlnirile importante, evenimentele și alte date.
  • Dacă aveți un birou, încercați să vă păstrați spațiul de lucru pentru a arăta că sunteți organizat.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 2
    2. Fi un solver de probleme. Un manager trebuie să rezolve problemele, indiferent dacă este o problemă cu a produs, o problemă cu un client sau chiar probleme între coworkers. Dacă există o problemă care nu a fost răspunzătoare, încercați să fiți persoana care o rezolvă. Oferiți o perspectivă asupra modului de a găsi soluții la problemele pe care compania le poate avea de-a face, arătând abilitățile dvs. de gândire critică.
  • De exemplu, dacă compania are probleme să vină cu fonduri, s-ar putea să vă gândiți la modalități creative de a câștiga bani.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 3
    3. Mergeți peste și dincolo de ceea ce se așteaptă de la tine. În loc să faci doar minimul gol, încercați să mergeți la pasul suplimentar și să dați cu adevărat 110% la locul de muncă. Acest lucru ar putea include întârzierea cu întârziere pentru a ajuta un coleg sau a face o sarcină utilă care nu este necesară pentru dvs. Încercați să fiți proactivi și să evitați să așteptați să vă spuneți ce să faceți.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 4
    4. Voluntar pentru rolurile de conducere ori de câte ori apar. Acestea ar putea fi roluri de conducere, cum ar fi planificarea unei excursii de afaceri viitoare, a conduce o prezentare sau a preluării unui nou proiect. Dacă vedeți o oportunitate de a vă arăta abilitățile de conducere, încercați să o profitați și să faceți cea mai bună lucrare.
  • Acestea nu trebuie să fie roluri de conducere mari - chiar și lucruri precum preluarea de închidere pentru ziua sau a fi persoana care motivează echipa este un pas în direcția cea bună.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu superiorii
    1. Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 5
    1. Arătați ceea ce ați contribuit la locul de muncă. Acesta este timpul dvs. de a vorbi despre ceea ce ați lucrat, ceea ce ați contribuit la echipă și la orice proiecte sau decizii majore în care ați fost responsabili. Întâlniți cu un supraveghetor pentru a vorbi despre tot ceea ce ați dat locului de muncă, furnizând exemple și numere atunci când este necesar.
    • Înainte de întâlnirea, faceți o listă a tuturor pe care ați realizat-o în titlul de locuri de muncă, punând un accent pe proiecte speciale sau alte sarcini care au fost responsabilitatea dvs.
    • Încercați să păstrați un jurnal al tuturor realizărilor dvs., așa cum se întâmplă astfel încât să nu uitați nici unul dintre ei.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 6
    2. Discutați cu oamenii din poziții manageriale pentru a vedea ce abilități aveți nevoie. Trimiteți un e-mail profesionist către managerul dvs. actual, întrebându-vă dacă pot să se așeze cu dvs. pentru câteva minute pentru a vorbi despre slujba lor. În timpul întâlnirii, întrebați-le ce abilități consideră cele mai importante pentru locul de muncă și orice sfat pe care îl au pentru a ajunge la statutul de manager. Acest lucru vă va oferi o idee despre ceea ce să lucrați la sau la ce domenii în care deja excelează.
  • Când vorbim cu un superior, încercați să scrieți abilitățile importante, astfel încât să vă puteți referi mai târziu la listă, dacă doriți.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 7
    3. Cereți feedback despre performanța dvs. actuală a locului de muncă. Nu numai că acest lucru arată că vă luați în serios slujba și doriți să vă îmbunătățiți, dar veți putea să luați feedbackul și să faceți modificările necesare. Adresați-vă supraveghetorului pentru sfaturi despre cum ați putea îmbunătăți sau pentru orice alt feedback profesional pe care trebuie să-l ofere.
  • Încercați să programați o întâlnire de sit-down pentru asta - nu trebuie să fie superformă, dar cel mai bine nu este să le întrebați în trecere, astfel încât să aibă timp să se gândească și să răspundă.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 8
    4. Spuneți persoanelor potrivite că sunteți interesați de un rol managerial. Dacă nimeni nu știe că sunteți interesat să deveniți un manager, ei nu se pot gândi la tine pentru rolul. Permiteți oamenilor influenți să știe că sunteți interesat, fie că este un angajat al resurselor umane, superiorul dvs. sau șeful companiei.
  • De exemplu, ați putea spune un superior, "Am auzit că speră să promoveze pe cineva la manager în curând și mi-ar plăcea să fiu luată în considerare pentru slujbă."
  • Metoda 3 din 3:
    Interacționând pozitiv cu colegii
    1. Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 9
    1. Comunicați puternic și eficient cu echipa dvs. Arată că sunteți un comunicator excelent, răspunzând la toate e-mailurile dvs. și apelurile telefonice în decurs de 24 de ore și luând timp pentru a asculta persoane care vin să vorbească cu dvs. Încercați să vă păstrați colegii și seful actualizat cu privire la orice informații importante, astfel încât toată lumea să se afle pe aceeași pagină.
    • De exemplu, încercați să returnați toate apelurile telefonice în câteva ore.
    • Lăsați colegii și superiorii să știe la ce lucrați, păstrați-le la curent cu orice probleme sau succese.
    • Comunicarea eficientă înseamnă, de asemenea, să fie deschisă ideilor și sugestiilor celorlalți.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 10
    2. Mențineți o relație pozitivă cu colegii dvs. Acest lucru nu înseamnă că toată lumea din birou sau locul de muncă trebuie să vă iubească, dar doriți ca colegii dvs. să vă respecte. Creați o relație cu colegii dvs. construiți pe onestitate, profesionalism și respectul pentru a arăta că lucrați bine cu alții.
  • Vorbiți cu colegii dvs. politicos și respectați spațiul și timpul altor persoane.
  • Arătați că vă pasă de colegii dvs. ca oameni, întrebându-i întrebări despre hobby-urile sau familia lor.
  • Imaginea intitulată deveni un manager Pasul 11
    3. Deveniți un mentor în jurul biroului. Încercați să deveniți acea persoană pe care oamenii o vor face atunci când au întrebări. O modalitate excelentă de a face acest lucru este de a volunta pentru a instrui noi angajați. Îi vei îndruma prin insulele și ieșirile din slujbă și vei fi persoana pe care o duc la atunci când au nevoie de ajutor sau de sfat.
  • Dacă nu puteți instrui noi angajați, puteți deveni un mentor al altora doar prin faptul că sunteți de ajutor pentru colegii dvs.
  • Lăsați un supraveghetor să știe că sunteți interesat să formați noi angajați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar